Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

SCORPİ geçmiş olsun canım mevlam babana bir an önce şifa versin inş.sen ailenle ilgilen canım burayı düşünme

JHILMIL teşekkür ederim canım.mevlam en yakın zamanda sanada göstertecek inş.Bu nazlı bebişlerde zaten emin ol hiç beklemediğin anda geliyorlar

GAMZESENA hayırlı olsun canım mevlam sağlıkla kucağına almöayıda nasip eder inş.

STTD ne güzel hisler onlar mevlam o mduyguları bu topikteki bütün arkadaşlara ve isteyen bütün kullarına nasip edr inş.

ELİF canım bilmiyorum inanki artık ilk başlarda çok heecan yoktu cinsiyet konusunda ama böyle büyüdüğünü gördükçe merak ediyormuşsun cinsiyetini.eli ayağı düzgün güzel ahlaklı olsunda gerisi önemli dğeil ama bileyim yinede cinsiyetini:KK12::KK12::KK55::KK55:eğer 10 gün sonrada poposu dönük olursa anlayamayacağız:KK23::KK23:

ve kızlarr hepinize günaydınnn:KK16::KK16:

asbelove canım duaya el atmak iyi olacak çok uzun sütüyor artık duların bitmesi hakikaten canlanmak lazım

ben bugün okuyayım akşama sana sayıyı veririm canım

Evet canım hepimiz bir kenara çekildik bu konuda herkes ucundan tutsa sıkıntı kalkacak ortadan hadi kızlarrrrrr hareketlenelim canlanalım artıkkkkk:KK52::KK52:

canım bende el atmak istiyorum ama bu bulantı ve öğürmelerden fırsat buldukça okur ve yazarım canım.4 gündür sürekli yatıyorum

iyiyim canım çok sağol dün gittim doktora doktor şaşırdı aaaa gebesin dedi ama erken gelmişsin daha belli olmazki dedi bende zaten randevu almıştım kesinleştirmek için geldim dedim :)korkularımın yersiz olduğunu söyledi ama yinede korkuyorum:KK70: bu hafta sonu değil diğer hafta sonu gel dedi bakalım inşallah kese doludur valla dediğim gibi mucize hiç olmaz dediğim bir zamanda oldu

aminnnn inşallahhhhh canım çok teşekkür ederim :) internet kullanmak bu yüzden çok kötü herşeyi biliyorsun :KK70: inanki öğrendiğimden beri sevinemedim gecen aylarda bir belirtim olduğunda bile içimde mutluluk oluyordu şimdi sıfır :KK70: hamiş olduğunuzu öğrendiğiniz gün bana hak vericeksiniz :KK70::KK70: bide hiç belirti yok bende okuyorum herkeste bir gögüs ağrısı bir uyku hali ben de tık yok sanırım anca haftaya cuma ancak rahatlıyacağım :KK70::KK70: sende durumlar nasıl asbelove ?

dr bile şaşırdı baksana o bile bilimsel açıdan şans vermemişti gebeliğine ama yüce Mevla ol dedikten sonra her şey boşş cnm..rahat ol kasma..korkuyosun az çok anlıyrm endişeleniyosn ama bu durum senin aleyhine biliyosn dimi cnm...mutlu ol pozitif ol Allah'a daya sırtını bak gör her şey daha güzl olur ozaman :KK16: :KK16: :KK16:

selam kızlarrrr.. ben geldiiiimmmmmmm:KK8::KK8::KK8::KK8:

aleyküm selam cnm...hoşgeldin..:KK16: :KK16:

