Bakin siz benim yazdiklarimi en bastan iyi takib edememissiniz, ben burda "evet böyle bir hataya düstüm, lakin yanlis oldugunu anladim ve o insanla iliskimi kestim" yazdim, yani su anda esimi kimseyle aldatmiyorum, evet sohbet odalarina takiliyorum ama orda erkek veya bayan fark etmez, genelde sohbet ediyorum, benim asil derdim Esimin bana yaklasma tarzi, Benim yaptigimda dogru olmadigini kendimde biliyorum, asla kendimi hakli cikarmak degil amacim, kendimide kandirmiyorum, benimd durumumda olan bayanlar varsa, onlar benim ne demek istedigimi cok iyi anlarlar...ben bir sefer kocamin ilgisizliginden kendimi bu tip olaylara vurdum, sonrada is cigrindan cikti, herseferinde vicdan azabi duyuyorum.
Bütün gün, Hafta sonlari, Tatil günleri dahil, siz hep yanliz kaldinizmi ???, baska aileler Bay Bayan el ele tutusup coluk cocugu ile gezerken, siz cocuklarinizla bir köselerde onlari seyrettinizmi hic..?... Kocanizi beklerken, Salonda koltuk üstlerinde uyuyup kaldinizmi defalarca..?? Sakin beni kinamayin!!!...yaptigimin dogru ollmadigini bende biliyorum, ama diyorum Allah kimseyi böyle birseyle imtihan etmesin, bu sizin basinizada gelebilir, herhangi baska birininde basina gelebilir, ama benim Temennim Allah size böyle birsey yasatmaz umarim...Selametle kalin.