- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Boy kilo indeksine göre kaç kilo fazlan var tartıda o rakamı görmekGünaydınNiloyatospikk kilo bildirimi yaparak başlıyorum.
Başaracağız, bikinilerimizi çıkarmak istemeyeceğiz
Eki Görüntüle 2853586
GünaydınNiloyatospikk kilo bildirimi yaparak başlıyorum.
Başaracağız, bikinilerimizi çıkarmak istemeyeceğiz
Eki Görüntüle 2853586
Ben de seni etiketlicektim şimdi tartıldım
Günaydınbenim tartıda yansımam çıktı inince çektim tartıyıEki Görüntüle 2853593
Hayır yeme bugün yiyeyim diye diye böyle olduk topiğin başında da sen böyle yazmıştın ben hatırlıyorumİkinizden birinin kilosuna düşsem keşke oturduğum yerdeBugün bi iyi yeyim bende başlıyorum yarın sizinle inşallah
Poğaça elimde kaldıHayır yeme bugün yiyeyim diye diye böyle olduk topiğin başında da sen böyle yazmıştın ben hatırlıyorumilla birinin kamçılaması mı lazım yeme bırak bakimm o elindekini
Aferimmm böyle böylePoğaça elimde kaldı
2. poğaça ama 1 tane gömdümAferimmm böyle böyle
Sen de harikasın mutfak tatlı kek gözüme gözüme giriyorHarikasınNiloyatospikk
Ben akşam 10 tane mercimekli köfte yedim, yarım bardak da kendi yaptığım meyve suyunu içtim.
Şu an kahve ve soda içiyorum.
4 kilometreye yakın yürüyüş yaptım.
Bende mi spor yapsam. Yok bugünlük yeter abartmayayım, yarın da spor yaparım belki. Günü iyi kapattık. İkimizi de öpüyorumSen de harikasın mutfak tatlı kek gözüme gözüme giriyorama yok yemiyorum şimdi sporumu yapıcam daha yapmadım
Sağol canımNiloyaaaam topiğin hayırlı olsun, inşallah sağlıklı şekilde bol bol eksikler olsun
Bende 3 yıl önce 25 kilo verdim ama 5'ini geri aldım. Sonra yetmedi 5 daha aldım. Şimdi ramazanda 7 kilosunu verdim ama benim de hedefim 55.
Şuan 63'teyim Niloyam. Kaldı 8 kilo.
İnşallah onuda vereceğim. Bende seninleyim
Ahhh baya baya tecrübeliyim canım benimSağol canımvericez inşallah sen de baya vermişsin canım tecrübelisin yani
Çocuk 4 yaşına girdi ben hala doğum kilolarımlayımAhhh baya baya tecrübeliyim canım benimbitmedi diyorum bazen ama olsun isterse 1 yıl sürsün, hedefime ulaşmaya çalışacağım
Yaparsın sen yaparsın, ben inanıyorumÇocuk 4 yaşına girdi ben hala doğum kilolarımlayımbu sefer kararlıyım