Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

ayy ne guzel ya rabbım derdı verıyor dermanıda verıyor neyın neye cozum oldugunu bılemıyoruz ama yol gosterenımız cok sukur hala var

Rabbimiz bize yardım etmese bunların altından nasıl kalkarız zaten canım bizde bebiş sahibi olacağız inşallah hayırla sağlıkla Rabbim mükafatımızı nasip edecek bizlere de inşallahhhhh

selam kızlar nasılsınız ? Ben nazar değmesin dilimi ısırayım 4 gündür iyiyim. 4 gündür bulantı ilacımı bile içmedim, gerek duymadım. Çok şükür ALLAH'ıma .. Yavaş yavaş bitiyor sanırım sorunlu dönemler. Hiç bi zaman hamileliğimin tadını çıkaramicam zannediyodum, 4 gündür enerjim yerinde, içim kıpır kıpır, kızımla konuşuyorum, okşuyorum onu. Önceden yataktan kafamı kaldıramıyodum.. Eee artık düzelsin zaten herşey, 4 gün sonra 4 aylık olacağız yanii..

Yeni hamile haberi varmış, çok sevindim. Arkadaşım umarım sağlıkla kucağına alırsın. Hiç aklına kötü şeyler getirme, arkadaşların da dediği gibi değerin çok güzel. Seninle aynı durumdaydım bende. Adetim 1 gün geçti, testte pozitifi görmüştüm, hemen ertesi gün de kan tahliline gitmiştim, değerim 259.3 dü. Seninki benden daha yüksek.. Ve benim de ilk hamileliğim sonuçta, her ilk gebelikte sorun olacak diye bişe yok. Olumsuz düşünüp olumsuzlukları çağırma bence. Bu arada aklına takılan ve öğrenmek istediğin ne varsa sorabilirsin canım. Burdaki herkes seve seve cevaplar..

Bunlar dışında annem bende, dün geldi. Bi süre kalırız yine beraber. İyi geliyor bana annemin olması. Eşim işteyken gündüzleri evde çok yalnız kalıyorum..

Hepinizi öpüyorum, kendinize çok iyi bakın..

yalnız değilmişimmmmm jhilmil burdaymış hoşgeldin tatlım nasılsın

aminnn inşallahhhh sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahh prensesini :) haklısın tabi işte korkmamak mümkün değil :) kalp atışlarını duyunca rahatlıyacağım herhalde benimde annemle babam gelmişlerdi onlar bizzat tanık oldu ne güzel kayınvalidelerimin daha haberi yok :)bugün annemler gitti bende boşluğa düştüm şimdi tam yanımda olunması gerekn dönemde gittiler malesef

çok teşekkür ederim çok soru sorucam sanırım :) sen kalp atışlarını ne zaman duydun bugün doktora gittim bu hafta sonu değil diğer hafta sonu gel belki kaslp atışlarınıda duyarız dedi bukadar çabuk mu

ben 8. haftamda duymuştum, daha erken de olabilirdi belki ama randevu alamamıştım doktordan..

ben 8. haftamda duymuştum, daha erken de olabilirdi belki ama randevu alamamıştım doktordan..

hmmmm anladım inşallah duyarım haftayaeşime doğum günü hediyesi olmuştu bu haber sevgililer günündede kalp atışlarını hediye etsem keşke

kızlar doktordan geldim.iki gündür felaket durumdayım bulantılar öğürtüler.aman olsun önemli değil.benim bıdığımın sizin yeğeninizin pıtpıtlarını duyduk.hatta benden önce babası farketti.doktorumuzdan da azar işittik geçen geldiğimizde kalp atışını duyamadık diye öldüm hasta oldum dedim.o da ben sana öl hasta mı ol dedim ağzınla geç yumurtladım diyorsun hemde kendini hasta ediyorsun dedi.

bebişimiz 6 haftalıkmış.adet tarihini 10 aralıktan 25 aralığa çekti bizde takvimimizi düzelttik.....

inşallah her şey yolunda gider sağlıkla sağlıklıca sağ salim kucağımaza alırız....

