Bu iliskinin vadesi mi doldu.? Yorum yaparsaniz sevinirim.

Kizlar sizce ne yapmaliyim ? Yani bir kac gun bekleyip ayrildik bitti tarzi bi mesaj mi atmaliyim yoksa hic birsey yazmadan oylece bitmesi daha iyi? (Hazir yuzugu de verdim yuk kalkti uzerimden) Kendimi kotu ve kullanilmis hissediyorum. Icimin sogumasi lazim.pisman etmek istiyorum onu.

Son düzenleme:
Kizlar sizce ne yapmaliyim ? Yani bir kac gun bekleyip ayrildik bitti tarzi bi mesaj mi atmaliyim yoksa hic birsey yazmadan oylece bitmesi daha iyi? Kendimi kotu ve kullanilmis hissediyorum. Icimin sogumasi lazim.pisman etmek istiyorum onu.
Size ulaşmıyorsa bırakın siz de ulaşmayın yoksa peşine düşüyor der. Siz sessiz kalın.

Kizlar sizce ne yapmaliyim ? Yani bir kac gun bekleyip ayrildik bitti tarzi bi mesaj mi atmaliyim yoksa hic birsey yazmadan oylece bitmesi daha iyi? (Hazir yuzugu de verdim yuk kalkti uzerimden) Kendimi kotu ve kullanilmis hissediyorum. Icimin sogumasi lazim.pisman etmek istiyorum onu.
Yazma hiç bir şey o dönerse soğuk bir şeyler yazarsın

bunu yapman ne işine yarayacak ki? bitmesi demek, her şeyin bitmesi demek. birbirimize uygun değiliz, bu ilişkiye daha fazla vaktimden ve enerjimden vermek istemiyorum demek yeterli. sırf sonu evliliğe varmadı diye kullanılmış olmazsın, ilişki kurmaya karar veren de yalnızca o adam değil. istedin ve yaşadın, belki inandın ve hayaller kurdun ama olmadı, iyi ki de olmadı, belki sen de kendini kandırmak istedin, her şey ortadaydı ama sen inanmak istedin çünkü adamı istemediği bir çerçeve içine soktun. böyle açıları da var meselenin, tabii senin adına kesin konuşmak yanlış olur dışarıdan bakan biri için.. ama diğer açılardan da düşünmek lazım demek istiyorum. olayın sıcağı geçince sakinleşip geniş resmi bir düşün derim.

En büyük intikam onu bundan böyle zerre kadar takmamak olur. Nefret etseniz,kızsanız bile ona karşı hislerinizin olması hoşuna gider. En iyisi umursamadığınızı anlaması. Kapatın bu Defteri olmamış gibi, ne yaparsa yapsın.

bunu yapman ne işine yarayacak ki? bitmesi demek, her şeyin bitmesi demek. birbirimize uygun değiliz, bu ilişkiye daha fazla vaktimden ve enerjimden vermek istemiyorum demek yeterli. sırf sonu evliliğe varmadı diye kullanılmış olmazsın, ilişki kurmaya karar veren de yalnızca o adam değil. istedin ve yaşadın, belki inandın ve hayaller kurdun ama olmadı, iyi ki de olmadı, belki sen de kendini kandırmak istedin, her şey ortadaydı ama sen inanmak istedin çünkü adamı istemediği bir çerçeve içine soktun. böyle açıları da var meselenin, tabii senin adına kesin konuşmak yanlış olur dışarıdan bakan biri için.. ama diğer açılardan da düşünmek lazım demek istiyorum. olayın sıcağı geçince sakinleşip geniş resmi bir düşün derim.
Benim de onun üzerine geldiğim elbette oldu. Ben hatalarimi hep kabul ettim. Iki tarafli hep empati yaptim. Genel yapim bu insan iliskilerinde boyleyimdir. Ama zamanimi, emeğimi, duygularimi harcadim onun icin. Alttan aldim, supriz yaptim gul bile aldim. Pohpohladim. Evinde tadilati vardiYemek yaptim goturdum, pasta kek goturdum. altin verdim az sikisikti durumu. Emek harcadim.deli gibi sevdim.igne oluyordu onu bile yapardik kendisi yapmasin diye. (Onu bunu yaptim demeyi de sevmem ama aciklama icin dedim) Nese kaynagim derdi. Tum derdimi unutuyorum derdi. 32 yasindayim. Bi yuva kurmak istedim onunla Ve Tabi ki kullanilmis hissederim. Illa fiziksel olarak degil benim demek istedigim. Kendisi hevesliydi istekliydi. Teklif etti.( Cok pahali bi yuzuk almisti hem de. )Insanlar ne kavgalar ediyor uzak iliski yasiyor da birbirini birakmiyor. Benim kizdigim sey ben herseye ragmen onu sevmekten vazgecemezken onun hemen soguyabilmesi. Belki de beni hic sevmedi ya da artik istemiyor. Saglik olsun. Yanlis evlilik yapmaktansa boyle olmasi benim kurtulusum olur 🤷🏻‍♀️

