Sevgilimin düşüncesi normal mi, özellikle anneler cevap verirse sevinirim(yanlış anlaşılmasın herkes cevaplayabilir)

İşte bu herkese göre değişir . Ben kendı adıma konuşayım - kendı yetiştirdiğim çocuğu bilirim başkasını yada ailesini suçlamak bana düşmez herkesin kendınce planı kendınce düşüncesi vardır belki oğlumun eşi beni sevmeyecek kimseyi zorbalamam bu yüzden oturur kendımı sorgularım . Karşında 3 oğlan anası var bu arada 🤣🤣🤣🙈🙈🙊🙊
Anladim teseklur ederim😅

Henüz anne değilim ancak yaşlı psikolojisini çok iyi biliyorum, aylardır görmediği evladı günler önce aynı şehire gelse ve anne babanın yanına gitmese tabiki çok üzülürler, yıllarca bak büyüt sevgini ilgini tüm hayatini ver o yanına bile uğramasın, bu cidden çok ağır değil mi anne baba için.
biz aynı binada yaşamamıza rağmen ben eşimi her gün gönderirim annesine git biraz otur gel diye

Iste dogru değil, dogru olmadigi icin evlatta boyle bir cozum uretiyor.

Bizim millet olarak duygulari ve ilişkileri duzenleme problemimiz var, hepimizin malumu.

Bu size ilerde sorun yaratir mi? Bizde sorun yaratmadı cunku ben ailemle yeri geldiğinde sert konuşabiliyor, tavir koyabiliyordum, mustakbel esinizde dengeyi kurabilirse hicbir sorun yasamazsiniz ama kuramazsa buyuk kaos yasarsiniz.

Eger mustakbel kp ve kv mutlu bir evlilik yasiyorlarsa sorun yasama sansinizda dusuk, bunu da belirteyim.
Anne babasınin arasi nasil bilmuyorum ama gorumce cok sık annesinde ve gorumce agresif esiylr tartisiyor

Sorun burda "5dk görse yeter mi yoksa ilk bize degılde gelin ve ailesinin yanina gitti" mi ondan emin olamiyorum, oğlan annesine şunu niye diyemiyor mesela: anne eşim ve kizkardesindeyim size gelecegiz veya anne yanina geliyorum sonra eşimgile gecicem. Ben cozemedigim icin soruyorum
İşte bunu bilemeyiz . Evli değilsen tanıyacaksın eş adayını ve ailesini ona göre yuva kurucaksın . Her insan aynı değil çünkü .

Bana bakma 5 dk da yeter oğlum mutlu olsun huzurlu olsun der geçerim .eğer çocuğumu çok özlediysem başka zaman onlar döndükten bir süre sonrasında eşini ararım kızım musaıt olduğunuz bi zamanda ziyaret etmek istiyoruz sizi der davet ederlerse gider görürüm evladımı , niye çocuğumun eşiyle yaptığı planın içine edeyim . Sırf o şehirdeyiz die bizi dahil etmeden plan yapamaz mı çekirdek ailesiyle . o zaman eşi kendını değersiz hisseder hiç bi kadın bunu haketmez ve ben bi kadın ve anne olarak bunu istemem

İşte bunu bilemeyiz . Evli değilsen tanıyacaksın eş adayını ve ailesini ona göre yuva kurucaksın . Her insan aynı değil çünkü .

Bana bakma 5 dk da yeter oğlum mutlu olsun huzurlu olsun der geçerim .eğer çocuğumu çok özlediysem başka zaman onlar döndükten bir süre sonrasında eşini ararım kızım musaıt olduğunuz bi zamanda ziyaret etmek istiyoruz sizi der davet ederlerse gider görürüm evladımı , niye çocuğumun eşiyle yaptığı planın içine edeyim . Sırf o şehirdeyiz die bizi dahil etmeden plan yapamaz mı çekirdek ailesiyle . o zaman eşi kendını değersiz hisseder hiç bi kadın bunu haketmez ve ben bi kadın ve anne olarak bunu istemem
Anladim insallah onlar da sizin gibi dusunuler onume hep dusunceli insanlarin cikmasini o kadar cok isterim ki tesekkur ededim yorumlariniz icin

Henüz anne değilim ancak yaşlı psikolojisini çok iyi biliyorum, aylardır görmediği evladı günler önce aynı şehire gelse ve anne babanın yanına gitmese tabiki çok üzülürler, yıllarca bak büyüt sevgini ilgini tüm hayatini ver o yanına bile uğramasın, bu cidden çok ağır değil mi anne baba için.
biz aynı binada yaşamamıza rağmen ben eşimi her gün gönderirim annesine git biraz otur gel diye
Gelinle ve kaynana cok problem yasamislar ve oglan cpum olarak baska sehire tasinmis ondan dolayi sorma ihtiyaci hissettim

Erkek çocuk annesi olarak cevaplayayım,aylardır oğlumu görmediysem özlerim elbet. Önce veya sonra gelmesi önemli değil,fırsat yaratıp herhangi bir zamanda gelip ziyaret etmesini isterim. Bacanakta bu kadar ne varmış da koşa koşa gitmiş diye üzülürüm ama oğluma da söylemem. Yetişkin insan,illa ki kendine uygun programı yapar,ama insan evlendi diye de anne babasını unutmamalı. Herkesin yeri ayrıdır,eş başka,arkadaş başka,anne baba başka,bacanak başka yani 🙂

Oğlumun eşinden bir beklentim olmaz,benimle aynı şehirde kız kardeşi varsa elbette önce ona gider istiyorsa. Bana gelirse de başımın üstünde yeri olur her zaman.

