- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- 23
- Konu Sahibi French Oje
-
Sevgilin ne iş yapıyor? Maaşlı çalışan mı yoksa şirketi mi var?
Ben anlamadim yani erkek arkadasin isini gücünü birakacak senin sehirine yerlesecek. Zor anam zor. Kadin gitmeli bence
Anlamıyorum bu kadar zor mu şehir değiştirmek biraz çabayla olabilir hayatta bir tek onun bulundugu yer varmış gibi davranıyor millet nasıl gidiyor bsşka yere
Peki senin şehrinde iş bulabilecek mi aynı şartlarda? Ben gitmenden yana değilim açıkçası.Kendi işiydi önceden. Şimdi belediyede çalışıyor
Bir erkegin gelmesi zor. Ayrim yapmak istemem. Soyle olur sen yurtdisinda olursun imkan cok olur gelir. Ama ayni ulkede gelemesi cok zor kadin bulundugu yere uyum saglar ama erkek alisamaz.
Valla benim gordugum etrafimda hep erkegin tarafina gidiyorlar. Genede sen sansini deneBende uyum sağlayamayabilirim bende çalışıcam okulumu bitirdim. İlla orası veya burası olmasın o zaman daha başka bi yer olsun diyorum örnek veriyorum nuh diyor peygamber demiyor ailemde öyle uzak diye olmaz diyor
Peki senin şehrinde iş bulabilecek mi aynı şartlarda? Ben gitmenden yana değilim açıkçası.
Canim bukadar zor değilse sen git neden gitmiyosunAnlamıyorum bu kadar zor mu şehir değiştirmek biraz çabayla olabilir hayatta bir tek onun bulundugu yer varmış gibi davranıyor millet nasıl gidiyor bsşka yere
Bence onun orada belediye gibi sağlam ve düzenli bir yerde işi varsa ve orada düzen kurmanız daha kolaysa sizin gitmeniz daha mantıklı. Sanırım doğu bölgelerinde? Eğer yok gidemem diyorsanız da sizin yanınıza yerleşmesini çok olası bulmadım ben.yine de noyu silmeyip sakince konuşsaymışsanız..
Memur olarak kadroya alınmaktan bahsediyorsan şehir değiştirme imkanı var ama bunu yapabilmek için diyelim İstanbul Beylikdüzü Belediyesinde kadro açığı olması gerek, atanmak istediği yerde kadro açığı yoksa mümkün değil. Çok zor ihtimal yani, bir de eş durumunda şehir değiştirme talebi hangi şartlarda kabul ediliyor bilemiyorum. Bunu memur arkadaşlar yanıtlayabilir ancak.Gayet bulabilir daha iyisini hemde. Orada buldu burdada bulabilir yani. Şimdi kadroya girme söz konusu... eğer kadroya alınırsa şehir değiştirme imkanı olabiliyor mu belediyelerde ? Bilginiz var mı
Canim bukadar zor değilse sen git neden gitmiyosun
Numaramı sil lafını bu kadar rahat söyleyememeli zoruma gitti yarın gördüğünde ne tepki verir bilmiyorum sakince konuşamıyoruz ki bu konuda hemen sinirleniyor ben kaç defa diycem anlamıyor musun bıktım bu konudan sen sabaha kadarda konuşsan boş diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?