• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bir akil verin, aresizim :(

bence ilk defa böle bi durum yani tabiri caizse böle bi "açlık"yaşamış ve yanlış bi şekilde doyurmuş kendini.gereken dersi de almış zaten.yanlışını anlamış.yani bundan sonra olası bi açlık durumunda yanlışının farkında olduğu için bir daha yanlış yapmayacaktır.kaldığı ilk açlıkta böle yaptı die diğerlerinde de böle yapcağnı ben hiç zannetmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Bakin siz benim yazdiklarimi en bastan iyi takib edememissiniz, ben burda "evet böyle bir hataya düstüm, lakin yanlis oldugunu anladim ve o insanla iliskimi kestim" yazdim, yani su anda esimi kimseyle aldatmiyorum, evet sohbet odalarina takiliyorum ama orda erkek veya bayan fark etmez, genelde sohbet ediyorum, benim asil derdim Esimin bana yaklasma tarzi, Benim yaptigimda dogru olmadigini kendimde biliyorum, asla kendimi hakli cikarmak degil amacim, kendimide kandirmiyorum, benimd durumumda olan bayanlar varsa, onlar benim ne demek istedigimi cok iyi anlarlar...ben bir sefer kocamin ilgisizliginden kendimi bu tip olaylara vurdum, sonrada is cigrindan cikti, herseferinde vicdan azabi duyuyorum.
Bütün gün, Hafta sonlari, Tatil günleri dahil, siz hep yanliz kaldinizmi ???, baska aileler Bay Bayan el ele tutusup coluk cocugu ile gezerken, siz cocuklarinizla bir köselerde onlari seyrettinizmi hic..?... Kocanizi beklerken, Salonda koltuk üstlerinde uyuyup kaldinizmi defalarca..?? Sakin beni kinamayin!!!...yaptigimin dogru ollmadigini bende biliyorum, ama diyorum Allah kimseyi böyle birseyle imtihan etmesin, bu sizin basinizada gelebilir, herhangi baska birininde basina gelebilir, ama benim Temennim Allah size böyle birsey yasatmaz umarim...Selametle kalin.

yazdıklarını bastan sona okudum..demıssınkı sohbet odalarına takılıyorum..kadın erkek farketmez..sohbet edıyorum demıssın..eşinin kulagına gıttıgı zaman..aynı acıklamayımı yapacaksın..ve eşin sana aldatmış muamelesi yapmayacak mı?ve sevgi yonunden aç oldugunu soyluyorsun..yıne onune ordan bırısı gusel bır tepside gusel yıyecekler sunsa yıne aclıgını bastırmak için o yıyeceklerı yemıyecekmısın.
yemıyecegını soyleme..kendınce guzel bır ornekleme yapıp bunu yıyebılecegını soylemıssın..

eger yardım beklıyorsan..ilk önce bu chat odalarına girme..buraya gel burdan ınsanlardan destek al..hepımız bayanız..ve bırbırımıze yardımcı olabılıyoruz.elımızden geldıgınce..
butun ınsanlarda hayatlarında bır veya bırcok kez bunalıma suruklenırler..ama bu degıldırkı yolda yururken ayagın taşa takıldı..o yolda yurumekten vazgeçmek..ınat edıp o yolun ustune gıtmek gerek..eşini eve geldıgınde daha ılgılı karsıla allan pullan karsına oyle cık..
ben cok bayanı goruyorum..apartmanımdan ornek verıcem..eşi eve gelıyor kadının ustunde..çamaşır sulu kıyafetler..bakımsız bır goruntu ..ter kokusu..veya yemek yapıp uzerınde kalan koku..bu şekılde eşlerini karsılıyorlar..dışarı cıkarken süslen püslen..kocana gelince hiç birşey yok..ilgi alaka sıfır ..ya allah aşkına mıllete suslenıpte ne yapacaksınız biraz eşlerinize süslenin..benim düşüncem bu konunun dışına cıktıysam kusura bakmayın..herkez kendıne bır ornek cıkarır elbet..yerimseniben

