• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruhum bedenimde durmak istemiyor çok sıkıştım kurtulamıyorum sadece içimi dökmek için burdayım umarım içime su serpebilecek destek olacak kimse vardır

Senin yapacağın yok. Ben sana dilekçe yazıyorum al bunu cimere at. Yoksa öleceksin.
Ya da ben buradaki nickini yazarak atayım?

T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ’NE (CİMER)

KONU: Fiziksel, Psikolojik ve Sosyal Şiddete Maruz Kalma ve Koruma Talebi

Sayın Yetkili,

Yaklaşık sekiz aydır bir ilişki içerisindeyim ve bu sürecin büyük bir kısmında fiziksel, psikolojik ve sosyal şiddete maruz kaldım. İlgili kişi, beni sürekli manipüle ederek özgürlüğümü kısıtladı, hakaret ve küfürler etti, fiziksel olarak darp etti ve vücudumda kalıcı izler bıraktı. Sosyal medya hesaplarımı kapattırdı, telefonumu ve mesajlarımı sürekli kontrol etti, hatta WhatsApp’ımı kendi bilgisayarında açık tutarak özel hayatımı tamamen ihlal etti.

Bu kişi, beni sürekli aşağılamakta, nefret ettiğini söylemekte ve yalnızca cinsel bir meta olarak gördüğünü açıkça ifade etmektedir. Ayrılmak istediğimde ise tehditlerde bulunarak beni toplum içinde rezil etmekle, aileme ve hatta eski eşime özel hayatımla ilgili bilgileri yaymakla tehdit etmektedir.

Ayrıca, işyerimde bir meslektaşımla konuşmamı bahane ederek ona fiziksel saldırıda bulunmuş ve benim işyerimden çıkarılmama sebep olmuştur. Şu an ciddi anlamda psikolojik baskı altındayım; sürekli titriyor, kusuyor ve kendimi çaresiz hissediyorum. Defalarca şiddet gördüm, ancak korku ve baskı nedeniyle bunu kimseye açıklayamadım.

Taleplerim:

1. Bu kişi hakkında gerekli koruma tedbirlerinin derhal alınmasını talep ediyorum. (6284 Sayılı Kanun kapsamında uzaklaştırma kararı vb.)

2. Fiziksel ve psikolojik şiddete uğradığım için failin cezalandırılması adına gerekli ceza soruşturmasının başlatılmasını istiyorum. (TCK 86 - Kasten Yaralama, TCK 96 - Eziyet, TCK 106 - Tehdit, TCK 125 - Hakaret)

3. Kimliğimin korunmasını ve ailemin ve çevremin tehditlerden etkilenmemesi adına gizlilik kararı alınmasını istiyorum.

Hayati tehlike altında olduğum için bu şikayetin acilen işleme konulmasını ve tarafıma ivedilikle bilgi verilmesini arz ederim.

Ad-Soyad:

T.C. Kimlik No:

Adres:

Telefon:

E-posta:

Tarih:

Kesinlikle terapiye devam edin, keşke yarıda bırakmasaydınız mutlaka destek alın. Bu kişinin bilgilerini bize verin gerekirse biz x'te paylaşırız. Ama bu olayı aileniz öğrenmeli saklayarak bir yere varamazsınız. Korkmayın bu kadar. Cesaretinizi toplayın artık. Bu şerefsizin yaptığı şeylerin hiçbirini aileniz size yapmaz. Bunca dayak yerken, zorla taciz edilirken, alıkoyulurken sessiz kalmanız çok sinir bozucu. Sinirlerim zıpladı ya . Aklım almıyor böyle bir olayda hâlâ sessiz kalmanıza 🤬🤬🤬
Çok haklısınız ben kuzenimle görüşüp sürecü en kısa zamanda başlatıcam yorumlar sayesinde umudum arttı kurtulmak adına çok teşekkür ederim iyi ki varsınız 🙏🏼

