- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
perhiz 7 gün
Likefaksiyon süresi 20 dk.
Vizkozite Normal
Volüm 4 ml
Sayı/ml 41 milyon
Motilite %28
A-Hızlı doğrusal hareket (+4) %7
B-Yavaş doğrusal hareket (+3) %10
c-Yerinde hareketli (+2) %11
D-Hareketsiz (+1) %72
TPMS 11.480.000
PH 7.8
Morfoloji(kruger)
Normal %5
Baş anomalisi %73
Boyun %11
Kuyruk %7
Stoplazmik droplet %4
Canım sperm sayı çok güzelMorfolojide normal sınırlarda.Ama hareket doğal yolla olmasını zorlaştırabilir cnm toplamda 50 olması gereken değer sizde 17 !!!! kaçiboynuzu kürü c vitamini hareketi arttırır cnm.
Aşılama içinse toplam sperm sayınız 123 milyon % 17 side 20 milyon civarı olur hareketli sperm sayınız.Ve aşılama için gereken sperm sayısının çok üstünde olur MaaşAllahAşılamada gereken en az 5 milyon hareketli sperm çünkü.
Birde şu var aşılamada sperm hareketi 2 katından fazla artıyor yıkama işleminde..
zerbascımmm sen nasılsın? tez yuksek lisasn için mi? konu nedir?
evet bende girdim konu kapatılmıştır dedi üzülmüştüm ama açıldı tekrar :)
tatlım nasılsın? kimsecikler yok maalesef...içimden bugün hiç bir şey yapmak gelmiyor buraya bakıyrm ama burada da kimse yok
evet kimse gelmiyor konumuz bile kapatılıyordubende güzel havayı seyrediyorum dışarı çıkasım var ama üşeniyorum :) topik kapatılınca bende dedim napıcam neden kimse gelmiyor ki artık
havalar güzel tatlım herkes gezmelerde...yok kız bir yanlışlık oldu herhalde ben öle düşünüyorm niçin kapatsınlr topiğimizi...
valla ne güzl mucizen gelmiş yat dinlen...seneye beraber gezersinz
evet havalar çok güzel evde olmak iyice sıkıyor insanı yazın bu topiğe kimse gelmicek anlaşılanhadi kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz valla canım yatıcağıma daha erken uyanmaya başladım gece 2 gibi yatıyorum 6.30 da namaza kalkıyorum sonra biraz uyuyamıyorum 9 dada kalkıyorum toplam 6 saat felan uyuyorum ben çok uykucuydum 12 saaten önce kalkarsam kötü oluyordum : ama niye böyle oldu anlamadım
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.
KABİLARDA
asbelove:335
nuarin: 500
kiraztepe:100
rochak: 100
8scorpions: 400
savaş5482: 255
beeebeyim: 400
rimel-84: 220
iskorpit: 209
elif5507 : 100
jhilmil : 200
zerbaş: 100
KALAN 1525
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN
Savaşım ve Zerbaşım ekledim okuduklarınızı.Rabbim razı olsun hepinizden.
analdım cnm..kafanı takıyorsn bazı şeyleri ondan oluyor..merak etme sağsalim kucağına alacaksn bebişini mevlanın izniyle...
enim bebeişim gelse dünya umrumda olmaz valla...anlıyrm tedirgin oluysn ne olacak ne biteck ama merak etme herşey Allah'ın izniyle çok iyi olacak...
sağol cnm yorumun için kaç konuya yazdım kimse görmüyorbugün pazardan bol bol havuç aldım oda hızı artırıyormuş birde incir kürünü deniycem olmazsa keçi boynuzu hangisi yararsa artık.bizim dr.un aşılamaya hemen geçeceğini sanmıyorum ama görcez artıkın.dr. benim için birşey yapmazsa bende bal tarçın çörek otunu kullanıcam onu yapınca yumurtlama bariz anlaşılıyor.