Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

.
iskorpitttttttttt
lütfen yaptır
ne oalcak ki hekes baswuruyo bu kötu bırsey değil ki..

misyamancımm canımmm sanırım yaptırıcam :KK70: benı gaza getırıyonuz :KK66: eşimde aynı seyı dedi artık herkes tup bebk yaptırıo dedi bızde yaptırıverırık nolcak dedi :KK66: :))

sen nasılsınnn? aslan parçan nasıl ? ikinizinde keyfi yerındedir umarımm

savaaasssss canımmmmm oyyy cokk sevındımmmmm sende de bır askan parcası var demek ..masallah suphanallahhh..

smileyleri kullanamıom yawww ekran donuoo pisss ekran nolcak hıhhh ::KK66:

misscim bak senin paşana:nazar: arkadaşta geldi:nazar:

pitpitciğim geçen bir yerde okudum 20/30 yıl sonra normal gebelikler o kadar az olacakmış ki herkes bebek yapmak için tüpe başvuracakmış :)) Bilim adamlarının yalancısıyım ben:))

Rabbim sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin tedavinin sonucu hayırlı olsun inşAllahh.İçini ferah tut önce MEVLAMA sonra dr.lara güven:KK16:

kızlar verdıgınız moraller ıcın tesekkurler.buyuk ıhtımal kullandıgım ılaclardan olabılır.savs cok sevındım Rabbım ogluna saglıklı uzun omur nasıp etsın analı babalı ınsallah

inşAllah hemende tutar iki tane birden iskorpittt senin bebişlerininde pit pitlerini duyarızz (:-)
benim oğlumda iyidir inşAllah...
her gün konuşuyorum oda tekmelerle cevap weriyo wur aslanım anana bi tekmede sen wur diyorum
((:-)
forumlarda anketlerde kızlar coğunlukta rainboww bizim oğlanlar yaşadı (:-)
tüp bebek konusunda haklısın gercekten etrafımda o kadar cok arkadasım war kı bebeği olmayan bnde onlardan bırıydım bı kac ay önce
dayımın eşi biraz ayıp olacak ama demişti ki;
ne oluyo kızım size biz her koyulanı doğuruyorduk
:KK53::KK53::KK53:

Günaydın herkese,hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
Dün kutlayamadım ama geçmiş sevgililer gününüz de kutlu olsun.:KK9:

Son düzenleme:
evet teyzeleri gelelim bize.ragindanın dediği gibi bir büyük boy fıstıklı çikolatayı hemen hemen bitirdim az bişey kalmıştı.ultrasona girdik bizimki yine yüzü koyun yatıyordu derken çoğa kalamdı hop hop dönüp şekil vermeye başladı:nazar::nazar:

derken dr. aaaa çok erken ama ben burdapipi görüyorum dedi bu kadar erken belli olacağını tahmin etmemiştim dedi.%90 erkek yanılacağımı zannetmiyorum ama yine 17.haftayı bekliyelim yumurtalıklar falan tam gelişsin dedi.ense ölçümümüz iyi çıktı hamd olsun 2 nin altında olması ideal ve 2nin altında dedi.ikili test için kan verdik haftaya çıkacakmış

sanırım oğluşumuz geliyorrr:KK55::KK55::KK55::KK55:

Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

savaş hayırlı bir evlat olsun oğluşun.%90 dediyse değişmesi çok zor....

iskorpit cnm hakkında hayırlısı buymuş demekki cnm sonuç iyi olsunda hangi yolla olduğu farketmez cnm.
baharda herkes hamiş kalmış olsun inşallah....

selam arkideşlerim nasılsınız iyisiniz insallah :KK16::KK16::KK16: laptoğ olmuş tamırcıden gekdi bu aksam :KK70:

benım bugun doktor kontrolum vardı...

