Beni anladığınız için çok teşekkür ederim. İlk yorumları görünce bir an kendi hissettiklerimden şüphe etmiştim. Ben de öyle düşünüyorum ama yine de fikir sormuştum tabi bu yüzden cevaplara açık olmalıyım. Kuzenime kendi verdiğim cevaplardan bile huzursuz oldum. Benzer şeyleri görüyordum ilişkimizde ben senin gibi üstünü örtemiyordum benim yerimde başkası olsa onla adım atardı dediğim için. Ne kadar acayip konu alakasız yerden bana geliyor sonra benim eskisini kötüleyip kendi kötü bir şey yaşamadığım için affettim diyor nasıl bi akıl tutulması. Hep öyleydi gerçi sevgilisi konusunda. Zaten kendi farklı insanlardan sevgilisi hakkında biri bir şey ima edince bile alınır. Mesela sana bir şey ısmarlıyor mu o gelsin buraya sen niye gidiyosun istese gelir mecnun dağları delmiş gibi laflara aylarca içerler çünkü sevgisizlik hisseder. Benim ilişkim bitse de toksik olsa da sevgi hissettiğim de oldu neden şimdi bu sana verilmedi iması biten bir şey üzerinden değersiz hissettirme? Evet kurtuldum ama öyle bi söyledi ki senin kurtulma şansın var bizde o da yok(benim eski sevgilimi kendi ise babasını ima ediyo ne alakaysa) bana sunulan güzel seyler de var(sevgiliden) öyle teselli buluyorum diyor. Tabi senin sevgilin kurtulacağın biri değil.