anlatılan kadarı ile eleştirmek, yüzeysel eleştirmek öyle kolay ki,
önemli olan anlatılmayanı da anlamaya çalışmak.. esas sorunun kaynağı oralarda çünki.. birşey başlamadan ortasına gelinmez.. çözüme yakınlık, neden başladığını düşünmektir..
sevgili alessa.. çizmiş olduğunuz tablo aslında günümüz evliliklerinin birçoğunun sudaki izi.. ayrılmış anne babanız olması hislerinizi daha da hassaslaştırıyor.. siz çok haklısınız.. lakin ne var biliyor musunuz, biliyorsunuzdur muhakkak
herşey siz de. herşey biz de bitiyor..
kırılganlıklarınızı, hassaslaşmışlığınızı anlamak zor değil.. sağlıklı kararlar verebilmeniz için sağlıklı olmanız gerekir..
anlatamadığınız, perde arkasında yaşadıklarınızın esas sizi incinttiğini ve yıprattığı muhakkak.. ve çok birikmişsiniz.. yaralı hisler ile üstesinden gelebileceğiniz ruh halinde değilsiniz..
yardım almayı düşünün.. ehil bir terapiste başvurun..
gün kurtamaya çalışayın.. yardım edin kendinize..
siz iyi olursanız, güzel hissederseniz hislerinizi,
kendinize çocuklarınıza herşeye iyi gelirsiniz..

anlatılan kadarı ile eleştirmek, yüzeysel eleştirmek öyle kolay ki,önemli olan anlatılmayanı da anlamaya çalışmak.. esas sorunun kaynağı oralarda çünki.. birşey başlamadan ortasına gelinmez.. çözüme yakınlık, neden başladığını düşünmektir..
sevgili alessa.. çizmiş olduğunuz tablo aslında günümüz evliliklerinin birçoğunun sudaki izi.. ayrılmış anne babanız olması hislerinizi daha da hassaslaştırıyor.. siz çok haklısınız.. lakin ne var biliyor musunuz, biliyorsunuzdur muhakkak
herşey siz de. herşey biz de bitiyor..
kırılganlıklarınızı, hassaslaşmışlığınızı anlamak zor değil.. sağlıklı kararlar verebilmeniz için sağlıklı olmanız gerekir..
anlatamadığınız, perde arkasında yaşadıklarınızın esas sizi incinttiğini ve yıprattığı muhakkak.. ve çok birikmişsiniz.. yaralı hisler ile üstesinden gelebileceğiniz ruh halinde değilsiniz..
yardım almayı düşünün.. ehil bir terapiste başvurun..
gün kurtamaya çalışayın.. yardım edin kendinize..
siz iyi olursanız, güzel hissederseniz hislerinizi,
kendinize çocuklarınıza herşeye iyi gelirsiniz..

size katılıyorum çok doğru analizler yapmışsınız

birde benim şahsi olarak şöyle bir düşüncem var ve bu olaylada ilgili olduğunu düşünüyorum. hiç bir kadın (çok az istisna vardır belki!!) kocasını bırakıpta başkasına gitmez yada aklı gönlü kaymaz. ne zaman ilgisiz kalır sevgisiz kalır ve bu artık çözümlenemeyecek bir boyuta varır kadın o zaman başkalarında bunu arar.aynısını bir erkekten dinleseydik hakverecektik çoğumuz.birde bu açıdan bakmak lazım.

''Kadın olup da kocasını elinde tutsaydı ''..diyen hemcinslerimiz çok var etrafta..kaydirigubbakcemile3

Ama ''erkek olsaydı da karısını elinde tutsaydı.''.diyen ne bir erkek, ne de bir kadın çıkar şu dünyada..

Bu gerçeği de söylemeden geçemedim..laelaelaelaelae

ben bu örneğinize katılmıyorum maalesef...
eşinizin yaptığını da onaylamıyorum ama
hayat boyu her açlığınızı,size tepsilerle sunan x kişiler tarafından
doyuramazsınız ki...
belki de eşinizin sizden uzaklaşmasının nedeni,ona
sosyal faaliyetlerde eşlik etmemenizden,
ya da evde bakımsız (sadece tahmin bu) olmanızdan
kaynaklanıyor olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorum...??

Bunun bende bilincindeyim, esimin sosyal faaliyetlerinde hep ona destek olmaya calistim ama bazen bir bayanin girebilecegi ortamlar vardir, bazen yoktur, evde bakimsiz oldugum dogru degil, ilk yazilarimda bunu belirtmistim, gayet bakimli (ev ici veya disarisi) herzaman üstüme basima dikkat ederim, sorun burdan kaynaklanmiyor, ben ne kadar güzel giyinsemde, ne kadar bakimli ve güzel olsamda , kocam bunu kale almiyor, veya beni simartmamak icin, veya hangi sebebden bilmiyorum herhangi bir yorum yapmiyor , tek tatli ve gönül oksayici bir sözünü isitmedim diyorum ...sorunlarda burdan kaynaklaniyor zaten, ben burda derdimi anlatamiyorum...(mafoldumben

