selam kızlar nasılsınız ? Ben nazar değmesin dilimi ısırayım 4 gündür iyiyim. 4 gündür bulantı ilacımı bile içmedim, gerek duymadım. Çok şükür ALLAH'ıma .. Yavaş yavaş bitiyor sanırım sorunlu dönemler. Hiç bi zaman hamileliğimin tadını çıkaramicam zannediyodum, 4 gündür enerjim yerinde, içim kıpır kıpır, kızımla konuşuyorum, okşuyorum onu. Önceden yataktan kafamı kaldıramıyodum.. Eee artık düzelsin zaten herşey, 4 gün sonra 4 aylık olacağız yanii..
Yeni hamile haberi varmış, çok sevindim. Arkadaşım umarım sağlıkla kucağına alırsın. Hiç aklına kötü şeyler getirme, arkadaşların da dediği gibi değerin çok güzel. Seninle aynı durumdaydım bende. Adetim 1 gün geçti, testte pozitifi görmüştüm, hemen ertesi gün de kan tahliline gitmiştim, değerim 259.3 dü. Seninki benden daha yüksek.. Ve benim de ilk hamileliğim sonuçta, her ilk gebelikte sorun olacak diye bişe yok. Olumsuz düşünüp olumsuzlukları çağırma bence. Bu arada aklına takılan ve öğrenmek istediğin ne varsa sorabilirsin canım. Burdaki herkes seve seve cevaplar..
Bunlar dışında annem bende, dün geldi. Bi süre kalırız yine beraber. İyi geliyor bana annemin olması. Eşim işteyken gündüzleri evde çok yalnız kalıyorum..
Hepinizi öpüyorum, kendinize çok iyi bakın..