Yani şöyle evet evlenip ayrıldım bundan önceki ilişkimde şikayetçi olma durumlarına kadar gittim ama dediğim gibi böyle değildi karşımdaki en azından merhametliydi bana karşı sadece saplantısıda bendim evlenmek istiyordu ve sadece ona kalmak için ailemle tehdit ediyordu yaşanılanları anlatmakla anlatıp çekip gitmekte değildi derdi o yüzden bide polisti şikayet ettiğim takdirde çoğu kişinin dediği gibi işini kaybetmekle yüzleşti silahina el konuldu açığa alındı falan ve sindi gitti uzak yere ve ızaklaştırma kararı bittikten sonra saçma sapan pinteres gibi yerlerden yazmış hala seviyorum diye ama ben bunu fark ettiğimde bile çok zaman geçmişti üzerinden ailemde o zamanda çok kızmıştı bana bu tavizi neden verdiğim konusunda ve bi daha böyle bi durum yaşarsam git at kendini as ya da sakın gelme böyle şeylerle gibi konuşmalar yaşanmıştı nitekim tekrar geldi başıma ve kendisinin işini kaybediceği bi durum yok kendi işi o yüzden bir önceki gibi kolay olur mu onun bilmediği bi mail açtım safariden girdiğim bana uyguladığı şiddetin fotoğraflarını çekip oraya atıyorum o görmeden diğer maillerimden siliyorum çünkü i cloud şifrem falan herşeyim elinde ara arada whatsap konuşmalarını zipleyip o maile atıyorum ki whatsapımda elinde silebilir konuşmaları diye ara ara nasıl koskoca telekomünikasyon şirketi telefon konuşmalarını hat sahini dışında birine verebilir asla anlamamakla birlikte kimle konuşsam haber vermek zorundayım bu kargocu bile olsa ara ara düküman çıkarttırıp bakıyor yani eve hapsolmuş vaziyetteyim ki telefonumu bişe kullanamıyorum avukat kuzenime açma durumumda işe iade süreci ile ilgili yasal süreçe girmek istediğim için konuştuk görüştük o araya sıkıştırdım öyle haberi oldu yoksa dediğim gibi asla konuşabişeceğim bi durum bırakmadı bende bana ait bişey bırakmadı. Herks şey demiş ailesiyle yaşıyo nasıl darp izlerini görmüyolar diye görünmeyen yerlerimde saçlarımı çekmekten kafamda belli bölgelerde saçlarımda ciddi azalma var yeni yaptığında kafamda ciddi ağrılar oluyor ki geçen gün 10 gün önce hiç sebep yokken doğru söylediğim bi konuda sadece evden babamla çılsrken telefonum bozuk haber veremedim diye neden annem ya da babamdan arayıp haber vermedim diye bu arada dışarıda aradım evden çıkmadan haber vermedim diye saatlerce evde alıkoyup tokatlar saçlarımı çekmeler kollarımı yumruklamalar kafamdaki ve kollarındaki ağrılar hala geçmiş değil. Şöyle söyliyim arabaya bindim ve konuyu açıklamys daha başlamadan takat attı bana ağlamaya başladım ne yaptığını sanıyosun falan hatta arabadan atmaya çalışıcaktım kendimi önden saçlarımı bir tuttu belki 3 dk çekerek bırakmadı kafam şişti saçlarım koptu bunları sadece fotoğraf çekip kayıt altına alabiliyorum işte darp raporu için zaten evinde ya da arabasında zarar veriyo bana eve gidene kadarda zaten peşimden ayrılmıyo hastaneye gitmeme izin vermiyo ne yapacağımı bilmemekle birlikte çok kötü şeyler düşünüyorum. Bu arada lütfen yanlış anlaşılmasın ben tehditlerden dolayı ve tekerrüre düştüğü için bu kadar korkuyorum ailemi kaybetmek rezil olmak evet saçma belki ama beni şuan ele geçirdiğininde farkındayım bu duygu durumunun fakat inanın herşey herkez açısından farklı oluyo bende çok ciddi özgüvenli kendine güvenen kendine bakan ki bana hayranlığı ve aşık olma sebebi buydu ona göre çok fazlayım bunuda biliyor aşağılık kompleksi var ne dediysem ona kızdığımda hep düzeltmeye ya da dediğimin tersi gibi davranmaya çalıştı öyle değil gibi ama görüyorum biliyorum daha anlatamadığım bir yığın manipülatif durum benden istekleri mecbur bıraktığı birsürü şeyler var… o yüzden okuyup öz güvenimi kazanmak bir nebze olsa yanımda olan insanların desteğini görmek beni inanın ki uzun bi aradan sonra mutlu eden tek şey oldu…
dışarıdan absürt göründüğünü anlıyorum ama ben sizi de anlayabiliyorum açıkçası. ben de gözümdeki morluğu gözlükle saklayarak derslere girer sessizce yaşardım kimse bilmedi olaylar bitip ben anlatana kadar ama sizin bu durumdan acilen çıkış yapmanız için en kolay çözüm neyse onu bulmanız gerekiyor hem de acilen. akıllı bir kadınsınız delilleri toplamışsınız, telefon kayıtlarınıza kullandığınız şirketin mobil uygulaması var ise belki oradaki hesap şifrenizi bildiği için girip o dökümleri alabiliyordur aklıma bu geldi. aileniz canınızın tehlikede olduğunu bilse yine de öyle mi tepki verecekler allah aşkına? bakın ailede bu olaylar olunca elbette herkes celalleniyor ama yine de yardım ediliyor kimin başına ne gelirse çünkü o da senin canın öyle değil mi? zaman geçip de sizin düzeldiğinizi, mutlu olduğunuzu görünce unutacaklar. şuan sağlığınız ve canınız ailenizin size bakışından sözünden daha önemli gerekirse o kötü lafları yutacaksınız bir süre ama yardım edecekler onların tarafta size karşı istismar veya nefret gibi bir durum yoksa mutlaka yardım edecekler. öbür herifin mesleğinden olmasına aşırı sevindim emniyet, askeriye berbat halde maalesef birebir içindeki insanlardan duyduğum, kendi gördüklerim, her türlü kurum çürümüş durumda ama bu demek değil ki asla çözüm bulamazsınız. sizin resmi merciilere başvurmanız gerekiyor bu durumda lütfen korkmayın. ben kendi yaşadığım süreçlerde kadın derneklerinden uzak durmuştum geçmişte içlerinde kısa bir dönem bulunduğum için önyargılı yaklaşmıştım fakat artık yardım istemek gerektiğini düşünüyorum ara ara. BURADA ya da BURADA
bakın size bir şey anlatacağım geçenlerde kadere bakın tüik kurumunun rastgele hane atadığı bir araştırmada kuradan ben çıktım, evime geldiler şiddet geçmişimle ilgili sorular sordular, anketin sonunda onlardan başvurabileceğim hiç bilmediğim onlarca kurum öğrendim sanırım bazıları şurada: KURUMLAR ondan hariç geçenlerde başka bir başlıkta bir hanımefendiye çare ararken denk geldim: HUKUKİ DESTEK
insanlarla iletişime geçin, bu forumla yetinmeyin. çözüm yöntemlerini arayın. daha fazla bu şekilde devam edemezsiniz. ve bizi haberdar edin rica ediyorum

