- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
Seasideeeeeeeeeeeeee canımmmm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünnnnn. Misyamoşumun da dediği gibi ilginç bir topik bizimki
Canım nasıl oldun nerelerdesin neler yapıyorsun ceeee deyip kaçma hemenn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seasideeeeeeeeeeeeee canımmmm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünnnnn. Misyamoşumun da dediği gibi ilginç bir topik bizimki
Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allahım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin
Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin
Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.
mutluluk_27
1-ozikaa
2-esmacvs
3-muhat
4-seyyan
5-antikdeniz
6-nekadarzor
7-nurusima
8-Asbelove-Okundu
9-RainbowColors
10-elfida
11-fatmaipek
12-iskorpit
13-duru1616
14-ayşe035
15-feryalnur
16-EMA
17-bahar2142
18-raginda
Kızlar nasılsınız ?buradaymışsınız geç farkettim..zaten uzun süredirde düzenli giremedim sayfalara....ama size haber vermek istedim.
Bende hamileler arasına katıldım...şimdilik herşey yolunda gidiyor...rutin kontrolde hamileliğimi öğrendim,çünkü 2 gün regl olmuştum
önceki aydan..bu düzensizliğin sebebini araştırırken ultrasonda bebeğimle karşılaştım.Güzel bir şok oldu..evde test yapmak gibi
heyecanlarım doğal olarak olmadı ama olsun böyleside güzel....Hayatım değişti diyebilirim,iş düzenim(uzun seyahatler yok artık)
beslenmem,hayata bakışım,bedenim....Allah tüm isteyenleri bebeğine kavuştursun...
seaside canım hayırlı olsunnnnnn çok sevindimmmm gerçekten de bu topikte bişi var, çok uğurlu.. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, gerçekten harika bir haber buuuuu maşallah maşallah..
bu arada arkadaşlarım sizden bir isteğim olacak. Benim üniversiteden bir arkadaşım var, aradı bugün beni. Kendisi Ankarada oturuyor, 5-6 yaşlarında bir kızı var. Çok hasta olmuş, şiddetli baş ağrıları, kalçada uyuşma, kolda hissizlik vs. Doktora gitmişler, emar falan çekinmiş, sağ kulağının üst kısmında, ceviz büyüklüğünde bir kist varmış beyninde. Daha 28 yaşında, gencecik, su gibi. Çok üzüldüm. Sizlerden isteğim onun adına şifa niyetine dua okumanız.
Arkadaşımın ismi Semra Uğurlu. Özellikle ismini belirterek okursanız çok sevinirim. Okuduğunuz dualar kat be kat size geri dönsün inşallah.. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
canım benim çok sevindim, çok şaşırtıcı ve beklemediğin bi anda bulmuş seni bebeğin..Allahım sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin, ben inanıyorum harika bi anne olacaksın ona
Seaside ne güzel bir haber maşallah Allah nazarlardan korusun.sağlıklı,sıhhatli kucaginiza almayı nasip etsin rabbim:)
Yehan arkadaşına büyük geçmiş olsun.Allah sifasini versin inşallah.dua ederiz tabikide
Seaside canim ne güzel bir haber bu yaaa maşallah allahım sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin çok güzel yaaaa bur günde iki arkada hamile darısı diğer habibtelereeeeeeee
Kızlar nasılsınız ?buradaymışsınız geç farkettim..zaten uzun süredirde düzenli giremedim sayfalara....ama size haber vermek istedim.
Bende hamileler arasına katıldım...şimdilik herşey yolunda gidiyor...rutin kontrolde hamileliğimi öğrendim,çünkü 2 gün regl olmuştum
önceki aydan..bu düzensizliğin sebebini araştırırken ultrasonda bebeğimle karşılaştım.Güzel bir şok oldu..evde test yapmak gibi
heyecanlarım doğal olarak olmadı ama olsun böyleside güzel....Hayatım değişti diyebilirim,iş düzenim(uzun seyahatler yok artık)
beslenmem,hayata bakışım,bedenim....Allah tüm isteyenleri bebeğine kavuştursun...
sağol elfidacımmm aminnnnn insallaahhh....
dedem öyle bi insandıki.. sırtında bizi gezdirirdi atçılık oynardık biz ilkokul 3.sınıfa kadar sırtında taşıdı benı çok iyi hatırlıyorum.. annem gibi şevkatliydi.. meyvaları soyar doğrar çatalla ağzımıza verirdi.. hatta biraz kucukken leblebileri çiğner öyle verirmiş ağzımıza ,boğazımıza takılır dişlerimiz acımasın mantıgıyla..
kabri cennet bahçelerinden bir bahçe..mekanıda cennet olsun dedemin ins. sert karakterli gorunurdu ama aslında çok ama çok yufka yureklıydı
günaydın kızlar.
size birşey diyecem.kan pıhtılaşması topiğinde 3 arkadaşa ateş ölçme yöntemi yaptım.ben takip ettim.3te 3 yaptım üçüde hamile.hele bir tanesi korunmayı bıraktığı ilk ayıydı.
bu yöntem düzenli yaparsanız çok iyi.bende bu yöntemle hamile kaldım.hani yumurtlama günü öle adet tarihinden 14 çıkartla olmuyor.ben 28.gün yumurtladım 35 günde adet oluyodum.bu üç arkadaşta 28 günde bir adet oluyordu ikisi 12.gün yumrtladı bir tanesi 16.gün.yani çok açık bir yöntem.bence deneyin.ateş ölçme topiğine girin ve takip edin...
Canım nasıl oldun nerelerdesin neler yapıyorsun ceeee deyip kaçma hemenn.
Kızlar geçmişi çok okuyamadım.Ama okuduğum kadarıyla Nehar çok geçmiş olsun canım
ellerini yakmışsın.Daha önce de düşmüştün sanırım.Kendine dikkat et.
Rainbow senin de hastan varmış canım.Çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda
şifasını versin inşallah.Şu aralar hem evde hem işte çok yoğunum.Yoğunluğum
geçince dualara ben de katılırım inşallah.
CANIM nasıl o ateş ölçme yöntemi ?
seaside canım hayırlı olsunnnnnn çok sevindimmmm gerçekten de bu topikte bişi var, çok uğurlu.. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, gerçekten harika bir haber buuuuu maşallah maşallah..
bu arada arkadaşlarım sizden bir isteğim olacak. Benim üniversiteden bir arkadaşım var, aradı bugün beni. Kendisi Ankarada oturuyor, 5-6 yaşlarında bir kızı var. Çok hasta olmuş, şiddetli baş ağrıları, kalçada uyuşma, kolda hissizlik vs. Doktora gitmişler, emar falan çekinmiş, sağ kulağının üst kısmında, ceviz büyüklüğünde bir kist varmış beyninde. Daha 28 yaşında, gencecik, su gibi. Çok üzüldüm. Sizlerden isteğim onun adına şifa niyetine dua okumanız.
Arkadaşımın ismi Semra Uğurlu. Özellikle ismini belirterek okursanız çok sevinirim. Okuduğunuz dualar kat be kat size geri dönsün inşallah.. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.