Niloya'nın Diyet Günlüğü 🧎‍♀️🏃‍♀️💃🚴‍♀️

Senin ne kadar fazla kilon var canım
İnşAllah bakalım kaç defa diyet bozdum belki buraya yazarsam bu sefer bozmam dedim

Benim baya baya fazla maalesef ki:/ Evlenmeden önce 75 idim evlendim eşimde bende kilo aldık resmen😄 85 Oldum sonra hamilelik dogum vs 98 ile doguma girdim hic hayatımda öyle o rakamları görmemiştim Allahtan o 13 kg doğumdan sonra gitti aynı 85 ile kaldım ne düşüyordum ne aliyordum sonrada bi ara annemde kalmıştım o zaman almışım 88 dim her neyse ben 90 ile diyete başladım aralıkta 84 e kadar düşebildim sadece çünkü ben sadık kalamıyorum diyete spor yapıyordum sonradan bıraktım şuanda 85 im dün tartıldım olmak istediğim kilo ilk hedefim düz 80 olmak sonrasında hedefim 65 insallahh

Benim baya baya fazla maalesef ki:/ Evlenmeden önce 75 idim evlendim eşimde bende kilo aldık resmen😄 85 Oldum sonra hamilelik dogum vs 98 ile doguma girdim hic hayatımda öyle o rakamları görmemiştim Allahtan o 13 kg doğumdan sonra gitti aynı 85 ile kaldım ne düşüyordum ne aliyordum sonrada bi ara annemde kalmıştım o zaman almışım 88 dim her neyse ben 90 ile diyete başladım aralıkta 84 e kadar düşebildim sadece çünkü ben sadık kalamıyorum diyete spor yapıyordum sonradan bıraktım şuanda 85 im dün tartıldım olmak istediğim kilo ilk hedefim düz 80 olmak sonrasında hedefim 65 insallahh
Tamam o zaman birlikte vericez inşallah 👍

Merhaba ben bu gün kahvaltıyı 11.00 da yaptım hafta içi çalıştığım için sabaha 7de yapıp işe gidiyorum haftasonu olunca malum evdekilerin uyanmasını bekliyorum
1 adet haşlanmış yumurta pul biber serptim
6 adet zeytin
Bir parça peynirr
1 dilim tam buğday ekmeği
2 adet şekersiz açık çay 😂 ara öğün olarak leblebi yüyeceğim 1 de sade soda ❤️

Bizde yuruyus bandi var oyle süslük duruyor 😂
Kac dakika yurusem 15000 eder acaba
Ben de olduğum yerde sayıyorum 😂adım olarak 😂
Yer yok evde yer yok olsa alıcam ya 😁ama evimin karşısında yürüyüş parkurları var çıksam iyi olur ama hergün çıkamıyorum ya yazın yine oluyor da kışın biraz zor

Merhaba ben bu gün kahvaltıyı 11.00 da yaptım hafta içi çalıştığım için sabaha 7de yapıp işe gidiyorum haftasonu olunca malum evdekilerin uyanmasını bekliyorum
1 adet haşlanmış yumurta pul biber serptim
6 adet zeytin
Bir parça peynirr
1 dilim tam buğday ekmeği
2 adet şekersiz açık çay 😂 ara öğün olarak leblebi yüyeceğim 1 de sade soda ❤️
Şu şekeri hayatımdan çıkarmaya zorlanıyorum seviyorum şekeri ya 😔

Çok acıkmaya başladım hatta titremeye Kahvaltıda
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu ezine peyniri
2 kibrit kutusu taze kaşar yedim
Pek bişey yemedim desem yeridir şimdi muz yedim 1 adet sabah 7.5 gibi de muz yemiştim 2 adet de hurma kahvaltıda az yedim diye sanırım başladım titremeye 😂

X