Benim de onun üzerine geldiğim elbette oldu. Ben hatalarimi hep kabul ettim. Iki tarafli hep empati yaptim. Genel yapim bu insan iliskilerinde boyleyimdir. Ama zamanimi, emeğimi, duygularimi harcadim onun icin. Alttan aldim, supriz yaptim gul bile aldim. Pohpohladim. Evinde tadilati vardiYemek yaptim goturdum, pasta kek goturdum. altin verdim az sikisikti durumu. Emek harcadim.deli gibi sevdim.igne oluyordu onu bile yapardik kendisi yapmasin diye. (Onu bunu yaptim demeyi de sevmem ama aciklama icin dedim) Nese kaynagim derdi. Tum derdimi unutuyorum derdi. 32 yasindayim. Bi yuva kurmak istedim onunla Ve Tabi ki kullanilmis hissederim. Illa fiziksel olarak degil benim demek istedigim. Kendisi hevesliydi istekliydi. Teklif etti.( Cok pahali bi yuzuk almisti hem de. )Insanlar ne kavgalar ediyor uzak iliski yasiyor da birbirini birakmiyor. Benim kizdigim sey ben herseye ragmen onu sevmekten vazgecemezken onun hemen soguyabilmesi. Belki de beni hic sevmedi ya da artik istemiyor. Saglik olsun. Yanlis evlilik yapmaktansa boyle olmasi benim kurtulusum olur 🤷🏻‍♀️
insanlara sonradan pişman olacağınız fedakarlıklar yapmayın.

bunu öğrenmiş oldun.

senin için şunu yaptım bunu yaptım dersen ne olacak biliyor musun? yapmasaydın. etmeseydin. zorla mı yaptırdım. kendin istedin bla bla. bu asla şaşmaz. onun için insanlar için kendinizden ödün vermeyin. sonra böyle çok emek verdim diye diye ağlarsınız ama gidenin umrunda olmaz.

insanlara sonradan pişman olacağınız fedakarlıklar yapmayın.

bunu öğrenmiş oldun.

senin için şunu yaptım bunu yaptım dersen ne olacak biliyor musun? yapmasaydın. etmeseydin. zorla mı yaptırdım. kendin istedin bla bla. bu asla şaşmaz. onun için insanlar için kendinizden ödün vermeyin. sonra böyle çok emek verdim diye diye ağlarsınız ama gidenin umrunda olmaz.
Valla onu da dedi. Yapmasaydin vs vs diye. Dogru soyluyorsunuz. Burda yorum yapan tum kadinlar dogruyu soyluyor. Ders oldu bu iliski bana.