Akasya 26 arkadasimada tskr ederim sonderece dogru tespitler taabiki, dedigim gibi benim Ailem kopuk bir Aileydi ve zamaninda ne Anne ne Baba sevgisi tadabildik, sonra ikiside öldüler, bir Agabeyim var, oda arayip sormuyor, kendi hayatinda, esimin Ailesi cok iyi, lakin onlar kendi ogullarina toz kondurmazlar, anliyacaginiz, yine ben tek basimayim :(

nidam034 Arkadasim, ben zaten bir kadinin esine yapmasi ve görünmesi gerektigi gibi hep olmaya calistim, ama bende bir insanim, benimde doyurulmasi ve kale alinmasi gereken ihtiyac ve duygularim var, almadan vermek Allaha mahsus degilmi..??...ben elbet dersimi aldim, nihayetinde kimseye birsey olmadi, olan yine bana ve psikolojime oldu, amacim sizlerle paylasmakti icimi dökmekti, en azindan bunu yapdim olumlu ve olmusuz tüm cevaplarinizi degerlendirdim, ve iyide oldu , basimdan azcik kara bulutlar dagildi, kendime "dur bakalim, sen neler yapiyorsun" diyebiliyorum artik...ama Lütfen beni kinamayin, ben bunlari zevk ve macera icin yapmadim, caresiz bir animda, denize düsenin yilana sarildigi gibi bende bu nete , chate bagladim kendimi, ama en azindan Chat olayini hayatimdan cikarmak istiyorum, umarim bunu basarabilirim...

Sizi tanımayan insanlar bile ne kadar tepki gösterdi üstelik sadece sizin pencerenizden baktık .
Allah korusun eşiniz bu durumu öğrenirse eyvah ki ne eyvah hadi onu geçtim.
Yahu bi tanıdık çıkar rezil olursunuz .
Anladığım kadarıyla eşiniz pek pc den anlamıyor yoksa illaki farkederdi bu durumu...Merak ettim chat odalarına mı giriyorsunuz yoksa oyun oynanan okeydi bilmem neydi yerler mi..

Hatalı olan eşin..
Altına araba,cebine de para verince erkeklik görevini yaptığına inanıyor sanırım..
Seni ve çocuklarını boşlamış..Neden..Para için..Statü için..Ve sonuçta da karısı da göremediği ilgiyi başka yerlerde aramaya başlamış..Kaldıki ilgisizliği yalnızca sana değil çocuklarına da..O çocuları düşünüyorum..Anne baba sevgisi eksik olarak büyüyen çocuk ileride ne kadar büyük sorunlar yaşar..Ne çok hataya açıkdır..

Sen zaten bu içinde olduğun durumdan dolayı vicdan azabı çekiyorum demişsin arkadaşım..Hata yapıpta bunu kabul edene ne denebilir..Umarım eşinde yaptığı hatanın farkına varırda yuvanı kurtarırsın..

yaptığınınz yanlış sizi kınamıyorum yanlış anlamayın beni.nereye kadar böyle oyalanabilirsinizki.
eşinizde yanlış yapıyor
bu böyle gitmez evlilik terapistine gidin.
benim annemin evliliğide sizn anlattığınız gibi bir evlilikti ama hiç başka şeylerde mutluluğu aramadı.
bizimle eviyle ilgilendi.bence sizde chat dışında uğraşlar bulmalısınız kendinize.
sevgiler

tamam eşinisden ilgi görmüyo olablirisnis ama bu size başka erkeklerle konuşma hakkını vermes.aynı şeyi o yapsın istermiydinis?
kk sizi mutlu etmiyormu,ben msn 'yle bile ilişkimi kestim,yalnız olduğum zamnalarda en sığınablieceğim tek yer burası:))
bence interneti kapatın yada kendinise dikkat edin,haklıyken haksız duruma düşersinis.eğer kapatmayacaksanıs da lütfen chat sayfalarına girmeyin ,evlisinis siz eşinisden başkası olmamalı..

Bunun bende bilincindeyim, esimin sosyal faaliyetlerinde hep ona destek olmaya calistim ama bazen bir bayanin girebilecegi ortamlar vardir, bazen yoktur, evde bakimsiz oldugum dogru degil, ilk yazilarimda bunu belirtmistim, gayet bakimli (ev ici veya disarisi) herzaman üstüme basima dikkat ederim, sorun burdan kaynaklanmiyor, ben ne kadar güzel giyinsemde, ne kadar bakimli ve güzel olsamda , kocam bunu kale almiyor, veya beni simartmamak icin, veya hangi sebebden bilmiyorum herhangi bir yorum yapmiyor , tek tatli ve gönül oksayici bir sözünü isitmedim diyorum ...sorunlarda burdan kaynaklaniyor zaten, ben burda derdimi anlatamiyorum...(mafoldumben

