Esimle tek basina tatile cikmam biraz zor, cocuklarima bakacak kimsem yok, ara sira cocuklari bir saatline evde birakalim, beraber yürüyüs yapalim diyorum, istemiyor, veya erteliyor, ne bileyim yani burda esimi kötülemek degil amacim, benim esim iyi bir insan, hic biseyimizi eksik etmez, bizim icin calisir cabalar , kendi almaz, bize alir, ama bu kadari ilede olmuyorki, mesela su an: Esim bir saat önce isden geldi, yorgun argin, yemektan sonra atti kendini yataga ve uyuyor, ve muhtemelen yarin sabaha kadar uyur, daha kaldiramam onu..oysa öyle ihtiyacim varki onla konusmaya, paylasmaya, bana ilgi göstermesine, ama nafile iste...ben bu adami böyle cekecegim mecburen...:çok üzgünüm:
39 yaşında bi bayan olarak daha aklı başında davranmalıydınızz
ne demek chat odalarında başka erkeklerle görüşmek hatta işi ilerletip sanal aşk yaşamak
siz evlisiniz ve herşeyden önce çoluğunuz çocuğunuz varr
sırf bunları düşünüp girmemeniz gerekiyorduu hatanın büyüğü sizdee
her kocası ilgilenmeyen böyle chat yaparsa dünyanın sonunu düşünemiyorum bile
ayrıca sırf maddiyat yüzünden eşinizi sanalda olsa aldatmanıza rağmen ona bağlı kalmanızıda anlamış değilimm
başka erkeklerle eşinizi kıyaslayarak zaten yeterince hata yapmışsınız
bu sizi ondan yeteri kadar soğutmuş
zaten maddiyat yüzünden gidecek yeriniz olmadığından eşinize sığınıyorsunuz
madem eşinize ısınmak istiyorsunuz önce interneti çıkarın hayatınızdan
hayatınızda bu en en büyük hatadan kurtulun
sonrada çoluğunuzla çocuğunuzla mutlu olmaya çalışın
hee şunu da söyleyimm o internet ortamından size iltifatlar eden erkeklerin sadece sizi tavlamak için iltifat ettiğini ve eşinizden bi farkı olmağınıda unutmayınn lütfenn
Burdan neti iptal ettir diyen Arkadaslarim, bunu yapmayi cok isterdim inanin, fakat esime lazim oluyor, o gerci neti benim kullandigim amacla kullanmiyor ama iptal ettirecegini sanmiyorum, fakat benim artik kendi nefsimi dizginlemem lazim olduguna kanaat getirdim, cidden chat odalarina girmek istemyorum artik , bu konuda tavsiyelerinize uyucam, fakat kocami bu saatten sonra nasil degistirebilirim ona henüz bi care bulamadim daha. Onunla konusamiyorum , bazen beni dinlediginden bile süphe ediyorum, ama suna karar verdim tüm düsünce ve duygularimi ona bir Mektupda yazip vermek istiyorum, en azindan sindire sindire okur, isterse defalarca okur, en azindan o anda beni dinlemis gibi olur, okurken ben yaninda yokken itiraz edip lafimi bölme sansi en azindan olmicak diye düsünüyorum, siz nedersiniz bu konuda :.?
ablaığım benim eşimde az çok seninki gibiydi,benimde cebimde para altımda arabam var ama aynı zamanda senin eşin kadar olmasada az ilgili bir kocam var,bende eşime sorunlarımı konuşmak istediklerimi mail atarak veya mektup yazıp çeketinin çebine koyuyorum,bu eşimin dikkatini çekiyor,bende senin gibi çok yalnız hissediyorum bazen kendimi,ama alıştım artık,yüz yüze konuşmak istediğim zaman ya çok yorgun oluyordu yada başı ağrıyor birde benim dır dırımı dinlemek istemiyor bana öyle diyorBurdan neti iptal ettir diyen Arkadaslarim, bunu yapmayi cok isterdim inanin, fakat esime lazim oluyor, o gerci neti benim kullandigim amacla kullanmiyor ama iptal ettirecegini sanmiyorum, fakat benim artik kendi nefsimi dizginlemem lazim olduguna kanaat getirdim, cidden chat odalarina girmek istemyorum artik , bu konuda tavsiyelerinize uyucam, fakat kocami bu saatten sonra nasil degistirebilirim ona henüz bi care bulamadim daha. Onunla konusamiyorum , bazen beni dinlediginden bile süphe ediyorum, ama suna karar verdim tüm düsünce ve duygularimi ona bir Mektupda yazip vermek istiyorum, en azindan sindire sindire okur, isterse defalarca okur, en azindan o anda beni dinlemis gibi olur, okurken ben yaninda yokken itiraz edip lafimi bölme sansi en azindan olmicak diye düsünüyorum, siz nedersiniz bu konuda :.?
