- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
- Konu Sahibi Niloyatospikk
İnşAllah canım benimYaparsın sen yaparsın, ben inanıyorum
Ben hep diyorum, yeter ki kendine inan ve istediklerinin peşini bırakma.
Allah'ın izniyle, birazda çabayla gerçek olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah canım benimYaparsın sen yaparsın, ben inanıyorum
Ben hep diyorum, yeter ki kendine inan ve istediklerinin peşini bırakma.
Allah'ın izniyle, birazda çabayla gerçek olacak
Ayy inşallah ya Cumaya kadar 2 kgSabah kahve, soda.
Bezelyeli, mercimekli pirinç patlakları ve 6 tane kayısı.
Hedefim Cumaya kadar 2 kg vermek.
Tamam sen bugün tartıl diyete gir de varsın istediğin gün tartıl tamam yavaş yavaş gir diyete ben hızlı bir giriş yaptım çok fena kamçılıyımNiloș bende geldim ama geç uyandım kahvaltı yeni yapcam. Benim tartı günüm bugün olsun mu evdeyim ya ben hafta içi işe giderken unuturum Ha benim çok sıkı değil yavaş yavaş sıkcam olur mu
Hızlı girince geri bırakıyorumTamam sen bugün tartıl diyete gir de varsın istediğin gün tartıl tamam yavaş yavaş gir diyete ben hızlı bir giriş yaptım çok fena kamçılıyım
Yok yok bırakma ben bir hırs yaptım kilo verip havayı basanlara balonunuz söndü yapmak istiyorum eşime dedim kimseye diyette olduğumu söylemeHızlı girince geri bırakıyorum
Ay biri de bana bir şey deseYok yok bırakma ben bir hırs yaptım kilo verip havayı basanlara balonunuz söndü yapmak istiyorum eşime dedim kimseye diyette olduğumu söyleme
Bana demediler ama kendi kendilerine söylüyorlar şu kadar kilo almışım yeniden diyete giriyorum falan filan artık iyice canım sıkılmaya başladıAy biri de bana bir şey dese
Kaç kilo fazlan varHadi başlayalım bakalım
Başlangıç= 74,2 kg
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 küçük parça peynir
1 bardak çay
Valla benim en kötü 65 olmam lazım ilk hedefim o. Şimdi regl dönemindeyim belki ondan da 1 2 kilo fazla çıkmış olabilirimKaç kilo fazlan var
Sabah aç karına tartıl bakalım bir de öyle dene inşallah hedefimize ulaşıcazValla benim en kötü 65 olmam lazım ilk hedefim o. Şimdi regl dönemindeyim belki ondan da 1 2 kilo fazla çıkmış olabilirim
Tartıldım bu sabah aç karnına 74.2Sabah aç karına tartıl bakalım bir de öyle dene inşallah hedefimize ulaşıcaz
Tamam vericez inşallah canım yeme bak fazladan birşeyTartıldım bu sabah aç karnına 74.2