Çok haklısınız ben kuzenimle görüşüp sürecü en kısa zamanda başlatıcam yorumlar sayesinde umudum arttı kurtulmak adına çok teşekkür ederim iyi ki varsınız 🙏🏼
Evet yakınlarınızdan, güvendiğiniz insanlardan destek alın birlikte bu süreci daha hızlı çözersiniz. Hiçbir kadının şiddet görmesini istemiyorum artık bu ülkede. Güzel kadınlarımıza zarar gelmesin. Suçlu olan herkes cezasını çeksin. Bu şerefsiz kişinin mesleği neydi?

Diyorum ya normalde saygı duyulan fazlasıyla sevilen çevresi tarafından inanılmaz pozitif ve hayat doluydum, öyle elim yüzümde düzgün hatta bunu söylerken çok utanıyorum asla benlik değil kendimi övmek ama çok güzel denilen hayranlık duyulan bi insandım bunları hakedecek birisi değilim yani lütfen yanlış anlamasın kimse beni, konuda o değil zaten ama bunları yediremiyor kendine asla dışarıda biri bana baksın tanıyormusun kim o ya da sipariş vericem çalışan eğer erkekse göz teması kurduğu andan itibaren kıslançlıkları başlıyo sonra sarılmalar öpmeler hani benim der gibi iğrenç aşağılık şeyler gibi.. çok taviz veriyorum sanırım sınırlarımı ihlal etmelerine olanak sağlıyorum böyle böyle tepeme çıkıyolar bı ilişkimde birde bana en çok zarar veren manipülatör olduğu için bana hep bişeyleri kendi bulmuşta benden duymak istercesine herşeyimi öğrendi kimelerle konuştum görüştüm iş yerimde dışarıda ama o zamanlar buna kızıyo ama yanımdads olduğunu söylüyodı meğersem bana bumşekilde davranmaya yüz bulana kadarmış. Birde şey sorucam okuyan herkez ben hep şey düşünüyorum bence bunu bitek bana yapmamıştır ne kadar asla yapmadım desede inanamıyorum bu kadar öfkeli sinirli olan biri kendi düşümcelerine ters ya da istediği dışında gelişen her durumda böyle tepkiler vermiştir kendini çok cool anlatıyor çünkü aklımda sürekli o var acaba daha önce bi şikayeti varmıdır bi öncekinde çıkmıştı çünkü başka bir kızada saplatılı durumlarını öğrenmiştim karakolda
eğer boyunduruk altına alabileceği başka birini bulduysa mutlaka yapmıştır adamın tek bir sözüne dahi güvenmemeniz lazım sizin adam patolojik hasta
ya öbür kadınlar da sessiz kaldıysa? böyle tipler bir kurbanla işi bitince öbürünü ararlar narsist mi diyeyim, psikopat mı, paranoyak mı.. hepsi

