- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.865
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Şu saatte spor yapıyorum hadi bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öyle şeyler pek içemiyorum da verelim beraber inşallah ben de 6 kilo versem o da olur yaBu sefer başaracağız elma sirkesi ile ilgili bir şeyler okudum bugün. Her sabah bir bardak suya 1 kaşık doğal elma sirkesi katip içeceğim.
Hedefim 6 kg vermek.
Seni de birileri kamçılaması lazım ben bugün kamçının alasını yedimBende gelcem 1 2 güne
Haftaya Cuma tartı bildirimi yapalım olur mu ?Ben öyle şeyler pek içemiyorum da verelim beraber inşallah ben de 6 kilo versem o da olur ya
Aynen kamçılamıyor kimse beni dahaSeni de birileri kamçılaması lazım ben bugün kamçının alasını yedim
Tamam canım cumadan başlamış oluruz yarın sabah aç karına tartılıp çekilelim ben en başa 66.5 yazdım ama emin değilim almış olabilirimHaftaya Cuma tartı bildirimi yapalım olur mu ?
Ah canımmm vardı bu topik bilsen bu 9910001.diyetim sağolasınumarım zafere ulaşırım bu seferVay vay vay niloya bakın hayırlı olsun topiğin
Darısı senin kamçılanmanaAynen kamçılamıyor kimse beni daha
Tamam canım. Bol şans ikimize, başaracağız bu seferTamam canım cumadan başlamış oluruz yarın sabah aç karına tartılıp çekilelim ben en başa 66.5 yazdım ama emin değilim almış olabilirim
İnşAllah canım şuan 1 saattir dans ediyorum baya terledim duşa giricem akşam 1 litre su da içtim birbirimizi motive ederek başaralımTamam canım. Bol şans ikimize, başaracağız bu sefer
Ay inşallah bu defa olurAh canımmm vardı bu topik bilsen bu 9910001.diyetim sağolasınumarım zafere ulaşırım bu sefer
İnşAllah canımAy inşallah bu defa olur
Ben de seni etiketlicektim şimdi tartıldımGünaydın Niloyatospikk kilo bildirimi yaparak başlıyorum.
Başaracağız, bikinilerimizi çıkarmak istemeyeceğiz
Eki Görüntüle 2853586