- 11 Aralık 2020
- 1.947
- 4.501
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Senin ne kadar fazla kilon var canım
İnşAllah bakalım kaç defa diyet bozdum belki buraya yazarsam bu sefer bozmam dedim
Benim 10bin 50 dk sürüyordu bugün de iş güç evde 7 bin yapsam karımdırHemen arastirdim. 10000 hizli adim yaklasik bir saat suruyormus.
Ben gunde 10000 adim yapamam ki 15000 yapayim
Tamam o zaman birlikte vericez inşallahBenim baya baya fazla maalesef ki:/ Evlenmeden önce 75 idim evlendim eşimde bende kilo aldık resmen85 Oldum sonra hamilelik dogum vs 98 ile doguma girdim hic hayatımda öyle o rakamları görmemiştim Allahtan o 13 kg doğumdan sonra gitti aynı 85 ile kaldım ne düşüyordum ne aliyordum sonrada bi ara annemde kalmıştım o zaman almışım 88 dim her neyse ben 90 ile diyete başladım aralıkta 84 e kadar düşebildim sadece çünkü ben sadık kalamıyorum diyete spor yapıyordum sonradan bıraktım şuanda 85 im dün tartıldım olmak istediğim kilo ilk hedefim düz 80 olmak sonrasında hedefim 65 insallahh
Ha ha bana da aynen öyle yemek ne yapsam düşüncesi bugün yemek eşimden mangal yakacakKizlar bide aksamki menumuzde ne yapmaya karar veridiyse onuda yazalim. Birbirimize fikir vermis oluruz. Bana yemek yapmaktan daha zor gelen ne yemek yapacagimi dusunmek oluyo
InsallahTamam o zaman birlikte vericez inşallah
If sen yapıyordun dimi canım tek öğün sanırım o dimiKahvaltım yani tek ogun
Normal bildiğimiz oruç dimiInsallah
Ben bugün orucum menü felan yok
Normal oruç canımNormal bildiğimiz oruç dimiAllah kabul etsin canım su orucu başka çeşit çeşit oruçlar yazıyorlar karıştırıyorum
O zaman iftarda az ye tamam mı Allah kabul etsin ben de başlıcam yakında inşallah baya bi borç orucum varNormal oruç canım
Ben de olduğum yerde sayıyorumBizde yuruyus bandi var oyle süslük duruyor
Kac dakika yurusem 15000 eder acaba
Şu şekeri hayatımdan çıkarmaya zorlanıyorum seviyorum şekeri yaMerhaba ben bu gün kahvaltıyı 11.00 da yaptım hafta içi çalıştığım için sabaha 7de yapıp işe gidiyorum haftasonu olunca malum evdekilerin uyanmasını bekliyorum
1 adet haşlanmış yumurta pul biber serptim
6 adet zeytin
Bir parça peynirr
1 dilim tam buğday ekmeği
2 adet şekersiz açık çayara öğün olarak leblebi yüyeceğim 1 de sade soda
Ben 4 yıldır şekersiz içiyorum çayı normalde de 1 çay kaşıyı atardım ama çok iyi yaptım çayın tadını aldım gerçekten sanada öneririm 1 tane şekersiz iç 1 tane az şekerli bırakmak için kolay olurŞu şekeri hayatımdan çıkarmaya zorlanıyorum seviyorum şekeri ya
Denedim ama yapamadım çay bardağına 2 çay kaşığı atıyorumBen 4 yıldır şekersiz içiyorum çayı normalde de 1 çay kaşıyı atardım ama çok iyi yaptım çayın tadını aldım gerçekten sanada öneririm 1 tane şekersiz iç 1 tane az şekerli bırakmak için kolay olur
Kuzenim 3 tatlı kaşığı atardı o bile bıraktı istersen başarırsınDenedim ama yapamadım çay bardağına 2 çay kaşığı atıyorum
Çayda kahvede şekeri bırakmasam market abur cuburunu bıraksam bana yine yeter deKuzenim 3 tatlı kaşığı atardı o bile bıraktı istersen başarırsın
Çayda kahvede şekeri bırakmasam market abur cuburunu bıraksam bana yine yeter de
Aynen canım az yemeye çalışıyorum benimde hem borç hemde recep ayı olduğundan bu aylar çok önemli diye tutuyorum Rabbim kabul etsin inşallahO zaman iftarda az ye tamam mı Allah kabul etsin ben de başlıcam yakında inşallah baya bi borç orucum var
Amin inşallah darısı benim başımaAynen canım az yemeye çalışıyorum benimde hem borç hemde recep ayı olduğundan bu aylar çok önemli diye tutuyorum Rabbim kabul etsin inşallah