++++
DİLEKÇE ÖRNEĞİ
size link attığım sayfada da tüm sorularınızın cevabıyla birlikte var.

Son düzenleme:
Neden hesap bilgilerini düzenliyorsun acelesi mi var? Ben dilekçeyi senin için burdaki nickini yazarak atacağım.
Size helal olsun
Ne guzel dilekce de yazmissiniz
Ama konu sahibi hala adamin takipcilerinin arttigini vs anlatiyordu birkac mesaj once
Tamamen bir kurtulmaya calisma cabalama oldugunu sanmiyorum
Burdaki diretmelerden sonra da tamam kuzenimle konusucam diyip cekildi ama bunu da yapacagini sanmiyorum ne yazik ki

Senin yapacağın yok. Ben sana dilekçe yazıyorum al bunu cimere at. Yoksa öleceksin.
Ya da ben buradaki nickini yazarak atayım?

T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ’NE (CİMER)

KONU: Fiziksel, Psikolojik ve Sosyal Şiddete Maruz Kalma ve Koruma Talebi

Sayın Yetkili,

Yaklaşık sekiz aydır bir ilişki içerisindeyim ve bu sürecin büyük bir kısmında fiziksel, psikolojik ve sosyal şiddete maruz kaldım. İlgili kişi, beni sürekli manipüle ederek özgürlüğümü kısıtladı, hakaret ve küfürler etti, fiziksel olarak darp etti ve vücudumda kalıcı izler bıraktı. Sosyal medya hesaplarımı kapattırdı, telefonumu ve mesajlarımı sürekli kontrol etti, hatta WhatsApp’ımı kendi bilgisayarında açık tutarak özel hayatımı tamamen ihlal etti.

Bu kişi, beni sürekli aşağılamakta, nefret ettiğini söylemekte ve yalnızca cinsel bir meta olarak gördüğünü açıkça ifade etmektedir. Ayrılmak istediğimde ise tehditlerde bulunarak beni toplum içinde rezil etmekle, aileme ve hatta eski eşime özel hayatımla ilgili bilgileri yaymakla tehdit etmektedir.

Ayrıca, işyerimde bir meslektaşımla konuşmamı bahane ederek ona fiziksel saldırıda bulunmuş ve benim işyerimden çıkarılmama sebep olmuştur. Şu an ciddi anlamda psikolojik baskı altındayım; sürekli titriyor, kusuyor ve kendimi çaresiz hissediyorum. Defalarca şiddet gördüm, ancak korku ve baskı nedeniyle bunu kimseye açıklayamadım.

Taleplerim:

1. Bu kişi hakkında gerekli koruma tedbirlerinin derhal alınmasını talep ediyorum. (6284 Sayılı Kanun kapsamında uzaklaştırma kararı vb.)

2. Fiziksel ve psikolojik şiddete uğradığım için failin cezalandırılması adına gerekli ceza soruşturmasının başlatılmasını istiyorum. (TCK 86 - Kasten Yaralama, TCK 96 - Eziyet, TCK 106 - Tehdit, TCK 125 - Hakaret)

3. Kimliğimin korunmasını ve ailemin ve çevremin tehditlerden etkilenmemesi adına gizlilik kararı alınmasını istiyorum.

Hayati tehlike altında olduğum için bu şikayetin acilen işleme konulmasını ve tarafıma ivedilikle bilgi verilmesini arz ederim.

