- 15 Şubat 2021
- 275
- 1.049
- 30
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Niloyatospikk ben 5. Takimdayim rakip olurum sana yas 27 kilo 68.5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında takımlardan birine girecektim de yazma zorunluluğu bir de menülere yorum yapılıyor ya ondan girmedim bir de geçmişte 2 kez takımlara girdim pek uğurlu gelmedi banaNiloyatospikk ben 5. Takimdayim rakip olurum sana yas 27 kilo 68.5
Aktiflik istiyor evetAslında takımlardan birine girecektim de yazma zorunluluğu bir de menülere yorum yapılıyor ya ondan girmedim bir de geçmişte 2 kez takımlara girdim pek uğurlu gelmedi bana
Kilolarımız yakınmış boylar da yakın mı?
5.takımda nikinik mi vardı galiba Nikinik sen 5.takımdın dimiNiloyatospikk ben 5. Takimdayim rakip olurum sana yas 27 kilo 68.5
Sen benden uzunsun biraz daha az kilo vermen gerekecekAktiflik istiyor evet
1.65 boyum
Evet canim yasasin 5. Takim5.takımda nikinik mi vardı galiba Nikinik sen 5.takımdın dimi
Evet evet ahan rakipligim tescillenecek5.takımda nikinik mi vardı galiba Nikinik sen 5.takımdın dimi
Mathilda geldi hadi bakalımEvet canim yasasin 5. Takim
Yok kızlar bu topiği açma nedenim insan çekmek falan değil yazarsam belki istikrarlı olurum deidm o yüzden bir de spora teşvik edecek cancağızlar olması içinEvet evet ahan rakipligim tescillenecek
Arada bole motive sevk lazim ya yoksa salıyo insan haftalik yarismi yapiyosun nasil yapiyosunYok kızlar bu topiği açma nedenim insan çekmek falan değil yazarsam belki istikrarlı olurum deidm o yüzden bir de spora teşvik edecek cancağızlar olması için
Daha yeni başladım rota belirlemedim hiç topiğe katılanlara sorucam bakalımArada bole motive sevk lazim ya yoksa salıyo insan haftalik yarismi yapiyosun nasil yapiyosun
Pazar günü olsun bence. zaten bugün başladım ben :)Kızlarrrr
Birşey soracağım
Tartı günü hangi gün olsun?
Ben de dün açtım konuyu zaten bugün ilk gün oluyor sabah tartıldım 66.25Pazar günü olsun bence. zaten bugün başladım ben :)
bende 61 çıktım püüüü kendime 60 sanıyodumBen de dün açtım konuyu zaten bugün ilk gün oluyor sabah tartıldım 66.25
Kızlarrrr
Birşey soracağım
Tartı günü hangi gün olsun?