Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs
3-muhat
4-seyyan
5-antikdeniz
6-nekadarzor
7-nurusima
8-Asbelove-Okundu
9-RainbowColors
10-elfida
11-fatmaipek
12-iskorpit
13-duru1616
14-ayşe035
15-feryalnur
16-EMA
17-bahar2142
18-raginda
19-jhilmil
20-savaş5482
21-fatmaipek
22-sürpriz06
23-mutluluk_27

Son düzenleme:
keşke gün olsa böle ev yapımı pastalarrrr börekllerrrr tatlılar poçalarrr...
çok acıktımm ama yerımden kalkamıyorummmmm
kımsede yokk konuşacakk
herkesss nerdeeeeeeeeee.........

popp hoşgeldınnn..yazın ki gruptan hatırlıyorum seni..bu topik çok eglenclıdır..we cokk dualı..katıl bizee..

Kızlar nasılsınız ?buradaymışsınız geç farkettim..zaten uzun süredirde düzenli giremedim sayfalara....ama size haber vermek istedim.

Bende hamileler arasına katıldım...şimdilik herşey yolunda gidiyor...rutin kontrolde hamileliğimi öğrendim,çünkü 2 gün regl olmuştum

önceki aydan..bu düzensizliğin sebebini araştırırken ultrasonda bebeğimle karşılaştım.Güzel bir şok oldu..evde test yapmak gibi

heyecanlarım doğal olarak olmadı ama olsun böyleside güzel....Hayatım değişti diyebilirim,iş düzenim(uzun seyahatler yok artık)

beslenmem,hayata bakışım,bedenim....Allah tüm isteyenleri bebeğine kavuştursun...

Anladım cnm tamam Allah razı olsunnnn hepinizden

Canımmmmmmmmmm hamilesin demek ne güzel çok bekletmeden geldi bebişin ne güzel sürpriz oldu sana.Rabbim nazardan saklasın Sağlıkla kucağına almakta nasib olsun inşAllah.Darısı isteyen bekleyen herkeseeee

Canımmmmmmmmmm hamilesin demek ne güzel çok bekletmeden geldi bebişin ne güzel sürpriz oldu sana.Rabbim nazardan saklasın Sağlıkla kucağına almakta nasib olsun inşAllah.Darısı isteyen bekleyen herkeseeee

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım :) Sitenin takvim biraz önden gösteriyor aslında 17+3 :) süprizki ne süpriz ben zaten hala

inanamıyorum.Fizyolojik değişimden ve dr kontrollerinde anlıyorum gerçek olduğunu.Dr % 70 erkek % 30 kız olabilir dedi. 4 marttaki

kontrolde netleşecek sanıyorum.Allah sağlıklısını versin diliyorum herkese

Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak

Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin

Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin

Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.

1-mutluluk_27
2-ozikaa-Okundu
3-esmacvs
4-muhat
5-seyyan
6-antikdeniz
7-nekadarzor
8-nurusima
9-Asbelove-Okundu
10-RainbowColors
11-elfida
12-fatmaipek
13-iskorpit
14-duru1616
15-ayşe035
16-feryalnur
17-EMA
18-bahar2142
19-raginda
19-jhilmil
20-savaş5482
21-sürpriz06

MaaşAllah erkek dendiyse değişmez geneldee .Çok mutlu oldum tam sürpriz oldu bizedee

şok şok şok
seaside çok lalırdım ve çok sevindim cnm,Allah tamamına erdirsin inş.
ne güzel bir baktın koca bir bebiş göbüşünde =))))
Rabbim ol derse olmayacak ne var...

inanmıyorumm yaa ne değişik bi haber..
walla bu topikte war bşi ben diyorum
birinin ymurtası catlamaz hamile kalır
biri tam ameliyat öncesi öğrenirr
biri hiç öğrenemez doktorda görür (
arkadaslarr bize kocamaaaan maşaAllahhhhhhhhhhhhhhhhh

hayırlı uğurlu olsunn bebeğinnn darısııı burdaki herkeseeeeeeee aminnnnnnnnnnnn

bizide şok ettin vallahi .allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.hiçmi belirtin olmadı cnm.kaç haftalıktı öğrendiğinde...böyle şoklar herkesin başına.