Ad-Soyad:

T.C. Kimlik No:

Adres:

Telefon:

E-posta:

Tarih:
Çok güzel detaylı şekilde dilekçe örneği paylaşmışsınız emeğinize sağlık. Umarım konu sahibi sizi ve yorum yapan herkesi ciddiye alır da şikayet eder artık...

Size helal olsun
Ne guzel dilekce de yazmissiniz
Ama konu sahibi hala adamin takipcilerinin arttigini vs anlatiyordu birkac mesaj once
Tamamen bir kurtulmaya calisma cabalama oldugunu sanmiyorum
Burdaki diretmelerden sonra da tamam kuzenimle konusucam diyip cekildi ama bunu da yapacagini sanmiyorum ne yazik ki

Çok güzel detaylı şekilde dilekçe örneği paylaşmışsınız emeğinize sağlık. Umarım konu sahibi sizi ve yorum yapan herkesi ciddiye alır da şikayet eder artık...
Bu kişi dilekçe diyince avukat kuzenim dedi ve kaçtı. Düşünsenize sizi mailinize kadar kontrol eden biri var ve aşırı korkuyorsunuz hiçbir şey yapamıyorsunuz korkudan, ama kadınlar kulübüne kayıt olup mail üzerinden? Böyle bir konu açıyorsunuz? Size inandırıcı geliyor mu?

Bu kişi dilekçe diyince avukat kuzenim dedi ve kaçtı. Düşünsenize sizi mailinize kadar kontrol eden biri var ve aşırı korkuyorsunuz hiçbir şey yapamıyorsunuz korkudan, ama kadınlar kulübüne kayıt olup mail üzerinden? Böyle bir konu açıyorsunuz? Size inandırıcı geliyor mu?
Umarim gercek degildir
Ama sanirim bu soruya da annemin kardesimin mailini yazdim ya da baska mail actim vs vs diyecek

Konu başından beri şüphe ediyorum zaten. Konu açtıktan sonra yorumları görmesine rağmen forumda takılıyor yorum yapmıyordu. Sonra ben konu sahibi forumda geziniyor deyince yorumlara cevap verdi. Kuzeni avukat olan birisi ve burda mail ile kayıt olup konu açan birisi için tüm bu olaylar bana aşırı saçma geliyor. Bu şerefsiz mailleri kontrol ediyorsa bu konuyu açtığını da görürdü elbette. Gmail geçmiş , etkinliklerim kısmından her şey görünür.

Evet ben de birkaç farklı doktora psikiyatriye gittim online psikolojik destek de aldım. Bdt (bilişsel davranışçı terapi) yöntemi ile uzman birisiydi. Ben anksiyete ve depresyon için destek aldım . Mutlaka siz de terapiye gidin aksatmayın. Her şey gönlünüzce olsun umarım mutlu , huzurlu bir hayatınız olur bundan sonra 🌸
çok teşekkür ederim, düşüneceğim. bu forumda negatif ve tepeden bakan insanlar da var, sizin gibi kişileri görünce mutlu oluyorum. sizin de her şey gönlünüzce olsun sağlıkla kalın

Ya sürekli düşünüyorum kuzenim avukat çok az bi kısmını anlattım ama diyorum ya farkında olarak sindirildim korkuyorum bi de son dediği şey ben zaten bişeylerin patlamasını istiyorum sen kıvılcım ver ben cehennem olarak gelicem bende bunu istiyorum diyo inanılmaz derecede öfke problemi var yanımda kaç kez araçta kavgaya kalkıştı yanında ben olamama rağmen bile o yüzden korkusuz ama bi o kadarda gizli 0 şeffaf biri asla telefonu a dokunamam bakamam instagramda takipçileri artıyo açıklamaları sürekli hesabı kapalı olanlar açıyodur falan son zamanlarda onu bile soramıyorum senin hakkın yok vs diye başlayıp küfürlerle beni sindirerek muhtemelen karıştırdığı şeyleri bastırmaya çalışıyo aman ne bileyim çok doluyum çok sıkıntıdayım bazen bekliyorum birini bulsunda belki vazgeçer ama çok yıprandım
Ee sizde ona yok buna yok napalım o zaman burdan size okuyup üfleyelim mi?

