- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
bugün ikili test sonucunu aldık ama dr. izindeymiş. ilk kez gördüğüm için pek birşey anlamadım:26:
Canım risk oranları yazar orada onları yaz değerlendirebilirim tecrübeme dayanarak:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün ikili test sonucunu aldık ama dr. izindeymiş. ilk kez gördüğüm için pek birşey anlamadım:26:
sağol elfidacımmm aminnnnn insallaahhh....
dedem öyle bi insandıki.. sırtında bizi gezdirirdi atçılık oynardık biz ilkokul 3.sınıfa kadar sırtında taşıdı benı çok iyi hatırlıyorum.. annem gibi şevkatliydi.. meyvaları soyar doğrar çatalla ağzımıza verirdi.. hatta biraz kucukken leblebileri çiğner öyle verirmiş ağzımıza ,boğazımıza takılır dişlerimiz acımasın mantıgıyla..
kabri cennet bahçelerinden bir bahçe..mekanıda cennet olsun dedemin ins. sert karakterli gorunurdu ama aslında çok ama çok yufka yureklıydı
ooo masallah canımmmm... bu ıkılı test cınsıyet içinmi yapılıyordu.valla bu test konusunda kıdemli ablalarıma sormak gerek..rainbow ablam fama ipek bide kabilarda tecrubeliler diye bılıyorum
Canım risk oranları yazar orada onları yaz değerlendirebilirim tecrübeme dayanarak:)
ya tüh eşim yoğun olduğunu duysa hayatta istemez biraz zora gelemiyoruz da hem o kadar yol gidip konaklama derdi falan bir de ilgelenmezlerse kötü olur.Zaten yaza olur zaman sıkıntım var çalışıyorum bakalım araştırmak gerekiyor tüpte labaratuar çok önemliymiş üniversiteler ne kadar sağlıklı acaba dikkat ediyorlar mı ya bi de bende kuşku oluyor Allah muhafaza şeyler karışırsa diye o yüzden güvenilir bir yerde yapmak lazım bence karar verirsen bana da haber ver deneyimlerimizi paylaşalım. Yarabbim cümlemize yardım et!Aminnnnn.ben varım bennnnn hemen okuyorum Allahın izniyleee
kuzum ne güzel inşallah hayırlı haberler vereceksin bize ay çok heyecanlı bir süreççççççççç
evet canım memorial iyi diyorlar ama duyumlarıma göre çok kalabalık olduğu için kişisel olarak çok ilgilenemiyorlarmış o yüzden ilk denememi ya İstanbul tüpte ya da medicanada yaptırmayı düşünüyorum arada kalmış durumdayım ama İstanbul ağır basıyor bizim gibi olup ilk denemelerinde tutan 2 arkadaşa şahidim tabi takdir Rabbimin
Elfidacığım kan değerine göre bebişin kızmış gibi görünüyor ama tabi bu kesin değil
Değerlerinde MaaşAllah barekAllah çok güzel. Bu test genetik hastalık riskini belirliyor seninkiler 10 binde 1 yaş faktörüde çok iyi
Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin
Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin
Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.
mutluluk_27
ozikaa
esmacvs
muhat
seyyan
antikdeniz
nekadarzor
nurusima
Asbelove
RainbowColors
canım dedenin mekanı cennet olsunnnn okurken benimde dedem geldi gözümün önüne annem sokağa çıkmama izin vermezdi sık dışarı çıkabilmek için sakız isterdim her defasında yılmadan gider birlikte sadece bir adet sakız alıp gelirdik ama ben 5dk geçmeden yutardım kızmazdı gider bir tane daha alırdık bu böyle sürüp giderdisağol elfidacımmm aminnnnn insallaahhh....
dedem öyle bi insandıki.. sırtında bizi gezdirirdi atçılık oynardık biz ilkokul 3.sınıfa kadar sırtında taşıdı benı çok iyi hatırlıyorum.. annem gibi şevkatliydi.. meyvaları soyar doğrar çatalla ağzımıza verirdi.. hatta biraz kucukken leblebileri çiğner öyle verirmiş ağzımıza ,boğazımıza takılır dişlerimiz acımasın mantıgıyla..
kabri cennet bahçelerinden bir bahçe..mekanıda cennet olsun dedemin ins. sert karakterli gorunurdu ama aslında çok ama çok yufka yureklıydı
ya tüh eşim yoğun olduğunu duysa hayatta istemez biraz zora gelemiyoruz da hem o kadar yol gidip konaklama derdi falan bir de ilgelenmezlerse kötü olur.Zaten yaza olur zaman sıkıntım var çalışıyorum bakalım araştırmak gerekiyor tüpte labaratuar çok önemliymiş üniversiteler ne kadar sağlıklı acaba dikkat ediyorlar mı ya bi de bende kuşku oluyor Allah muhafaza şeyler karışırsa diye o yüzden güvenilir bir yerde yapmak lazım bence karar verirsen bana da haber ver deneyimlerimizi paylaşalım. Yarabbim cümlemize yardım et!Aminnnnn.
Arkadaşlar şu an hastanede yatan ve çok ciddi rahatsızlıkları olan bir yakınım için YA ŞAFİ tesbihatı yapalım istiyorum.Tesbihat şu şekilde yapılacak Önce besmele çekilip 1 Fatiha okunacak arkasından 422 kere Ya Şafi tsbihi çekilip sonrada aşağıdaki dua yapılacak
Dua: Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya şifa ver.Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.Amin
Rabbim hepinizden razı olsun inşAllah.Amin
Not: Tesbihatı bir kişinin 45 gün boyunca peşpeşe yapması uygunmuş inşAllah 45 okuyacak arkadaş bulur ve 1 günde tamamlarız.
mutluluk_27
ozikaa
esmacvs
muhat
seyyan
antikdeniz
nekadarzor
nurusima
Asbelove-Okundu
RainbowColors
elfida
fatmaipek
iskorpit
duru1616
ayşe035
19 unada ben okuyayım ozaman :)
Allah razı olsun cnm yanlız o sıralama tarih değil cnm.... istediğin zaman okuyabilirsin okuyunca haber ver lütfen
Fatmacığım her gün biri diye düşünmüştüm ama takip açısından zor olacak müsait olanlar istediği gün okuyup haber verirse Rabbim kabul eder inşAllah
Muhatcığım arkadaşlarada bu şekilde söyle istersen ne dersin cnm bu şekil yapalım değil mi diğer türlü kafalar karışmasın ben zaten okuyabildiğim kadar okurum devamında inşAllah