Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canlar hepinize günaydın....

elif cnm lütfen stres yapma savaş da söylemişki o benden iyi bilir çünkü hamile..çocuk yer yapıyo kendine rahim büyüyo bu nedenler ağrılar oluyo ki bebeşin Allah'ın izniyle büyüyeck sende böle sancıları ara ara çekecksn napalım cnm..sadece sen moralini bozup bebişine bunu yansıtma yeter..hadi toparlan bildiğin duaları oku bu gibi durumlarda ferahlarsın..

umut senin adına çok sevindim..inş çok iyi olacak her şey...Allah bebişini en kısa zamanda göbüşüne kondurur inş...bak dua da almışsn ne güzel..herşey istediğin gibi olur inş..
bizim eski mahallede servisimizi çeken bir abimiz vardı taaa ben ilkokula gidiydm liseye başlayınca ben evlendi abi tanıdığımız biriyle...düşün 12-13 sene rahat var çocuğu olmadı bide fakirdiler tüp yapamadılr..şuanki gibi değil eskiden daha zordu tüp bebek işleri...yeni dün annemdn haberini aldım karısı hamileymiş tüp bebkleri tutmuş ikiz iki oğlu olacakmış öle sevindm anlatamam...ne cefalar ne sıkıntılar çektiler..ne hikayeler var cnm sadece sen ya da biz değliz böle şeyler yaşayan..Allah ol dedimiydi dünya önüne engel olsa nafile..dua ediyrm sana inş Allah bundan sonra seni güldüreck..

ablacım enişteni Allah çocuklarına bağışlar inş...en kısa zamanda eski sağlığına döner rabbimin izniyle....

nehar nasıl oldu acaba..inş durumu iyidir eline su dökülmüştü...

selam bayanlar nasılsınız .. yazımı beğenip destek olan + dua yönünde de destek olan herkese çk tsk ederim.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaAllah, tez zamanda sağlıklı bebislerimiz olsun insaAllah..
isteyene tek, isteyene ikiz, isteyene üçüz.. ondan sonra da bi ton sabır

cnm enişte diyorsunya ablanın eşimi ....baya sıkıntılı bir durum cnm allah yardımcısı olsun...koah sigaradan oluyor hep malesef....

Evet cnm ablamın eşi.Sigarayı bırakmıştı 2 yıl önce fakat yıllarca içti yakın zamandada annesini kaybetmişti ağladığını görmedim düşün hep içine atti( İnşAllahhh iyi gelişmeler olur enişteden ötee çok sevdiğim biri

SELAM CANIM :) UMUT herşeyin hayırlısı olsun dualarım seninle hadi gelsin artık bebişlerrr gelicek inanıyorum benn

Aminnnnn.
Canım bende beğenip gönlüm seninle diyenlerdenimm Kafamız bu ara çok dolu cnm benim ama yazmasamda güzel dileklerim dualarım hep seninle RABBİM gönlünün muradını versin inşAllahhh çifter çifter sağlıkla hayırlaa.Amin

zerbas saolasın cnm.. insaAllah..basladık bakalım bi yola, Rabbim sonunda gerçekden sevinebilmeyi nasip etsin bu kez
smdi eskiden daha zordu derken, suan da bile işin içine girmeyince bilmiyo olabilirsin..hani bu dediğimden sakın yalnıs anlama beni cnm.

şu açıdan demek isityorum ki, devlet yardımı varıd bi zamanlar bundan bikaç sene önce biz 1ve2 yi yaptırıdğımız zaman..hadi biraz yani 3te 1ini yardım aldık gerisini yine biz ödedik..ve 3. cü hakkımızı kullanamadan biz devlet o hakkı kaldırıd maalesef.

hani bizimde o kadar çok çok iyi sayılmaz, yine de elimizden geldiğinde ödemeye çalısıyoruz, ki girdiğimiz onca sıkınıt da bunun cabası..ve tutmadığı nefatifi aldığımız zamanda ise, aldığımız borçları geri ödemesi var bunun birde, bu da bi sıkıntı..elde edemediğin yavrunun parasını ödemek kadar insanın zoruna giden baska ne olabilir ki..bir sürü sinir+stres....

ve smdi yine basladığımız bu tedavimizde, bütün ilaç + tahlil ücretleri dahil bütün herseyi biz kendi cebimizden ödemek zorundayız, ve + yapılan islemler..
şuanda yapılan islemler hem zor, hem çok masraflı...dilerim ki Mevlam bukez yüzümzü güldürür..

işin içine girmeyince, sıkıntının derecesini anlatmak zor . tabi herkes kendi bilir, yaşadığı sıkıntının derecesinin ne yönde olduğunu..çünkü birebir görmüyorsun o insanı..her ne kadar birebir anlatamasamda burada, zor bir mücadele ..
saolasın duaların için, rabbim hepimizin yüzünü glüdürsün insaAllah..

