Niloya'nın Diyet Günlüğü 🧎‍♀️🏃‍♀️💃🚴‍♀️

5bin adım dışarıda 5bin içeride bugünün sporu 10bin adım tamamlandı 💪
Screenshot_20210521_235357_com.huawei.health.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20210521_235357_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_20210521_235357_com.huawei.health.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 34
Niloș bende geldim ama geç uyandım kahvaltı yeni yapcam. Benim tartı günüm bugün olsun mu evdeyim ya ben hafta içi işe giderken unuturum🤭 Ha benim çok sıkı değil yavaş yavaş sıkcam olur mu :KK70:

Niloș bende geldim ama geç uyandım kahvaltı yeni yapcam. Benim tartı günüm bugün olsun mu evdeyim ya ben hafta içi işe giderken unuturum🤭 Ha benim çok sıkı değil yavaş yavaş sıkcam olur mu :KK70:
Tamam sen bugün tartıl diyete gir de varsın istediğin gün tartıl 😅tamam yavaş yavaş gir diyete ben hızlı bir giriş yaptım çok fena kamçılıyım :KK70:

Kahvaltıyı hazırlayana kadar çok aç olduğum için 1 ceviz biraz kuru üzüm yedim

Kahvaltı 11:30
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
1 yumurta
Yarım domates yarım salatalık
2 bardak çay

Sonrasında 5bin adımlık bir yürüyüş

Saat 14:30
Meyveli soda

Önceden hergün tartılırdım Cuma gününe bırakıyorum sürpriz olsun haftadan haftaya tartılırsam daha iyi olur.

Akşama yine müzik eşliğinde spor

Eklentiler

• Screenshot_20210522_143254_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_20210522_143254_com.huawei.health.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 36
Bunca zamandır defalarca kez diyet bozdum ama bu son demek ki böyle bir kamçılanma gerekiyordu daha önce ben çok fit biriydim doğum kilolarını veremedim önceki hallerini unuttular bunlar

Saat 16:00

1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
1 kase mevsim salata
1 kase cacık

1 fincan Nescafe

Şuan karnım çok aç canım çok birşeyler istiyor 🥴1 tane daha Nescafe içsem mi içmesem mi kararsızım akşam yemeği yemeyeceğim meyve ceviz kuru üzüm idare edicem aşırı birşeyler atıştırma isteği var mutfakta yarım diyet gofreti yememek için zor tutuyorum irademe hakim olup onu yememeliyim😔😔😔

X