Akasya 26 arkadasimada tskr ederim sonderece dogru tespitler taabiki, dedigim gibi benim Ailem kopuk bir Aileydi ve zamaninda ne Anne ne Baba sevgisi tadabildik, sonra ikiside öldüler, bir Agabeyim var, oda arayip sormuyor, kendi hayatinda, esimin Ailesi cok iyi, lakin onlar kendi ogullarina toz kondurmazlar, anliyacaginiz, yine ben tek basimayim :(

nidam034 Arkadasim, ben zaten bir kadinin esine yapmasi ve görünmesi gerektigi gibi hep olmaya calistim, ama bende bir insanim, benimde doyurulmasi ve kale alinmasi gereken ihtiyac ve duygularim var, almadan vermek Allaha mahsus degilmi..??...ben elbet dersimi aldim, nihayetinde kimseye birsey olmadi, olan yine bana ve psikolojime oldu, amacim sizlerle paylasmakti icimi dökmekti, en azindan bunu yapdim olumlu ve olmusuz tüm cevaplarinizi degerlendirdim, ve iyide oldu , basimdan azcik kara bulutlar dagildi, kendime "dur bakalim, sen neler yapiyorsun" diyebiliyorum artik...ama Lütfen beni kinamayin, ben bunlari zevk ve macera icin yapmadim, caresiz bir animda, denize düsenin yilana sarildigi gibi bende bu nete , chate bagladim kendimi, ama en azindan Chat olayini hayatimdan cikarmak istiyorum, umarim bunu basarabilirim...

canım benım burda amacım asla kınamak degil..ben sana sadece kendımce fıkır verdım..alırsın almazsın kendin bilirsin..ama buraya konu actıgına gore herkezın fıkrınede saygı duymak zorundasın..ayşe senın gıbı dusunuyor diye..fatmada senın gibi dusunmek zorunda degıldır..oyuzden benım dusuncem de bu :CüvCüv:

ben sadece kafamdaki soruları sordum ve aldım cevabını..
bakın arkadaşım gerçekten zor bir durumdasınız ve
derdinizi çok güzel anlatmışsınız,anlatamadım herhalde
düşüncesini silin kafanızdan...
sorunun çoğu eşinizde o aşikar ama ne yapmalı acaba??
aklıma ilk gelen çocuklarınız olmadan sedece eşiniz ve siz
kısa da olsa bir tatile gidin,hayat sadece iş ve paradan ibaret değil,
eşinizin bunu bir şekilde anlaması şart...
kale almamasının nedeni,acaba size bile anlatamadığı bir sorunumu var?

Sizi tanımayan insanlar bile ne kadar tepki gösterdi üstelik sadece sizin pencerenizden baktık .
Allah korusun eşiniz bu durumu öğrenirse eyvah ki ne eyvah hadi onu geçtim.
Yahu bi tanıdık çıkar rezil olursunuz .
Anladığım kadarıyla eşiniz pek pc den anlamıyor yoksa illaki farkederdi bu durumu...Merak ettim chat odalarına mı giriyorsunuz yoksa oyun oynanan okeydi bilmem neydi yerler mi..

Hayir hic oyun oynamiyorum, öyle yerlere pek takilmam, bundan bir kac sene önce esim yine beni böyle evde birakip butun gün ortalarda yokken canim cok Sikilmis bunalmistim, bende nette portal sitelere girip forumlarda dolasiyor okuyordum bazi paylasimlari, bilirsiniz böyle sitelerin cogu zaman sohbet odalarida olur, hersey öyle basladi, tek "tik" ile bütün normal yasantim degisti birden, artik kendimi yanliz his etmiyodum , en azindan vaktimi gecircek muhabbet edicek birileri vardi, bastan sadece yarim saat süren bu tarz ziyaretler artik dozunu zamanla arttirmaya basladi, nihayetinde hep ayni yere girdiginizde, ordaki insanlarida taniyosunuz ve hep onlar orda var, hatta bir kac gün girmesseniz , diger gün soruyolardi, nerde kaldin falan filan diye, iste bu aliskanligim böyle basladi ve en sonunda benim tüm hayatimi etkiledi...inanin bana bu bir bagimlilik...ve kurtulmasi o kadarda kolay degil, ama kurtulmak icin careler ariyorum , insallah basaririm :(

Alessa, neti iptal ettirmediğin sürece bu batağa daha da saplanacaksın..

Hemen iptal ettir, ilk ve en önemli adımın bu..Unutma bunu..Laf dinle..

chaat olayini tasvip etmiyorum:mymeka:
birgün güzel bir dille eşini al yanina otur
ondan beklentilerini anlat ve orta yolu bulmaya calişin oketto
vereliniortak

İnterneti hemen iptal et..Bunu duymak hoşuna gitmeyebilir ama bunu mutlaka yapmalısın..

