Niloya'nın Diyet Günlüğü 🧎‍♀️🏃‍♀️💃🚴‍♀️

Günaydın Niloyatospikk kilo bildirimi yaparak başlıyorum.
Başaracağız, bikinilerimizi çıkarmak istemeyeceğiz

Eki Görüntüle 2853586

Ben de seni etiketlicektim şimdi tartıldım
Günaydın benim tartıda yansımam çıktı inince çektim tartıyıEki Görüntüle 2853593

İkinizden birinin kilosuna düşsem keşke oturduğum yerde Bugün bi iyi yeyim bende başlıyorum yarın sizinle inşallah

İkinizden birinin kilosuna düşsem keşke oturduğum yerde Bugün bi iyi yeyim bende başlıyorum yarın sizinle inşallah
Hayır yeme bugün yiyeyim diye diye böyle olduk topiğin başında da sen böyle yazmıştın ben hatırlıyorum illa birinin kamçılaması mı lazım yeme bırak bakimm o elindekini

Şimdiye kadar yediklerimi, içtiklerimi yazıyorum:

1 porsiyon bulgur pilavı yanına da yarım porsiyon zeytinyağlı barbunya.
4 tane büyük siyah erik.
Kahve ve soda içtim.
Akşama mercimekli köfte ve çikolatalı puding yaptım ama ben tabiki yalnızca marul arası, limonlu mercimek köftesi yiyeceğim
Sonra akşam tam olarak neler yediğimi yazarım.

Biraz zorluyor mutfaktaki tatlı çekiyor beni yakınımızdaki fırındaki sevdiğim kurabiye
Şimdi akşam yemeğimi yiyeceğim akşama da sadece meyve ve soda

Saat 16:00

1 dilim tam buğday ekmeği
1 yemek tabağı çok dolu değil musakka
1 kase cacık

Saat 17:00
1 fincan Nescafe

Akşama yemeyi düşündüklerim
1 avuç fındık
Meyve
1 şişe meyveli soda

Henüz sporumu yapmadım o da akşama inşallah

Bu atıştırmalığın yarısını yiyeceğim
Su 2 litreye yaklaştı
Yarım diyet gofret yedim birazdan spora başlıyorum 1 saat kulaklıkta müzikle hareket ile diyetin 2.akşamının kapanışını yapayım

Eklentiler

• IMG_20210521_214614.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 26
Niloyaaaam topiğin hayırlı olsun, inşallah sağlıklı şekilde bol bol eksikler olsun
Bende 3 yıl önce 25 kilo verdim ama 5'ini geri aldım. Sonra yetmedi 5 daha aldım. Şimdi ramazanda 7 kilosunu verdim ama benim de hedefim 55.
Şuan 63'teyim Niloyam. Kaldı 8 kilo.
İnşallah onuda vereceğim. Bende seninleyim

Sağol canım vericez inşallah sen de baya vermişsin canım tecrübelisin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…