Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

perhiz 7 gün
Likefaksiyon süresi 20 dk.
Vizkozite Normal
Volüm 4 ml
Sayı/ml 41 milyon
Motilite %28
A-Hızlı doğrusal hareket (+4) %7
B-Yavaş doğrusal hareket (+3) %10
c-Yerinde hareketli (+2) %11
D-Hareketsiz (+1) %72
TPMS 11.480.000
PH 7.8
Morfoloji(kruger)
Normal %5
Baş anomalisi %73
Boyun %11
Kuyruk %7
Stoplazmik droplet %4

Canım sperm sayı çok güzel Morfolojide normal sınırlarda.Ama hareket doğal yolla olmasını zorlaştırabilir cnm toplamda 50 olması gereken değer sizde 17 !!!! kaçiboynuzu kürü c vitamini hareketi arttırır cnm.

Aşılama içinse toplam sperm sayınız 164 milyon % 17 side 25 milyon civarı olur hareketli sperm sayınız.Ve aşılama için gereken sperm sayısının çok üstünde olur MaaşAllah Aşılamada gereken en az 5 milyon hareketli sperm çünkü.

Birde şu var aşılamada sperm hareketi 2 katından fazla artıyor yıkama işleminde..

Son düzenleme:

sağol cnm yorumun için kaç konuya yazdım kimse görmüyor bugün pazardan bol bol havuç aldım oda hızı artırıyormuş birde incir kürünü deniycem olmazsa keçi boynuzu hangisi yararsa artık.bizim dr.un aşılamaya hemen geçeceğini sanmıyorum ama görcez artıkın.dr. benim için birşey yapmazsa bende bal tarçın çörek otunu kullanıcam onu yapınca yumurtlama bariz anlaşılıyor.

tatlım nasılsın? kimsecikler yok maalesef...içimden bugün hiç bir şey yapmak gelmiyor buraya bakıyrm ama burada da kimse yok

evet kimse gelmiyor konumuz bile kapatılıyordu bende güzel havayı seyrediyorum dışarı çıkasım var ama üşeniyorum :) topik kapatılınca bende dedim napıcam neden kimse gelmiyor ki artık

evet kimse gelmiyor konumuz bile kapatılıyordu bende güzel havayı seyrediyorum dışarı çıkasım var ama üşeniyorum :) topik kapatılınca bende dedim napıcam neden kimse gelmiyor ki artık

havalar güzel tatlım herkes gezmelerde...yok kız bir yanlışlık oldu herhalde ben öle düşünüyorm niçin kapatsınlr topiğimizi...

valla ne güzl mucizen gelmiş yat dinlen...seneye beraber gezersinz

havalar güzel tatlım herkes gezmelerde...yok kız bir yanlışlık oldu herhalde ben öle düşünüyorm niçin kapatsınlr topiğimizi...

valla ne güzl mucizen gelmiş yat dinlen...seneye beraber gezersinz

evet havalar çok güzel evde olmak iyice sıkıyor insanı yazın bu topiğe kimse gelmicek anlaşılan hadi kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz valla canım yatıcağıma daha erken uyanmaya başladım gece 2 gibi yatıyorum 6.30 da namaza kalkıyorum sonra biraz uyuyamıyorum 9 dada kalkıyorum toplam 6 saat felan uyuyorum ben çok uykucuydum 12 saaten önce kalkarsam kötü oluyordum : ama niye böyle oldu anlamadım

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:335

nuarin: 500

kiraztepe:100

rochak: 100

8scorpions: 400

savaş5482: 255

beeebeyim: 400

rimel-84: 220

iskorpit: 209

elif5507 : 100

jhilmil : 200

zerbaş: 100

KALAN 1525

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

Savaşım ve Zerbaşım ekledim okuduklarınızı.Rabbim razı olsun hepinizden.

analdım cnm..kafanı takıyorsn bazı şeyleri ondan oluyor..merak etme sağsalim kucağına alacaksn bebişini mevlanın izniyle...
enim bebeişim gelse dünya umrumda olmaz valla...anlıyrm tedirgin oluysn ne olacak ne biteck ama merak etme herşey Allah'ın izniyle çok iyi olacak...

cnm ben okudukça söylerim sana..aslında bir şey kalmadı bir el atsak biteck inş Allah'ın izniyle...

ben geldim şekerciklerim açmışlar topiğimizi çok şükür keyifler nasıl bakalımmmm özledim siziii

canım çok sağol inşallah inşallah Allah ne yazdıysa onu yaşıyacağız.seninde bebişin bir an önce gelir inşallah herkes derdide inanmazdım üstüne düşünce geç oluyor diye bende bu ay nede olsa yok dedim varmış meğersem bu internet bizi mahvediyor ya herşeyi biliyoruz mübarek

fatmaipek, gerçi sizin çok ihtiyacınız yok maşallahı war eşinin morfolojiye iyi gelen folik asit ve çinko,hız içinde keçi boynuzu,havuç sayı için(ama kötü beslendiği günlerde almasın içindeki vitamin ne yediyse onun etkisini artırıomuş)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…