şok şok şok
seaside çok lalırdım ve çok sevindim cnm,Allah tamamına erdirsin inş.
ne güzel bir baktın koca bir bebiş göbüşünde =))))
Rabbim ol derse olmayacak ne var...

Aynen dediğin gibi oldu canım...sadece regl günlerim kısaldı oysaki hamilelik varmış ama ben farkedemedim bile...

Allahtan o dönem ilaç falan kullanmadım herşey düzgün gitti,inşallah devamıda böyle gider ... dr bebek olduğunu söyleyince bendeki

şokun üzerine istenmeyen bir bebekmiydi bile dedi.Üzüldü hatta :)ben imkansız dedikçe o beni ikna etmeye çalıştı regl oldum sadece az

sürdü dedim.Olabilirmiş.Allah hepimizinkini bizlere bağışlasın

bizide şok ettin vallahi .allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.hiçmi belirtin olmadı cnm.kaç haftalıktı öğrendiğinde...böyle şoklar herkesin başına.

Canım ben öğrendim 1 ay oldu sizler biraz geç öğreniyorsunuz topiğe girmediğim için.Hiç belirtim olmadı regl başlıyor 2 gün sonra kesiliyor normalde 6-7 gün sürerdi.Göğüsler biraz şişti.Deli gibi iştahlıyım o yüzden kilo aldığımı düşündüm.Ben zaten dr a kontrol amacıyla gittim sözde gebelik hazırlığı için gidiyorum sonuç bu...:)Allah seninkinide kucağına almayı nasip etsin

seaside canım hayırlı olsunnnnnn çok sevindimmmm gerçekten de bu topikte bişi var, çok uğurlu.. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, gerçekten harika bir haber buuuuu maşallah maşallah..

bu arada arkadaşlarım sizden bir isteğim olacak. Benim üniversiteden bir arkadaşım var, aradı bugün beni. Kendisi Ankarada oturuyor, 5-6 yaşlarında bir kızı var. Çok hasta olmuş, şiddetli baş ağrıları, kalçada uyuşma, kolda hissizlik vs. Doktora gitmişler, emar falan çekinmiş, sağ kulağının üst kısmında, ceviz büyüklüğünde bir kist varmış beyninde. Daha 28 yaşında, gencecik, su gibi. Çok üzüldüm. Sizlerden isteğim onun adına şifa niyetine dua okumanız.

Arkadaşımın ismi Semra Uğurlu. Özellikle ismini belirterek okursanız çok sevinirim. Okuduğunuz dualar kat be kat size geri dönsün inşallah.. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Seaside ne güzel bir haber maşallah Allah nazarlardan korusun.sağlıklı,sıhhatli kucaginiza almayı nasip etsin rabbim:)

Yehan arkadaşına büyük geçmiş olsun.Allah sifasini versin inşallah.dua ederiz tabikide

Seasideeeeeeeeeeeeee canımmmm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünnnnn. Misyamoşumun da dediği gibi ilginç bir topik bizimki

Seaside canim ne güzel bir haber bu yaaa maşallah allahım sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin çok güzel yaaaa bur günde iki arkada hamile darısı diğer habibtelereeeeeeee

Kızlar hepinize katılıyorum çok uğurlu topiğimiz var maaşAllah duanın gücü bu başkada bişey değil

Yehancığım Rabbim şifasını versin inşAllah dilersen benim çektiğim bu duayı çekebiliriz tabi sen takip edersen okumak sadece 5 dakikamızı alır.Takip edersen edemesende ben okuyacağım bu şekliyle tesbihi o arkadaşa.Mevlam katında kabul eder inşAllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…