ben hislerinizi anlamıştım aslında fiziksel bir şey hiç kastetmedim, sonu ayrılık bile olsa yaşadığınız deneyim boşa değil ve kullanılmak hiç hiç değil, böyle bakmayın başka açıdan görün demek istemiştim. ilk etapta böyle hissetmek çok normal. ama bu hissin sizdeki varlığı "zaten ilişkide bir dengesizlik hep varmış"ı düşündürüyor bana. bazen kendi kendimizi zorla inandırmak istiyoruz, yanımızdakini de o ruh haline sokuyoruz, inanmış gibi oluyor. ikiniz de bunu yaşamış olabilirsiniz karşılıklı.
hayrınıza olmuştur elbette, zaman geçince anlarsınız. geçmiş olsun

ve tüm bunları içinizden geldiği için yaptıysanız helali hoş olsun. yok içinizden gelmemesine rağmen "iyi bir ilişkide bunlar olmalı" diye düşünerek yaptıysanız veya onun sizi sevmesi için veya iyi bir eş imajı çizmek için yaptıysanız bu karşılık bekleyerek rol yapmak olur, belirli bir hedefi olan davranışlar olur. şöyle de olabilir, bile bile yapmanız gerekenden çok fazlasını yapmışsınızdır, ister istemez o suistimal duygusuyla karşı taraftan beklentiye girersiniz. işte o durumlardan da kaçınmak gerekir. denge var her şeyin özünde, bence bu ilişki dengesizmiş. her halükarda size öğrettiklerine bakın intikamı falan boşverin bana kalırsa.

ve tüm bunları içinizden geldiği için yaptıysanız helali hoş olsun. yok içinizden gelmemesine rağmen "iyi bir ilişkide bunlar olmalı" diye düşünerek yaptıysanız veya onun sizi sevmesi için veya iyi bir eş imajı çizmek için yaptıysanız bu karşılık bekleyerek rol yapmak olur, belirli bir hedefi olan davranışlar olur. şöyle de olabilir, bile bile yapmanız gerekenden çok fazlasını yapmışsınızdır, ister istemez o suistimal duygusuyla karşı taraftan beklentiye girersiniz. işte o durumlardan da kaçınmak gerekir. denge var her şeyin özünde, bence bu ilişki dengesizmiş. her halükarda size öğrettiklerine bakın intikamı falan boşverin bana kalırsa.
Yorumunuz icin tesekkur ederim.
Sizin demek istediginizi daha iyi anladim su an.
Kendisi az once mesaj atti 7-8 tane.
Kendisi gonul alinmasi bekliyormus (soguklugu gecsin diye) simdi ailem bile dese gel bu kizi isteyelim, ben asla istemem bu kafayla dedi. Ben hemen dememistim halbuki. Dusuncesini merak ettim sordum diye boyle oldu. Cevap vermek bile gelmiyor icimden. Ondan istediğim tek sey basa cok sarmadan artik yavastan ( onun istedigi gibi) adim atmak. Yoksa ben cogu seye raziydim. Bu arada iliskide ben vericiyimdir yaptiklarimi icimden gelerek yaptim cunku o sevinince ben mutlu oluyordum

Yorumunuz icin tesekkur ederim.
Sizin demek istediginizi daha iyi anladim su an.
Kendisi az once mesaj atti 7-8 tane.
Kendisi gonul alinmasi bekliyormus (soguklugu gecsin diye) simdi ailem bile dese gel bu kizi isteyelim, ben asla istemem bu kafayla dedi. Ben hemen dememistim halbuki. Dusuncesini merak ettim sordum diye boyle oldu. Cevap vermek bile gelmiyor icimden. Ondan istediğim tek sey basa cok sarmadan artik yavastan ( onun istedigi gibi) adim atmak. Yoksa ben cogu seye raziydim. Bu arada iliskide ben vericiyimdir yaptiklarimi icimden gelerek yaptim cunku o sevinince ben mutlu oluyordum
Bu iş olmaz. Sen işi inada bindirmişsin. Bu kadar saplantı yanlış evlilik getirir.

