Ne olurdu sanki?

Evet ailesinin beni anlamasi sevmesinin anlami kalmiyor sevgilimden ayni seyleri görmedikten sonra.
Bende ilk defa böyle bir iliski görüyorum. Aralarinda o sacma inatlasma modunun bende farkina vardim.
Teyzesi hatta birkere sormustu niye mutlusun diye ses tonunu duyunca. O da yok birsey dedi. Sonrada
withlove06 i istemeye gidecegiz dedi ona. Halbuki daha belli degil söyleme demistim ama inat yapar tarzindaydi.
Ardindan teyzesi hayirli olsun bende biriyle tanistim vs diye birseyler zirvaladi inat yaparcasina.
Hep böyle konusmalar yapiyor kadin..evde oldugu halde suan enistenleyim geziyorum ediyorum diyor. Veya dugunde ömüzde otururken bize dönüp dönüp evlenicegim evlenicegim diye söylendi sevgilime..dugundeki erkekleri sevgilime anlatiyor o yakisikli o böyle diye. Ama babasina anlatmis annesi butun olaylari. Babasida demis o deli zaten banada
diyor kücük oglumu sana birakacagim evlenecem zengin koca bulacagim diyerek. Bunlari sevgilim söyledi bana.
O resim konusunda babasinin haberi olmus ve ne var bunda demis. Ama resimler görmedi.
Ama babasi öyle diyorsa sevgilim niye zamaninda bizi öldürür dedigini anlamiyorum ozaman?

Siz evlencekmisiniz bu adamla ?

Sevgilinizin teyzesiyle ensest bir ilişki yaşadığını düşünüyorsanız neden hala bu sapık adamla birliktesiniz?

Yok ortada ensest bir ilişki yok diyorsanız bunları neden kafaya takıyorsunuz?

Böyle birseyi konduramiyorum. Ama bu teyzesinin konusmalari ve hal hareketleri hosuma gitmedi.
Acaba kadin herkese karsimi böyle diye dusunuyorum. Benim bakis acim mi kötü diye kendimi sorguladim cok..ama
bu yasananlari yediremiyorum kendime. Ona deli diyorlar ama sirf o deli diye her kelimeyi sindirmek yutmak zorunda kalmak istemiyorum. Teyzesi söylediklerini söyledi ama ben sevgilime acildiktan sonra farkli
tepkiler bekliyorum..o daha cok üstüme geldi onu tutup beni kenara atti resmen. Halbuki ondan istedigim tek sey teyzesine teyze gibi davranmasi ve beni ezdirmemesi. Cunku burayi takip ediyorum ve kiskanc kaynanalarin neler yaptigini cok okudum. Teyzeside bana kaynanalik yapacak diye dusundum. Hani kaynanalik yapan annelerde gelinlerine el muamelesi yapar sanki onlar ogullarinin hayatinlarinda ki tek aski gibi ama arada ensest tarzinda birsey olmadan..

Son düzenleme:
Siz evlencekmisiniz bu adamla ?
Evlenmeyi düsünüyorduk. Suan askiya almis durumdayim.. cunku bu yasananlarda mantikli birsey bulamiyorum..ne oldugunu anlamiyorum bu olaylardan ne cikarmam lazim bilmiyorum..o yüzden konu actim sizlerin fikirleri önemli benim icin

Ayn yatakta uyandıkları gece ... içip içip pişpirik oynadılarsa .. bile ; bir teyze saç baş dağınık uyandık diye kahkaha atarak bunu anlatıyorsa ... uzak dur derim .

Benim en anlamadığım yeri ölen eş teyzeden 14 yaş küçük birine teyzeyi emanet ediyo başka adam kalmamış gibi senin sevgilin de emanete bayağı iyi bakıyor