Anne babasınin arasi nasil bilmuyorum ama gorumce cok sık annesinde ve gorumce agresif esiylr tartisiyor
Mutlu evliligi olmayan her kv solugu gelininin ensesinde boza pisirmekte alir, bu sasmaz bir kural adeta, cunku oğluşunu eşi gibi goruyordur, kiskaniyordur.

Bu yuzden mutlular mi ogrenin, tabi direkt ailen mutlu bir cift mi diye sorulmaz ama guzel hatiralardan vs bahsettirilerek ogrenilebilir.

Mutlu evliligi olmayan her kv solugu gelininin ensesinde boza pisirmekte alir, bu sasmaz bir kural adeta, cunku oğluşunu eşi gibi goruyordur, kiskaniyordur.

Bu yuzden mutlular mi ogrenin, tabi direkt ailen mutlu bir cift mi diye sorulmaz ama guzel hatiralardan vs bahsettirilerek ogrenilebilir.
Annesi mutlu degil bence cunku oyle hissettim ama üzüldüm annesine cok cömert ve yardimsever bir insana benziyor eşinden cekmiş gibi duruyor

Belki başkalarına benım düşüncem farklı gelebilir ama ben kayınvalidemden böyle öğrendim.
yıllardır hep beni arar sorar müsait misiniz die birgun bana ulaşamayınca eşimi arayıp kızıma verir misin die telefona beni istemişti müsait misin kızım çay içmek için demişti , eşimde ana bana nie demedin de böyle izin istiyormuşsun gibi hissediyoruz dedi ,annesinin verdiği cevap beni çok etkilemişti mesela .

kayınvalidem tabikide seni değil kızımı arıcam evi müsait mi o bilir ,bugün bize çay verecek dermanı var mı o bilir ,bugün çocuğu yordu mu yada kendi ailesinde bi problem üzücü bişey oldu mu piskoloji olarak bizimle sohbet etmek istiyor mu yada kadınsal ağrıları var mı sen ne bilecen oğlum sana bakma sen her zaman misafire kapı açarsın ama evin hanımı o !
bunu kafana yaz başkası senı ararsa da eşine yönlendir Belki bugün ayaklarını atacak film izleyecek belki alıp seni yatırıp dizinde sevecek bunları zamanında düşünen olmadı biz çok kırıldık demişti. Allah razı olsun aşk kadın 🧡

Şöyle düşünmenizi istiyorum, oğlunuz ve gelininiz başka şehirde yaşıyorlar ve birkaç aydır da görüşmüyorsunuz, gelininiz ve torununuz yasadiginiz şehre bir hafta öncesinden geliyolar ve gelinin kızkardeşinde kalıyolar, oğlunuzda onlar geldikten birkaç gün sonra geliyor ama size haber vermiyor gizlice gelinin kizkardesine karisi ve cocugunun yanina gidiyor( orda vakit gecirmeyi sevdigi gelinin kzikardesinin kocasi var hic onlardan ayrilasi gelmiyor kadinlar bir erkekler bir takiliyor)bu durumu sorun eder misiniz, kirilir misiniz? Sevgilim diyor ki ilk anne babaya ugranmali sonra istedigi yere gitsin aile buyukleri evlatlarini gormek isterler bana da garip geldi dedim ki oğlan annesinden babasindan niye gizliyor bu durumu geldigino direkt soylesin ertesi gun size gelicem anne veya baba desin, veya oglan bir iki saat durup da gidebilir annesime babasina demekki dedim anne baskin oglani elinde tutmak istiyor oglan o yuzden kaciyor dedim, siz ne dusunuyorsunuz anne degilim bilmiyprum digrusu nedir bu durumun
(Sevgilimin 2 teyzesi var ikisininde sorunlu gelini var, bende bu sohbet uzerine dedim ki tek sorun sizde gelinlerde degil herhalde dedim alındı konusmuyor çok 3 gündür)
Anne olmaya gerek yokta ben annemden uzakta yaşayıp onun olduğu şehire gideceksem ve sorunum yoksa kendisi ile illaki haber veririm ve uğrarım.

