- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- 23
- Konu Sahibi French Oje
Yeterince istenirse herşey mümkün. Sen de o da bir tık vazgeçilmez görmüyorsunuz birbirinizi demek.
Yani öyle bir şey ki ikimizde inatçıyız aslında çok seviyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeterince istenirse herşey mümkün. Sen de o da bir tık vazgeçilmez görmüyorsunuz birbirinizi demek.
Canım eğer sen de şu an çalışıyor olsaydın sana hak verirdim ben. Sevgilinin orada kurulu düzeni işi gücü varmış da senin yok mu derdim. Ama şimdi bakınca senin gitmen daha mantıklı gibi görünüyor. İş hayatına gittiğin şehirde atılırsın artık.
Sevgilinin tavırlarından hoşlanmadığımı da belirteyim. Ailesinin bulunduğu şehirde yaşamayı zorunlulukmuş gibi dayatıyor. Evet, onun bulunduğu şehre gidersen işler onun için kolaylaşacak ama senin bunu istemediğini göremiyor mu? Bir de adamın yaşadığı şehre git diyorum da adam nerede yaşıyor bilmiyorum ki. Belki senin şu an yaşadığın yerden çok farklı. İmkanları daha kötü olabilir, yaşanmayacak bir şehir olabilir.
Birbirinizin suyuna gidip orta yol bulmaya çalışmaktan başka çare yok.
Açıkçası ben ailesinin dizinin dibinde yaşamak isteyen biriyle evlenmek ister miydim bilmiyorum.
Canım ailesini soruyorum sürekli acaba problem mi çıkarıyolar diye yeri geliyor ağzından laf almaya çalışıyorum ama ailemi takmam ben onlar ne derse desin önemli değil benim işim burda çevrem burda diyor. Fakat bir üyenin yazdığına cevap dediğim gibi bir gün bana annesinin bu yüzden ağladığını söyledi bütün çocuklarım başka yerlere gitti sendemi gideceksin torunlarımı sevemeyecekmiyim diye ağlamış kadın. sevgilim bundan etkilenmediğini söylüyor inanıyorum aslında ailesine düşkün biri değil ya da bana öyle gösteriyor... ben aileyle birlikte hayatta oturmam yakın bile oturmam zaten bunu söyledim. Dediğin gibi orta yolu bulmalıyız çok inat ama
Canım ailesini soruyorum sürekli acaba problem mi çıkarıyolar diye yeri geliyor ağzından laf almaya çalışıyorum ama ailemi takmam ben onlar ne derse desin önemli değil benim işim burda çevrem burda diyor. Fakat bir üyenin yazdığına cevap dediğim gibi bir gün bana annesinin bu yüzden ağladığını söyledi bütün çocuklarım başka yerlere gitti sendemi gideceksin torunlarımı sevemeyecekmiyim diye ağlamış kadın. sevgilim bundan etkilenmediğini söylüyor inanıyorum aslında ailesine düşkün biri değil ya da bana öyle gösteriyor... ben aileyle birlikte hayatta oturmam yakın bile oturmam zaten bunu söyledim. Dediğin gibi orta yolu bulmalıyız çok inat ama
Bunun aynısı senin icinde geçerli yanliz. Başkasından beklediğin anlayışı kendin karşındakine göstermiyorsan sorun sende. Adamı daha fazla oyalama ayrilinAnlamıyorum bu kadar zor mu şehir değiştirmek biraz çabayla olabilir hayatta bir tek onun bulundugu yer varmış gibi davranıyor millet nasıl gidiyor bsşka yere
Kendin atamadığın adımı ondan bekliyorsun. Sen de aynı şekilde davranıyorsun malesefAnlamıyorum bu kadar zor mu şehir değiştirmek biraz çabayla olabilir hayatta bir tek onun bulundugu yer varmış gibi davranıyor millet nasıl gidiyor bsşka yere
Millet nasıl gidiyor diyorsun kendin gitmiyorsun ne iş..senin gitmen lazim adam kurulu işini mi bıraksin iş bulmak kolay mı sonra eşim çalısmiyor diye burda konu açarsin..Anlamıyorum bu kadar zor mu şehir değiştirmek biraz çabayla olabilir hayatta bir tek onun bulundugu yer varmış gibi davranıyor millet nasıl gidiyor bsşka yere
cidden hep söylüyoruzya evlilik için belli bir olgunluk seviyesi şart diye, siz tamda bu seviyenin eksikliğinin vucut bulmuş halisiniz.
haksızsınız efendim. hemde sonuna kadar haksızsınız. bu isteğiniz mantıklımı şimdi? bide nasıl ikna ederim diye soruyorsunuz ya pesss doğrusu.
adam neden işi gücü bırakıp sizin oraya taşınsın olur mu öyle şey...
cidden artık devlet bu işe el atmalı ve evlilik işi belli olgunluk seviyesine gelenlere serbest olmalı yoksa aksi halde olanları görüyoruz.
Anlamıyorum bu kadar zor mu şehir değiştirmek biraz çabayla olabilir hayatta bir tek onun bulundugu yer varmış gibi davranıyor millet nasıl gidiyor bsşka yere