• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruhum bedenimde durmak istemiyor çok sıkıştım kurtulamıyorum sadece içimi dökmek için burdayım umarım içime su serpebilecek destek olacak kimse vardır

Yaklaşık 8 aylık bir ilişki içerisindeyim(cinsel birlikteliğimiz oldu bu arada)fakat bunun sadece 2 ayı mutluydum(aslında bugünlerin sinyalini verdiği davranışları belli etmiş ama şuan farkediyorum maalesef)diğer zamanların bi kısmı birbirimize bağımlı bir kısmı( son 2-3 aydır) tamamen onun esiri kölesi istediği gibi davranabileceği zavallı iğrenç kendimi tanıyamadığım bir insan haline geldim. İlişki içerisinde ciddi manipülasyonlar aşağılamalar küfürler fiziksel şiddetler(çok ciddi vücudumda izleri kalacak şekilde)psikolojik şiddetler sosyal şiddet aklınıza gelebilecek en ağır şekilde yaşıyorum ve asla bırakmıyor. Benden nefret ettiğini beni sadece o.. su olarak kullanacağını söylüyor sosyal medyalarımı kapattırdı. Whatsappım sürekli bilgisayarında açık kontrol ediyor kim arasa aramda bişey geçti(yattım) diyerek küfür ve şiddet uyguluyor artık dayanacak gücüm kalmadı sürekli titriyorum kusuyorum ailemle yaşamama rağmen bunu kimseye açıklayamıyorum daha öncede böyle bi ilişkim oldu şöyle ayırayım onu asla şiddet ve küfür yoktu sadece saplantı halindeydi onunla evlenmemi istiyordu ailemle yaşadıklarımızı anlatmakla tehdit ediyordu çok şükür ondan kurtuldum derken 1,5 sene sonra bu belayı sardım başıma ya sadece mutlu olmak istiyorum ama hep tercihlerim yanlış böyle gözükmeyip sonrasında canavara dönüşen insanlardan bıktım. Sonuç olarak ayrılamıyorum başka biride olsa sen hayatımda metresim olarak olacaksın diyor şikayetçi olucağımı söylediğimde ise beni tüm şehre rezil edeceğini aileme benimle ilgili ne biliyorsa anlatmakla hatta ve hatta 9 sene önce boşandığım adama bile gidip onada anlatacağını benim kafamı dışarı çıkaramayacak hale getireceğimi ailemle tüm ilişkimi bitireceğini zaten seni öldürürler 2 ye onlara intikal ettiği için, işimden oldum onun yüzünden iş yerimde bi süre konuştuğum çocuğu dövdü yerim değişti zamanlada bir kulpunu bulup çıkarttılar anlayacağınız hayatım altüst oldu ne yapacağımı kime gideceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum sıkıştım nefes alamıyorum sürekli kusuyorum ölmek istiyorum başka türlü kurtulamacak gibi hissediyorum ya o ya ben ölürsem biticek bu cehennem…lütfen psikolojimi düşünerek yorum ya da önerilerin olursa sevinirim en azından. dünyanın en kötü en iğrenç insanıda olsam ne yaparsam kendine yapar insan başka bi insan bunu yapmamalı bırakmıyor beni benden öyle kolay kurtulamayacaksın önceki gibi diyor…
Ah canım neler yaşıyorsun içinde ailen duyarsa yaşayacagin şeyler emin ol şuan yaşadıklarından kötü olmayacak. Rezil olmalikta bi durum yok kime rezil ederse etsin.Korktugunu belli etme heryerden engelle suç duyurusunda bulun.Ailen duysa bile ailenden isitecegin iki azar o yaratıktan yediğin dayaklar kadar mi yakacak canını?Bunu kendine yapma

Konu sahibinin madde bağımlısı oldugunu adamın da madde temin ettiğini düşünmeye başladım. Başka açıklama bulamıyorum bu yaşadığı rezilliğe

canim bosanmis biriymissiniz yani genc bekar kiz olsaniz ailenizden korkmanizi anlardim ama bosanmis bir kadinsiniz yani gormus gecirmissiniz.sizi yattiginizi soylemekle tehdit ediyor ve fotolarinizla tahminim.senin en buyuk korkun bu bence.onun siddeti vs degil .adam bi b.k yapamaz sen savciliga gidip sikayet etsen.ne is yapiyor bilmiyorum.devlette calisan biriyse hele hic cesaret edemez bos yapiyodur.gonul rahatligiyla git sikayete.ailen duysa bile buyuk bir kavga edersiniz.ama bir sure sonra unutulur.calisiyorsan baska sehire tasinma imkanin varsa tasinirsin bir sure iz kaybettirirsin.telefon noyu degis sosyal medyalarini kapat.once sifreleri degistir sonra kapat hesaplarini.biryerden basla ve ailendeki bir erkekten yardim al extra.ozaman cekinir senden.

