1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs
3-muhat
4-seyyan
5-antikdeniz
6-nekadarzor
7-nurusima
8-Asbelove-Okundu
9-RainbowColors
10-elfida
11-fatmaipek
12-iskorpit
13-duru1616
14-ayşe035
15-feryalnur
16-EMA
17-bahar2142
18-raginda
19-jhilmil
20-savaş5482
21-fatmaipek
22-sürpriz06
23-mutluluk_27
Canım sen bana bu topikte ilk yardımcı olan arkadaşımsın.Özel mesajdaki yardımların senin için belki önemsiz ama benim için çok anlamlıydı.Tekrar teşekkür ederim :) Dualarım seninle herşey senin içinde çok çok güzel olsun
dün ikili test sonucumuzu aldık.şükürler olsun mevlaya güzel çıktı.risk çok çok düşük.
bişey sorcam size ordaki hangi değere göre kız erkek tahmin yapılıyor.birde nasıl anlayacağız
Savaş doktor sana erkek demişti demi ?
free bhcg die bi değer olmalı 50 üzeri kız 50 altı erkek çıkıomuş canım
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...simler/156175-ikili-testte-bhcg-cinsiyet.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...nsiyet-tahminleri-tutuyor-kontrol-edelim.html
dün ikili test sonucumuzu aldık.şükürler olsun mevlaya güzel çıktı.risk çok çok düşük.
bişey sorcam size ordaki hangi değere göre kız erkek tahmin yapılıyor.birde nasıl anlayacağız
Savaş doktor sana erkek demişti demi ?
Kızlar nasılsınız ?buradaymışsınız geç farkettim..zaten uzun süredirde düzenli giremedim sayfalara....ama size haber vermek istedim.
Bende hamileler arasına katıldım...şimdilik herşey yolunda gidiyor...rutin kontrolde hamileliğimi öğrendim,çünkü 2 gün regl olmuştum
önceki aydan..bu düzensizliğin sebebini araştırırken ultrasonda bebeğimle karşılaştım.Güzel bir şok oldu..evde test yapmak gibi
heyecanlarım doğal olarak olmadı ama olsun böyleside güzel....Hayatım değişti diyebilirim,iş düzenim(uzun seyahatler yok artık)
beslenmem,hayata bakışım,bedenim....Allah tüm isteyenleri bebeğine kavuştursun...
yehan canım çok gecmıs olsun..Allah acil şifalar versin.. bende adetliyim bitsin okucam..seaside canım hayırlı olsunnnnnn çok sevindimmmm gerçekten de bu topikte bişi var, çok uğurlu.. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, gerçekten harika bir haber buuuuu maşallah maşallah..
bu arada arkadaşlarım sizden bir isteğim olacak. Benim üniversiteden bir arkadaşım var, aradı bugün beni. Kendisi Ankarada oturuyor, 5-6 yaşlarında bir kızı var. Çok hasta olmuş, şiddetli baş ağrıları, kalçada uyuşma, kolda hissizlik vs. Doktora gitmişler, emar falan çekinmiş, sağ kulağının üst kısmında, ceviz büyüklüğünde bir kist varmış beyninde. Daha 28 yaşında, gencecik, su gibi. Çok üzüldüm. Sizlerden isteğim onun adına şifa niyetine dua okumanız.
Arkadaşımın ismi Semra Uğurlu. Özellikle ismini belirterek okursanız çok sevinirim. Okuduğunuz dualar kat be kat size geri dönsün inşallah.. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
kabilardacım çok tşk ederim ,dostlar saolsun canımm.. aslında benım dedemde kucuklugumuzde bıyleydi sonrasında babannem ve halamın etkısınde kalarak bizlere hiç iyi davranmadı .. ne zaman ziyaretine gitsem yüzü hep asıktı hep azarlardı ama ben dedemi iyi hallerinde hatırlamak istediğim için ,güzel hatıralarını sizlerle paylaştım..İskorpit başın sağolsun canım.Mekanı cennet olsun dedeciğinin.
