• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bir akil verin, aresizim :(

Ablacım ne mutlu bana. Çok sevindim. Pişman olmak ve bu illetten kurtulmak emin ol kurtulmuş kadar makbul oldu bence. Dua et ablacım. Seni çok iyi anlıyorum inan. Eşini çok takma kafana. Çocuklarla ilgilen gerekirse buraya bile girme abla evden pc yi kaldır istersen. Sana nasıl kolay gelecekse öyle yap yani. ıradeliyim dersen sadece buraya gir. Yok henüz o gücüm yok dersen kaldır at be abla. Senden çocuklarından yuvandan önemli değil inan. Arkadaş çevrenle görüşmeye başla. Ama hep pozitif insanlarla görüş. Karamsar insanlardan uzak dur derim ben. Bilmiyorum bu dediklerim mümkün mü ama çalış ablacım yapmaya çalış. Meşgul et kendini evde çok durma mesela. ÇAlışamıyorsan üye ol bir yere bir derneğe ne bilim bir kursa felan. Evine misafir ağırla bol bol. Ama en önemlisi hep gül ablam hep dua et. Allah var. Şu dizilerini çok severim Necip Fazıl 'ın.

KıME YAKLAŞSAM SONU UZAKLIK VE KIRGINLIK
ANLA Kı YOK ALLAH'TAN BAŞKASIYLA YAKINLIK

Seni çok öpüyorum ablacım. Emin ol çok daha iyi olacaksın. Sadece iste ve yap. Eşin bile bu duruma şaşıracaktır emin ol ablam. Allah yardımcın olsun inş. Kendine çok iyi bak. Sevgiyle kal.. a.s.

Canim esime mektup yazmaya basladim, ilk satirlari karaladim bile, fakat icimden gecen duygulari kagida dökmek cok zor oluyor, bunun icin fazla acele etmek istemiyorum, yani yazmisken öyle bir yazayim diyorumki, "conk" otursun icine, artik sessiz cigliklarimi duysun istiyorum anliyormusun?, bu yüzden kendime bir iki gün daha zaman taniyip iyice düsünce ve duygularimi toparlamak istiyorum, sonrada mektupu onun is cantasina gizlice koyucam, isyerine gittiginde görüp illaki okuyacak...bende tepkisini merak ediyorum acikcasi, size mutlaka yazdigim mektubu buraya kopyalicam ve ondanda mektuba yazili cvp vermesini isticem, ve onud buraya kopyalicam insallah, ondan sonra vaziyet nolur hep beraber görcez ...optum canim.

merakla ve umutla bekliyoruz cnm.umarım her şey yoluna girer

Canim esime mektup yazmaya basladim, ilk satirlari karaladim bile, fakat icimden gecen duygulari kagida dökmek cok zor oluyor, bunun icin fazla acele etmek istemiyorum, yani yazmisken öyle bir yazayim diyorumki, "conk" otursun icine, artik sessiz cigliklarimi duysun istiyorum anliyormusun?, bu yüzden kendime bir iki gün daha zaman taniyip iyice düsünce ve duygularimi toparlamak istiyorum, sonrada mektupu onun is cantasina gizlice koyucam, isyerine gittiginde görüp illaki okuyacak...bende tepkisini merak ediyorum acikcasi, size mutlaka yazdigim mektubu buraya kopyalicam ve ondanda mektuba yazili cvp vermesini isticem, ve onud buraya kopyalicam insallah, ondan sonra vaziyet nolur hep beraber görcez ...optum canim.

senin adına sevindim.. kararlarının arkasında dur. güçlü ol..

mektup yazıyor gibi değil, eşin karşında ve sen ona hislerini döküyormuşsun gibi yaz..

bir arkadaşın söylediği gibi , eşini suçlamadan, sen beni yalnız bıraktın değilde seni o kadar özledimki gibisinden olsun yazıların..

bak göreceksin akşam olmuş ve sen sayfaları birbir dolurmuş olacaksın..

inşallah hepbirlikte bu evliliğin tekrar mutlu günlerine döndüğünü görürüz canım..vereliniortak

Ablacım ne mutlu bana. Çok sevindim. Pişman olmak ve bu illetten kurtulmak emin ol kurtulmuş kadar makbul oldu bence. Dua et ablacım. Seni çok iyi anlıyorum inan. Eşini çok takma kafana. Çocuklarla ilgilen gerekirse buraya bile girme abla evden pc yi kaldır istersen. Sana nasıl kolay gelecekse öyle yap yani. İradeliyim dersen sadece buraya gir. Yok henüz o gücüm yok dersen kaldır at be abla. Senden çocuklarından yuvandan önemli değil inan. Arkadaş çevrenle görüşmeye başla. Ama hep pozitif insanlarla görüş. Karamsar insanlardan uzak dur derim ben. Bilmiyorum bu dediklerim mümkün mü ama çalış ablacım yapmaya çalış. Meşgul et kendini evde çok durma mesela. ÇAlışamıyorsan üye ol bir yere bir derneğe ne bilim bir kursa felan. Evine misafir ağırla bol bol. Ama en önemlisi hep gül ablam hep dua et. Allah var. Şu dizilerini çok severim Necip Fazıl 'ın.