Yaklaşık 8 aylık bir ilişki içerisindeyim(cinsel birlikteliğimiz oldu bu arada)fakat bunun sadece 2 ayı mutluydum(aslında bugünlerin sinyalini verdiği davranışları belli etmiş ama şuan farkediyorum maalesef)diğer zamanların bi kısmı birbirimize bağımlı bir kısmı( son 2-3 aydır) tamamen onun esiri kölesi istediği gibi davranabileceği zavallı iğrenç kendimi tanıyamadığım bir insan haline geldim. İlişki içerisinde ciddi manipülasyonlar aşağılamalar küfürler fiziksel şiddetler(çok ciddi vücudumda izleri kalacak şekilde)psikolojik şiddetler sosyal şiddet aklınıza gelebilecek en ağır şekilde yaşıyorum ve asla bırakmıyor. Benden nefret ettiğini beni sadece o.. su olarak kullanacağını söylüyor sosyal medyalarımı kapattırdı. Whatsappım sürekli bilgisayarında açık kontrol ediyor kim arasa aramda bişey geçti(yattım) diyerek küfür ve şiddet uyguluyor artık dayanacak gücüm kalmadı sürekli titriyorum kusuyorum ailemle yaşamama rağmen bunu kimseye açıklayamıyorum daha öncede böyle bi ilişkim oldu şöyle ayırayım onu asla şiddet ve küfür yoktu sadece saplantı halindeydi onunla evlenmemi istiyordu ailemle yaşadıklarımızı anlatmakla tehdit ediyordu çok şükür ondan kurtuldum derken 1,5 sene sonra bu belayı sardım başıma ya sadece mutlu olmak istiyorum ama hep tercihlerim yanlış böyle gözükmeyip sonrasında canavara dönüşen insanlardan bıktım. Sonuç olarak ayrılamıyorum başka biride olsa sen hayatımda metresim olarak olacaksın diyor şikayetçi olucağımı söylediğimde ise beni tüm şehre rezil edeceğini aileme benimle ilgili ne biliyorsa anlatmakla hatta ve hatta 9 sene önce boşandığım adama bile gidip onada anlatacağını benim kafamı dışarı çıkaramayacak hale getireceğimi ailemle tüm ilişkimi bitireceğini zaten seni öldürürler 2 ye onlara intikal ettiği için, işimden oldum onun yüzünden iş yerimde bi süre konuştuğum çocuğu dövdü yerim değişti zamanlada bir kulpunu bulup çıkarttılar anlayacağınız hayatım altüst oldu ne yapacağımı kime gideceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum sıkıştım nefes alamıyorum sürekli kusuyorum ölmek istiyorum başka türlü kurtulamacak gibi hissediyorum ya o ya ben ölürsem biticek bu cehennem…lütfen psikolojimi düşünerek yorum ya da önerilerin olursa sevinirim en azından. dünyanın en kötü en iğrenç insanıda olsam ne yaparsam kendine yapar insan başka bi insan bunu yapmamalı bırakmıyor beni benden öyle kolay kurtulamayacaksın önceki gibi diyor…
Harekete geçmeniz için ilaki başınıza bişey mi gelmesi gerekiyor?lütfen bunu yapmayın kendinize siz sustukça daha fazlasını yapıcak.Bulmuş sizin gibi birisini sömürebildiği kadar sömürüyor piskopat herifin teki ne yapın edin ailenize anlatın en azından sizi koruyup kollarlar. Her yerden engeliyip size ulaşamasın izin vermeyin

