Şöyle düşünmenizi istiyorum, oğlunuz ve gelininiz başka şehirde yaşıyorlar ve birkaç aydır da görüşmüyorsunuz, gelininiz ve torununuz yasadiginiz şehre bir hafta öncesinden geliyolar ve gelinin kızkardeşinde kalıyolar, oğlunuzda onlar geldikten birkaç gün sonra geliyor ama size haber vermiyor gizlice gelinin kizkardesine karisi ve cocugunun yanina gidiyor( orda vakit gecirmeyi sevdigi gelinin kzikardesinin kocasi var hic onlardan ayrilasi gelmiyor kadinlar bir erkekler bir takiliyor)bu durumu sorun eder misiniz, kirilir misiniz? Sevgilim diyor ki ilk anne babaya ugranmali sonra istedigi yere gitsin aile buyukleri evlatlarini gormek isterler bana da garip geldi dedim ki oğlan annesinden babasindan niye gizliyor bu durumu geldigino direkt soylesin ertesi gun size gelicem anne veya baba desin, veya oglan bir iki saat durup da gidebilir annesime babasina demekki dedim anne baskin oglani elinde tutmak istiyor oglan o yuzden kaciyor dedim, siz ne dusunuyorsunuz anne degilim bilmiyprum digrusu nedir bu durumun
(Sevgilimin 2 teyzesi var ikisininde sorunlu gelini var, bende bu sohbet uzerine dedim ki tek sorun sizde gelinlerde degil herhalde dedim alındı konusmuyor çok 3 gündür)