Hep başına kakar sen kendin istedin der. Gururun da mı yok? Ciddiyim gururun yok mu?

Bu iş olmaz. Sen işi inada bindirmişsin. Bu kadar saplantı yanlış evlilik getirir.

Hep başına kakar sen kendin istedin der. Gururun da mı yok? Ciddiyim gururun yok mu?
Saplanti olarak degil de harcadigim emek icin sacma bir cabalama diyeyim ben ona. Oyle deyince daha bi uzuluyorum simdi. Ama yokmus cidden gururum. Oyle gorunuyor :/

Kizlar merhaba.
Buraya ikinci yazisim. Daha once sevgilimle ilgili seyler yazmistim. Issizim, 32 yasindayim diye.
Bugun 3 saat once sevgilimle bulustum. (Sevgilim evlenmis bosanmis biri vs. Ailemin tedirgin oldugunu soylemistim. Kendi gecen hafta ailemle tanisti. Hersey fena degildi. Gorusme iyi gecti. Kendisini net ifade etti. Her neyse.) Gayet guzel birsey sekilde bulustuk kahvemizi ictik. Sohbet vs derken nisan hakkinda fikrini sordum. Yuzu dustu. Daha yeni aramiz duzeldi ne bu simdi dedi.Sasirdim. Her sekilde kavgamiz oldu ve her sekilde konusarak astik. (39 yasinda) ama bugun ben herseyden arinmis ve rahatlamis sekilde gelirken onun bu sekilde surat yapmasi ve bozulmasi acayip modumu dusurdu. Herseyi en basa sarmak istiyor. Tekrar tekrar goruselim, seviselim, isinalim istiyor. Halbuki ben bu bulusmada onun herseyde rahatlamis olup nisan hakkinda ailesiyle hic konusmus mu napmislar diye gorusurduk saniyordum. Bu arada herseyden cabuk soguyor. Surat yapiyor. Eski esiyle de cabucak bosanmisti. Ben herseyi atlattik sanarken.. hatta eski esiyle kullandigi beyaz esyalari bile bi iki kullanmayi kabul etmistim. Bu arada ben de sinirli gergin oluyorum bazen bu da benim yapim ama onun yaninda alttan aliyorum cunku kus kalmAk bana gore degil. Neyse biz bununla caddede yururken konusmaya basladik. Surekli kendisini hakli gorerek konustu beni baskiladi. Ben de dayanamadim agladim.ama dedim ki sen yeteri kadar beni sevmemissin katlanamiyorsun herseye ragmen seni sevdim dedim ama sen sogumaya yer ariyormussun dedim (cocugu olmuyordu ve hep laflarina katlandim egosunu cektim diye.oyle dedim )Hic sevmem disarida konusan aglasan ciftlere ama kendimiz yasadik :/
Ben konustum agladim o da artik sustu. Kalkalim dedim sevmiyorum yol ortasi kavgayi. Tamam dedi. Ben arabayi uzaga park ettim. Gidiyorum dedim beni o halde gitmeme izin verdi. Ve ben hala bekledim belki arabasiyla benim arabaya kadar birakir bak boyle olmasin lutfen vs demesini. Ama olmadi. Simdi tek basima oturuyorum. Sizce bu iliski bitmis de biz mi gormuyoruz. (Bu arada evlenme teklif etmisti o yuzugu verdim, dedim ki bu yuzugu ne zaman isinirsan o zaman tak diye o da aldi geri ona bile sasirdim)
Neden neden nedenn??kendinize hak gördüğünüz hayat ilişki bu mu?Eski eşinin eşyalarıni kullanmayı kabul ettiniz diye adam madalya mı takacak ilerde?Acaba eski es neden bırakmış adamı?Kadin belkide kurtulduğunu seviniyor sizde yani illa yok nisan yok bilmem ne hayatınızı karartmaya kararlisiniz
.tebrikler

Back
X