sizlere danısmak istedikler,im var

bende pıhtılaşmanın yanında genetikten 23xx ile 24xxx kromozomlarım varmıs :KK43: bölüm başkanıyla biebir konustum.. dediki eger normal yolla hamıle kalırsam bebek 16.haftaya kadar düşmezse (ki düşermiş genelde) sağlıklı olacagının garantısını veremem dedi :KK43::KK43::KK43: tüp bebek senın için daha iyi olur dedi... eğer düşünürsen eşinle gel dedi devlet karşılamıyo bunu bil dedi.. 300-350tl miş bir problemli geni ayıklama fiyetida... eşime dedim kabul etti salı gunu filan tüp bebk için basvuru yapıcaz... ancak diyorumki acaba hiç mi yontemı yok baskaa yani hiç mii ...tüp bebek için erken değilmi yaa... açık konusayımmm moralimmm acayıpppp bozulduuu ağlamamak için zor tuttum kendımı doktorun yanında..

fikirleriniz benım için önemli arkadaslarımmm..

gecmısıde bı ara laptop bendeyken okuczam (eşim yarın ve haftasonu işe göturecekte)

bi şu tüp bebek kısmına bakayım ben öfffffffffffffffffffffffffffff...

ayy bu arada kocacım bana pasta almıss şasırdımmm sevındımmm :KK52::KK39::KK56::KK16: sizin yerınızede afiyetle yidim :KK53:

Hiç moralini bozma canım,bence de yaptır.Hem Rainbowun dediği gibi ikizler gelir belki.
Pastan da afiyet olsun.Biz garibanlar diyetteyiz.:KK1:

Savaş'cığım şimdi ben yerim onun pipisini :nazar::nazar:diyecem ama ayıp olacak diye demiyorum :KK9: MaaşAllah barekAllah teorim tuttu sanırsam :KK9:Sağlıkla gelsin paşan..Darısı tüm dostlaraa

amin canım darısı tüm dostlara inş.evet canım sanırsam senin teorin tuttu.çikolata sayesinde döndü bizim kerata yoksa yine poposu dönük bir tembel olacaktı:KK53::KK53::KK53:

sawaaşşşş bnmkıne arkadas mı gelıooo (:-)
erkek erken gösterirmişşş derler ya doğru cıktı bak
bnmkıde arkasını dönmüş yatıyordu ben aglıyordum annemden ayrılacagım dıe ondan öle sanmıstımm
ama galıba raınbowun teorisi doğru
hadi bakalım hayırlısı ile doğsunlar artık...
bnm kontrolüme daha haftalar war..
doğuda olmak cok can sıkıcı gercekten
elif sana gecmiş olsunnn bnm arkadasta da cıkmıştı senın gibi şekerli bişi yemiş doktor perhiz wermişti hiç endişelenme gecer inşAllah..
yehan kızın hayırlı kızcocugu maşaALLAH :-) ne güzel secdeye erken basladı bizimki elini basının altına koymuş yatıyordu tembel..
raginda sana da kız demiiş ama yıne kesın değil bakalım belkı hislerin doğru cıkar..
iskorpitttttttttt
lütfen yaptır
ne oalcak ki hekes baswuruyo bu kötu bırsey değil ki..

evet canım nasipse seninkine arkadaş geliyor.dediğin gibi yaşadık.ağustos topiğininde çoğu kız:KK23::KK23::KK23::KK23:

Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

amin canım mevlam en yakın zamanda isteyen herkeslere nasip etsin şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine mevlam ellerimizi boş çevirmesin dualarımızı kabul etsin

elifcim tşk ederim canım şimsi sırada seninkinin cinsiyeti var.

fatma canım dr.da yanılacağımı zannetmiyorum ama hani 17.hafta da bir gelsin yumurtalıklarını falanda görelim dedi.hani ondan sonra bişeyler almaya başla gibi konuştu.