O kadar uzun sıkıcı ve ayrıntılı yazmışsın ki en son teyzesinin bikinili pozuna kadar gelebildim. Bak ben de bir teyzeyim. Boyum kadar yeğenim var. Dünya bir yana o bir yanadır. Ben onu teyze gibi değil canımın yarısı gibi severim. Yaşlarımız yakındır ve arkadaş gibiyizdir ama aynı zamanda benim oğlumdur da. Birlikte içtik de, aynı odada da kaldık, yüzmeye de gittik, sarılıp uyuduk da... Yani bu duyguyu senin gibi birine nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama genelde teyzeler yeğenlerini severler ve bu kötü bir anlama gelmez. Boşuna dememişler teyze anne yarısıdır diye. O yüzden kafandaki sapıkça düşünceleri bırak.Şu adamları da ailelerinden kıskanmayı bırakın artık. Yani insanın aklına ister istemez demek ki kendi yakın akrabalarına karşı böyle şeyler hissedebiliyor ki karşısından da bekliyor düşüncesi geliyor. Sen mesela amcana, dayına, abine, babana karşı nasıl cinsel bir şeyler hissetmezsen (ki hissetmediğini var sayıyorum) onlara aşık olmazsan teyzeler, halalar, anneler, ablalar ve kız kardeşler de inanın sevgililerinize karşı sizin kafanızda tasarladığınız sapıklıkta şeyler hissetmiyorlar. Bir bitin artık.

Teyze kac yaşında ?
Güzel birimi?
Sevgilin kac yaşında?

Analiz için bunları bilelim bi.
Yahu ne fark eder. Gelen yorumları okudum da millet ciddi ciddi adamla teyzenin arasında bir şey olabileceğini farz ederek yorum yapmış. Kadın adamın teyzesi yahu teyzesi. Dünya güzeli olsa ne olur???? Şuraya şu yorumları yapanın hiç mi amcası dayısı yok çok merak ediyorum. Konu sahibi hadsizlik yapmış gitmiş dış kapının dış mandalı olarak teyzeyi uyarmış! Daha ortada resmi hiçbir şey yokken hem de. Kaldı ki olsa ne olur. Yani ne haddine bir teyzeye gidip de sevgilimle arana mesafe koy demek. Adam doğduğu andan beri o kadını görüyor. Annesini kardeşi bunun ötesi var mı. Dünyada ona annesi kadar yakın olan tek kadın belki de. Benim yeğenimin nişanlısı bana dese nasıl hissederim hiçbir fikrim yok. Sonra da yok öyle olmuş, yok böyle olmuş. Bence de o adam teyzesini bırakmaz ki bırakmasın da zaten. Teyzesiyle arasında bir şey olabileceğini zanneden bir zihniyet için değmez.

Bakin bu cocugun 3 teyzesi daha var ama onlardan yana sicaklik sevgi hissettim. Onlarda arkadas gibiler sevgilime karsi..
Ayni ortamda da bulundum öteki teyzeleriyle ve sevgilimle aralarindaki muhabbeti sakalasmari görünce ben mutlu oldum.
Kendisinin, bile suan bu rahatsiz oldugun teyzesine karsi benim yanimda kötü davransa ben üzülürüm nasil bir insansin diye
sevgilime kizarim.

Ha bu arada yukarda yazmissiniz ne haddinizle teyzesine gidip araniza mesafe koyun dediniz diye.
Ben öyle birseyi teyzesine söylemedim. Hicbir sekilde hic bir olayda teyzesine ne laf soktum ne bu konuyu actim ne de karsilik verdim onun yaptiklarina. Hatta evimde en guzel sekilde agirladim onu butun bu olaylar sonrasinda bile. Benim muhattabim herzaman sevgilimdi.

Şimdi siz öyle bir ilişki içersinde değilsiniz diye bilmediginiz görmediğiniz insanlar için nasıl bu kadar emin oluyorsunuz onu anlamıyorum .Ya konu sahibinin teyzesinin ve sevgilisi sapkin ilişki yaşıyorlar sa nasıl kıskançlık la suçlarsınız .bir tuhaflıklar var ki kız rahatsız olmuş sevgiliyi 2. Plana atıp Teyzem de Teyzem demesi bırakın ilişkiyi normalde bile rahatsız eder siz yegeninizin sevgilisini böyle huzursuz edermisiniz ?kadın hissediyorsa birsey vardır sanki yok böyle sapıklık neler okuyoruz hergün yada tanık oluyoruz kendi teyze yeğenlerini iliskinizden yola çıkıp alinganlik yapmayın rica edicem

