Ablacım ne mutlu bana. Çok sevindim. Pişman olmak ve bu illetten kurtulmak emin ol kurtulmuş kadar makbul oldu bence. Dua et ablacım. Seni çok iyi anlıyorum inan. Eşini çok takma kafana. Çocuklarla ilgilen gerekirse buraya bile girme abla evden pc yi kaldır istersen. Sana nasıl kolay gelecekse öyle yap yani. ıradeliyim dersen sadece buraya gir. Yok henüz o gücüm yok dersen kaldır at be abla. Senden çocuklarından yuvandan önemli değil inan. Arkadaş çevrenle görüşmeye başla. Ama hep pozitif insanlarla görüş. Karamsar insanlardan uzak dur derim ben. Bilmiyorum bu dediklerim mümkün mü ama çalış ablacım yapmaya çalış. Meşgul et kendini evde çok durma mesela. ÇAlışamıyorsan üye ol bir yere bir derneğe ne bilim bir kursa felan. Evine misafir ağırla bol bol. Ama en önemlisi hep gül ablam hep dua et. Allah var. Şu dizilerini çok severim Necip Fazıl 'ın.
KıME YAKLAŞSAM SONU UZAKLIK VE KIRGINLIK
ANLA Kı YOK ALLAH'TAN BAŞKASIYLA YAKINLIK
Seni çok öpüyorum ablacım. Emin ol çok daha iyi olacaksın. Sadece iste ve yap. Eşin bile bu duruma şaşıracaktır emin ol ablam. Allah yardımcın olsun inş. Kendine çok iyi bak. Sevgiyle kal.. a.s.
KıME YAKLAŞSAM SONU UZAKLIK VE KIRGINLIK
ANLA Kı YOK ALLAH'TAN BAŞKASIYLA YAKINLIK
Seni çok öpüyorum ablacım. Emin ol çok daha iyi olacaksın. Sadece iste ve yap. Eşin bile bu duruma şaşıracaktır emin ol ablam. Allah yardımcın olsun inş. Kendine çok iyi bak. Sevgiyle kal.. a.s.