Arkadaslar ben 39 Yasinda, evli ve iki cocuk Annesi Bir Bayanim, sorunum Esimle...11 Senelik evliyiz, esim aslinda Insan yönüyle cok iyi bir Insan,cevresi tarafindan sevilen sayilan bir kisilige sahip, onu ilk baslarda cok seviyordum, ama beni isleri ve sosyal faaliyet ve arkadas cevresi yüzünden cok yanliz biraktigi zamanlar oldu, bir iki sene boyunca onu böyle idare etmeye calistim, "bana ve cocuklara cok az zaman ayiriyorsun" dedigimde hep tartisma cikti, beni anlayisla karsilamadi, bu tartismalarin sonu dayak ve kavga ile bitti herseferinde, her yedigim dayakta, ona karsi olan sevgim biraz daha azalmaya basladi ve nihayetinde artik ondan nefret eder hale geldim, yanimda olacagi yerde, bana canim sikilmasin diye eve Internett baglatti, bende o gündür bugündür, yanlizligimi ve can sikintimi sohbet odalarinda tanimadigim insanlarla icimdeki boslugu sohbet ederek gidermeye basladim, bu 3 senedir böyle devam ediyor...isin kötüsü tabiki bu chat yerlerinde baska erkeklerle tanismam oldu, bir seferinde hatta "sanal Ask" dedikleri bir sacmaliga bende tutuldum, sevdim asik oldum birisine, kendi esimden duymadigim tatli balli sözleri o kisiden duymaya basladim, bana cok ilgi ve alaka gösteriyordu ama benim vicdanim rahatsiz olmaya baslamisti, asla esimi aldatmak istemiyordum ve bu iliskiye son verdim...lakin artik öyle bir duruma geldimki, artik baska erkekleri kendi esimle kiyaslamaya basladim, artik esimi hic bir yönüyle begenemiyor ve sevemiyorum, cunku bana karsi cok ilgisiz, ne bir tatli söz, ne sefkat, ne anlayis, bir tek cinsel ihtiyaclari dogrultusunda bana ilgi gösteriyor, oda genellikle duygusuz ve oldu bittiye geliyor, 11 senelik evliligimizde bana bir kez dahi olsun "seni seviyorum" demedi bu adam...bir kez bile bana güzel oldugumu, kadin oldugumu his ettiremedi, oysa ben baska insanlarin tabiri ile cok guzel ve cekici bir bayanim, yasimdan cok daha genc gösteriyorum ve oldukca bakimliyim, ama benim esim icin bunlar hic birsey ifade etmiyordu, gel zaman git zaman artik ben cok degistim, esime karsi tavirlarim degisti, onun eve gelisini camlarda , kapilarda bekleyen , onu karsilayan Ben, artik eve geldigi zamanlarda beni PC karsisinda buluyor, artik ona karsi ne cilve yapabiliyor, nede sevimli yaklasabiliyorum , genellikle asabi ve ters cevap veriyorum, artik oda bundan rahatsiz olmaya basladi ve bana "Sen cok degistin artik" diyor, Internete fazla takilmama kiziyor, ve yine kavga ediyoruz, bende ona senin yüzünden ben bu illete alistim diyorum, birsey diyemiyor... birseyleri düzeltmeye cok caba sarf ediyorum, ama artik olmuyor...iki tane cocugum var, ve bu yasdan sonra bosanmayi göze alamiyorum, ekonomik özgürlügüm yok, bana sahip cikacak ne annem nede babam var, kisacasi kocama muhtac durumdayim...ben onu aldatmakta istemiyorum, tek istedigim herseyin düzelmesi, ve bu Chat ve internett olayindan kurtulmak, tekrar kocami sevmek ve aileme baglanmak istiyorum, Esimi nasil degistirebilirim ???...onu tekrar nasil sevebilirim???...ne olur bana bi yol gösterin Allah askina, cok mutsuzum, cok caresizim,senağlama artik Hayatin hic bi tadi ve anlami kalmadi benim icin, bir tek Cocuklarimi düsünüyorum , onlar olmasa coktan bu isi bitirmistim, yada Hayatima son vermistim...Lütfen bi Yol gösterin Arkadaslar..bi Bayan olarak en iyi sizler beni anliyabilirsiniz, Eger hata bendeyse bunuda bilmek isterim...Her türlü yorumunuza acigim, sindiden Teseskkürler...mafoldumben
hata tabiki sende.Hepimizin eşinin zaman zaman ilgi gösremediği uzaklaştığı oluyor.Hemen aldatmamız mı gerekiyor yani.Aldatmanın sanalı gerçeği olmaz aldatma aldatmadır sonuçta.Keşke kendini bu tür şeylere vereceğine biraz okusaydın,bişeyler hakkında bilgi sahibi olsaydın.Hem kadının elinde herşey.Onu kendine döndürmekte senin elinde.Ama sen kolay olanı seçip eşinden hemen vazgeçmişsin.Bence eşinle birgün olsun sabahtan akşama kadar beraber olun.Çocuklarda olmasın.Herşeyin sebebini en baştan oturup konuşun şöyle.Hatalarınızı anlayın bi önce.Ondan sonra düzelirse düzelir.