İSKORPİT canım moralini hiç bozma yeterki mevlam dermansız dert vermesin.benimbir arkadaş 1 sene oldu evleneli direk tüp bebek yaptırdı.kızda varmış bir sıkıntı ama ne bilmiyorum tuttu hamd olsun mevlaya

seninkide tutacak ben bundan eminim sen sağlıkla bebişini kucağına alda neyle olacağının hiç bir önemi yok.rainbow a katılıyorum ben.hatta bencede önümüzdeki yıllarda normal yolla çocuk sahibi olan çok az insan kalacak hiç canını sıkma.ne güzel bak teknoloji ilerledi.çoğu şeyin mevlam izin verdikçe çaresi var:KK16::KK16:

savaş cnm hadi gözünaydınn hoplamış seninki :KK9: yesin onu teyzesi oğluş geliyo ohh maşaallah :nazar::nazar::nazar: erkenden gösterdiğine göre kesin erkektir o :KK66:
missyaman cnm 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason var organ taraması sen gidicekmisin bilmiyorum ama orada net söylüyorlarmış cinsiyeti o zaman da gösterir inş. :)
iskorpit cnm hakkınızda hayırlısı olsun seninde umutunda güzel haberlerini alacağız mevlanın izniyle inş.

:KK16:

savaş cnm hadi gözünaydınn hoplamış seninki :KK9: yesin onu teyzesi oğluş geliyo ohh maşaallah :nazar::nazar::nazar: erkenden gösterdiğine göre kesin erkektir o :KK66:
missyaman cnm 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason var organ taraması sen gidicekmisin bilmiyorum ama orada net söylüyorlarmış cinsiyeti o zaman da gösterir inş. :)
iskorpit cnm hakkınızda hayırlısı olsun seninde umutunda güzel haberlerini alacağız mevlanın izniyle inş.

:KK16:

evet canım sağolasın hopladı şükür dış takviyelerle.hayırlı sağlıklı ve güzel ahlaklı olsunda gerisi önemli değil.

aynen öyle cnm doktorun herşey yolunda demesi dünyaya bedel,Allahım onlara sağlık versin,bizleri de hayırlı anne babalardan eylesin inş.
güzel yetiştirelim emanetlerimizi Rabbimin izniyle...

inşAllah hemende tutar iki tane birden iskorpittt senin bebişlerininde pit pitlerini duyarızz (:-)
benim oğlumda iyidir inşAllah...
her gün konuşuyorum oda tekmelerle cevap weriyo wur aslanım anana bi tekmede sen wur diyorum
((:-)
forumlarda anketlerde kızlar coğunlukta rainboww bizim oğlanlar yaşadı (:-)
tüp bebek konusunda haklısın gercekten etrafımda o kadar cok arkadasım war kı bebeği olmayan bnde onlardan bırıydım bı kac ay önce
dayımın eşi biraz ayıp olacak ama demişti ki;
ne oluyo kızım size biz her koyulanı doğuruyorduk
:KK53::KK53::KK53:

Bak sen anlatsana oğlummm :nazar: kadına şiddete hayırrrrr :KK9::KK9: Yerim onun tekmelerini ben maaşAllah:nazar:
Evet kızlar çoğunlukta sanki bu senelerde oğlanların işi zor olacak sanırsam::))
Yengenede selamlarımı sevgilerimi gönderiyorum:KK9::KK9:

Habibtemmmmmmmmmm o ne tatlı bişey yaw yatmış uzanmış öyle buldu tabi rahat yeri:nazar: maaşAllah sizee:nazar:
Eşinde hiçç kusura bakmasın buldu senin gibi fıstığı gönlünü alsın:KK53::KK51::KK51:

Asbeciğim bak sen şanslı gruptansın maaşAllah enişteciğim bilir işini:nazar: Rabbim nazardan koruusn siziii