KİME YAKLAŞSAM SONU UZAKLIK VE KIRGINLIK
ANLA Kİ YOK ALLAH'TAN BAŞKASIYLA YAKINLIK

Seni çok öpüyorum ablacım. Emin ol çok daha iyi olacaksın. Sadece iste ve yap. Eşin bile bu duruma şaşıracaktır emin ol ablam. Allah yardımcın olsun inş. Kendine çok iyi bak. Sevgiyle kal.. a.s.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canim kardesim su olumsuz , hayirsiz durumumu Allah hayirlara vesile kilsin artik ne diyeyim, umarim bu kötü günler, iyi günlerin sancisidir benim icin . Allah hepinizden razi olsun beni yanliz birakmadiginiz icin ...

Hatanı anlamış olman ve zararın neresinden dönersem kardır şeklinde düşünüp, çözüm araman, en tutarlı davranışın şu an..

Çözüm sensin..Ne istediğini biliyorsun bence, üzerine git..
Hayal dünyasından çık..Gelip geçici heyecanlarla, sadece kendini kandırırsın, tıpkı alkol gibi..

Hani alkolik olursunda içersin ya sürekli, dünya tozpembe olur o an, en büyük zevk buymuş gerisi boş dersin ama geçicidir bu zevk ve heyecan..
Ayılınca ''kahretsin ya ne bu ortalığın hali, dağıtmışım, karşımdakine ne saçmaladım acaba?'' diye söylenirsin kendine ama belki de aşırı alkolluyken çok büyük hatalar yapmışsındır..

Onun gibi birşey bu senin için.
Sen de nete girdiğinde o haldesin işte, gelip geçici, sana zevk veriyor, ben mutluyum böyle diyorsun belki ama umarım sen de ayıldığında çok geç olmaz...

Değişikliği kendi içinde ara, sosyal ol, eşinin iyi yönlerini değerlendirip, o yönlerini geliştirmeye çalış..

kesinlkle katılıyorum çözüm senin elinde sadece senin canım arkadaşım ..allah hakkında hayırlısını versin ...

gunler gecmış arkadaşımızı merak ettım ...
umarım herşey yoluna gırmeye başlamıştır..

Kocanın sana olan tutumu, hele ki şiddet uygulaması yanlış, oyalan diye bir bilgisayar alıp eve internet bağlatması da yanlış. Senin de kocanı aldatman yanlış. Aldatmanın sanalı gerçeği olmaz. Ayrıca yaptığın şey seni onursuz kılar. Ama meselemiz bu değil. Interneti kapatıp bu yoldan ayrılırsın bunun çözümü kolay. Mesele evliliğini kurtarmaktır. 11 yıldır çaba göstermişsin. Biraz daha çaba göster. Kocanın değişip değişmeyeceğini bilemem. Ama çaba gösterirken, bol bol da dua et. bir arkadaşın dediği mobilyayla, çamaşırla, aloşverişle uğraşma. Beğendiğin şeyi alamamak seni daha da üzer. Yalnızlık Allah'a mahsustur. Ve O yalnızların yanındadır. Namaz kıl. O'na sığın. O'ndan yardım dile. Sana zulmeden kocan dahi olsa, zalimlerin şerrinden Allah'a sığın. Ruhundaki boşluğu Allah'ın ayetleri ve bu çabaların sonunda O'nun sana vereceği manevi huzurla tamamla. Emin ol herşey şu ankinden daha iyi olacak. Hakkında her zaman hayırlısını dile. Rabbim hiç bir zaman kullarının dualarını geri çevirmez. Sabrın sonu selamettir. Her karanlık gecenin ardında bir sabah, her kışın sonunda bir bahar mutlaka vardır. Ama bunun için mutlaka Allah'a sığınıp, O'ndan yardım dilemelisin. Bizler sizleri tanımasak da her zaman O'na şöyle dua ederiz: "Allah'ım müslümanları koru, onları zalimlerin şerrinden koru, zorda-darda kalmışlarımıza yardım et. Amin." Bu dualar mutlaka yerini bulacaktır. Asla ümitsizliğe kapılma. Çocukların ve kendin için mücadele et. Ama bu yolda mücadele et. Allah yardımcın olsun.:nazar:

Merhaba Alessa, konunu okumamistim daha önce son yazan arkadas sayesinde görmüs oldum. Tam yorum yazacaktimki yeni bir konu olmadigini fark ettim.

Merak ediyorum nasilsin? neler oldu bitti? duzeldimi bir seyler.. tekrar paylasima ihtiyacin olursa manende olsa yardimci olmaya hazirim..

Back