• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bana akil verin

Hamile olduğunu sakladiklar okey de bu bebek ağaç kovugundan mi geldi, kimse demedi mi bu çocuk ne alaka? Siz bu çocuğu doğurmak mi istediniz( Allah bağışlasın ) 19yasinda bu sorumluluğu cok
benim adetim duzenli gelmedigi icin ben 4 bucuk ayda ogrendim hamileligimi

afedersinizde ben burda derdimi paylasmak icin yaziyorum , isterseniz cevap yazmiyabilersiniz

Ben buna yorum yaptım zaten.
Eşinizin yaşı çok küçük, henüz bir evin sorumluluğunu tek başına akacak konumda değil. Kayınpederinizin size özgürlük tanımasını istiyorsanız ailanizden destek almalısınız.

Tıp okuyan biri neden evin kendisine kalmasını beklesin ki? Zaten kazancı iyi olacaktır. Yani beklentisi olumlu da olmayabilir. Ailenin senin evli ve çocuğun olduğundan haberi var mı? Şu an nerede yaşıyorsunuz?

kocam tip okuyor , benden 2 yas kucuk, ve ailenin ihtiyaclarini babasi karsiliyor , ve biz onun evinde onunla yasiyorus, esim en kucuk ogullari oldugu icin
Eşiniz 19 yaşında siz 21 iş yok güç yok evi gecindiren kayınpeder o olmazsa gecinemezsiniz benim evim benim kuralım bana muhtaçlar diyor.

Bilemiyorum sanırım boşanmak gibi bir niyetiniz yok bari biraktiginiz okula dönmeye bakin derim eşiniz daha 19 yaşında okulunun bitmesine daha 4-5 sene var bu sürede de yine babaya muhtaç olacaksınız hiç değilse okula dönme yöntemlerini arayın.

onun tek derdi bu evi miras olarak kendine almak, eger babamin dedikleri yaparsak iy olur evi bize birakir diyor, sonrada baska universteye seni salar diyip beni gecisdiryor her seferinde
E şuan kayinpederden başka çareniz yok, sizin ülkenizde sistem nasıl bilen varsa belki söyler, sen boşanmak istemiyorsun ki bosansan ne yapacaksın kimsesiz ve beş kurussuz el kadar çocukla. O yüzden cocugunla ilgilen kendini oyalamaya bak.

zanen
E şuan kayinpederden başka çareniz yok, sizin ülkenizde sistem nasıl bilen varsa belki söyler, sen boşanmak istemiyorsun ki bosansan ne yapacaksın kimsesiz ve beş kurussuz el kadar çocukla. O yüzden cocugunla ilgilen kendini oyalamaya bak.
onun varligi , yoksa ne yapardim bu evde

Tıp okuyan biri neden evin kendisine kalmasını beklesin ki? Zaten kazancı iyi olacaktır. Yani beklentisi olumlu da olmayabilir. Ailenin senin evli ve çocuğun olduğundan haberi var mı? Şu an nerede yaşıyorsunuz?
ev saray gibi cok buyuk , bizim calisip bu evi almamiz icin tam 50 yil gerek sanirim

ben esimi cok seviyorum oda beni seviyor, mutluyusda ama benim tek derdim ozgurluk , bosanmak degil ki

ben esimi cok seviyorum oda beni seviyor, mutluyusda ama benim tek derdim ozgurluk , bosanmak degil ki
Özgürlük için kocanın mezun olmasını bekleyeceksin. Özgürlük dediğin şey evlilik ve çocuk varsa sorumluluk ve para ister. Hadi ozgurlesin , Ee ikinizde de ekmek alacak para yok.

Sonunu düşünmeden her haltı yersiniz sonra napicam ben yardım edin. İnsanın kendine yaptığını düşmanı yapamaz derler