Elifciğim geçmiş olsun cnm az diyetle hallolur bu bak Fatmada anlattı gebelikte olabilir skma canınııııı:KK16:

ay evet ablacım akşamda hastayım diye salepler falanda yaptı maaşallah subhanallah ama mutfağa girmeye korkuyorum 2gündür sokmuyor beni mutfağa sabah bakma gafletinde bulundum eyvah ki ne eyvah yarın beni zorlu bir maraton bekliyor anlayacağın:KK9:

ayy canım ya :) geçsin iileşsin fındık burnun.. ön muhasebe canım ama mali müşavirimiz dışardan oldugundan bildirim dışında her işi ben yapıorum hatta bildirimini de ben kontrol edip tekrar yolluorum.. kpss ile bi yer olmassa 34 üme kadar mali müşavirlik sınavına girip evden çalışmayı düşünorum :KK1:

bende bende canım aynı durumdayız anam ağladı 1haftadır bi meslektaşımı daha buldum yaaaa:KK52::KK52::KK52:

asbecim ne güzel canım mevlam mutluluğunuzu arttırsın inş.

yehan kızın ne güzel inş. bir ömür boyu güzel ahlaklı olur

alpiinn maşallah bebişine ne güzel yatıyor öyle:nazar::nazar:

elif canım bozma moralini birşey olamz inş. bak fatma tecrübeli ne güzel anlatmış bir terslik çıkmayacak Allah ın izniyle

Allah razı olsun canım daha iyileri sizlere inşallahhhhh

evet teyzeleri gelelim bize.ragindanın dediği gibi bir büyük boy fıstıklı çikolatayı hemen hemen bitirdim az bişey kalmıştı.ultrasona girdik bizimki yine yüzü koyun yatıyordu derken çoğa kalamdı hop hop dönüp şekil vermeye başladı:nazar::nazar:

derken dr. aaaa çok erken ama ben burdapipi görüyorum dedi bu kadar erken belli olacağını tahmin etmemiştim dedi.%90 erkek yanılacağımı zannetmiyorum ama yine 17.haftayı bekliyelim yumurtalıklar falan tam gelişsin dedi.ense ölçümümüz iyi çıktı hamd olsun 2 nin altında olması ideal ve 2nin altında dedi.ikili test için kan verdik haftaya çıkacakmış

Tosuncuk geliyorrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

selam arkideşlerim nasılsınız iyisiniz insallah :KK16::KK16::KK16: laptoğ olmuş tamırcıden gekdi bu aksam :KK70:

benım bugun doktor kontrolum vardı...

sizlere danısmak istedikler,im var

bende pıhtılaşmanın yanında genetikten 23xx ile 24xxx kromozomlarım varmıs :KK43: bölüm başkanıyla biebir konustum.. dediki eger normal yolla hamıle kalırsam bebek 16.haftaya kadar düşmezse (ki düşermiş genelde) sağlıklı olacagının garantısını veremem dedi :KK43::KK43::KK43: tüp bebek senın için daha iyi olur dedi... eğer düşünürsen eşinle gel dedi devlet karşılamıyo bunu bil dedi.. 300-350tl miş bir problemli geni ayıklama fiyetida... eşime dedim kabul etti salı gunu filan tüp bebk için basvuru yapıcaz... ancak diyorumki acaba hiç mi yontemı yok baskaa yani hiç mii ...tüp bebek için erken değilmi yaa... açık konusayımmm moralimmm acayıpppp bozulduuu ağlamamak için zor tuttum kendımı doktorun yanında..

fikirleriniz benım için önemli arkadaslarımmm..

gecmısıde bı ara laptop bendeyken okuczam (eşim yarın ve haftasonu işe göturecekte)

bi şu tüp bebek kısmına bakayım ben öfffffffffffffffffffffffffffff...

ayy bu arada kocacım bana pasta almıss şasırdımmm sevındımmm :KK52::KK39::KK56::KK16: sizin yerınızede afiyetle yidim :KK53:

Canımmm yaptır nolcek artık bunlar doğal şeyler bizim durumumuz böyle devam ederse bizde tüp yaptırcaz bunlar artık doğal şeyler
ikizler geliyor bacımmmmmmmm:KK76::KK76::KK76::KK76:

çok tşk ederim ablacığımmmm içime su serptin :) gözlerim dolup dolup ağlayamamk allahım ne zormus burnumun diregi sızlasada hep dedim bunada çok şükür tedavisi var hamile kalabilirim dedim ancak yinede acabalar gezındı durdu aklımda :KK43::KK43:

söylediklerinde çok haklısın ablacımm ben hiç böyle düşünmemiştim..teknolıjı sımdı çok ilerledi..

