iyi akşamlarr..
hooooooooopp ben de düştüm burayaaaaasbeeeeeeeee hayırlı olsun topişimizzzzz gönüller bir olsun bize her yer umut topiği ama ablamın yazısını da okuyunca üzüldü yani
neyse öperim hepiciğiniziiiyeni arkadaşlara çoookkk selamlar
asbeeeeeeeeemm nickimi değiştirir misin lütfen listeden. ayrıca bat 5 şubat
ablaaaaaaaaa, feryaaaaaaaal, scorpiiiiiiiiiiiii, elfidaaaaaaaaaaaa
:119::119::119::119::119::119::119:
efendimmmmmmmmmmmmBu akşam iyi toplandık kızlar nasılsın Özlem?taşınma işleri ne alemde
Merhaba arkadaşlar
Hepimizin ayrı bir öyküsü var gelin bebişlerimizi beklerken burada paylaşalım kaynaşalım dualar edelim.
Rabbim aratmadan hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun bebişlerimize bizleri.......
[tr]
Nick yaş B.A.T Sonuç esraezgi HAMİLE alaluna 29 HAMİLE raginda HAMİLE cigdemd 29 HAMİLE missyaman HAMİLE wavybalsam HAMİLE yehan HAMİLE rean HAMİLE Alminna HAMİLE endozlem HAMİLE Elfida HAMİLE savas5482 HAMİLE Sunbal HAMİLE ALPPIN HAMİLE perakedisi HAMİLE 8scorpions HAMİLE Elif5507 HAMİLE fatmaipek 32 Çalışmalara devam Suveyda 31 Çalışmaya devam seaside 33 Çalışmaya devam muhat Çalışmaya devam rimel_84 28 29 Ocak Çalışmaya devam gamyoncu 23 Çalışmaya devam feryalnur 27 Çalışmaya devam oz_lem_ 24 Çalışmaya devam kiraztepe 37 Çalışmaya devam esenglvedat rochak Çalışmaya devam zerbas 28 lex 30 Çalışmaya devam umut81 33 Çalışmalara devam RainbowColors 35 Çalışmaya devam rmzeynep 25 kabilarda 33 Çalışmaya devam asbelove 29 6 Şubat Çalışmaya devam aybikekayra 26 Çalışmaya devam nartanesiii(Ayşe) 27 Sevdemm cikolta 12 Şubat Çalışmaya devam jhilmil 26 2 Şubat Çalışmaya devam damlaaaaaaa 24 Ocak Heyecanlı bekleyiş
[tr
[td]gumus19[/td]
[td]21[/td]
[td][/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[/tr]
[tdÇalışmaya devam[/td]
[tr
[td]İskorpit[/td]
[td]26[/td]
[td][/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[/tr]
ayyyy bi geçemedim yeni evimeyavaş yavaş taşıyoz. zaten okuldan 4 te geliyorum. bi de yeni evi temizliyom.ev panjurlu 1 saatte ancak 1 camı bitiriyorum. 8 gibi eve geliyorum, bi de burayı topla et.pert oluyorum valaa. şuan ellerim hep yara
ayyyy bi geçemedim yeni evimeyavaş yavaş taşıyoz. zaten okuldan 4 te geliyorum. bi de yeni evi temizliyom.ev panjurlu 1 saatte ancak 1 camı bitiriyorum. 8 gibi eve geliyorum, bi de burayı topla et.pert oluyorum valaa. şuan ellerim hep yara
Günaydın kızlar. Hayırlı olsun yeni topik, beraberinde bol boll bebişler getirsin inşallah...
iyiyiz canım çok şükür. sabırsızlıkla cinsiyetini öğreneceğimiz günü bekliyoruz. İnan daha bi kırık iğne bile almadım valla.. bunun dışında mide bulantım devam ediyo sanırım, hafiften başlayacak gb olunca hemen ilaç içiyorum valla 5 dk da etkisini gösteriyo. 1 haftadır annem benle kalıyo, çok zor durumdaydım o geldiğinde. kötü rüyalar falan da görüyodum ama şimdi ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN çok iyiyim. Umarım bundan sonrasında daha rahat bi hamilelik geçiririm.
sen nasılsın? moralin iyi demi ?
Günaydın arkadaşlarr
İyiyim hamdolsun iş güç işte hayat telaşı devam ediyor tabi reglimdeSizde ne var ne yok..