- Konu Sahibi French Oje
-
Bir erkegin gelmesi zor. Ayrim yapmak istemem. Soyle olur sen yurtdisinda olursun imkan cok olur gelir. Ama ayni ulkede gelemesi cok zor kadin bulundugu yere uyum saglar ama erkek alisamaz.
Bende uyum sağlayamayabilirim bende çalışıcam okulumu bitirdim. İlla orası veya burası olmasın o zaman daha başka bi yer olsun diyorum örnek veriyorum nuh diyor peygamber demiyor ailemde öyle uzak diye olmaz diyor
Sakın gitme eşim cok iyi beni ailesine karsı ezdirmez cogu makul istediğim her şeyi yapar yemek yapmak istemiyorum deyince kendi yemek yapar vs vs ama uzak oldugun icin bir yerin hep eksik ben eşimi ikna ettim batıya gitcez bir kaç yıl sonra sende bırak o adamı gelmiyorsa sana ailemden uzak olmasın diyorsa büyük ihtimall hep ailesinde vakit geçirceniz ailem de ailem diye tutturan bi tip olur o yüzden koşarak uzaklaş .benimki ailesine cok düşkün olmadıgı icin kabul etti batıya gitmeyiAblalarım kardeşlerim yardımınıza ihtiyacım var sevgilimle kavga ettik az önce... bu sorunu ta ilişkimizden beri yaşıyoruz hala daha çözemedik. Şimdi sevgilim ve ben farklı şehirlerdeyiz. Evlendikten sonra ben kendi bulunduğum yerde yaşamamızı istiyorum o ise kendi şehrinde oturmamızı istiyor. Konuştuk daha önce dedi ki benim işim gücüm düzenim burda elimden gelen bu kadar. Bende devamlı üsteliyorum işlerin burdada olabilir diye... ailem beni uzak bir yere göndermek istemiyor bide benim oturduğum yerle onunki arasında çok fark var. Burda yazamayacağım, güvenlik açısından. ailem bu konuda çok katı sevgilimde katı, bende. Az öncede konu açıldı biraz patladı bana illa orası diyorsan sil numaramı dedi. Sonra yatıyorum ben bişey diyomusun dedi yok dedim kapattık. Numarasını sildim muhtemelen yarın görecek... sırf bu kelimeyi edebildiği için gerçekten sildim. Yanlış mı yapmışım doğru mu sizce ne yapıyım. Tamam onu anlıyorum ama ondada hiç anlayış yok sanki. İki arada bi derede kaldığımı görmüyor. Bundan başka hiçbir sıkıntımız yok diyebilirim bu yüzden ilişkimiz bitsinde istemem ikimizde birbirimizden vazgeçemiyoruz bilmiyorum böyle ölene kadar heralde evlenmeden konuşucaz. Bir fikre ihtiyacım var nasıl ikna edebilirim veya nedir başka yolu ?
bunları siz söylüyorsunuz. peki neden siz gitmiyorsunuz?Anlamıyorum bu kadar zor mu şehir değiştirmek biraz çabayla olabilir hayatta bir tek onun bulundugu yer varmış gibi davranıyor millet nasıl gidiyor bsşka yere
Bu numara silme olayi bana asiri sacma geliyor.. Ne oldu yani silince?Ablalarım kardeşlerim yardımınıza ihtiyacım var sevgilimle kavga ettik az önce... bu sorunu ta ilişkimizden beri yaşıyoruz hala daha çözemedik. Şimdi sevgilim ve ben farklı şehirlerdeyiz. Evlendikten sonra ben kendi bulunduğum yerde yaşamamızı istiyorum o ise kendi şehrinde oturmamızı istiyor. Konuştuk daha önce dedi ki benim işim gücüm düzenim burda elimden gelen bu kadar. Bende devamlı üsteliyorum işlerin burdada olabilir diye... ailem beni uzak bir yere göndermek istemiyor bide benim oturduğum yerle onunki arasında çok fark var. Burda yazamayacağım, güvenlik açısından. ailem bu konuda çok katı sevgilimde katı, bende. Az öncede konu açıldı biraz patladı bana illa orası diyorsan sil numaramı dedi. Sonra yatıyorum ben bişey diyomusun dedi yok dedim kapattık. Numarasını sildim muhtemelen yarın görecek... sırf bu kelimeyi edebildiği için gerçekten sildim. Yanlış mı yapmışım doğru mu sizce ne yapıyım. Tamam onu anlıyorum ama ondada hiç anlayış yok sanki. İki arada bi derede kaldığımı görmüyor. Bundan başka hiçbir sıkıntımız yok diyebilirim bu yüzden ilişkimiz bitsinde istemem ikimizde birbirimizden vazgeçemiyoruz bilmiyorum böyle ölene kadar heralde evlenmeden konuşucaz. Bir fikre ihtiyacım var nasıl ikna edebilirim veya nedir başka yolu ?
Ask fizandaysa fizana gideceksin kardes. Benim esim bursali eakisehirdende nefret ediyor. Ama benim isim gucum burda oldugundan buraya yerlestik. Ekmek neredeyse orada yasayacaksiniz. Yok ben oraya gitmem yok ben onu begenmem yok anamin dizinin dibindersen zaten evlilik yurumez.Ablalarım kardeşlerim yardımınıza ihtiyacım var sevgilimle kavga ettik az önce... bu sorunu ta ilişkimizden beri yaşıyoruz hala daha çözemedik. Şimdi sevgilim ve ben farklı şehirlerdeyiz. Evlendikten sonra ben kendi bulunduğum yerde yaşamamızı istiyorum o ise kendi şehrinde oturmamızı istiyor. Konuştuk daha önce dedi ki benim işim gücüm düzenim burda elimden gelen bu kadar. Bende devamlı üsteliyorum işlerin burdada olabilir diye... ailem beni uzak bir yere göndermek istemiyor bide benim oturduğum yerle onunki arasında çok fark var. Burda yazamayacağım, güvenlik açısından. ailem bu konuda çok katı sevgilimde katı, bende. Az öncede konu açıldı biraz patladı bana illa orası diyorsan sil numaramı dedi. Sonra yatıyorum ben bişey diyomusun dedi yok dedim kapattık. Numarasını sildim muhtemelen yarın görecek... sırf bu kelimeyi edebildiği için gerçekten sildim. Yanlış mı yapmışım doğru mu sizce ne yapıyım. Tamam onu anlıyorum ama ondada hiç anlayış yok sanki. İki arada bi derede kaldığımı görmüyor. Bundan başka hiçbir sıkıntımız yok diyebilirim bu yüzden ilişkimiz bitsinde istemem ikimizde birbirimizden vazgeçemiyoruz bilmiyorum böyle ölene kadar heralde evlenmeden konuşucaz. Bir fikre ihtiyacım var nasıl ikna edebilirim veya nedir başka yolu ?
Neden yere göre ön yargılı oluyorsunuz ki
Sevdiğiniz adamla birlikte olduktan sonra yer önemli olmamalı
Doğduğun yer değil doyduğun yer diye bi söz var boşuna soylememisler bunu
Eşimin işinden dolayi senelerce Doğu görevleri yapıcaz belkide hiç bidaha istanbula tekrar geri dönuş yapamicaz ama hiç bikere demedim nasıl olur ne yaparım diye eşimle gerçekten çok mutluyum çünkü şehrin ne önemi var ki
Ailemde beni verirken 1 kere düşün Medi kızım uzaklarda ne yapar onu çok özlerim demedi onlar mutlu olsun yeter dedi
Bide ailesinin yakininda yaşayıp ta mutlu olamayan ne insanlar var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?