önce beni infertiliteye sevk ettiler.. ordan eşimin spremlerine bakılmak için baska bi yere ve inanırmısın taa nisanın 19una gün verdiler :O
benımde hormonlara filan bakılcaktı... sonra genetikten tahlıl sonucumun kötü olması herseyı değiştirdi.. hoş bu tüp bebk olayı tutunur tutunamaz bana bılınmez Allah kerim.. sanırım benı zorlu bir süreç bekliyor dnamın bozuk oluşu ve pıhtılaşmam sonucu :KK43:

yazının sonundakı ikiz olacak belki dedinyaa işte ozaman tebessum edip guldum ablacım :KK70: bakalım kısmet..demi hep ikiz istiyordum ben :KK66: Rabbim hayırlısını versın ınsallah..

NurAllahım hepimiz için hayırlısını versınnn insallahhh

senı ve topiktekı arkıdeslerımı çoookkk sevıyoruuummm..iyiki varsınızz
bende seni seviyorum gülümmmmm:KK16::KK16::KK16:

Günaydın herkese,hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
Dün kutlayamadım ama geçmiş sevgililer gününüz de kutlu olsun.:KK9:

sağolasın canımcım öpüyorum seniiii:KK54:

bende bende canım aynı durumdayız anam ağladı 1haftadır bi meslektaşımı daha buldum yaaaa:KK52::KK52::KK52:

canım walla zor bizimkisi de.. geçen aylarda yeni eleman almıştık mesela,benım yetiştirmem için ,amaann yap dersen yapıo demessen ööle oturuo.. geçen işi warmıs hastanede gitmeden önce önunde duran işleri bitirmemiş,dedim yetiştirememiş heralde.. sonra benım işler bitince face bi bakiim dedim,meğğer gitmeden önce face de paylaşımlar yapmış efendi 3 fatura girememiş,çok sinirlendim,ertesi gün dedim, 3 tane faturayı bende bitiririm amma sen işin yerine face e girceksen ben işten cok ınternete deger verdıgını anlarım,bundan sonra ya dogru davranırsın ya da ben ınternetını kısıtlarım programla.. daha da cozutursa cıkartırım patronla konuşup.. yani bi iş oluo ama ne şartlarda.. ki ben tartışmayı seven biri değilim yıpranıyorum bööle olaylarda,ama mecbur bırakıolar..

canım oğluşun geliyor, Allahım sağlıklı,uzun ömürlü,anaya babaya kendıne hayırlı kılsın oğluşunu :emir_bebek:

Yeni yeni cinsiyet haberleri geliyor aman da aman :)

savaşcım oğlun hayırlı uğurlu olsun, bereketiyle kısmetiyle sağ salim doğmak nasip etsin..

Bazen düşünüyorum da kader ya, belki de burdaki erkeklerle bizim kızlar ilerde arkadaş olcaklar, sevgili olcaklar.. Hayat garip..

ben de sabah sağlık ocağına gittim, kan ve idrar verdim. pazartesi alıcaz sonuçları.

Bu arada elif sen samsunun neresindensin ve doktorun kim öğrenebilir miyim ??

Yeni yeni cinsiyet haberleri geliyor aman da aman :)

savaşcım oğlun hayırlı uğurlu olsun, bereketiyle kısmetiyle sağ salim doğmak nasip etsin..

Bazen düşünüyorum da kader ya, belki de burdaki erkeklerle bizim kızlar ilerde arkadaş olcaklar, sevgili olcaklar.. Hayat garip..

ben de sabah sağlık ocağına gittim, kan ve idrar verdim. pazartesi alıcaz sonuçları.

Bu arada elif sen samsunun neresindensin ve doktorun kim öğrenebilir miyim ??

amin canım sağolasın.mevlam herkeslerin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bütün arkadaşların teker teker ya da çifter çifter hamilelik haberleri gelsin

X