Niloya'nın Diyet Günlüğü 🧎‍♀️🏃‍♀️💃🚴‍♀️

Nasıl verdin maşallah bir haftadır aynı kiloda sayıyorum

Dedigim gibi spor yok. 6 gundur kahvaltim sadece sutlu yulaf karisimi.

Aksam diyet yemegi falan yapmiyorum.
Corba + bir kepce yemek ne varsa .

Yani sadece yediklerimi azalttim. Cok actim 3 gun falan.
Simdi daha sabirliyim.

Tatli krizim tutmussa elma yiyorum.
Acikmissam gecenin bi vakti de olsa tekrar sutlu yulaf yapiyorum.

Birde emziriyorum asiriya kacmamaya da calisiyorum. Boyyyyle yani bende durumlar

6 gunde 1 bucuk kilo

1 ayda 7 kilo versem boyle daha ne olsun

Hem de emziriyorsun müthiş yani
Ayy yulaf yemeyim ben

sabah kahvaltım:
şekersiz çay
zeytin ezmesi
peynir dilim
haşlanmış yumurta
incir reçeli (ev yapımı şekersiz)
2 dilim ince kepekli ekmek ve salata

yulafı iki kaşık yiyince midem bulanıyor ya :) bazen aşırı canım çekiyor ama yiyemiyorum nedense :)

Gecenlerde yuruyuse cikayim dedim.
Yarim saat kosmayi hedefledim. Yaparim tabiki enerjim yerinde kosuyu seviyorum ! dedim ve...

10 dakika kosamadim nefes nefese kaldim kalbim agzimdan cikacak gibiydi Hissettigim inandigim bu degildi yahu.

yulafı iki kaşık yiyince midem bulanıyor ya :) bazen aşırı canım çekiyor ama yiyemiyorum nedense :)

A101 den almistik sanirim yulaf markasini hatirlamiyorum cok kotuydu. Bir kasiktan sonra bu yenmez dedim.Butun yulaflar ayni sandim.
Sonra oneri ile ' Eti Yufalif ogutulmus yulaf ezmesi ' aldim. Bi onceki neydi bu neydi diyorum simdi. Denemediysen tavsiye ediyorum

Gecenlerde yuruyuse cikayim dedim.
Yarim saat kosmayi hedefledim. Yaparim tabiki enerjim yerinde kosuyu seviyorum ! dedim ve...

10 dakika kosamadim nefes nefese kaldim kalbim agzimdan cikacak gibiydi Hissettigim inandigim bu degildi yahu.
bende koşamıyorum nefes darlığım var oturduğum yerde bile tıkanıyorum maalesef 1 ay öncesine kadar hep sabah akşam yürüyodum 1 saat pazartesi yeniden başlıcam

bende etinin kullandım ama öğütülmüş değildi. kırmızı paketti. ama öğütülmüşten alıcam. yulafı akşam 5te yesem sabaha kadar açlığım olmuyordu çok iyi tutuyor :)

Birde sutle karistiracaksam ufaktan bal ekliyorum tatlandiriyor.
Yogurtla karistiracaksam olgunlasmis muz eziyorum icinde .

Birde sutle karistiracaksam ufaktan bal ekliyorum tatlandiriyor.
Yogurtla karistiracaksam olgunlasmis muz eziyorum icinde .
bende sütle pişirip lapa haline getiriyorum tarçın elma falan ekleyince güzel oluyor ama şu öğütülmüşten almalıyım :) çok iyi bir besin aslında tok tutuyor

Bende yuruyus yapmak istiyorum pazartesi baslasam mi ki. Bide kizlar sporunuzu yemekten once yapmaya gayret edin. Cunku spor sonrasi vucut yag yagtigi icin yedigimiz ogunlerde yag yakmis oluruz.

Kizlar bide aksamki menumuzde ne yapmaya karar veridiyse onuda yazalim. Birbirimize fikir vermis oluruz. Bana yemek yapmaktan daha zor gelen ne yemek yapacagimi dusunmek oluyo
kesinlikle! ben bu aralar çorba içmeyi düşünüyorum akşam sadece. bu hafta zaten çok sağlıksız beslendim biraz midem dinlensin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…