Her insanın karşısındakiyle ilişkisi farklıdır arkadaşım. Benim bile bir kadın olarak her teyzemle iletişim kurma şeklim farklıdır. Bazı insanlar belki yaşadıklarından dolayı bilemem ama birbirine daha yakındır. Ciddi anlamda eğer sevgiliniz ensest bir sapık değilse, teyzesiyle arasındaki ilişkinin şekli, yakınlığı ne olursa olsun sizi ilgilendirmez. Eğer zaten sapıksa da öyle bir adamla ne işiniz var.
Ben mi yanlış okudum bilmiyorum ama siz erkek arkadaşınıza gidip teyzesiyle arasındaki ilişki biçimini beğenmediğini söyledin mi söylemedin mi? Ben de diyorum ki biri bana gelip yeğeninle arana mesafe koy dese ne hissedeceğimi bilmezdim. Gerçi benim yeğenim de asla böyle bir insanla beraber olmazdı.

Ben diğer mesajımda da yazdım. Eğer böyle bir ensest ilişki varsa aralarında zaten bu kızın bu sapık adamla işi ne bıraksın gitsin. Kendi de mesajlarında sevgilisinden böyle birşey ummadığını yazmış okursanız. Ben bu forumda annesi kocasını öpüyor diye kaynanasını kıskanan kadın da gördüğüm için az çok tahmin edebiliyorum. Ayrıca kusura bakmayın da benim yeğenim de her şart altında teyzem de teyzem der. Ama işin ilginç yanı nişanlısı da teyzem de teyzem der. Bırakın bir güne bir gün kıskanmayı, en az yeğenim kadar düşkündür bana. Bir insanın teyzesine bağlı olması, sevgilisini ikinci plana attığını göstermez çünkü ikisi birbirinden farklı ilişki şekilleri. Burada konu sahibi resmen teyzeyi kıskanıp gidip bir de sevgiliye bunu anlatmış, adam da gerektiği gibi ağzının payını vermiş bence. Olay bundan ibaret.

teyze sizi kıskanmış olabilir. iğrenç bir durum olduğunu sanmıyorum ortada ama alttan alttan size mesaj vermiş haklısınız, sinir etmiş. ama sevgiliniz gerçekten boşboğaz. ikisinde de hata var. belki biraz gülerek tepki verseydiniz sallamasaydınız daha farklı olurdu bilemedim.
babanın artık cıvık ilişkini düzelt demesi de garip. demek herkes farkında bu durumun.

Evet onu söyledim. Herkesin normali de farklidir size normal gelen bana gelmeyebilir. Ve ben kendi ailemden cevremden öyle teyze yegen iliskisi görmedigim icin
ilk zamanlar saskindim ama üzerinde durmadim tanimiyorum diye..olaylarlar cogaldikca veya bilmiyorum o teyzesinin cumlesinden sonra belki hersey gözüme batmis da olabilir ama hosuma gitmemeye basladi bu durum.
Ayrica bu kadin kendi cocuklarina herkesin icinde de bende evlenecegim diyor. Buyuk oglunun bavulunu hazirlayip evden kovuyorum yine geliyor diyor ve gülüyor. Sizi yani cocuklarini gören adam benden kacar diyor. Kücük cocugunu devlete yazdiriyor devlet alsinmis diye. Cocuklarini basinda yükmüs gibi anlatiyor. Buyuk oglunun annem bizi sevmiyor dedigini bilirim ben. Bu kadinin anneligini gördükten sonra teyzeliginden de süphe ederim haliyle. Ayrica sizin borcunuz olsa yegeninizi arar kendi dertlerinizle üzermisiniz? Ben uzmezdim. Teyzenin anne yarisinin oldugunu bilirim merak etmeyin. Ama kendisi bilmiyor bunu bence.