ablaığım benim eşimde az çok seninki gibiydi,benimde cebimde para altımda arabam var ama aynı zamanda senin eşin kadar olmasada az ilgili bir kocam var,bende eşime sorunlarımı konuşmak istediklerimi mail atarak veya mektup yazıp çeketinin çebine koyuyorum,bu eşimin dikkatini çekiyor,bende senin gibi çok yalnız hissediyorum bazen kendimi,ama alıştım artık,yüz yüze konuşmak istediğim zaman ya çok yorgun oluyordu yada başı ağrıyor birde benim dır dırımı dinlemek istemiyor bana öyle diyor
be kendime kk yı buldum olmadı alıyorum çoçuğu gezdirmeye götürüyorum,eşime aşk mektupları yazıp maille ona yolluyorum,yada akşam onunla yapmak istediklerimi yazıyorum biraz ilgisini toplamaya başladım artık,en azından eve daha erken gelmek için gayret ediyor,benimle vakit geçirmek için zaman yaratmaya çalışıyor artık,,,okuyarak daha iyi anlıyorlar gerçekten...mutlaka tepki verecektir...ama o chat ortamından ne olursun uzak dur!!!
Canım sana güleyim mi üzüleyim mi karar veremedim....fisfisfisİlaveten yukarda söylediğim şeylerin hiçbirini yapamadınız diyelim.
O zaman hiçbişey bilmiyosanız en azından bi tek burada takılın.
Chatse burda da sohbet var, alasını yaparsınız.
İyi de gelecektir hemcinslerinizle dertleşmek.
Keşke ben de boşanmadan keşfedebilseydim burayı....
Nerdeydiniz huleyynnn o zamaannn :mymeka: kaydirigubbakcemile3
öncelikle size çok kızdım.. evliyken chat odalarına girmeniz çok yanlış..
10 senedir pc kullanırım. ama bir kez bile chat sitelerine girmiş değilim.
sıkıldınızsa mobilya bakın, kıyafet bakın, komik videolar izleyin, güncel haberler izleyin, tek kişilik oyunlar oynayın, vs vs..
eşinizi aldatmışsınız. bunun sanal yada reel diye bir kavramı yok. yabancı bir erkekle aşk meşk olaylarına dalmışsınız.
eşinizi bir daha sevemezsiniz. biten bir sevgi yeniden başlamaz. eşiniz de 11 yıldan sonra değişirmi bilemiyorum..
boşanacaksınız..
işiniz mi yok?
evlere temizliğe gidin. büro temizleyin. gerekirse simit satın..
zaten 2 çocuk nafakası vermek zorunda eşiniz.
ama aklınızıda başınıza toplayın. erişkin bir kadın olarak chat odalarında yazışmak pekte onurlu bir davranış değil. eşinizden boşandığınızda devam ettirmeyin bu tutumunuzu..
çifte standart bu olsa gerek!!
bunu eşi yapsaydı aman herkes yapıyor derdiniz, kadıncağız eşinden ilgi yakınlık görmediği gibi dayak yiyor dikkatinizi çekerim, zira sizin dikkatinizi çekemiyor..
Biz kadınlar bile kadınlara bu kadar ayrımcı yaklaşırsak erkeklere ne diyebilirizki??
burda birçok bayan aldatıldım derken, ne yaptında aldatıldın demiyoruz..affetme, yapan bir daha yapar deniliyor... bende dikkatinizi buraya çekeyim bari..
aldatmanın kadını erkeği yok.. sizde varmı bilemem..
eee o zaman her ilgi görmeyen, dayak yiyen gitsin aldatsın..
size göre normal olabilir ama bana göre değil. ha erkek ha kadın.. aldatmak aynıdır..sanalda reelde bir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?