Yani şöyle evet evlenip ayrıldım bundan önceki ilişkimde şikayetçi olma durumlarına kadar gittim ama dediğim gibi böyle değildi karşımdaki en azından merhametliydi bana karşı sadece saplantısıda bendim evlenmek istiyordu ve sadece ona kalmak için ailemle tehdit ediyordu yaşanılanları anlatmakla anlatıp çekip gitmekte değildi derdi o yüzden bide polisti şikayet ettiğim takdirde çoğu kişinin dediği gibi işini kaybetmekle yüzleşti silahina el konuldu açığa alındı falan ve sindi gitti uzak yere ve ızaklaştırma kararı bittikten sonra saçma sapan pinteres gibi yerlerden yazmış hala seviyorum diye ama ben bunu fark ettiğimde bile çok zaman geçmişti üzerinden ailemde o zamanda çok kızmıştı bana bu tavizi neden verdiğim konusunda ve bi daha böyle bi durum yaşarsam git at kendini as ya da sakın gelme böyle şeylerle gibi konuşmalar yaşanmıştı nitekim tekrar geldi başıma ve kendisinin işini kaybediceği bi durum yok kendi işi o yüzden bir önceki gibi kolay olur mu onun bilmediği bi mail açtım safariden girdiğim bana uyguladığı şiddetin fotoğraflarını çekip oraya atıyorum o görmeden diğer maillerimden siliyorum çünkü i cloud şifrem falan herşeyim elinde ara arada whatsap konuşmalarını zipleyip o maile atıyorum ki whatsapımda elinde silebilir konuşmaları diye ara ara nasıl koskoca telekomünikasyon şirketi telefon konuşmalarını hat sahini dışında birine verebilir asla anlamamakla birlikte kimle konuşsam haber vermek zorundayım bu kargocu bile olsa ara ara düküman çıkarttırıp bakıyor yani eve hapsolmuş vaziyetteyim ki telefonumu bişe kullanamıyorum avukat kuzenime açma durumumda işe iade süreci ile ilgili yasal süreçe girmek istediğim için konuştuk görüştük o araya sıkıştırdım öyle haberi oldu yoksa dediğim gibi asla konuşabişeceğim bi durum bırakmadı bende bana ait bişey bırakmadı. Herks şey demiş ailesiyle yaşıyo nasıl darp izlerini görmüyolar diye görünmeyen yerlerimde saçlarımı çekmekten kafamda belli bölgelerde saçlarımda ciddi azalma var yeni yaptığında kafamda ciddi ağrılar oluyor ki geçen gün 10 gün önce hiç sebep yokken doğru söylediğim bi konuda sadece evden babamla çılsrken telefonum bozuk haber veremedim diye neden annem ya da babamdan arayıp haber vermedim diye bu arada dışarıda aradım evden çıkmadan haber vermedim diye saatlerce evde alıkoyup tokatlar saçlarımı çekmeler kollarımı yumruklamalar kafamdaki ve kollarındaki ağrılar hala geçmiş değil. Şöyle söyliyim arabaya bindim ve konuyu açıklamys daha başlamadan takat attı bana ağlamaya başladım ne yaptığını sanıyosun falan hatta arabadan atmaya çalışıcaktım kendimi önden saçlarımı bir tuttu belki 3 dk çekerek bırakmadı kafam şişti saçlarım koptu bunları sadece fotoğraf çekip kayıt altına alabiliyorum işte darp raporu için zaten evinde ya da arabasında zarar veriyo bana eve gidene kadarda zaten peşimden ayrılmıyo hastaneye gitmeme izin vermiyo ne yapacağımı bilmemekle birlikte çok kötü şeyler düşünüyorum. Bu arada lütfen yanlış anlaşılmasın ben tehditlerden dolayı ve tekerrüre düştüğü için bu kadar korkuyorum ailemi kaybetmek rezil olmak evet saçma belki ama beni şuan ele geçirdiğininde farkındayım bu duygu durumunun fakat inanın herşey herkez açısından farklı oluyo bende çok ciddi özgüvenli kendine güvenen kendine bakan ki bana hayranlığı ve aşık olma sebebi buydu ona göre çok fazlayım bunuda biliyor aşağılık kompleksi var ne dediysem ona kızdığımda hep düzeltmeye ya da dediğimin tersi gibi davranmaya çalıştı öyle değil gibi ama görüyorum biliyorum daha anlatamadığım bir yığın manipülatif durum benden istekleri mecbur bıraktığı birsürü şeyler var… o yüzden okuyup öz güvenimi kazanmak bir nebze olsa yanımda olan insanların desteğini görmek beni inanın ki uzun bi aradan sonra mutlu eden tek şey oldu…

onun bilmediği bi mail açtım safariden girdiğim bana uyguladığı şiddetin fotoğraflarını çekip oraya atıyorum o görmeden diğer maillerimden siliyorum çünkü i cloud şifrem falan herşeyim elinde

