Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

dün ikili test sonucumuzu aldık.şükürler olsun mevlaya güzel çıktı.risk çok çok düşük.

bişey sorcam size ordaki hangi değere göre kız erkek tahmin yapılıyor.birde nasıl anlayacağız

canım listeye a.sena ve bahar27 yi de ekleyebilirsin. a.sena duaları okumuş.

sende benim bu topikten özel mesajlaştıgım ilk arkadasımsın canım önemsiz olur mu? ben o mesajları saklıyorum hala.. gayet faydalı bilgiler içerio, birde, ben bi yerde bişey demişim çok takıldı gözüme.. canım benım ben cok sevındım haberıne Allahım sağlıkla kucaına aldırsın.. artık haberleri verirsin kız mı erkek mı,kaç kılo oldu,sancıların kasılmaların,doğumun..hepsini merak ediyorum şimdiden

free bhcg die bi değer olmalı 50 üzeri kız 50 altı erkek çıkıomuş canım

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...simler/156175-ikili-testte-bhcg-cinsiyet.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...nsiyet-tahminleri-tutuyor-kontrol-edelim.html

1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs
3-muhat
4-seyyan
5-antikdeniz
6-nekadarzor
7-nurusima
8-Asbelove-Okundu
9-RainbowColors
10-elfida
11-fatmaipek
12-iskorpit
13-duru1616
14-ayşe035
15-feryalnur
16-EMA
17-bahar2142
18-raginda
19-jhilmil
20-savaş5482
21-fatmaipek
22-sürpriz06-OKUDU
23-mutluluk_27
24-a.sena-OKUDU
25-bahar27

maşallah herşey yolunda olması çok güzel... bende dün verdim kan 10 gün sonra alıcam sonuçlarımı ense kalınlığımız 1.6 ymış :)

seaside canımmmm çok sevındımmmm ne güzel bir sürprizzz olmuşşş böyleeee darısı bizlere insallah Rabbim hayırlısıyla sağ sağlim kucagına almanı nasip etsin canımmm aslan parçaları artıyor senın oğluşla birlikte
yehan canım çok gecmıs olsun..Allah acil şifalar versin.. bende adetliyim bitsin okucam..
kabilardacım çok tşk ederim ,dostlar saolsun canımm.. aslında benım dedemde kucuklugumuzde bıyleydi sonrasında babannem ve halamın etkısınde kalarak bizlere hiç iyi davranmadı .. ne zaman ziyaretine gitsem yüzü hep asıktı hep azarlardı ama ben dedemi iyi hallerinde hatırlamak istediğim için ,güzel hatıralarını sizlerle paylaştım..
ohh çok sanslı bir oğlun var masallah.. maalesef benım çocugum olacaksa eger dedeler yonunden sansız olacak gibi.. şimdiden böyleler cunku gorumcemın ve ablamın çocuklarından biliyorum
iskorpit başın sağolsun canım.

rainbow var mı eniştenden haber durumu nasıl?hastalığı belli oldu mu?
dostlar saolsun canım,sağolasın...
Günaydın kızlar :) bende bugün dr. Gidicem yumurtalarıma bakıcak dua edin ..
hoşgeldın canımmm
canım 20 de ben olayım o zaman okuyunca haber veririm.Mevlam inş. biran önce şifasını verir

İSKORPİT canım başın sağolsun mekanı cennet içinde oldun.kabri geniş ve nurlu olsun inş.
savascım saolasın aminn.. aminn insallah...

zaten en çokta çocukluk gunleri hatırlanıyor değilmi.. güzel gunler geldiii ve gectııı ibizim en masum oldugumuz zamanlarda cok sukurki kalplerimizi kırmadılar ,büyüünce kırdılar ancak ben her halikularda iyi güzel gunlerimizi hatırlamak anmak istiyorum..mekanı cennet olsun.. aminn insallah.. sağol kuzum..

bizde bugun doktora gittik 26 marta randevu verdi.. devlet karsılamayacakmıs öyle dedi daha önce bir dusugum var normal yolla oldugu için.. iyi dedik ne kadar tutar.. hastane yatıs işlemleri 2500 , ilaçlar 2000 , genetkte bi okadar tutarmıs işte dedi doktor..
eksik olan benden ve eşimden gerekli tahlileri istedi.. sonuclarla bırlıkte gelin dedi..

ablacımm şimdi adetliyim yaa fatiha filan okumamak gerekıyor oyuzden adetımın bıtmesını bekliyorum bende.

yehan cnmm çok geçmiş olsun Allah şifa versin arkadaşına..şu an ya şafi çekebilirim..ama reglim bitince ayrıca dua eerim tatlımm
ayyyyyyyyyyyyyyyyy Allahım şokkk şokk şokkk
seaside tatlımmm süper bir haber buuu..Allah tamamına erdirsinnnn..harika bir duygu olmalıııı..yavruşun sana tam sürpriz yapmışşşşş

Ben okumuştum sanırım gözden kaçtı.

tatlım hayıısı olsun..epeyce maliyetli işler bunlar demekki..inşallah tez zamanda bebeişin geir..bebiş için herşeye değer vallahiiii

Arkadaşlarr sözün bittiği yerdeyim enişteme teşhis kondu KANSER!!!!!! Bugünü hiç yaşamamayı duyduklarımı duymamış olmayı ve çok kötü bu kabustan uyanabilmeyi o kadar çok isterdim ki.Bugüne kadar çok acı yaşadım çok üzüldüm derken meğer ne kadarda boş konuşmuşum.

Belkide canından çok sevdiği evladığın üniversiteyi kazandığını evlendiğini baba olduğunu göremeyecek.Nefes alamıyorum arkadaşlarrrrrr

canım benim yaa çok geçmiş olsunnn..ama lütfen ümitsizliğe kapılmayın..her kanser hastası bu dünyadan gidecek diye bir kural yok..bak benim annem 14. yılında çok şükür..aynı şekilde dayımın da 13. yılı ve dayım bir yıl içinde iki ayrı kanser yaşadı..çok şükür..
ama bol bol dua edelim..inşallah teaviyle atlatabileceği bir safhadadır..
ben sana yazdım zannettim ama yazmamışım..ya şafi duanıza katılamk istiyorum ama reglim devamediyo..ben fatiha dua olduğundan okunuyo diye bi,liyorum..eğer sen de onaylarsan okuyacağım tatlım..acil şifalar inşallahhh

Ablacım Allahım yardım edecek hiç merak etme sen ayakta olmalısın ki ailene destek olabilesin
Dualarımız enişteyle inşallah şifa nasip edecek Rabbim

Maaşallah suphanallah inşallah bende size öyle haberler vereceğim inşallah

Canım nasıl mutlu oldum anlatamam aslında haberini gündüz girdiğimde aldım ama cevap yazamadım şok oldum msjı okurken vaziyet bu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…