canım biz 45 e tamamlayacagız sayıyı hastanın eşi hergün bitmiş olan bu dualardan birini 3 ihlas 1 fatiha eşliğinde hastası için bağışlayacak. bugünden itibaren hasta eşi başlayabilir.bizim yapacagımız tek şey bu duayı okuyup buraya bildirmek canım.
Kızlar nasılsınız ?buradaymışsınız geç farkettim..zaten uzun süredirde düzenli giremedim sayfalara....ama size haber vermek istedim.
Bende hamileler arasına katıldım...şimdilik herşey yolunda gidiyor...rutin kontrolde hamileliğimi öğrendim,çünkü 2 gün regl olmuştum
önceki aydan..bu düzensizliğin sebebini araştırırken ultrasonda bebeğimle karşılaştım.Güzel bir şok oldu..evde test yapmak gibi
heyecanlarım doğal olarak olmadı ama olsun böyleside güzel....Hayatım değişti diyebilirim,iş düzenim(uzun seyahatler yok artık)
beslenmem,hayata bakışım,bedenim....Allah tüm isteyenleri bebeğine kavuştursun...
Canımmmmmmmmmm hamilesin demek ne güzel çok bekletmeden geldi bebişin ne güzel sürpriz oldu sana.Rabbim nazardan saklasınSağlıkla kucağına almakta nasib olsun inşAllah.Darısı isteyen bekleyen herkeseeee
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım :) Sitenin takvim biraz önden gösteriyor aslında 17+3 :) süprizki ne süpriz ben zaten hala
inanamıyorum.Fizyolojik değişimden ve dr kontrollerinde anlıyorum gerçek olduğunu.Dr % 70 erkek % 30 kız olabilir dedi. 4 marttaki
kontrolde netleşecek sanıyorum.Allah sağlıklısını versin diliyorum herkese
Kızlar nasılsınız ?buradaymışsınız geç farkettim..zaten uzun süredirde düzenli giremedim sayfalara....ama size haber vermek istedim.
Bende hamileler arasına katıldım...şimdilik herşey yolunda gidiyor...rutin kontrolde hamileliğimi öğrendim,çünkü 2 gün regl olmuştum
önceki aydan..bu düzensizliğin sebebini araştırırken ultrasonda bebeğimle karşılaştım.Güzel bir şok oldu..evde test yapmak gibi
heyecanlarım doğal olarak olmadı ama olsun böyleside güzel....Hayatım değişti diyebilirim,iş düzenim(uzun seyahatler yok artık)
beslenmem,hayata bakışım,bedenim....Allah tüm isteyenleri bebeğine kavuştursun...
şok şok şok
seaside çok lalırdım ve çok sevindim cnm,Allah tamamına erdirsin inş.
ne güzel bir baktın koca bir bebiş göbüşünde =))))
Rabbim ol derse olmayacak ne var...
bizide şok ettin vallahi .allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.hiçmi belirtin olmadı cnm.kaç haftalıktı öğrendiğinde...böyle şoklar herkesin başına.
Seaside ne güzel bir haber maşallah Allah nazarlardan korusun.sağlıklı,sıhhatli kucaginiza almayı nasip etsin rabbim:)
Canım ben öğrendim 1 ay oldu sizler biraz geç öğreniyorsunuz topiğe girmediğim için.Hiç belirtim olmadı regl başlıyor 2 gün sonra kesiliyor normalde 6-7 gün sürerdi.Göğüsler biraz şişti.Deli gibi iştahlıyım o yüzden kilo aldığımı düşündüm.Ben zaten dr a kontrol amacıyla gittim sözde gebelik hazırlığı için gidiyorum sonuç bu...:)Allah seninkinide kucağına almayı nasip etsin
seaside canım hayırlı olsunnnnnn çok sevindimmmm gerçekten de bu topikte bişi var, çok uğurlu.. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, gerçekten harika bir haber buuuuu maşallah maşallah..
bu arada arkadaşlarım sizden bir isteğim olacak. Benim üniversiteden bir arkadaşım var, aradı bugün beni. Kendisi Ankarada oturuyor, 5-6 yaşlarında bir kızı var. Çok hasta olmuş, şiddetli baş ağrıları, kalçada uyuşma, kolda hissizlik vs. Doktora gitmişler, emar falan çekinmiş, sağ kulağının üst kısmında, ceviz büyüklüğünde bir kist varmış beyninde. Daha 28 yaşında, gencecik, su gibi. Çok üzüldüm. Sizlerden isteğim onun adına şifa niyetine dua okumanız.
Arkadaşımın ismi Semra Uğurlu. Özellikle ismini belirterek okursanız çok sevinirim. Okuduğunuz dualar kat be kat size geri dönsün inşallah.. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.