Ablalarım kardeşlerim yardımınıza ihtiyacım var sevgilimle kavga ettik az önce... bu sorunu ta ilişkimizden beri yaşıyoruz hala daha çözemedik. Şimdi sevgilim ve ben farklı şehirlerdeyiz. Evlendikten sonra ben kendi bulunduğum yerde yaşamamızı istiyorum o ise kendi şehrinde oturmamızı istiyor. Konuştuk daha önce dedi ki benim işim gücüm düzenim burda elimden gelen bu kadar. Bende devamlı üsteliyorum işlerin burdada olabilir diye... ailem beni uzak bir yere göndermek istemiyor bide benim oturduğum yerle onunki arasında çok fark var. Burda yazamayacağım, güvenlik açısından. ailem bu konuda çok katı sevgilimde katı, bende. Az öncede konu açıldı biraz patladı bana illa orası diyorsan sil numaramı dedi. Sonra yatıyorum ben bişey diyomusun dedi yok dedim kapattık. Numarasını sildim muhtemelen yarın görecek... sırf bu kelimeyi edebildiği için gerçekten sildim. Yanlış mı yapmışım doğru mu sizce ne yapıyım. Tamam onu anlıyorum ama ondada hiç anlayış yok sanki. İki arada bi derede kaldığımı görmüyor. Bundan başka hiçbir sıkıntımız yok diyebilirim bu yüzden ilişkimiz bitsinde istemem ikimizde birbirimizden vazgeçemiyoruz bilmiyorum böyle ölene kadar heralde evlenmeden konuşucaz. Bir fikre ihtiyacım var nasıl ikna edebilirim veya nedir başka yolu ?