Tamam canım güzel haberlerinizi bekliyorum inşallahhhh:KK16:

asbelove canım şimdilik 200 tane okudum kayınvalideme gidiyorum oyuzden gelince tekrar okur haber veririm

dr bile şaşırdı baksana o bile bilimsel açıdan şans vermemişti gebeliğine ama yüce Mevla ol dedikten sonra her şey boşş cnm..rahat ol kasma..korkuyosun az çok anlıyrm endişeleniyosn ama bu durum senin aleyhine biliyosn dimi cnm...mutlu ol pozitif ol Allah'a daya sırtını bak gör her şey daha güzl olur ozaman :KK16: :KK16: :KK16:

aynen öyle mucizem diyorum ben ona zaten aklımdan atmaya çalışıyorum eşimle konuştuğumda babacım felan diye konuşuyorum :KK70::KK70: artık Allahıma bıraktım herşeyi bu mucizeyi bile bana göstermesi bence bir mesajdı.o ol dediğinde olur olma dediğinde olmaz iki türlüsünde de benim için hayırlısı olacağını biliyorum.

hoş bulduk tatlım..

Evet canım hepimiz bir kenara çekildik bu konuda herkes ucundan tutsa sıkıntı kalkacak ortadan hadi kızlarrrrrr hareketlenelim canlanalım artıkkkkk:KK52::KK52:

canım burnuşun nasıl oldu ağrıo mu hala.. kabilardaya 100 daha alayım bende..

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:335

nuarin: 500

kiraztepe:100

rochak: 100

8scorpions: 400

savaş5482: 80

beeebeyim: 400

rimel-84: 220

iskorpit: 209

elif5507 : 100

jhilmil : 200

KALAN 1800

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

evet tatlım kimsecikler uğramıyor artıkk :KK14:

hoşgeldin tatlım ağrımaz mı
hele bir rüzgar görsün gözlerimden yaş geliyor resmen:KK14:

yaaa kıyamam.. ne kadar daha surermişki bu durum,sormuş muydun dr.a ,yazık canının acısına.. asbelove bu arada ben bu ay dietteyim hep bebişi bekledim,beklerken kiloma dikkat etmedim.. ama artık bahar gelio,dr da hormonlu ılaclar fılan werırse şiş vucudum iice şişcek,bende diete başladım abartmadan,folik asit dier vitaminler dewam,40 gunde 5-6 kılo werırsem rahatlıcam..:KK8:

Rabbim bir sancıda kurtarsın cok guzel ya yaz bebegı olucak :) o tekmelerı dınlemek ne guzel olsa gerek
Rabbım bızlerede nasıp etsın cnm

ammiiinnn arkadasım.evet cok guzel ve inşallah Rabbim tez zamanda evlat sahıbı olmanızı nasıp eder ısteyen herkese hepınıze dua edıcem soz her gece Rabbim aratmasın ınsallah.

yaaa kıyamam.. ne kadar daha surermişki bu durum,sormuş muydun dr.a ,yazık canının acısına.. asbelove bu arada ben bu ay dietteyim hep bebişi bekledim,beklerken kiloma dikkat etmedim.. ama artık bahar gelio,dr da hormonlu ılaclar fılan werırse şiş vucudum iice şişcek,bende diete başladım abartmadan,folik asit dier vitaminler dewam,40 gunde 5-6 kılo werırsem rahatlıcam..:KK8:

ay al benden de o kadar canımcım valla bende aynı durumdayım bende rejime girdim şu 2-3gündür yediklerime dikkat ediyorum toplamamız lazım kendimizi şimdiden önlemimizi alalım ki doğumdan sonra yine fit olalım dimi ama:KK34:

ay al benden de o kadar canımcım valla bende aynı durumdayım bende rejime girdim şu 2-3gündür yediklerime dikkat ediyorum toplamamız lazım kendimizi şimdiden önlemimizi alalım ki doğumdan sonra yine fit olalım dimi ama:KK34:

ewet canım yaaa aynen öyle,şimdi dikkat edersem o zamanda dikkat ederim,iyi yumurtluucam die ne bulursam yedim yedim,yumurta olmadan kuluçkaya yatan tawuk gibi hissettim kendimi.. bebişler gelene kadar önlem:KK8::KK8: spor +mini ölçekli diet:KK1:

X