- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Benim de uygulamada sıkıntı var o yüzden açtığım topiği bakalım fayda edecek miBunların hepsini biliyorum aslında ama uygulama da sıkıntım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de uygulamada sıkıntı var o yüzden açtığım topiği bakalım fayda edecek miBunların hepsini biliyorum aslında ama uygulama da sıkıntım var
veririz veririiizzz :)Ben de geçtiğimiz pazar başlamıştım ama gram eksilme yok topik açarsam belki yazarak motive olurum dedim
Pandemide kilo almadım diyeni duymadım
İnşAllah veririz ya
bende aşırı su içiyorum ya bundan muzdaribim. aralıklı oruç diyetine başlıcam. açlığa dayanıyorum ama iradem yok işte 1 hafta yapsam öbür hafta cips falan yiyorum sürekli de evde olunca.... 60 kilo oldum 51 kiloya kadar inmek istiyorum. bu topikle bende vericem umarım 9- 10 kilo :)2 litre suyu yapamadım ama yarın hedefim 2 litre bugün 1.5 anca oldu şuan canım inanılmaz derecede mutfaktan birşeyler yemek istiyor karnım kazınmaya başladı ama su içip yattım
Nasıl güzel bir motivasyon içimi rahatlattın veririz veririz dedin ya yetti banaveririz veririiizzz :)
bende aşırı su içiyorum ya bundan muzdaribim. aralıklı oruç diyetine başlıcam. açlığa dayanıyorum ama iradem yok işte 1 hafta yapsam öbür hafta cips falan yiyorum sürekli de evde olunca.... 60 kilo oldum 51 kiloya kadar inmek istiyorum. bu topikle bende vericem umarım 9- 10 kilo :)
Ah o paketli gıdalar yok mu yok tabi markete gittiğim zaman da ordu gibiler çeşit çeşit 1 poşet doldurup geliyorum bundan sonra yokbende paketli atıştırmalıkları tamamen kesip sağlıklı beslenicem. pazartesiden itibaren de her gün 10 bin adım atacağım. hadi bakalım
Merhaba sporsuz da vermek zor oluyor 1 haftadır 66.2 de kala kaldımMerhaba.Benim bugun 6nci gunum.
Spor aliskanligi kazanamadim sadece diyetle zayiflamaya calisiyorum.
Ekmegi hayatimdan cikardim
Bugun ki kahvaltım ;
•Bir cay bardagi yulaf + bir su bardagi süt + bir cay kasigi bal karışımı
•Bir Zeytin
•Bir lokma yagda peynirli yumurta (kizimin tabaginda gozum kalmistir)
Merhaba çok da fazla kilon yokmuş verirsin inşallahHerkese merhaba. Bende sizlerle birlimte motive olmak istiyorum. Hayirlisi ile bugun basladim ben if diyeti uygulamaya hatta yasam tarzima gecirmek istiyorum. Benim 2 cocugum var. Ev hanimiyim. Evde orgu yaparak zaman geciriyorum sürekli oturmak ev isi disinda baska bisi yapmiyorum. Kendimi biraz fit enerjik hissetmek istiyorum. Bugun bismillah dedim. Gunluk olarak buraya ne yedigimi ne yaptigimi yazicam.
Yas 26
Boy 1.68.
Kilo 63
HEDEFF 52
Sabah 10.00 10.30 kahvalti
Yarim sandviç (tam bugday ekmegi domates peynir marul)
Sekersiz cay
Ee hadi bakalım hep birlikte yarışalımben ben ne olur benn
Merhaba sporsuz da vermek zor oluyor 1 haftadır 66.2 de kala kaldım
Ee hadi bakalım hep birlikte yarışalım
Nasıl verdin maşallah bir haftadır aynı kiloda sayıyorum1bucuk kilo verdim 6gunde evde oldugum halde
Tamam adım mı paylaşalım ne yapalımben yürüyüşe cıkacagım şimdi 2 saat turlayalım bakalım
Tamam adım mı paylaşalım ne yapalım
Yok ben 15bin yapamam 10bin yapsam Yarabbi şükürevet adımda paylaşalım bebişler, yürüyüş çok etkili. günlük 15000 adım varmısınız