Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr köpeğime 2 ay önce dişi köpek getirmiştik hamileydi, galiba bu gece babanne oluyorum çok heyecanlıyım

canım benim saolasın bu aralar ikiz isteğim war ,yinede hayırlısını versin Allahım,ister peşpeşe ister ikiz.. işten akşam kocişten fırsat buldukçaelimden geldiğince topiğe girmeye çalışıorum,çünkü sizleri çok seviyorum,çünkü her hamile haberinde mutluluk duyorum,her reglde yeni umuutlaR beslıorum.. albelove hamile kalsın bende halay çekicem,bana da çekin ama olur mu olurr muuu:26:

ahhh canım yaa o duygusal vampirlerin olmadığı yer var mı?gelinsen bir kere zaten baştan kaybettin benim birde k.validem yok laf geri çevrmek için düşündüğüm kimse yok.neler duyorsun en yakının bile seni anlamıyor
görümcem 2.çocuğunu doğurdu 1 sene önce onu seviyorum nedese beğenirsin başkasının çocuğunu seveceğime kendi çocuğumu severim derim yaptımişte başka birinden ben millet gibi değilim kocamı seviyorum ki ona evlt verdimdaha neler nelerrr çocuk yok mu diye soranlar haricinde

bebiş iyidir inş. canım bu hafta dr.a gideceğiz tam ne zaman giderim bilmiyomda bakalım ne diyecek dr.amcası

birde şu ikili test zaamanımız geldi ama yapıp yapmamakta kararsızım.sonuçta bunu nasip eden mevlam o ne nasip ettiyse boynumuz kıldan ince.bu çocuk her şekilde mevlam ne yazdıysa dünyaya gelecek.

bir yandanda yaptır için rahatlasın bil diyorum bilmiyorum yani kafam karışık biraz:44::44:

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr köpeğime 2 ay önce dişi köpek getirmiştik hamileydi, galiba bu gece babanne oluyorum çok heyecanlıyım

canım hayırlı olsunnn hadi baakloım minik minik bebeler

okurken dedim ki, Allahım sana bu davranışlara mükafat vermiş bu bebeği hiç beklemediğin anda.. Rabbim sağlıkla kucaına almayı da nasip etsin canım.. ikili testi ben yaptırırdım bişe warsa bileyim die, ama yüzde yüz dogru cıkcak die bişe yok tabii,risk war denip sağlıklı olan bebişlerde çok.. ben sadece amniyosentez yaptırmaktan korkardım,onn harıcınde bişe warsada dediğin doğru Rabbımın verdiğine boynumuz kıldan ince.. inşaAllah çook sağlıklıdır bebişin de annesi çook mesut ayrılır dr. amcanın yanından

ben eve geldim,yemek yedik ,başımın agrısı geçio,pazartesi sendromu mu yaşıomuşum ne? nerdesinis kıslarrrr...

artık babanne oldum,2 tane torunum var artık benim birtanesi resimdekinin aynısı diğeri anneye benziyo siyah beyaz

Kızçelerim özledim sizi haftasonu giremedim ağrım çoktu dr.a gittik çatlak dedi burnum için
Şimdi böyle salak salak geziyorum bir de işe geldim ölü gibiyimmm

ben geldimmm... ama başımm çook ağrıo,bere geçirdim bu sıcakta,ağrıkesicide aldım bana mısın demedi

Geçmiş olsun kızlar..asbelove o derece nasıl carptin burnunu.artık gözlerin ıyice açılmadan yataktan kalkmazsin herhalde :)

kızlar malesef sabah kırmızılarım geldi gerçi bu ay taşınma telaşı çalışamamıştık ama bi umut işte. zaten dün gece eşimle baya duygusala bağladık, bari bi evladım olsa dedi eşim gözleri doldu, ben de ağladım öyle görünce onu offff

biliyosunuz 2.dönem çalışmayı düşünmüyodum ama anadolu lisesinden arayıp rica ettiler ben de kabul ettim. çalışacam yine yani. anadolu lisesi olunca reddedemedim bu arada evimiz güzel ama üst komşularımız çok cins çekeceğimiz var.

asbem geçmiş olsun ne oldu kuzum?

rochak evde mi doğuruyolar kızzz babaannneeeeeeeeeeeeeeeee

malesef cins komşularımızın kendileri gibi cins köpekleri olduğu için bahçe onlarınmış gibi davranıyolar bizim köpüşü istemediler, eşim de mecburen karakola götürdü ayyyy çok dertliyim bu ara hangi birini yazayım

ewet ne kadar az çalışsanda umut bitmiyor neharcığım,yeni işin hayırlı olsun,bizim ev bahçeli olduğu için kulübeleride var,eerkek köpeği başka bir yere bağladık ,,hanım kulübeyi hazırlamış zaten kuyu gibi açmış

nehar cnm güle güle oturun evinizde ....komuşlarla sorun çıkmaz inşallah.
rochok torunları güle güle büyüt cnm pek sevimli olur köpecikler.geçen yılda bizim anasınıfının parkındaki oyuncak eve kedi yavrulamıştı tam 4 tane onları besleyip büyütmüştük.
asbelove geçmiş olsun cnm ya...
bu ara rainbowu hiç görmüyorum nerdesin cnm....bizimde kaldı 1 günümüz çarşamba akşamı evimdeyim nasipse...

ayyy sağol teyzesi fazla yaklaşmıyoruz annesi çok tedirgin oluyo arada gidip bakıyorum vik vik sesleri geliyo

söndürün ışıkları ışığı gören geliyor az önce gittim bir tane daha doğuruyor arkası dönük olduğu için net göremedim, dışarısıda çok soğuk bekleyemiyorum

söndürün ışıkları ışığı gören geliyor az önce gittim bir tane daha doğuruyor arkası dönük olduğu için net göremedim, dışarısıda çok soğuk bekleyemiyorum

oooyyyyy ne güzel bir annn keşke ben de görebilsem

Günaydınnn çok güzel bir gün olur inşAllah hepimiz için

iskopritciğimm mesaj kutumu boşaltıyorum cnm Evlendin barklandın ne müdahale bu böyle terbiyesizlik yaptığı sen içini ferah tut ne o nede hiç kimse eşinle arana giremez.

Fatmacığım inşAllah eşinin durumu ilaçla takviyelerle çözüme ulaşacak cnm sorunu bulmak çözümün yarısnı unutma

hamişimizi tüm kalbimle tebrik diyorum RABBİM sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin inşAllah Darısı tüm dostlarla birlikte inşAllah banada:))

rochak n güzel babaanne olmuşsun ne güzel yeni canlar dünyaya gelmesi ne tatlıdırlarr

rimelciğim regl olmuşsun üzülme bitanem elbet bitecek bu regllerde bebş gelecek zamanı gelince hayırla sağlıkla gelsin inşAllahhh

scorpicim nasılsın tatlım çalışmalar devam demi:118: İnşAllah bu ay sımsıkı sarılacak bebişin göbüşüne..

Özlemciğim netin hala bağlanmadımı cnm özledim seniii

asbeciğim canım güldük ama burnun çatladı demek çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versinn

feryalciğimmm

kirazcıım gelişme varmı cnm sizde..

raginda,missyaman,yehan ve tüm hamişlerimiz

İlk anda aklıma gelenleri yazdım unuttuklarım için özür diliyorumBen akşam evime geldim ama az sonra yeniden gideceğim misafirlerimiz var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…