Son düzenleme:
SELAM CANIM :) UMUT herşeyin hayırlısı olsun dualarım seninle hadi gelsin artık bebişlerrr gelicek inanıyorum benn

saolasın cnm..dualarınızı eksik etmeyin ... İnsaAllah dualarla gelicek diye umuyorum.. adım gibi umutluyum..Rabbim boynu bükük koymasın insaAllah...

saolasın ablacm.. hepimizin öyle abla, beğenme bile dua niyetine geçer kanımca.. bzen ben bile kafam dolu, beğeniyorum, ama yazamıyorum..ama biliyorum ki, dualarımız hep bir.. rabbim sağlıklan yüzümüzü güldürenlerden eylesin insaAllah .. Amiinn..

ablacm... yaa ablacım diyorum da, çok yaş farkımız yok
hani o uzun yazımda anlattığım gibi..
esimden genetik kromozm tahlilleri istendi, istanbuldan gelicek sonuçlar..
ve benden de önceden bakılmadığı için. her ihtimale karsı, kan pıhtılasmasına bakılacak kan alındı bunun da sonucu yine istanbuldan gelicek..
ve bu gelicek olan sonuçlara göre, histereskopi yapılacak..
ne dersin abla :26:

umut canım başlamak bitirmenin yarısıdır derler hakikaten.inş. bu sefer yüzün gülecek.Allah ım yar ve yardımcın olsun.biraz zor ve stresli günler seni bekliyor sanırım ama sen bunların üstesinden gelebilirsin eminim.inş. bu bahar senin için çiçekler daha farklı ve güzel kokacak.mart sonu nisan başı bizlere çok güzel haberlerle(nedense içimden haber değilde haberler demek geldi) geleceksin.dualarımız seninle

rainbow canım enişten için çok üzüldüm.mevlam gençliğine ve ailesine bağışlasın biran önce sağlığına kavuştursun inş.

Canım benim içinden nasıl geliyorsa öyle hitab et
Harika derim çok uğraştınız çok çaba sarfettiniz herihtimal düşünülmeli bencede.Bu arada eşinin sperm değerleri nasıl morfolojisi özellikle sen bu arada hiç boş durma eşine Folik asit içir mutlaka.Sonra selenyum ve e vitaminide hatta ben sana farklı bir şey daha önereceğim Q Enzim Q10 bunlar spermiin yapısına çok iyi gelecek tabi sen bunları druna sor istersen .

Bol şans diliyorum cnm çizilen yol doğru

önemli değil cnm dua yerini bulursa önemli olan o...eskiden daha zordu derken Ankara İstanbul'a gitmek gerekiyodu kalack yer sorun felan filan işte...maddi yönden de sıkıntı tabi..ben trbz onlar trbz özel bir hastane var orada yaptırdılr ki hemen tutmuş..kimseciklere sölememişlr dua etmişlr gezmişler felan eşi anlattı anneme..mutlu mesut sıkıntı yapmadn her şeye koşmuşlr ablamdır öle severim onu.tabikide yaşayan bilir yaşamayan bilmez o konuda haklısın bu herşey için geçerli..
inş sende bebişine kavuşursun...

savascım.. cnm saolasın , Allah razı olsun.. insaAllah rabbim o baharları hepimize göstersin

öle tabi cnm .. bizde gidiyoruz, bizimde bulunudğumuz yer itibariyle, öle bi imkanımız yok..

hatta dün aksam ilaçlarımı alıcaktık eczaneden de, esime dedim ki,. bizim orda ki eczaneden almıyalım, simid küçük yer birinden bi lafl, taa hiç ummadığımız birinden laf duyarım ben sıkıntı yaşarım dedim.. ama yine uzak bska bi eczaden aldık, insaAllah duyan eden olmaz..

bu tedavimiz için de Ankara gidiyoruz, saolsun akrabada kalıyoruz ama, her ne kadar onlar rahat ettirse de, bizler bazen sıkınıt yaşayabiliyoruz, onlara yük oluyoruz gibi ..
böyle bi tedavide, kalacak yer hakikaten bazen sıkıntı .

insaAllah cnm, saolasın ..

saoalsın tsk ederim :)
cnm morfoloji henüz belli değil, persembeden itibaren belli olacak, daha o tahlil yapılamadı.
ama folik asit ben içmeye basladım, onu erkeke de mi içebiliyo, bunu bilmiyordum :26:
ve o selenyum fln dediklerini de hiç duymamıstım, ben yine bi hemsire ile irtibata geçeyim. tabi bunlar sperm tahlili yani persembeden itibaren çıkan sonuca göre dr um ilaç verebilir, o sırada danışırım dr uma.

tskkürler :)

Canim cok geçmiş olsun.Enisten icin 1000 ya rahman çektim. Evladina rahmet edip uzun yaşam nassip etsin Rabbim

Canim cok geçmiş olsun.Enisten icin 1000 ya rahman çektim. Evladina rahmet edip uzun yaşam nassip etsin Rabbim

Hani burnunun direği sızlamak varya mesajını okuduğumda hissettiğim buydu sanırım genzim yandı gözyaşlarıma hakim olamadım ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım senden bin kez razı olsun katında kabul etsin inşAllah seninde gönlünün muradını hayırla nasib etsin inşAllah.Aminn

Çok ama çok saolll

Folis asit sperim yapısını düzenler cnm içmesinde yarar var.

bu arada asbelovem nerelerde ki , işleri mi yoğun acep, göremedim de :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…