Bu iliskinin vadesi mi doldu.? Yorum yaparsaniz sevinirim.

Sorunlu biri ya, seni el üstünde tutmayan, senin peşinden koşmanı bekleyen hiçbir erkekle olma. Ömür geçmiyor, çekilmiyorlar.
Sorunlu degildi aslinda. Ben de sabrini zorladim. İstediği sey onun da sevgiydi ama karsiligini veremedi. Baba gibi davrandi biraz. Sadece eksikliklerimi tamamladi gibi oldu. Ikimizde bilincli insanlariz. Ama olmayinca olmuyor iste. O da ugrasti benim icin hakkini yiyemem ama dogru sekilde davranamadi. Bu iliski onun icin de ders olur umarim. Aklimda soru isaretleri vardi zaten. Ser gorunen sey hayir olur umarim. Allahtan yasini gosteren biri degilim hala bi sansim olur belki :)

Evlenmemis genç bir kadın olarak neden Bu kadar dezavantajlı bir adam için şartları zorluyorsunuz ? Asıl bu herifin size ulaşabilmek için uçup kaçması şartları zorlamasi lazım . Kendinizi bu kadar aşağıya çekmeyin ve çektirtmeyin.
Inanin cok dogru bi yorum. Yorumlariniz farkindaligimi daha cok arttirdi.

Hayir tabi ki kriterlerim vardi. Bazilarini karsiliyordu hatta ama yetmedi, olmadi.
cidden cok merak ettim, bu adam hangi kriterinizi karsiliyordu?
evlenmis bosanmis, eski karisinin ahlakı hakkinda orada burada konusan, resimlerini saklayip "bak beni aldatti" diye size bile gösteren, ereksiyon problemi olan, şeyi kalkmayan, tedavisiz cocuk sahibi olamayacak, horlayan, bunu soylediginizde burun bandi vs bir sey arastiracagina size trip atan, sizi dinlemeyen, herseye homurdanan, hevesi cabuk kacan adamin neyiyle evlenmek istediniz mesela tam olarak?

evlenmis bosanmis, eski karisinin ahlakı hakkinda orada burada konusan, resimlerini saklayip "bak beni aldatti" diye size bile gösteren, ereksiyon problemi olan, şeyi kalkmayan, tedavisiz cocuk sahibi olamayacak, horlayan, bunu soylediginizde burun bandi vs bir sey arastiracagina size trip atan, sizi dinlemeyen, herseye homurdanan, hevesi cabuk kacan adamin neyiyle evlenmek istediniz mesela tam olarak?
Sorunlu demiştim, aslında sorunlu biri değil diye cevap vermişti konu sahibi. Tek tek yazmaya üşenmiştim, benim yerime de cevaplamışsın.

Sorunlu demiştim, aslında sorunlu biri değil diye cevap vermişti konu sahibi. Tek tek yazmaya üşenmiştim, benim yerime de cevaplamışsın.
demek ona göre bunlar sorun bile degil. her konuya ayni yorumu yapmak istemiyorum ama bazi kadinlarin iliskiden beklentisi sadece "olmasi".

Su an baktigimda karsilamiyor benim gozum kormus zaten. Ama o zaman isim yoktu iki kez ise soktu beni. Ailesi aileme denk insanlardi. Beni birseylere tesvik ediyordu. Evde canim sikilmasin diye. Birsey gorup kendi icimde bile begenince ertesi gun alir gelirdi. Hastaydim yanimda oldu. Onca laflarima ragmen sabirliydi. Iyi hissettiriyordi ne bileyim o zamanlar bu kadar anlamiyordum (cunku daha once kimse benimle ilgilenmemisti ona kapildim)

demek ona göre bunlar sorun bile degil. her konuya ayni yorumu yapmak istemiyorum ama bazi kadinlarin iliskiden beklentisi sadece "olmasi".
Aslinda sorundu. Sadece esyalara bel baglamamam gerektigini biraz hissettim. Ama cidden olmus olmasi icin olacakti hersey. Keske zamani geriyr alabilsem.

Aslinda sorundu. Sadece esyalara bel baglamamam gerektigini biraz hissettim. Ama cidden olmus olmasi icin olacakti hersey. Keske zamani geriyr alabilsem.
zamani geriye alamazsin ama bundan sonrasıni nasil gecirecegin senin elinde. elbet bu iliskinin de sana kattigi bir seyler vardir. bazen insanın kötü şeyler yasamasi lazim ki kendini degistirsin- bir daha benzer seyler yaşarsa farkli tepkiler vermesin. yoksa hep guzel seylerin oldugu bir dunyada kendimizi hic sorgulamadan, etmeden, dogdugumuz gibi büyür ayni seyleri yasar dururuz:)
zararın neresinden donseniz kârdir. evlenseniz yarin zaten bosanirsiniz bu sefer de dost meclisinizde sizi pelesenk eder agzina, sizin hatalarınızin kanitlarini gosterir ona buna, yeni sevgilisine

zamani geriye alamazsin ama bundan sonrasıni nasil gecirecegin senin elinde. elbet bu iliskinin de sana kattigi bir seyler vardir. bazen insanın kötü şeyler yasamasi lazim ki kendini degistirsin- bir daha benzer seyler yaşarsa farkli tepkiler vermesin. yoksa hep guzel seylerin oldugu bir dunyada kendimizi hic sorgulamadan, etmeden, dogdugumuz gibi büyür ayni seyleri yasar dururuz:)
zararın neresinden donseniz kârdir. evlenseniz yarin zaten bosanirsiniz bu sefer de dost meclisinizde sizi pelesenk eder agzina, sizin hatalarınızin kanitlarini gosterir ona buna, yeni sevgilisine
Ne guzel dediniz. 👍

Lütfen manipüle olma. Her şey çok basit aslında.
Onu sevdin ve onunla bir gelecek kurmak istedin, öyle altındı her şeyin en iyisi olsundu falan da demedin, ne verirse yetinmeyi kabul ettin. İlişkinizi ileriye taşımak istedin ve net olmasını istedin, di mi ? Böyle oldu en son
Ve bu adam şu an gönlünün alınmasını bekliyor öyle mi =)))
Allahımmmm....
Şundan anında tiksinmen lazım. Anında.
Ve kendine değer ver. Sen kendine değer verirsen herkes verir.

Lütfen manipüle olma. Her şey çok basit aslında.
Onu sevdin ve onunla bir gelecek kurmak istedin, öyle altındı her şeyin en iyisi olsundu falan da demedin, ne verirse yetinmeyi kabul ettin. İlişkinizi ileriye taşımak istedin ve net olmasını istedin, di mi ? Böyle oldu en son
Ve bu adam şu an gönlünün alınmasını bekliyor öyle mi =)))
Allahımmmm....
Şundan anında tiksinmen lazım. Anında.
Ve kendine değer ver. Sen kendine değer verirsen herkes verir.
Aileme karsi kucuk dusecegim(henuz anlatmadim ) . Ona uzuluyorum sadece. Hic birsey hissetmiyorum. Tiksinmwk bile bi duygu aslinda. Mesajlarina bile goruldu attim. Biraz olayi asinca da hemen herseyini silecegim.

Back
X