Nerede oturacağız

Memur olarak değil, işçi olarak bahsetmek istemiştim...

Ailemin ve çevrenin hiç tepki vermeyeceğini bilsem belki onun isteğini yerine gerçekleştirirdim bende çok zor durumdayım

Ailemin ve çevrenin hiç tepki vermeyeceğini bilsem belki onun isteğini yerine gerçekleştirirdim bende çok zor durumdayım
bakın diyorum ya efendim, "olgunluk seviyesi" !!!
siz daha kendi kararlarınızı kendiniz veremiyorsunuz ne evliliği Allah aşkına... çevre ne diyecek, ailem bırakmayacak bunlar nedir ya? koskoca evlilik arifesindeki insan böyle baskı altına nasıl girer?
siz şimdi böyleyseniz evliliğinizi siz ve eşiniz değil aileniz kontrol eder onuda söyleyim, ve forumdaki bu tip konulara sizde bakın bakalım eşlerin değil ailelerin yönettiği evlilikler ne derece yürüyor, yığınla konu var...
daha ne diyim yani buyrun haksızdan taraf olun o zaman.

Nasıl yapıyım o zaman herkesle tartışıp moralimi bozayım ailemle huzursuz olayım sürekli... demekki onlarda da olgunluk yok dediğiniz gibi evlilik arifesinde biri kendi kararlarını verebilir, vermeli. Bknz bende durum bu... ben istiyorum ki herkes mutlu olsun, kimse ıhh bile demesin, eleştirmesin... hassasım bu konuda

Senden vazgecemiyorsa seni seçer, sil numaramı demez.

onlardada olgunluk yok derken nişanlınızımı yoksa kendi ailenizimi kastettiniz tam anlayamadım ama eğer nişanlınızı kast ediyorsanız yine hatalısınız zira adam işim gücüm düzenim burada diyerek gayet haklı ve mantıklı bir gerekçe öne sürmüş. kaldıki bunu söylemesine dahi gerek olmaması gerekiyor. çok saçma bir konu bu.
efendim hiçkimse ile tartışmayacaksınız, adam gibi kontrolü elinize alıp doğru ne ise onu yapacaksınız. kendi kararınızı kendiniz vereceksiniz verebilmelisiniz. ailenizde sizin bir aile kurma sürecinize saygı duyacak. alın ailenizi karşınıza konuşun, olması gereken bu.
bunun birini kırmak dökmek ezmekle falanda alakası yok. eğerki herkes sizin gibi düşünse kimse evlenemezdi.
yani diğer türlü saçma ısrarlar ve ikna etmeler peşine düşerseniz bu iş olmaz bunu bilin.
koskoca nişanlı bir bireysiniz, bıraksınlarda nerede oturacağınızada kendiniz karar verin, aileniz değil.

Güldüm valla bu halde saolun :) üzüm üzüme misali... şaka bir yana öyle ama
bunun farkında olmanız güzel :)
ama cidden evililiğinizdede bu şekilde olursa o evlilikten hayır gelmez bunu bilin, ki zaten temel sorunu bu olan onlarca problemli evlilik konusu açılıyor buraya. evlilikte asıl söz sahibi olması gereken eşlerdir, aileler değil. eğer ailelere bu müdahale yetkisi verilirse bu seferde siz eşiniz bir aile olamazsınız. eee amacınız bir aile kurmak değil mi? evet. bakın kontrol sizde olmazsa asıl amaç bile şaşıyor yani.

Evlenince erkeğin işi nerdeyse oraya gidilir ama aile faktörü de var işin zor Allah kolaylık versin. Sonunda bi secim yapmak zorunda kalacakmissin gibi geliyor umarım öyle olmaz. Halkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…