Pinarisko
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 76
- 34
- 8
- 46
Hanimefendi, ikinci universitemi okuyurum, aldigim bu egitim, sadece belirli universite bolumlerini okuyan kişilerin alabilecegi bir universite programi. İkinci egitmim de sosyal bilimler kapsaminda. Bu egitim bana farkindalik sagliyor. Kendimi gore egip bukmem diye tabir ettiginiz, bir sorgulama sureci. Dikkat ettiyseniz makul bir sekilde değerlendirme yapmaya calisiyorum, eleştirilere de acigim, yanlışlarımi kabul ediyorum, elbette bunlarin bir cogu kendimle ilgili asamadigim hususlar. Sonucta aldatılan kadin aptal kadin diye bir durum yok, bunlarin bir kısmı benimle ilgiliyse bir kismi da esimle ilgili. Merak etmeyin yani kendimi kekletmiyorum fenomenlere. Gunluk fikriniz icin teşekkür ederim.Öyle kendi kendinize olmayan sorulara cevap verip duruyorsunuz bahaneleriniz de sizi tatmin ediyor dediniz yazıp rahatlamaksa günlük tutun tutturmuşsunuz bir psikolojik eğitim diye allah bilir hangi fenomen sizi kekliyor zira bu böyle hadi ben psikoloji okudum eğitim sınıfı açayım gibi bir şey değil öğrendiklerinizi de kendinize göre eğip bükmüşsünüz eşim şerefsiz diyemediğiniz için kırk tane kılıf bulmuşsunuz yok çocukluğu zor geçti bilmem ne her çocukluğu zor geçen böyle olsa ohoooo olsa bile siz rehabilitasyon merkezi değilsiniz gitsin tedavi olsun size ne