Yazmış burda konu sahibi. Umarım konu gerçek değildir ya. Gidip gelip konuya bakıyorum

Ya sürekli düşünüyorum kuzenim avukat çok az bi kısmını anlattım ama diyorum ya farkında olarak sindirildim korkuyorum bi de son dediği şey ben zaten bişeylerin patlamasını istiyorum sen kıvılcım ver ben cehennem olarak gelicem bende bunu istiyorum diyo inanılmaz derecede öfke problemi var yanımda kaç kez araçta kavgaya kalkıştı yanında ben olamama rağmen bile o yüzden korkusuz ama bi o kadarda gizli 0 şeffaf biri asla telefonu a dokunamam bakamam instagramda takipçileri artıyo açıklamaları sürekli hesabı kapalı olanlar açıyodur falan son zamanlarda onu bile soramıyorum senin hakkın yok vs diye başlayıp küfürlerle beni sindirerek muhtemelen karıştırdığı şeyleri bastırmaya çalışıyo aman ne bileyim çok doluyum çok sıkıntıdayım bazen bekliyorum birini bulsunda belki vazgeçer ama çok yıprandım
Benim kuzenim avukat olsa bir dk durmaz beklemez hemen kendisinden destek alır. O kişinin hayatını karartırdım

Çok dizi izliyor bu denyolar... Sen kıvılcımı yak cehennem olup gelecekmiş, yavaş gelsin de saçı başı dağılmasın.
Şaka gibi konu yemin ederim, ama komik değil.

her yerden engellese dahi adam kapıma geliyor, eve girene kadar salmıyor diyor, korkusu adresini bilmesinden sanırım.

D dertdegilcehennem şuan yazmıyorsun ama ben ara ara gelip yoklayacağım
Yahu bu kızın ailesi yok mu bütün gün iş yerinde mi bunlar? Eve gelene kadar komşu falan hiç görmüyor mu? Kız o kadar kusuyor midesi bulanıyor bunca olay yaşanıyor darp yeri görünmeyen bir yerde tamam onu anladım da, insanın aynı evde olduğu kızının yüzüne bakması bile yeterli bir sorun olduğunu anlaması için. Bu kadar da olamaz ya. Eski psikopat sevgilisi de polismiş mesleğinden olmuş oh beter olsun." Ailem bir daha buna benzer bir olayla karşımıza çıkma" dedi yazmış. Ailesi ne derse dersin böyle tehdit eden şiddet gösteren ruh hastasını şikayet etmek zorunda

Ayrıca yanınızda defalarca kavga etmiş adamla yalnız kalmaya, sevişmeye nasıl cesaret ediyorsunuz?
Benim karanlıkta görsem yolumu değiştireceğim adamların yanında kadın görünce ifrit oluyorum ya. Belaya koşuyorsunuz resmen.
Aklıma geleni buraya yazamıyorum.

Yahu bu kızın ailesi yok mu bütün gün iş yerinde mi bunlar? Eve gelene kadar komşu falan hiç görmüyor mu? Kız o kadar kusuyor midesi bulanıyor bunca olay yaşanıyor darp yeri görünmeyen bir yerde tamam onu anladım da, insanın aynı evde olduğu kızının yüzüne bakması bile yeterli bir sorun olduğunu anlaması için. Bu kadar da olamaz ya. Eski psikopat sevgilisi de polismiş mesleğinden olmuş oh beter olsun." Ailem bir daha buna benzer bir olayla karşımıza çıkma" dedi yazmış. Ailesi ne derse dersin böyle tehdit eden şiddet gösteren ruh hastasını şikayet etmek zorunda
bana verdiği detaylar ve duygu durumu gerçekçi geldi, bekliyorum böyle saf gibi arkadaşlar şunu bunu yaptım/yapacağım yazsın diye
ailenin fark etmesi konusunda haklısın

Back
X