Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Kızçelerim bu ara gelemedim kusuruma bakmayın çok yoğun çalışıyorum daha yeni geldim eve şimdi de çıkıp koltukta sızarım sanırım
Geçmişi okuyamadım inşallah haftasonu hepsini tek tek okuyacağım inşallah bundan sonra hep iyi haberler alırız

canim benimmm ne kadar aci oldugunu cok iyi anloiyorummm..insan sevdigi insani bu sekilde gormesine dayanmiyorr nefesin daralacak gibi olursunn...allah acil sifalar versin...allahtan umit kesilmezz...doktorlar ellerinden gelenei yapacaklarr dualarla insallah hastaligindan kurtulur...annnemde ben haric kmseinin murvedini gormedi...iyi seyler dusun..ne desem bilemiyorum kilotlendim bende,..gecmis olsunnn canim ablammm...

cnm ne diyeyim bilmiyorum ama sen yazınca koah zatüre vs aklıma hemen geldi zaten ama söyleyemedim.Acil şifalar diliyorum cnm

1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs
3-muhat
4-seyyan-OKUNDU
5-antikdeniz
6-nekadarzor
7-nurusima
8-Asbelove-Okundu
9-RainbowColors
10-elfida-OKUNDU
11-fatmaipek
12-iskorpit
13-duru1616
14-ayşe035
15-feryalnur
16-EMA
17-bahar2142
18-raginda
19-jhilmil
20-savaş5482
21-fatmaipek
22-sürpriz06-OKUDU
23-mutluluk_27
24-a.sena-OKUDU
25-bahar27

rainbowcum çok geçmiş olsun. Rabbim inşaAllah şifasını da verir,inşaAllah başlangıçtadır,boyleyse uzun yaşama şansı çok yüksek.. benim dedem de kanserdi son evre dediler 6 ay dediler,ama o bizimle 5 yıl daha kalmayı başardı.. lütfen olumsuz düşünmeyin moral o kadar onemlı ki bu hastalıkta,eniştenin kabullenmesi ve hastalıkla savaşması için ona destek verin..

canım hoş geldin bende senden 1 gün önce gelebildim walla bu hafta nedense younluktan ve yorgunluktan kırılıorum aksam yemekten sonra koltukta uyuyakalmısım 1.5 saat uyandıgımda saat 10 du kafamı bi çevirdim kocişe dedim"sen hala işe gitmedin mi" bi de kızıorum nie oturuosun servise mi yetişemedin,bakıo gülüo, ben hala kızgın.aptal oldum

Çok geçmiş olsun canım.Umarım erken teşhistir ve kısa zamanda sağlığına kavuşur...

Rabbim Acil şifalar versin,Benim adımıda yazın bende dua ederim..

Sağol canım..bende senin ve tüm arkadaşlar için bebeklerine kavuşmak için dua edicem.İlkler kıymetlidir ya... sende üşenmeden benim yumurta takibim hakkında bilgiler vermiştin.Benimkiyle teyit etmiştik.Beslenme önerilerin olmuştu.Bunlar benim için çok kıymetli.Allah seninde gönlüne göre versin.Çünkü ben bilgisini ve sevgisini paylaşmayan insanın tam insan olmadığına inanırım.Şimdilik erkek bebek bekliyoruz.2li ve 4lü testlerimiz normal çıktı .Haftaya detaylı ultrasona giricem.Gelişmeleri haber vericem

maşallah herşey yolunda olması çok güzel... bende dün verdim kan 10 gün sonra alıcam sonuçlarımı ense kalınlığımız 1.6 ymış :)

seninde iyi olacaktır inş. sonuçların.bizimkide bir haftada çıktı.benim oğluşun ense kalınlıp 1.7

canımm yaaa inan insan ne diyeceğini bilemiyor.çok hassas ve zor bir dönem.Allah ım yardımcınız olsun.arkadaşlarında dediği gibi belki başlangıç evresidir.güzel beslenme sağlıklı bir yaşam ve herşeyden önce morelle atlatabiliyorlar bu hastalığı.siz güçlü olun ki eniştende güçlü olsun.

Teşekkür ederim Akrepçiğim Allah tüm isteyenlere yavrusunu kavuştursun :)

Rainboww arkadaşımızın hasta yakınına --tespihatımı yaptım ve duasını okudum arkadaşlar..Listeye yazabilirsiniz adımı..
Rabbim acil şifalar versin inşallhh..

ablam çok geçmiş olsun,Allahım şifa versin.
dualarla enişten bu hastalığı tez zamanda yener inş.
Rabbim size de dirayet,dayanma gücü versin...

Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak

Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin

Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin

Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.

1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs
3-muhat
4-seyyan-OKUNDU
5-antikdeniz
6-nekadarzor
7-nurusima
8-Asbelove-Okundu
9-RainbowColors
10-elfida-OKUNDU
11-fatmaipek
12-iskorpit
13-duru1616
14-ayşe035
15-feryalnur
16-EMA
17-bahar2142
18-raginda
19-jhilmil
20-savaş5482
21-fatmaipek
22-sürpriz06-OKUDU
23-mutluluk_27
24-a.sena-OKUDU
25-bahar27
26-8scorpions
27-toprak13-Okundu

Rainboww eğer 45 tamamlanamıyack gibiyse okuyanlar 2 tura çıkabilirler..olmadı 3.tur..böyle böyle tamamlayabiliriz 45 ne dersinn..

Hepinize dualarınız güzel dilkeleriniz için çok teşekkür ediyorum RABBİM kabul etsin inşAllah.Amin

Hastalığın ilk evresi değilmiş malesefki RABBİMden umut kesilmez mutlaka ki ama çok zor durum arkadaşlar çokkk birilerinin haberini duyar üzülürdük başımıza gelmek sanıyorduk ,geldi..Başına gelmeyen bilemez bu öyle bir durum ki ölümden acı !!!! Dün benim için miladdı hayata bakışım beklentim herşeyim değiştii...

Muhatcığım Allah razı olsun duaları takip ediyorsun bnde fırsatım oldukça girer düzenlemeye çalışırım inşAllah.Herşeyden çok duaya ihtiyacımız var nolur eksik etmeyinn.

scorpi cnm Fatiha regli ikende okunabilir cnm dua niyetiyle.İstediğin zaman okuyabilirsin Allah razı olsun

canım beni de yazabilirsin.. okumaya başladım..

günaydın kızlar...ablam benide ekle listeye bende okurum

maalesef bugün kırmızıları gördm 2 gündür de hastaydım çok fena ağrım ve sancım var herzamanki gibi regl ilk günleri ağrıları...

mart uğurlu gelir inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…