Kusura bakmayin iki gundur gelemedim haber de veremedim.babam biraz rahatszlandi.ama simdi iyi cok sukur.annlerde kaliyorum.ise de gitmedim.aklim sizde ama yarin gelmeye calisicam.hepinizi opuyorumm.
merhabalar kızlaaarrr :) 25.haftamdayım bebegımın tekmelerı gıttıkce artıyo onunla konusunca tekme atıyıor sarkı soyluyorum mınık kuzuma durup dınlıyor resmen sonra bıtıncede tekme atıyor oyle sabırsızım kı gerı kalan zaman nasıl bıteceksankı ruyadaymısım gıbı gelıyor evladım olacak hatta haberlesıyoruz bıle hıssedıyorum olabıldıgınce Allah kımseyı bu guzellıklerden mahrum bırakmasın ınsallah bu duygumu sızınle paylasmak ıstedım sevgılerle.. :)
arkadaşlar sat 5 ocak... bat 5 şubat... reglimin 31. günü ve ben bugün tahlil yaptırdım sonuç 199,1 çıktı... ama testte 2 haftalık gebe yazıyor... sat a göre 4+3 olması gerekmez mi? sonuç düşük mü sizce?
Kusura bakmayin iki gundur gelemedim haber de veremedim.babam biraz rahatszlandi.ama simdi iyi cok sukur.annlerde kaliyorum.ise de gitmedim.aklim sizde ama yarin gelmeye calisicam.hepinizi opuyorumm.
Gönlünü ferah tut canım ınsallah saglıklı nur topu gıbı bır yavrun gelıyordur
bende iyiyim ailemi yolladım yalnızları oynuyorum :) annecim ne güzel 10 gündür buradaydı babamda 3 gündür alışmışım ev boş kaldı
Ne güzel şeyler yazmışsın canım Allahım meleğini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırla inşallah kısa zamanda bizlere de nasip eder Rabbimmmmmerhabalar kızlaaarrr :) 25.haftamdayım bebegımın tekmelerı gıttıkce artıyo onunla konusunca tekme atıyıor sarkı soyluyorum mınık kuzuma durup dınlıyor resmen sonra bıtıncede tekme atıyor oyle sabırsızım kı gerı kalan zaman nasıl bıteceksankı ruyadaymısım gıbı gelıyor evladım olacak hatta haberlesıyoruz bıle hıssedıyorum olabıldıgınce Allah kımseyı bu guzellıklerden mahrum bırakmasın ınsallah bu duygumu sızınle paylasmak ıstedım sevgılerle.. :)
Canım çok geçmiş olsun hayırdır inşallah şimdi daha iyidir babacığınKusura bakmayin iki gundur gelemedim haber de veremedim.babam biraz rahatszlandi.ama simdi iyi cok sukur.annlerde kaliyorum.ise de gitmedim.aklim sizde ama yarin gelmeye calisicam.hepinizi opuyorumm.
hayırlı olsun canım o testlerde sanırım ne zaman gebe kaldığımız belli oluyor ama doktorlar tam bilebilmek için son adet tarihlerini alıyor ya oyuzden2 hafta daha ekleniyor belki ondandır doktora gittin mi
Ayyyy sağolasın canımmm inşaallahhhh Rabbim isteyen herkese sağlıklı salih evlatlar Yusuf yüzlü, Yusuf ahlaklı evlatlar nasib etsin...
Ben de polip bulunmuştu 1 ay evvel... doktorum hamileliğe engel olabilir bu ay gebelik oluşmazsa alalım polibi demişti... inşaallah polip meleğime zarar vermez
Rabbim büyük...
hayırlı olsun canım o testlerde sanırım ne zaman gebe kaldığımız belli oluyor ama doktorlar tam bilebilmek için son adet tarihlerini alıyor ya oyuzden2 hafta daha ekleniyor belki ondandır doktora gittin mi
Kıyamam canımmm uzak olmak zor Allah yardımcın olsun Allah kavuştursun
sağol canım malesef öyle ailesi yanında olanlar kıymet bilsin :)
Ne güzel şeyler yazmışsın canım Allahım meleğini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırla inşallah kısa zamanda bizlere de nasip eder Rabbimmmm
Canım çok geçmiş olsun hayırdır inşallah şimdi daha iyidir babacığın
çokkk sağol canım... referans aralığına göre 2 hafta 20,0-500,0 yazıyor... netten baktım bazı sitelerde 4 hafta 50,0-425,0 yazıyor... sanırım hastaneye göre değişiyor...doktorumu bugün arayıp haver vereceğim inşaallah... son adettten baz alınırsa 4+5, döllenme baz alınırsa 2+1 olmalı... bir de ben de polip bulundu 18 mm doktorun biri hamile kalman imkansız dedi... başka doktor hamileliğe engel olbilir ama hamile olabilrsin dedi hamile kalamazsan alalım polibi dedi... inşaallah bebeğe zararı olmaz(
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
jhilmil cnm nasılsın dr randevun nasıl geçti??
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
iyiyim canım çok sağol dün gittim doktora doktor şaşırdı aaaa gebesin dedi ama erken gelmişsin daha belli olmazki dedi bende zaten randevu almıştım kesinleştirmek için geldim dedim :)korkularımın yersiz olduğunu söyledi ama yinede korkuyorumbu hafta sonu değil diğer hafta sonu gel dedi bakalım inşallah kese doludur valla dediğim gibi mucize hiç olmaz dediğim bir zamanda oldu
Canım benim stres yapma herşey yoluna girecek Allahın izniyle keseyi de göreceksin kalp atışınıda duyacaksın herşeyi sırasıyla yaşayacaksın inşallahh
Ama kötü düşünüp kötü şeyleri çağırma lütfen