ayy ne guzel ya rabbım derdı verıyor dermanıda verıyor neyın neye cozum oldugunu bılemıyoruz ama yol gosterenımız cok sukur hala var
yalnız değilmişimmmmm jhilmil burdaymış hoşgeldin tatlım nasılsın
selam kızlar nasılsınız ? Ben nazar değmesin dilimi ısırayım 4 gündür iyiyim. 4 gündür bulantı ilacımı bile içmedim, gerek duymadım. Çok şükür ALLAH'ıma .. Yavaş yavaş bitiyor sanırım sorunlu dönemler. Hiç bi zaman hamileliğimin tadını çıkaramicam zannediyodum, 4 gündür enerjim yerinde, içim kıpır kıpır, kızımla konuşuyorum, okşuyorum onu. Önceden yataktan kafamı kaldıramıyodum.. Eee artık düzelsin zaten herşey, 4 gün sonra 4 aylık olacağız yanii..
Yeni hamile haberi varmış, çok sevindim. Arkadaşım umarım sağlıkla kucağına alırsın. Hiç aklına kötü şeyler getirme, arkadaşların da dediği gibi değerin çok güzel. Seninle aynı durumdaydım bende. Adetim 1 gün geçti, testte pozitifi görmüştüm, hemen ertesi gün de kan tahliline gitmiştim, değerim 259.3 dü. Seninki benden daha yüksek.. Ve benim de ilk hamileliğim sonuçta, her ilk gebelikte sorun olacak diye bişe yok. Olumsuz düşünüp olumsuzlukları çağırma bence. Bu arada aklına takılan ve öğrenmek istediğin ne varsa sorabilirsin canım. Burdaki herkes seve seve cevaplar..
Bunlar dışında annem bende, dün geldi. Bi süre kalırız yine beraber. İyi geliyor bana annemin olması. Eşim işteyken gündüzleri evde çok yalnız kalıyorum..
Hepinizi öpüyorum, kendinize çok iyi bakın..
ben 8. haftamda duymuştum, daha erken de olabilirdi belki ama randevu alamamıştım doktordan..
Sağol canım estağfurullah bu seferde ben kaçırmışım seni sen nasılsın şekercimasbelove ogün yazmışsın hiç görmedim üzügünüm :):) nasılsın
kızlar doktordan geldim.iki gündür felaket durumdayım bulantılar öğürtüler.aman olsun önemli değil.benim bıdığımın sizin yeğeninizin pıtpıtlarını duyduk.hatta benden önce babası farketti.doktorumuzdan da azar işittik geçen geldiğimizde kalp atışını duyamadık diye öldüm hasta oldum dedim.o da ben sana öl hasta mı ol dedim ağzınla geç yumurtladım diyorsun hemde kendini hasta ediyorsun dedi.
bebişimiz 6 haftalıkmış.adet tarihini 10 aralıktan 25 aralığa çekti bizde takvimimizi düzelttik.....
inşallah her şey yolunda gider sağlıkla sağlıklıca sağ salim kucağımaza alırız....
darısı canı gönülden Rabbimden size inşallah.....
yehan iyi olmana sevindim inşallah bununla bitmiş olur bir daha görmezsin o günleri
Sağol canım estağfurullah bu seferde ben kaçırmışım seni sen nasılsın şekercim
Maaşallah subhanallah canım çok şükür böyle güzel haberler alalım mutlu olalımmmm
kızlar doktordan geldim.iki gündür felaket durumdayım bulantılar öğürtüler.aman olsun önemli değil.benim bıdığımın sizin yeğeninizin pıtpıtlarını duyduk.hatta benden önce babası farketti.doktorumuzdan da azar işittik geçen geldiğimizde kalp atışını duyamadık diye öldüm hasta oldum dedim.o da ben sana öl hasta mı ol dedim ağzınla geç yumurtladım diyorsun hemde kendini hasta ediyorsun dedi.
bebişimiz 6 haftalıkmış.adet tarihini 10 aralıktan 25 aralığa çekti bizde takvimimizi düzelttik.....
inşallah her şey yolunda gider sağlıkla sağlıklıca sağ salim kucağımaza alırız....
darısı canı gönülden Rabbimden size inşallah.....
gözün aydın canım Allah kucağına aldığın zamanlarıda göstersin bende bugün doktoruma gittim şok oldu kadın daha tedaviye başlayalı ilk ay olmuştuhızlı çıktık tabi daha öncesinde 4 ay istemiştim nasıl bir duygu canım pıt pıtları duymak
arkadaşlar sat 5 ocak... bat 5 şubat... reglimin 31. günü ve ben bugün tahlil yaptırdım sonuç 199,1 çıktı... ama testte 2 haftalık gebe yazıyor... sat a göre 4+3 olması gerekmez mi? sonuç düşük mü sizce?
merhabalar kızlaaarrr :) 25.haftamdayım bebegımın tekmelerı gıttıkce artıyo onunla konusunca tekme atıyıor sarkı soyluyorum mınık kuzuma durup dınlıyor resmen sonra bıtıncede tekme atıyor oyle sabırsızım kı gerı kalan zaman nasıl bıteceksankı ruyadaymısım gıbı gelıyor evladım olacak hatta haberlesıyoruz bıle hıssedıyorum olabıldıgınce Allah kımseyı bu guzellıklerden mahrum bırakmasın ınsallah bu duygumu sızınle paylasmak ıstedım sevgılerle.. :)
Elifcim biz sana dedik bisuna stres yapiyirsun diye dinlemedin bizi.ama insanin elinde olmuyor o olumsuz dusunceleti kafadan atmak.cok sevindim cnm mevlsm tamamina erdirsin ins.
Bizde bu aksam dr.daydik 11+5olmusuz poposunu donmus minigim yatiyordu kalbide atiyordu hamd olsun mevlaya.10 gun sonra falan tekrar cagirdi ense kalinligina bakacakmis ve istersek 2li test.
Oyle yani simdilik bakalim
arkadaşlar sat 5 ocak... bat 5 şubat... reglimin 31. günü ve ben bugün tahlil yaptırdım sonuç 199,1 çıktı... ama testte 2 haftalık gebe yazıyor... sat a göre 4+3 olması gerekmez mi? sonuç düşük mü sizce?
aminnnnnnnmaaşşallah arkadaşım bebişin anneciğini pek seviyor desene yaşadığın duyguları inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin paylaştığın için teşekkürler için içine sığmıyordur şimdi senin :):)
aminnn canımmmmm hemde nasııılllll bazen durup durup kendı kendıme guluyorum esımde kıskanıyo cık bırazda ben konusucam dıyo ama ona tepkı vermıyo henuzama tekmelerını elıyle hıssedebılıyor onunla yitiniyor askımcım :)
aminnnnnnnmaaşşallah arkadaşım bebişin anneciğini pek seviyor desene yaşadığın duyguları inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin paylaştığın için teşekkürler için içine sığmıyordur şimdi senin :):)
aminnn canımmmmm hemde nasııılllll bazen durup durup kendı kendıme guluyorum esımde kıskanıyo cık bırazda ben konusucam dıyo ama ona tepkı vermıyo henuzama tekmelerını elıyle hıssedebılıyor onunla yitiniyor askımcım :)
eeee oğlan anneye düşkün olurmuş :):) annelik böyle birşey demek ne güzel ya maaşşallah canım yuvanız hep böyle mutlu huzurlu olsun eşinde büyüyünce top oynar ozaman tekmelerini görür :):):)