Eve net bağlatan ve bunu bağımlılık haline getirien insanların evlilikleri % 90 çatırdar..Bunu da unutma..

Nete yönelerek kocanı değiştiremezsin sadece işleri zorlaştırırsın..
Konuşarak, orta yolu bularak eşinle sorunları düzeltebilirsin..Çocukların için bunu yapmak zorundasın, mutlaka orta yol vardır..Biraz çaba..İyi yönlerini görmeye çalış kocanın..

Net ortamındaki erkeklerle de kocanı kıyaslama, onlar da gerçek değiller çünkü..

söylediklerine tüm kalbimle katılıyorum
bence de ilk yapmanız gereken neti iptal ettirmek
eşine ancak bu şekilde yoğunlaşabilirsin
o da sizin ilgisizliğinizden şikayetçi olduğuna göre sizden ilgi bekliyor demek ki
zararın neresinden dönseniz kardır
yapamıcam yapamıyorum diyorsanız diğer bi yol da evlilik terapisti

ben sadece kafamdaki soruları sordum ve aldım cevabını..
bakın arkadaşım gerçekten zor bir durumdasınız ve
derdinizi çok güzel anlatmışsınız,anlatamadım herhalde
düşüncesini silin kafanızdan...
sorunun çoğu eşinizde o aşikar ama ne yapmalı acaba??
aklıma ilk gelen çocuklarınız olmadan sedece eşiniz ve siz
kısa da olsa bir tatile gidin,hayat sadece iş ve paradan ibaret değil,
eşinizin bunu bir şekilde anlaması şart...
kale almamasının nedeni,acaba size bile anlatamadığı bir sorunumu var?

Esimle tek basina tatile cikmam biraz zor, cocuklarima bakacak kimsem yok, ara sira cocuklari bir saatline evde birakalim, beraber yürüyüs yapalim diyorum, istemiyor, veya erteliyor, ne bileyim yani burda esimi kötülemek degil amacim, benim esim iyi bir insan, hic biseyimizi eksik etmez, bizim icin calisir cabalar , kendi almaz, bize alir, ama bu kadari ilede olmuyorki, mesela su an: Esim bir saat önce isden geldi, yorgun argin, yemektan sonra atti kendini yataga ve uyuyor, ve muhtemelen yarin sabaha kadar uyur, daha kaldiramam onu..oysa öyle ihtiyacim varki onla konusmaya, paylasmaya, bana ilgi göstermesine, ama nafile iste...ben bu adami böyle cekecegim mecburen...:çok üzgünüm:

39 yaşında bi bayan olarak daha aklı başında davranmalıydınızz
ne demek chat odalarında başka erkeklerle görüşmek hatta işi ilerletip sanal aşk yaşamak
siz evlisiniz ve herşeyden önce çoluğunuz çocuğunuz varr
sırf bunları düşünüp girmemeniz gerekiyorduu hatanın büyüğü sizdee
her kocası ilgilenmeyen böyle chat yaparsa dünyanın sonunu düşünemiyorum bile
ayrıca sırf maddiyat yüzünden eşinizi sanalda olsa aldatmanıza rağmen ona bağlı kalmanızıda anlamış değilimm
başka erkeklerle eşinizi kıyaslayarak zaten yeterince hata yapmışsınız
bu sizi ondan yeteri kadar soğutmuş
zaten maddiyat yüzünden gidecek yeriniz olmadığından eşinize sığınıyorsunuz
madem eşinize ısınmak istiyorsunuz önce interneti çıkarın hayatınızdan
hayatınızda bu en en büyük hatadan kurtulun
sonrada çoluğunuzla çocuğunuzla mutlu olmaya çalışın
hee şunu da söyleyimm o internet ortamından size iltifatlar eden erkeklerin sadece sizi tavlamak için iltifat ettiğini ve eşinizden bi farkı olmağınıda unutmayınn lütfenn

Alessa, neti iptal ettirmediğin sürece bu batağa daha da saplanacaksın..

Hemen iptal ettir, ilk ve en önemli adımın bu..Unutma bunu..Laf dinle..
Doğru söylüyor .Önce çözüm değil gibi gelmişti ama düşünüyorum geçici bi süre bile olsa bu bağımlılıktan kurtulmak için net iptal edin en azından bir müddet .Dürüst ol lütfen evinin işine yetişebilior musun. şüpheliyim.Bazen kk takılcam diye ben bile boşluyorum

Back