Bak kadının kendi çocuklarıyla ilişkisini bilemem. Evlenmek istemek de zaten suç değil. Ayrıca senin ailendeki ilişkilerin farklı olması sana başkalarının ailevi ilişkilerini yargılama hakkı vermez. Ben senin sevgilinin ya da teyzesinin avukatı falan da değilim. Ama sana bir abla olarak ufak bir olay anlatayım. Dediğim gibi benim de iki yeğenim var, biri kız biri erkek. İkisiyle de ilişkim mükemmeldir. Erkek olanın bir sevgilisi vardı ve aynı senin gibi aramızdaki ilişkiyi yadırgıyordu. Birbirimize sarılmamızdan tut da, beraber gezmemize kadar herşey kızın gözüne batıyordu. Birgün aynı senin yaptığın gibi yeğenimi benimle olan ilişkisi konusunda uyardı ve son görüşmeleri oldu. Ben yeğenime ne ayrıl dedim, ne ayrılma. Ha ayrıldılar diye üzüldüm mü HAYIR. Şu anda dünya tatlısı bir kızla nişanlı. Yeğenim gelir bir göğsüme yaslanırsa teyzem diye, kız gelir diğer göğsüme yaslanır. Ve işin enteresan tarafı ben o kızı da sanki kendi yeğenim gibi sahiplendim. Yani benim için öz yeğenlerimden farkı kalmadı.
Şimdi sana tavsiyem şu, eğer sevgilinin gerçekten teyzesiyle ensest bir ilişki yaşadığından şüpheleniyorsan zaten bir sapıkla işin olmasın. Derhal ayrıl. Yok eğer bu konuda sevgilinden eminsen onların arasındaki ilişki ya da kadının kendi çocuklarıyla olan ilişkisi seni hiç ilgilendirmez. Kendi kafanda kurup kurup büyütmek yerine ya bir şekilde bu durumu kabullen ya da yine ilk seçenekteki gibi ayrıl. Yoksa mutlu olman gerçekten mümkün değil. İlk mesajlarımda biraz sert olmuş olabilirim kusura bakma çünkü ister istemez kendimi kadının yerine koydum anlattığım olaydan dolayı.