Bence kadının anneliğini hiç karıştırmasaydın konuya iyiydi.
Seni ilgilendiren bu değil, senin rahatsız olduğun bazı davranışlar neticede

Bak kadının kendi çocuklarıyla ilişkisini bilemem. Evlenmek istemek de zaten suç değil. Ayrıca senin ailendeki ilişkilerin farklı olması sana başkalarının ailevi ilişkilerini yargılama hakkı vermez. Ben senin sevgilinin ya da teyzesinin avukatı falan da değilim. Ama sana bir abla olarak ufak bir olay anlatayım. Dediğim gibi benim de iki yeğenim var, biri kız biri erkek. İkisiyle de ilişkim mükemmeldir. Erkek olanın bir sevgilisi vardı ve aynı senin gibi aramızdaki ilişkiyi yadırgıyordu. Birbirimize sarılmamızdan tut da, beraber gezmemize kadar herşey kızın gözüne batıyordu. Birgün aynı senin yaptığın gibi yeğenimi benimle olan ilişkisi konusunda uyardı ve son görüşmeleri oldu. Ben yeğenime ne ayrıl dedim, ne ayrılma. Ha ayrıldılar diye üzüldüm mü HAYIR. Şu anda dünya tatlısı bir kızla nişanlı. Yeğenim gelir bir göğsüme yaslanırsa teyzem diye, kız gelir diğer göğsüme yaslanır. Ve işin enteresan tarafı ben o kızı da sanki kendi yeğenim gibi sahiplendim. Yani benim için öz yeğenlerimden farkı kalmadı.
Şimdi sana tavsiyem şu, eğer sevgilinin gerçekten teyzesiyle ensest bir ilişki yaşadığından şüpheleniyorsan zaten bir sapıkla işin olmasın. Derhal ayrıl. Yok eğer bu konuda sevgilinden eminsen onların arasındaki ilişki ya da kadının kendi çocuklarıyla olan ilişkisi seni hiç ilgilendirmez. Kendi kafanda kurup kurup büyütmek yerine ya bir şekilde bu durumu kabullen ya da yine ilk seçenekteki gibi ayrıl. Yoksa mutlu olman gerçekten mümkün değil. İlk mesajlarımda biraz sert olmuş olabilirim kusura bakma çünkü ister istemez kendimi kadının yerine koydum anlattığım olaydan dolayı.

Kendi cocuklariyla iliskinisi anlatmak istemezdim. Ama kendimi size anlatamayinca söyleme geregi hissettim.
Evet, evlenmek istemesi suc degil. Hatta o teyzesiyle aramiz iyi olsa onu bu konuda savunan ilk ben olurdum.
Aile yapilarinda hos görülmüyor onlarin öyle seyler cunku.
Bende uyardim iste sevgilimi..karsi ciktiginda bile onu anlamaya calistim. Belki ben yanlis anliyorum biraz daha gözlemleyeyim dedim. Ama teyzesi sizin gibi davranmadi ve sevgilime benden ayrilmasini istedigini söyledi.
Ben istemezmiyim iyi gecinmek ? En buyuk korkum kaynanalik görümcelik tarzinda bos ve gereksiz komplekslerle karsilasmak evlenecegim kisinin ailesinden yana. O yüzden cok sevinmistim annesinin ve öteki aile üyelerinin davranislarini görünce sevgiyle karsilasinca. Ama bu teyzesi yüzunden böyle bos bos cahil entrikalarla laf sokmalar moral bozmalarla karsilacagimi dusunuyorum..

İlişki iki kişi arasında geçer. Artık tanımı yaptığıma göre ayrıl dememe gerek yoktur umarım?

Benden sana tavsiye seviyor olabilirsin ama kendini yakma bile bile derim. Ileride evlenirsin çoluğa çocuğa karışırsınız bu kadın gene sizi rahat bırakmaz,Allah korusun daha kötü şeyler duyarsın,yıkılırsın. Gerçekten hiç normal değil bu anlattıkların. Kadın yapsın yapsın aman o deli boş verin denmez ki. Deliyse uzak durulur niye durmuyorlar o zaman? Ne var bunda demiş ya hani belki yalan söylüyordur belkide babası daha fotoğraf olaylarını bile bilmiyordur. Herşey olabilir. Çünkü öldürür bizi diye tepki beklediğim adam aa canım bunda ne var demez. Ya da diyorsa o anne babanın altında da birşeyler aramak lazım. Belki uzaktan iyi hoşlar ama içlerine girince onlarda teyze gibidir? Bilinmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…