Belki başkalarına benım düşüncem farklı gelebilir ama ben kayınvalidemden böyle öğrendim.
yıllardır hep beni arar sorar müsait misiniz die birgun bana ulaşamayınca eşimi arayıp kızıma verir misin die telefona beni istemişti müsait misin kızım çay içmek için demişti , eşimde ana bana nie demedin de böyle izin istiyormuşsun gibi hissediyoruz dedi ,annesinin verdiği cevap beni çok etkilemişti mesela .

kayınvalidem tabikide seni değil kızımı arıcam evi müsait mi o bilir ,bugün bize çay verecek dermanı var mı o bilir ,bugün çocuğu yordu mu yada kendi ailesinde bi problem üzücü bişey oldu mu piskoloji olarak bizimle sohbet etmek istiyor mu yada kadınsal ağrıları var mı sen ne bilecen oğlum sana bakma sen her zaman misafire kapı açarsın ama evin hanımı o !
bunu kafana yaz başkası senı ararsa da eşine yönlendir Belki bugün ayaklarını atacak film izleyecek belki alıp seni yatırıp dizinde sevecek bunları zamanında düşünen olmadı biz çok kırıldık demişti. Allah razı olsun aşk kadın 🧡
Ay ne guzel bir kayinvalideymis o öyle. Masallah, nereli kendisi?

Ay ne guzel bir kayinvalideymis o öyle. Masallah, nereli kendisi?
Konyalılar inşAllah bende onun gibi olcam hatta daha da fazlası anneden öte arkadaş dost kanki olcam müsade ederlerse oğullarımın eşlerine nasip olur o günleri görürsek . 4 tane de ablam var ama bi görsen kendi ablamdan farkları yok kalbimde öyle güzel de yetıstırmıs kızlarını saolsun eşimden sonraki şansım hepsi 🙂

Son düzenleme:
Sizin nisan dugun yakinda mi? Bence sureci uzatin.
Evet nişan yakında ama yapasım hiç gelmiyor
Bir ablam boşanma aşamasında kaynanası çok zulüm etti simdilerde evde psikolojisi iyi degil ve cocugunu tek buyutuyor bizde kaliyor , ben anlasamamazlik kislanclik arkadan is cevrime sevmiyorum oyle bir ailefe gelin gitmem istemem

Konyalılar inşAllah bende onun gibi olcam hatta daha da fazlası anneden öte arkadaş dost kanki olcam oğullarımın eşlerine nasip olur o günleri görürsek . 4 tane de ablam var ama bi görsen kendi ablamdan farkları yok kalbimde öyle güzel de yetıstırmıs kızlarını saolsun eşimden sonraki şansım hepsi 🙂
Maşallah allaj bozmSasim evlarlariniz da insallah boylr yuvalarda olur masallah

Maşallah allaj bozmSasim evlarlariniz da insallah boylr yuvalarda olur masallah
Amin benım tek korkum var evlatlarım için ben böyle özene özene yetiştirirken elin böyle laftan sözden anlamaz kızı ailesi gelirde uslular die ezerler ve çocuklarımı hiç ederse die çok korkuyorum . Yani erkek çocuk kız çocuk die ayrımım yok bence çok ezilen erkekler de var onlardan olsunlar istemiyorum Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkes kalbînın ekmegını yesin

Amin benım tek korkum var evlatlarım için ben böyle özene özene yetiştirirken elin böyle laftan sözden anlamaz kızı ailesi gelirde uslular die ezerler ve çocuklarımı hiç ederse die çok korkuyorum . Yani erkek çocuk kız çocuk die ayrımım yok bence çok ezilen erkekler de var onlardan olsunlar istemiyorum Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkes kalbînın ekmegını yesin
Gözlemlerim sonucu yeterli ilgi sevgi almış çocuklar, erkek kız farketmez seçimlerini doğru yapıyor, değer gördükleri için değer arıyor. Benim babam narsist ondan dolayı bizde annemde çok çektik, sevgilimde de bu aralar narsistlik seziyorum ondan dolayı nişanı uzatacağım

Bir çocuk anne babadan bu kadar uzaklaşmışsa, o anne baba dönüp bir kendine bakmalı bence. Hadi gelin istemiyor, çocuk niye istemiyor?

Mesela yanlarına uğrasa çocuğun başka yere çıkarken “kırk yılda bir seni görüyoruz, bizle zaman geçir, boşver arkadaşlarını” diye laf mı edecekler, “gelin niye gelmedi” diye ayrıca dırdır mı edecekler nedir sebebi?

Aile evinde rahat eden çocuk, anne babadan gizli saklı iş yapmaya ihtiyaç duymaz.

Gözlemlerim sonucu yeterli ilgi sevgi almış çocuklar, erkek kız farketmez seçimlerini doğru yapıyor, değer gördükleri için değer arıyor. Benim babam narsist ondan dolayı bizde annemde çok çektik, sevgilimde de bu aralar narsistlik seziyorum ondan dolayı nişanı uzatacağım
Nişanı uzatmak demek kendınızden de vermek demek. Eğer içinizde en ufak olmaz bu iş cümlesi kuruyorsanız bırakın önünüze bakın . Yani herseyi çok güzel buda eksik kalıversin diye düşünmeyin .

Back
X