Arkadaşlarr sözün bittiği yerdeyim enişteme teşhis kondu KANSER!!!!!! Bugünü hiç yaşamamayı duyduklarımı duymamış olmayı ve çok kötü bu kabustan uyanabilmeyi o kadar çok isterdim ki.Bugüne kadar çok acı yaşadım çok üzüldüm derken meğer ne kadarda boş konuşmuşum.
Belkide canından çok sevdiği evladığın üniversiteyi kazandığını evlendiğini baba olduğunu göremeyecek.Nefes alamıyorum arkadaşlarrrrrr
Arkadaşlarr sözün bittiği yerdeyim enişteme teşhis kondu KANSER!!!!!! Bugünü hiç yaşamamayı duyduklarımı duymamış olmayı ve çok kötü bu kabustan uyanabilmeyi o kadar çok isterdim ki.Bugüne kadar çok acı yaşadım çok üzüldüm derken meğer ne kadarda boş konuşmuşum.
Belkide canından çok sevdiği evladığın üniversiteyi kazandığını evlendiğini baba olduğunu göremeyecek.Nefes alamıyorum arkadaşlarrrrrr
Kızçelerim bu ara gelemedim kusuruma bakmayın çok yoğun çalışıyorum daha yeni geldim eve şimdi de çıkıp koltukta sızarım sanırım
Geçmişi okuyamadım inşallah haftasonu hepsini tek tek okuyacağım inşallah bundan sonra hep iyi haberler alırız
yehan cnmm çok geçmiş olsun Allah şifa versin arkadaşına..şu an ya şafi çekebilirim..ama reglim bitince ayrıca dua eerim tatlımm
ayyyyyyyyyyyyyyyyy Allahım şokkk şokk şokkk
seaside tatlımmm süper bir haber buuu..Allah tamamına erdirsinnnn..harika bir duygu olmalıııı..yavruşun sana tam sürpriz yapmışşşşş
sende benim bu topikten özel mesajlaştıgım ilk arkadasımsın canım önemsiz olur mu? ben o mesajları saklıyorum hala.. gayet faydalı bilgiler içerio, birde, ben bi yerde bişey demişim çok takıldı gözüme.. canım benım ben cok sevındım haberıne Allahım sağlıkla kucaına aldırsın.. artık haberleri verirsin kız mı erkek mı,kaç kılo oldu,sancıların kasılmaların,doğumun..hepsini merak ediyorum şimdiden
maşallah herşey yolunda olması çok güzel... bende dün verdim kan 10 gün sonra alıcam sonuçlarımı ense kalınlığımız 1.6 ymış :)
seaside canımmmm çok sevındımmmm ne güzel bir sürprizzz olmuşşş böyleeee darısı bizlere insallah Rabbim hayırlısıyla sağ sağlim kucagına almanı nasip etsin canımmm aslan parçaları artıyor senın oğluşla birlikte
İskorpitim çok sağol candanlığın içtenliğin burdan akan yazılardan belli oluyorsenin tüp bebek girişimlerini takip ediyorum.Allah senide kısa zamanda bebeğine kavuşturacak inşallah :)Güzel haberlerini bekliyorum canım
yehan cnmm çok geçmiş olsun Allah şifa versin arkadaşına..şu an ya şafi çekebilirim..ama reglim bitince ayrıca dua eerim tatlımm
ayyyyyyyyyyyyyyyyy Allahım şokkk şokk şokkk
seaside tatlımmm süper bir haber buuu..Allah tamamına erdirsinnnn..harika bir duygu olmalıııı..yavruşun sana tam sürpriz yapmışşşşş
Rainboww eğer 45 tamamlanamıyack gibiyse okuyanlar 2 tura çıkabilirler..olmadı 3.tur..böyle böyle tamamlayabiliriz 45 ne dersinn..
Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin
Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin
Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.
1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs
3-muhat
4-seyyan-OKUNDU
5-antikdeniz
6-nekadarzor
7-nurusima
8-Asbelove-Okundu
9-RainbowColors
10-elfida-OKUNDU
11-fatmaipek
12-iskorpit