Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

ablacım ben takip edemem sanırım, annem yanımda, çok kalamıyorum burda. ara ara bakıyorum. sen takip edersen çok sevinirim. inan ben geçmişi bile okumuyorum direk yazıyorum.

Ben okudum abla ayrıca yehanın arkadaşı içinde okudum.Allah kabul etsin

canım benim çok sevindim, çok şaşırtıcı ve beklemediğin bi anda bulmuş seni bebeğin..Allahım sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin, ben inanıyorum harika bi anne olacaksın ona

Teşekkür ederim canım benim benim bebek çaktırmadan seninkine yetişmeye çalışmış :) Bu topiğin uğurundan eminim,çünkü herkes iyi niyetle ortak hedefe kilitlenip dualarını ediyor.Buraya karşı aidiyet duygusu hissediyorsun.Dua okuduğumuz dönemlerde işten gelince yemekten sonra masayı bile toplamadan dua seromonisine geçiyordumki masa toplarsam direkt içerdeki koltukta uyurum duayı okuyup sonra uyurum diye düşünüyordum.Ne yalan söyliyim eşime karşı bile akşamları bu kadar fedakar olamamıştım

Arkadaşının yavrusu için çok geçmiş olsun...duamı edicem...Allah yardımcısı olsun

canım benim çok sevindim, çok şaşırtıcı ve beklemediğin bi anda bulmuş seni bebeğin..Allahım sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin, ben inanıyorum harika bi anne olacaksın ona

Canım sen bana bu topikte ilk yardımcı olan arkadaşımsın.Özel mesajdaki yardımların senin için belki önemsiz ama benim için çok anlamlıydı.Tekrar teşekkür ederim :) Dualarım seninle herşey senin içinde çok çok güzel olsun

Sağol canım Allah hepimizinkine kavuşmayı nasip etsin:)

Seasideeeeeeeeeeeeee canımmmm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünnnnn. Misyamoşumun da dediği gibi ilginç bir topik bizimki

Teşekkür ederim canım dualarım sizinle Bu topik ilginç ve uğurlu,dualarla ruhani bir yönüde var..benim gibi arada kopsanız bile bir süre sonra aidiyet duygusu taşıyorsunuz.Hepinizi çok seviyorummm :)

Seaside canim ne güzel bir haber bu yaaa maşallah allahım sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin çok güzel yaaaa bur günde iki arkada hamile darısı diğer habibtelereeeeeeee

Canımmmm çok teşekkür ederim.Allah hepimizinkini bize kavuştursun

Yaa çok güzel bir haber bu.Hayırlı olsun arkadaşım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı
nasip etsin.

İskorpit başın sağolsun canım.Mekanı cennet olsun dedeciğinin.
Bak ne güzel anılarla hatırlıyorsun dedeni.Benim dedelerimin
bir tanesi çoktan rahmetli oldu.Pek hatırlamıyorum ama çok sert
ve sinirliydi.Diğeri yaşıyor ama yolda görse beni tanımaz emin ol.
Ben çok hevesleniyorum böyle sevecen dedelere.
Çok şükür rabbime oğlumun iki dedesi de ona sevildiğini hissettiriyor.

Kızlar geçmişi çok okuyamadım.Ama okuduğum kadarıyla Nehar çok geçmiş olsun canım
ellerini yakmışsın.Daha önce de düşmüştün sanırım.Kendine dikkat et.

Rainbow senin de hastan varmış canım.Çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda
şifasını versin inşallah.Şu aralar hem evde hem işte çok yoğunum.Yoğunluğum
geçince dualara ben de katılırım inşallah.

günaydın kızlar.

size birşey diyecem.kan pıhtılaşması topiğinde 3 arkadaşa ateş ölçme yöntemi yaptım.ben takip ettim.3te 3 yaptım üçüde hamile.hele bir tanesi korunmayı bıraktığı ilk ayıydı.

bu yöntem düzenli yaparsanız çok iyi.bende bu yöntemle hamile kaldım.hani yumurtlama günü öle adet tarihinden 14 çıkartla olmuyor.ben 28.gün yumurtladım 35 günde adet oluyodum.bu üç arkadaşta 28 günde bir adet oluyordu ikisi 12.gün yumrtladı bir tanesi 16.gün.yani çok açık bir yöntem.bence deneyin.ateş ölçme topiğine girin ve takip edin...

iskorpit başın sağolsun canım.

rainbow var mı eniştenden haber durumu nasıl?hastalığı belli oldu mu?

CANIM nasıl o ateş ölçme yöntemi ?

Canım nasıl oldun nerelerdesin neler yapıyorsun ceeee deyip kaçma hemenn.

iyiyim ablam teşekkür ederim. Biliyosun durumları, bebek konusunu saplantı yapmamaya çalışıyorum o yüzden okuyorum yazdıklarınızı sadece

teşekkür ederim canımmm

kızlar bu arada gamyoncu nerde

CANIM nasıl o ateş ölçme yöntemi ?

canım ateş ölçme topiğine girersen orada ayrıntı var.adetinin ilk günü ölçmeye başlıyorsun sabahtan yataktan hiç kalkmadan.o topikte ilk sayfada fertilitiy friend diye bir yerden ücretsiz üyelik yapıp bilgilerini oraya girersen oradan yumurtlayacağın gün için filan bilgi veriyor.

canım çokk sevindim çok büyük bir sürpriz oldu bu yaa.Alalh ım nelere kadirsin.adet oldum zannettiğin zamanlar üstüne gördün demekki.mevlam sağlıkla kucağına almanıda nasip eder inş.

canım geçmiş olsun mevlam gençliğine ve çocuğuna bağışlasın inş.okuduğum zaman haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…