Yani şöyle evet evlenip ayrıldım bundan önceki ilişkimde şikayetçi olma durumlarına kadar gittim ama dediğim gibi böyle değildi karşımdaki en azından merhametliydi bana karşı sadece saplantısıda bendim evlenmek istiyordu ve sadece ona kalmak için ailemle tehdit ediyordu yaşanılanları anlatmakla anlatıp çekip gitmekte değildi derdi o yüzden bide polisti şikayet ettiğim takdirde çoğu kişinin dediği gibi işini kaybetmekle yüzleşti silahina el konuldu açığa alındı falan ve sindi gitti uzak yere ve ızaklaştırma kararı bittikten sonra saçma sapan pinteres gibi yerlerden yazmış hala seviyorum diye ama ben bunu fark ettiğimde bile çok zaman geçmişti üzerinden ailemde o zamanda çok kızmıştı bana bu tavizi neden verdiğim konusunda ve bi daha böyle bi durum yaşarsam git at kendini as ya da sakın gelme böyle şeylerle gibi konuşmalar yaşanmıştı nitekim tekrar geldi başıma ve kendisinin işini kaybediceği bi durum yok kendi işi o yüzden bir önceki gibi kolay olur mu onun bilmediği bi mail açtım safariden girdiğim bana uyguladığı şiddetin fotoğraflarını çekip oraya atıyorum o görmeden diğer maillerimden siliyorum çünkü i cloud şifrem falan herşeyim elinde ara arada whatsap konuşmalarını zipleyip o maile atıyorum ki whatsapımda elinde silebilir konuşmaları diye ara ara nasıl koskoca telekomünikasyon şirketi telefon konuşmalarını hat sahini dışında birine verebilir asla anlamamakla birlikte kimle konuşsam haber vermek zorundayım bu kargocu bile olsa ara ara düküman çıkarttırıp bakıyor yani eve hapsolmuş vaziyetteyim ki telefonumu bişe kullanamıyorum avukat kuzenime açma durumumda işe iade süreci ile ilgili yasal süreçe girmek istediğim için konuştuk görüştük o araya sıkıştırdım öyle haberi oldu yoksa dediğim gibi asla konuşabişeceğim bi durum bırakmadı bende bana ait bişey bırakmadı. Herks şey demiş ailesiyle yaşıyo nasıl darp izlerini görmüyolar diye görünmeyen yerlerimde saçlarımı çekmekten kafamda belli bölgelerde saçlarımda ciddi azalma var yeni yaptığında kafamda ciddi ağrılar oluyor ki geçen gün 10 gün önce hiç sebep yokken doğru söylediğim bi konuda sadece evden babamla çılsrken telefonum bozuk haber veremedim diye neden annem ya da babamdan arayıp haber vermedim diye bu arada dışarıda aradım evden çıkmadan haber vermedim diye saatlerce evde alıkoyup tokatlar saçlarımı çekmeler kollarımı yumruklamalar kafamdaki ve kollarındaki ağrılar hala geçmiş değil. Şöyle söyliyim arabaya bindim ve konuyu açıklamys daha başlamadan takat attı bana ağlamaya başladım ne yaptığını sanıyosun falan hatta arabadan atmaya çalışıcaktım kendimi önden saçlarımı bir tuttu belki 3 dk çekerek bırakmadı kafam şişti saçlarım koptu bunları sadece fotoğraf çekip kayıt altına alabiliyorum işte darp raporu için zaten evinde ya da arabasında zarar veriyo bana eve gidene kadarda zaten peşimden ayrılmıyo hastaneye gitmeme izin vermiyo ne yapacağımı bilmemekle birlikte çok kötü şeyler düşünüyorum. Bu arada lütfen yanlış anlaşılmasın ben tehditlerden dolayı ve tekerrüre düştüğü için bu kadar korkuyorum ailemi kaybetmek rezil olmak evet saçma belki ama beni şuan ele geçirdiğininde farkındayım bu duygu durumunun fakat inanın herşey herkez açısından farklı oluyo bende çok ciddi özgüvenli kendine güvenen kendine bakan ki bana hayranlığı ve aşık olma sebebi buydu ona göre çok fazlayım bunuda biliyor aşağılık kompleksi var ne dediysem ona kızdığımda hep düzeltmeye ya da dediğimin tersi gibi davranmaya çalıştı öyle değil gibi ama görüyorum biliyorum daha anlatamadığım bir yığın manipülatif durum benden istekleri mecbur bıraktığı birsürü şeyler var… o yüzden okuyup öz güvenimi kazanmak bir nebze olsa yanımda olan insanların desteğini görmek beni inanın ki uzun bi aradan sonra mutlu eden tek şey oldu…
canim yasadigin seyleri cogu kadin kiz yasadi ve bircogu kurtuldu.kurtulamayanlar harekete gecmeyenlerdi hep .emin ol bir adim at cesur ol yavas yavas .birinden mutlaka yardim al .ozaman daha da ferahlayacaksin .seni cok iyi anliyorum .bu kisi kac yasinda canim yaşlimi gencmi .ve senin cocugun varmi.cocugun varsa cok dikkat et ona

Evet yapmam gereken en başından beri buydu durdukça taviz verdikçe iyice saplandım. Psikolog desteği ve tarapi daha önceden aldım ama devam ettirmedim muhtemelen yaptığım bir hatada süreci tamamlamamış olmam.
surec bu kisiden kurtulunca tamamlanacak canim.bu kisiden kurtulmadigin surece sabah aksam destek al gecici.oncelikle hayatindan ckkarmaya karar ver okisiyi.

