-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Nasıl verdin maşallah bir haftadır aynı kiloda sayıyorum
Hem de emziriyorsun müthiş yaniDedigim gibi spor yok. 6 gundur kahvaltim sadece sutlu yulaf karisimi.
Aksam diyet yemegi falan yapmiyorum.
Corba + bir kepce yemek ne varsa .
Yani sadece yediklerimi azalttim.Cok actim 3 gun falan.
Simdi daha sabirliyim.
Tatli krizim tutmussa elma yiyorum.
Acikmissam gecenin bi vakti de olsa tekrar sutlu yulaf yapiyorum.
Birde emziriyorum asiriya kacmamaya da calisiyorum. Boyyyyle yani bende durumlar
6 gunde 1 bucuk kilo
1 ayda 7 kilo versem boyle daha ne olsun
evet adımda paylaşalım bebişler, yürüyüş çok etkili. günlük 15000 adım varmısınız
Hem de emziriyorsun müthiş yani
Ayy yulaf yemeyim ben
yulafı iki kaşık yiyince midem bulanıyor ya :) bazen aşırı canım çekiyor ama yiyemiyorum nedense :)Dedigim gibi spor yok. 6 gundur kahvaltim sadece sutlu yulaf karisimi.
Aksam diyet yemegi falan yapmiyorum.
Corba + bir kepce yemek ne varsa .
Yani sadece yediklerimi azalttim.Cok actim 3 gun falan.
Simdi daha sabirliyim.
Tatli krizim tutmussa elma yiyorum.
Acikmissam gecenin bi vakti de olsa tekrar sutlu yulaf yapiyorum.
Birde emziriyorum asiriya kacmamaya da calisiyorum. Boyyyyle yani bende durumlar
6 gunde 1 bucuk kilo
1 ayda 7 kilo versem boyle daha ne olsun
yulafı iki kaşık yiyince midem bulanıyor ya :) bazen aşırı canım çekiyor ama yiyemiyorum nedense :)
bende koşamıyorum nefes darlığım var oturduğum yerde bile tıkanıyorum maalesefGecenlerde yuruyuse cikayim dedim.
Yarim saat kosmayi hedefledim. Yaparim tabiki enerjim yerinde kosuyu seviyorum ! dedim ve...
10 dakika kosamadim nefes nefese kaldim kalbim agzimdan cikacak gibiydiHissettigim inandigim bu degildi yahu.
bende etinin kullandım ama öğütülmüş değildi. kırmızı paketti. ama öğütülmüşten alıcam. yulafı akşam 5te yesem sabaha kadar açlığım olmuyordu çok iyi tutuyor :)A101 den almistik sanirim yulaf markasini hatirlamiyorum cok kotuydu. Bir kasiktan sonra bu yenmez dedim.Butun yulaflar ayni sandim.
Sonra oneri ile ' Eti Yufalif ogutulmus yulaf ezmesi ' aldim. Bi onceki neydi bu neydi diyorum simdi. Denemediysen tavsiye ediyorum
bende sütle pişirip lapa haline getiriyorum tarçın elma falan ekleyince güzel oluyor ama şu öğütülmüşten almalıyım :) çok iyi bir besin aslında tok tutuyorBirde sutle karistiracaksam ufaktan bal ekliyorum tatlandiriyor.
Yogurtla karistiracaksam olgunlasmis muz eziyorum icinde .
Ara ogun olarak mi yiyosun yoksa tek öğün olarakmi.Birde sutle karistiracaksam ufaktan bal ekliyorum tatlandiriyor.
Yogurtla karistiracaksam olgunlasmis muz eziyorum icinde .
kesinlikle! ben bu aralar çorba içmeyi düşünüyorum akşam sadece. bu hafta zaten çok sağlıksız beslendim biraz midem dinlensin :)Kizlar bide aksamki menumuzde ne yapmaya karar veridiyse onuda yazalim. Birbirimize fikir vermis oluruz. Bana yemek yapmaktan daha zor gelen ne yemek yapacagimi dusunmek oluyo
Ara ogun olarak mi yiyosun yoksa tek öğün olarakmi.
bende yulafı tek öğün yiyorum. ara öğün de kahve içiyorum genelde.Ara ogun olarak mi yiyosun yoksa tek öğün olarakmi.