darısı canı gönülden Rabbimden size inşallah.....

yehan iyi olmana sevindim inşallah bununla bitmiş olur bir daha görmezsin o günleri

asbelove ogün yazmışsın hiç görmedim üzügünüm :):) nasılsın
Sağol canım estağfurullah bu seferde ben kaçırmışım seni sen nasılsın şekercim

Maaşallah subhanallah canım çok şükür böyle güzel haberler alalım mutlu olalımmmm

bende iyiyim ailemi yolladım yalnızları oynuyorum :) annecim ne güzel 10 gündür buradaydı babamda 3 gündür alışmışım ev boş kaldı

gözün aydın canım Allah kucağına aldığın zamanlarıda göstersin bende bugün doktoruma gittim şok oldu kadın daha tedaviye başlayalı ilk ay olmuştu hızlı çıktık tabi daha öncesinde 4 ay istemiştim nasıl bir duygu canım pıt pıtları duymak

çok ama çok güzel bir ley.düşünsene içinde bir kalp daha atıyor

ne kadar güzel inşllah bende o duyguyu yaşarım erken duymuşsun sen maşşallah bende bu cuma değil haftaya cuma gidicem doktor belki duyarız dedi inşallah bende duyarım.sendemi ekim anneciği olucan yoksa eylülmü

merhabalar kızlaaarrr :) 25.haftamdayım bebegımın tekmelerı gıttıkce artıyo onunla konusunca tekme atıyıor sarkı soyluyorum mınık kuzuma durup dınlıyor resmen sonra bıtıncede tekme atıyor oyle sabırsızım kı gerı kalan zaman nasıl bıteceksankı ruyadaymısım gıbı gelıyor evladım olacak hatta haberlesıyoruz bıle hıssedıyorum olabıldıgınce Allah kımseyı bu guzellıklerden mahrum bırakmasın ınsallah bu duygumu sızınle paylasmak ıstedım sevgılerle.. :)

Elifcim biz sana dedik bisuna stres yapiyirsun diye dinlemedin bizi.ama insanin elinde olmuyor o olumsuz dusunceleti kafadan atmak.cok sevindim cnm mevlsm tamamina erdirsin ins.
Bizde bu aksam dr.daydik 11+5olmusuz poposunu donmus minigim yatiyordu kalbide atiyordu hamd olsun mevlaya.10 gun sonra falan tekrar cagirdi ense kalinligina bakacakmis ve istersek 2li test.
Oyle yani simdilik bakalim

arkadaşlar sat 5 ocak... bat 5 şubat... reglimin 31. günü ve ben bugün tahlil yaptırdım sonuç 199,1 çıktı... ama testte 2 haftalık gebe yazıyor... sat a göre 4+3 olması gerekmez mi? sonuç düşük mü sizce?

canım bence dert etme kısıden kısye degısır o herkes aynı olmuyo bazıları az salgılıyor o hormonu bazıları cok hem daha cok yeni doktorun herhangıbır problem gormedıyse bısey olmaz olsa soylerdı zaten sana ıcın rahat etsın dıye yarın bı gıt tekrar yaptır artıs sozkonusu oldugunda sıkıntı yok zaten doktorunada goster ıcın rahatlasın ferah tut gonlununu

aminnnnnnn maaşşallah arkadaşım bebişin anneciğini pek seviyor desene yaşadığın duyguları inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin paylaştığın için teşekkürler için içine sığmıyordur şimdi senin :):)

maaşşallahhh kıyamam ben o miniğede kalp atışınada popuşunada belki 10 gün sonra cinsiyette belli olur

hayırlı olsun canım o testlerde sanırım ne zaman gebe kaldığımız belli oluyor ama doktorlar tam bilebilmek için son adet tarihlerini alıyor ya oyuzden2 hafta daha ekleniyor belki ondandır doktora gittin mi

Kusura bakmayin iki gundur gelemedim haber de veremedim.babam biraz rahatszlandi.ama simdi iyi cok sukur.annlerde kaliyorum.ise de gitmedim.aklim sizde ama yarin gelmeye calisicam.hepinizi opuyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…