Evet kaygili bağlanman var fark ettim bunu. Esimde de kaygili baglanma. Malum sevgisiz ve sorumlulukla gecen bir cocukluk. Siz beni anlamissiniz, ben de bunu egitimlerde fark ettim. Esim de benimkine benzer bir cocuklugu var. İkimizinde cocuklugu agir gecmis. Bir ara buna da bagladim tum yaşadiklarimizi, sevmegi bilmiyor, kotu cocukluk vesair. Esim ergen bir cocuk ben annesi moduna donduk. Sonra sonra fark ediyorsun ben bir kadinim sevilmek istiyorum. Bunu da anlattim esime cok ama oyle degil mi olmayinca olmuyor demek ki ve de yılların yuku izin de vermiyor sanirim. Kendime de ofkeliyim yillarca nasil buna izin verdim, beni bu kadar degersizlestkrmesine ama inanin önceleri sevdigimi dusunuyordum, vazgecemedigimi yillar gectikce sunu da fark ettim ben sevsem ne olacak sevgim karsilik gormeyince değil mi? Ailem neredeydi diye soranlar, maalesef ki esim aileme, cevredeki insanalra karsi son derece nazik, disaridan bakinca evinin ihtiyaclarini karsilayan bir adam tabi nasil anlatacaksiniz benimle ilgilenmedigimi, yüzüme bile bakmadigini, bunlari simariklik, luks olarak goren bir toplum sonucta. Onemli olan erkegin evin ihtiyaclairni karsilayip karsilamadigi olarak bakiyorlar. Zira toplumdaki erkek tiplerinin durumu o kadar vahim ki? İckisi yok, kumari yok sonucta. Bir aldatmasi var onu da ben biliyorum utancimdan soyleyemedik ki etrafa? Bunlari bilmeyenler evet beni ofkeli bir kadin olarak degerlendiriyorlar, esim nazik, ince, sevecek cizgiyle taniniyor. Belki bu yazdiklarimdan sonra problem sensin kotu olan sensin diyenler de olacaktir. Ne diyeyim. Samimi donusleriniz icin tesekkur ederim