Üzülürek söylüyorum ki kayınbabanızın zihniyetinde, evlenmeden bebeğiniz olduğu için dışarı salınması tehlikeli bir kadınsınız... Ama oğlu okuyor işte. O kadar parası varsa anlayaşmaya çalışın da sizi de okutsun. Kocanızın geçiştirmesini engelleyin, alın karşınıza konuşun. Ama bu sefer, mezun olunca paranızın olacağı bir bölüme yönelseniz daha güvenli olur. Eşiniz parayı istiyor, ama bu miras ona kalınca da sizin için tehlike olacak zaten. Parasıyla önünüzü tutmaya çalışacak. Siz eğitiminize odaklanın.
Evde İngilizcenizi geliştirin, Harvard'ın ücretsiz programlama kursu var internette, açın izleyin. Sizin ülkede hangi sektörden para kazanılır, düşünün. Türkiye'de güzellik sektörü şanslı bu aralar mesela, tırnak falan. Borsa (sermaye piyasası) çalışın, internetteki trader (!) erkeklerden bahsetmiyorum, ekonomi öğrencilerinin kitaplarını açın, okuyun. Kayınbabanızla iyi geçinmeye çalışın.
Bu arada kocanızla resmi nikahlısınız, değil mi? Bunlar sizi bu kadar sakladıklarına göre doktor oğluşları için kuma getirivermek istiyor da olabilirler. Türkmenistan ve Özbekistan'ın erkekleri hiç de ileri kafalı değiller diye biliyorum. Siz kendinizi eğitmeye odaklanmak zorundasınız, göze de batmayın bunları yaparken.

Herkese merheba ben 21 yasindayim , simdi yazicaklarim uzun olucak ama bana yardim edin lutfen.
Ben 21 yasindayim , 1 sene once konservetuarda okuyordum , ama cok buyuk hata yapdim, sevgilimden hamile kaldim,(biz 3 senelik sevgiliydik) sonra okulumu birakmak zorunda kaldim,ve onun evine tasindim, ama bir bunlara geldim tum ozgurlugumi kaybetdim,esimin babasi disari cikmama izin vermiyordu, (duyn olmadan hamile kaldigim icin beni sakliyordular komsulardan,akrabalardan) sonra kizim dogdu gunde 30 dakika gotureyim disari desem kendileri getirip goturyordular, sonra esimin annesini kaybetdik , 7 siydi 40 iydi derken tam 1 bir yil gecdi , sadace babasi ise gitdigi gunler yada baska sehire gitdigi gunler cikabiliyorum arkadaslarimla gorusmeye, ayda bir kere. ben evde delirmek uzereyim, cok bunaldim, lutfen bana akil verin. Okudugunuz icin size tesekkur ederim.
Derhal POLİS ÇAĞIR.Resmen esir almışlar seni

Orda tıp okusa da maaşlar falan çok düşük. Çok fakir bir ülke.

Orda tıp okusa da maaşlar falan çok düşük. Çok fakir bir ülke.
yani fakir demek biraz kucultmek olur, ama dogru burda bir meslek aile gecindirmeye yetmiyor , onun icin 2 isde calismak lazimoluyor, mesla esimin abisi de doktor ama ikinji isi taksicilik ve evleere ine yapmaya gidiyor, kisacasi dogru sooyluyorsunuzda diyebilerim

Herkese merheba ben 21 yasindayim , simdi yazicaklarim uzun olucak ama bana yardim edin lutfen.
Ben 21 yasindayim , 1 sene once konservetuarda okuyordum , ama cok buyuk hata yapdim, sevgilimden hamile kaldim,(biz 3 senelik sevgiliydik) sonra okulumu birakmak zorunda kaldim,ve onun evine tasindim, ama bir bunlara geldim tum ozgurlugumi kaybetdim,esimin babasi disari cikmama izin vermiyordu, (duyn olmadan hamile kaldigim icin beni sakliyordular komsulardan,akrabalardan) sonra kizim dogdu gunde 30 dakika gotureyim disari desem kendileri getirip goturyordular, sonra esimin annesini kaybetdik , 7 siydi 40 iydi derken tam 1 bir yil gecdi , sadace babasi ise gitdigi gunler yada baska sehire gitdigi gunler cikabiliyorum arkadaslarimla gorusmeye, ayda bir kere. ben evde delirmek uzereyim, cok bunaldim, lutfen bana akil verin. Okudugunuz icin size tesekkur ederim.
valla ne desekki Türkmenistandaymışsınız oraların adeti komşuluğu çevresi falan farklı olabilir. Maalesef yardıma bakıma muhtaçsınız. Bbabasının evinde kaldığınız sürece onun dediklerini yaparsınız gibi geliyor bana. Yada az biraz bebek büyüsün işe girin karı koca bir eve çıkın başka çare yok gibi

Back