Bak ne güzel anılarla hatırlıyorsun dedeni.Benim dedelerimin
bir tanesi çoktan rahmetli oldu.Pek hatırlamıyorum ama çok sert
ve sinirliydi.Diğeri yaşıyor ama yolda görse beni tanımaz emin ol.
Ben çok hevesleniyorum böyle sevecen dedelere.
Çok şükür rabbime oğlumun iki dedesi de ona sevildiğini hissettiriyor.
dostlar saolsun canım,sağolasın...iskorpit başın sağolsun canım.
rainbow var mı eniştenden haber durumu nasıl?hastalığı belli oldu mu?
hoşgeldın canımmmGünaydın kızlar :) bende bugün dr. Gidicem yumurtalarıma bakıcak dua edin ..
savascım saolasın aminn.. aminn insallah...canım 20 de ben olayım o zaman okuyunca haber veririm.Mevlam inş. biran önce şifasını verir
İSKORPİT canım başın sağolsun mekanı cennet içinde oldun.kabri geniş ve nurlu olsun inş.
canım dedenin mekanı cennet olsunnnn okurken benimde dedem geldi gözümün önüne annem sokağa çıkmama izin vermezdi sık dışarı çıkabilmek için sakız isterdim her defasında yılmadan gider birlikte sadece bir adet sakız alıp gelirdik ama ben 5dk geçmeden yutardım kızmazdı gider bir tane daha alırdık bu böyle sürüp giderdi
yehan cnmm çok geçmiş olsun Allah şifa versin arkadaşına..şu an ya şafi çekebilirim..ama reglim bitince ayrıca dua eerim tatlımmseaside canım hayırlı olsunnnnnn çok sevindimmmm gerçekten de bu topikte bişi var, çok uğurlu.. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, gerçekten harika bir haber buuuuu maşallah maşallah..
bu arada arkadaşlarım sizden bir isteğim olacak. Benim üniversiteden bir arkadaşım var, aradı bugün beni. Kendisi Ankarada oturuyor, 5-6 yaşlarında bir kızı var. Çok hasta olmuş, şiddetli baş ağrıları, kalçada uyuşma, kolda hissizlik vs. Doktora gitmişler, emar falan çekinmiş, sağ kulağının üst kısmında, ceviz büyüklüğünde bir kist varmış beyninde. Daha 28 yaşında, gencecik, su gibi. Çok üzüldüm. Sizlerden isteğim onun adına şifa niyetine dua okumanız.
Arkadaşımın ismi Semra Uğurlu. Özellikle ismini belirterek okursanız çok sevinirim. Okuduğunuz dualar kat be kat size geri dönsün inşallah.. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
ayyyyyyyyyyyyyyyyy Allahım şokkk şokk şokkkKızlar nasılsınız ?buradaymışsınız geç farkettim..zaten uzun süredirde düzenli giremedim sayfalara....ama size haber vermek istedim.
Bende hamileler arasına katıldım...şimdilik herşey yolunda gidiyor...rutin kontrolde hamileliğimi öğrendim,çünkü 2 gün regl olmuştum
önceki aydan..bu düzensizliğin sebebini araştırırken ultrasonda bebeğimle karşılaştım.Güzel bir şok oldu..evde test yapmak gibi
heyecanlarım doğal olarak olmadı ama olsun böyleside güzel....Hayatım değişti diyebilirim,iş düzenim(uzun seyahatler yok artık)
beslenmem,hayata bakışım,bedenim....Allah tüm isteyenleri bebeğine kavuştursun...
Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allahım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin
Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin
Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.
rainbow tatlım..ben dha reglim..tesbihi çekerim fatiha da dua olduğundan okunuyo diyorlar..eğer siz de oku derseniz okurum tatlım..olmaz derseniz 3 gün sonra okurum inşallahhh
1-mutluluk_27
2-ozikaa-Okundu
3-esmacvs
4-muhat
5-seyyan
6-antikdeniz
7-nekadarzor
8-nurusima
9-Asbelove-Okundu
10-RainbowColors
11-elfida
12-fatmaipek
13-iskorpit
14-duru1616
15-ayşe035
16-feryalnur
17-EMA
18-bahar2142
19-raginda
19-jhilmil
20-savaş5482
21-sürpriz06
1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs
3-muhat
4-seyyan
5-antikdeniz
6-nekadarzor
7-nurusima
8-Asbelove-Okundu
9-RainbowColors
10-elfida
11-fatmaipek
12-iskorpit
13-duru1616
14-ayşe035
15-feryalnur
16-EMA
17-bahar2142
18-raginda
19-jhilmil
20-savaş5482
21-fatmaipek
22-sürpriz06-OKUDU
23-mutluluk_27
24-a.sena-OKUDU
25-bahar27
missyaman bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?
bizde bugun doktora gittik 26 marta randevu verdi.. devlet karsılamayacakmıs öyle dedi daha önce bir dusugum var normal yolla oldugu için.. iyi dedik ne kadar tutar.. hastane yatıs işlemleri 2500 , ilaçlar 2000 , genetkte bi okadar tutarmıs işte dedi doktor..
eksik olan benden ve eşimden gerekli tahlileri istedi.. sonuclarla bırlıkte gelin dedi..
ablacımm şimdi adetliyim yaa fatiha filan okumamak gerekıyor oyuzden adetımın bıtmesını bekliyorum bende.
Arkadaşlarr sözün bittiği yerdeyim enişteme teşhis kondu KANSER!!!!!! Bugünü hiç yaşamamayı duyduklarımı duymamış olmayı ve çok kötü bu kabustan uyanabilmeyi o kadar çok isterdim ki.Bugüne kadar çok acı yaşadım çok üzüldüm derken meğer ne kadarda boş konuşmuşum.
Belkide canından çok sevdiği evladığın üniversiteyi kazandığını evlendiğini baba olduğunu göremeyecek.Nefes alamıyorum arkadaşlarrrrrr
Arkadaşlarr sözün bittiği yerdeyim enişteme teşhis kondu KANSER!!!!!! Bugünü hiç yaşamamayı duyduklarımı duymamış olmayı ve çok kötü bu kabustan uyanabilmeyi o kadar çok isterdim ki.Bugüne kadar çok acı yaşadım çok üzüldüm derken meğer ne kadarda boş konuşmuşum.
Belkide canından çok sevdiği evladığın üniversiteyi kazandığını evlendiğini baba olduğunu göremeyecek.Nefes alamıyorum arkadaşlarrrrrr
inanmıyorumm yaa ne değişik bi haber..
walla bu topikte war bşi ben diyorum
birinin ymurtası catlamaz hamile kalır
biri tam ameliyat öncesi öğrenirr
biri hiç öğrenemez doktorda görür (
arkadaslarr bize kocamaaaan maşaAllahhhhhhhhhhhhhhhhh
hayırlı uğurlu olsunn bebeğinnn darısııı burdaki herkeseeeeeeee aminnnnnnnnnnnn
Aynen dediğin gibi oldu canım...sadece regl günlerim kısaldı oysaki hamilelik varmış ama ben farkedemedim bile...
Allahtan o dönem ilaç falan kullanmadım herşey düzgün gitti,inşallah devamıda böyle gider ... dr bebek olduğunu söyleyince bendeki
şokun üzerine istenmeyen bir bebekmiydi bile dedi.Üzüldü hatta :)ben imkansız dedikçe o beni ikna etmeye çalıştı regl oldum sadece az
sürdü dedim.Olabilirmiş.Allah hepimizinkini bizlere bağışlasın