• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede oturacağız

Senin nasil bir cevren var oyle?Kucumsemek rezil olmak ne demek? Sanki baska bir suc isliyorsun. Aileyi taniyamama flan evet dez avantaj onun icin ve ilk yazdigim seyler icin zaten biraz daha zaman gecsin. Bir de anakuzusuysa da sorun yasarsiniz,adami iyi analiz et..Sonra ailen biz sana gitme demistik diyip sanki tek sorun senin o sehre gitmenmis gibi basina kakabilirler

Ya benim olduğum yer daha iyi onunkide aslında iyi kendi şehrinde en güzel yerde oturuyor ama işte doğu, batı kavramı var... bu yüzden tepki gösteriyor ailem

1- Adamın akrabası, ailesi arkadaşları orda ve adam katiyen ordan ayrılmak istemiyor.
2- Adamın işi orda.
3- Güvenlikli bir şehir değil.
4- Onun yanına gidersen mahalli baskı altına gireceksin.
5- Yalnız kalacaksın.
6- Çalışmayacaksın.
7- Ezileceksin.
8- Mutsuz olacaksın.
9- En önemlisi ailenın onayı yok.
10- Bu da demek oluyor ki sana bu adamla huzur yok!

Bunca şeye rağmen bu inat niye?
Değer mi?
Aşkın bitince bunca şeyle başedebilecek misin?

Bakın aslında ben her yerde mutlu olabilirim yeterki aramızdaki ilişki güçlü olsun. Fakat çevrem ailem bu konuda tepki gösteriyor. Bende burada oturmak istiyorum ama durumlar bunu gösterdiyse yapacak bir şey kalmadıysa karşımdaki insanda buna değerse giderim gidilmez diye bir şey yok. Dediğim gibi... toplum baskısı, orada mutlu olabilir miyim sorunları var kafamda. Daha hiç görmedim bie o şehri. Ailem diyor sen orada yapamazsın ben öyle düşünmüyorum ama daha görmedimde sanırım görüp iyice analiz etmem gerek karar verirsem. Bunları sevgilimle konuştum oraya gidersem el kızı olucam bana nasıl davranırlar bilemiyorum sende beni geri planda tutarsan o şehir benim üstüme üstüme gelir yapamam. Sevgilim de asla öyle bir şey olmayacak sen annemin gelini değil kızı olacaksın diyor

Bakın aslında ben her yerde mutlu olabilirim yeterki aramızdaki ilişki güçlü olsun. Fakat çevrem ailem bu konuda tepki gösteriyor. Bende burada oturmak istiyorum ama durumlar bunu gösterdiyse yapacak bir şey kalmadıysa karşımdaki insanda buna değerse giderim gidilmez diye bir şey yok. Dediğim gibi... toplum baskısı, orada mutlu olabilir miyim sorunları var kafamda. Daha hiç görmedim bie o şehri. Ailem diyor sen orada yapamazsın ben öyle düşünmüyorum ama daha görmedimde sanırım görüp iyice analiz etmem gerek karar verirsem. Bunları sevgilimle konuştum oraya gidersem el kızı olucam bana nasıl davranırlar bilemiyorum sende beni geri planda tutarsan o şehir benim üstüme üstüme gelir yapamam. Sevgilim de asla öyle bir şey olmayacak sen annemin gelini değil kızı olacaksın diyor

Toz pembe bakıyorsun hayata.
Sen bilirsin hayat senin hayatın.
Ama ailenin haklı olduğunu bil.
Çok pişman olacaksın.

Haklısınız Ailenizden uzak başka yere nasıl gittiniz ? İş dolayısıylamı aileniz tepki gösterdi mi ?
Görevimiz dolayısıyla başka bir sehirdeyiz ve uzun bir süre de gidemeyecek gibiyiz. Ailem için önemli olan benim mutlu ve huzurlu olmamdı. Yerin önemi yoktu.

Anlamıyorum bu kadar zor mu şehir değiştirmek biraz çabayla olabilir hayatta bir tek onun bulundugu yer varmış gibi davranıyor millet nasıl gidiyor bsşka yere
Madem şehir değiştirmek bukadar kolaysa siz değiştirinde gidin sevgilinizin memleketine bencillik bence

Back