Çok güzel tavsiyeler vermişler. Bence de ailenden hiç korkma olanları anlat yoksa zarar görmeye devam edeceksin. Ailenin kızgınlık anı ile yapacakları seni o kadar korkutmasın çünkü ailene söylemediğin sürece elin yabancısından şddet görüp duracaksın bu daha mı iyi?

Kesinlikle telefon numaranı değiştirmen, sosyal medya hesaplarını kapatıp kendi ismin fotoğrafın olmadan gizli bir hesap açmalısın. Bunları yaparsam kapıma gelir diyeceksin, kapına gelmemesi için de uzaklaştırma kararı aldıracaksın. Darp raporu da almalısın. Dilekçe yaz demişler mantıklı, ama acaba direkt karakola gidip mesajları göstersen darp raporu almak istesen olmuyor mu. Sen izlerini kaybettirmediğin, şikayetçi olmadığın sürece daha sana neler neler yaşatır. Takıntılı, iğrenç erkekler yüzünden canından olan, yüzüne, vücuduna kalıcı olarak zarar verilen birçok kadın var. Onlardan biri olmak istemiyorsan harekete geçmelisin.

Ayrıca mutlaka destek almalısın, belli ki sürekli bu şekilde toksik, takıntılı insanları hayatına çekiyorsun. Eğer destek almazsan sadece kişiler değişir, ilişki içerisinde yaşadığın olaylar hemen hemen benzer olur. Maddi imkanın yoksa devletten alabilirsin herkes öyle özele gitmiyor.

Sen ailem kızar kapıya dayansa rezil olurum vesaire vesaire düşünüyorsun ama sen bunları düşünürken bu iğrenç insan sinirli bir anında sana kalıcı olarak zarar verirse ne yapacaksın? Yapmaz diyemezsin dimi, o yüzden bir an önce harekete geçmelisin.

Ha bir de beni rezil eder, fotoğrafları falan aileme gösterir yaşadıklarımızı anlatır demişsin. Biri demiş çok mantıklı, yapay zeka ile yapmış diyebilirsin. İnanmazlarsa da inanmasınlar, ailene rezil olursun ailen sana o kızgınlık anı ile tepki verir, elin oğlunun sana zarar vermesinden daha iyidir en azından kurtulursun.

Korkarsanız olucagı bu hemen terapiye başlayın. Cesaretsiz olursanız hayatınız mafolur. Hemen şikayetçi olun aileniz en fazla ne yapabilir ? Ayrıca havlayan köpek ısırmaz. Siz güçlü durdukça hiç bi şey yapamayacağını anlayacaksınız. Hemen polis savcı her türlü hakkınızı kullanın. Uzaklaştırmanızı alın. O metresim olucaksın vs gibi şeyleri veya şiddet uyguladıgı ile ilgili ispatlar toplayın. Ve gerekirse şehri terkedin.

ASLA AMA ASLA BU ACIZ HERIFTEN KORKMUYOSUN. Yapicagi hicbirsey suanki durumundan daha kotu olamaz. Zaten birseyde yapamaz. Aile yapin nasil bilmiyorum ama eski nisanlimda bu kadar kotu olmasada beni tehdit ederdi ayrilmak istedigimde. Sonra bitirdim aylarca uykusuz gecelerden sonra. Geldi babama bisiler sacmaladi cok bel alti sekilde ama ne beni korkuttugu seyler oldu nede ettigi tehditlerin altini doldurdu. Suan mukemmel huzur dolu korkudan uzak bir hayatim var. Ailemle hic olmadigim kadar yakinim. Ozelden yazarsan detaylarini anlatir ve seni motive etmek icin elimden geleni yaparim. Daha oncede burada tanistigim bir kiz kardese korkmamasi gerektigini asla ama asla birsey yapamicagini, asil korkagin o oldugunu soyledim. Ve oda kurtuldu o manipuletive adamdan. Simdi guzel bir hayati var. KORKMA. Sen korktukca tehditleri buyucek. Heryerden engelle. Ailene anlat. Hasta oldugunu dogru olmayan seylerle seni tehdit ettigini soyle. Hicbir anne baba heleki bu donemde, o kadar kadin cinayetinden sonra sana sirtini donmez. Seninle birlikte savasirlar. Korktugunu anladigi an tehditleri buyucek bu sizofrenin.

Back
X