Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.
Eşine unutamayacağı bir doğum günü hediyesi olacak.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:235

nuarin: 500

kiraztepe:100

rochak: 100

8scorpions: 400

savaş5482: 80

beeebeyim: 400

rimel-84: 120

iskorpit: 209

elif5507 : 100

KALAN 2200

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

Mrb canım hayırlı olsun topiğin. geç kalmışım biraz kusura bakma:)
uğur getirsin herkese.
gülümsün den slm getirdim sana. 11 yasin daha eklesin dedi. öpüyorum

kızlar hepinize günaydınn

ben bu sabaha öğürtüyle uyandım ama inş. gelip geçici birkaç günlüktür

ayy inşallahhhhh dün battı bugün sabah yaptım testi 1 gün geçmişti yani inşallaahh değerler artar keseyi göresiye kadar emin olamıyacağım herhalde

Canım hayırlı olsun saglıkla kucagına aldırsın Rabbım
Cok mutlu oldum bızlerede dua et

Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.
Eşine unutamayacağı bir doğum günü hediyesi olacak.

çok teşekkür ederim amin inşallahhhhh hepimize nasip etsin rabbim eşime çok güzel bir doğum günü hediyesi oldu hala inanmıyor tabi bende :)

canım tebrik ederim seni ve tatlı bebişini maşallah size Allahım kucaına sağlıkla almayı da nasip etsin

canım çok teşekkür ederim inşallah ya bebişin diyince bile bir tuhaf oluyorum rabbim hayırlısını versin hepimize

Canım hayırlı olsun saglıkla kucagına aldırsın Rabbım
Cok mutlu oldum bızlerede dua et

aminnnn inşallahhhhh canım hepinize ayrı ayrı dualar edicem

Mrb canım hayırlı olsun topiğin. geç kalmışım biraz kusura bakma:)
uğur getirsin herkese.
gülümsün den slm getirdim sana. 11 yasin daha eklesin dedi. öpüyorum

Sağol canımcım çok teşekkür ederim sende selam söyleeee
Sen ne yaptın şekercim dr. ne dedi inşallah iyi haberler vardır
Öptümmmm

canımmmmmm tebrik ediyorum seniiiiiiiiiiii
Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnn

Son düzenleme:
Kızçelerim özledim sizi haftasonu giremedim ağrım çoktu dr.a gittik çatlak dedi burnum için
Şimdi böyle salak salak geziyorum bir de işe geldim ölü gibiyimmm

Dünyanın en güzel anı olsa gerek
Eki Görüntüle 623565

harika bişey buuuuuuuu

kızlar adet oldum dün bu ayda bitti :) yeni bat 28 şubatt bu arada ovulasyon tarıhım 14 şubata denk gelıyor..
Canım yeni bir umut başlıyor yeni ay yeni umutlar getirecek inşallah bizlere
kızlarr şuan okadar sınırlıyımkiiii bi akıl verınn..gecmedi öfkeemmmm ((
canım benim kızlarında dediği gibi en iyi cevap takmayıp hayata devam etmek o kimki moralini bozmaya yetiyor bir sözü

tatil ne bilim yorucuydu.hastaydım ve canım sıkkındı ya sadece ve sadece yorucu geldi.şükür evime geldim.tatilde de olsan insan evini özlüyor ya.........
ohhhh evim gibisi yok..........

boşuna dememişler evim evim güzel evim diye canımmmm

Kızçelerim özledim sizi haftasonu giremedim ağrım çoktu dr.a gittik çatlak dedi burnum için
Şimdi böyle salak salak geziyorum bir de işe geldim ölü gibiyimmm

geçmiş olsun canımm yaa,sen uykunu almaya bak nelere sebep oluo... ne tedavi uygulayacak doktor,çatlak nasıl iyileşir bilmiorum da..

geçmiş olsun canımm yaa,sen uykunu almaya bak nelere sebep oluo... ne tedavi uygulayacak doktor,çatlak nasıl iyileşir bilmiorum da..

2 gün geçtiği için tampon yapmaya gerek yok dedi canımcım buz kompresi yap ve ağrı çek dedi yaa:26:
evet yaa bundan sonra hayaletçilik oynamaya son

jhilmil hayırlı olsun bebişin cnm ....allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar eşim bugün ürolojiye gidip sonuçları gösterdi.durum biraz karışık.bebiş hiç olmaz diyemem demiş ama ameliyattan sonrada kesin olur diyemem demiş dr.bir ilaç varmış belki biraz düzeltir ama kesindeğil demiş fiyatıda 200 tl.ne yapcaz bilemedim ameliyat olsa bile 4 ay sürermiş.cuma benim dr.da randevumuz var ona da danışacağız acaba aşılama olsa olurmu diye .hakkımızda hayırlısı artık deyip bekliyoruz.

Canım zor bir karar yaa ama ameliyattan sonra 4-5aydan sonra çıkış sağlanıyormuş dediğin gibi inşallah cuma günü dr.un sana yardımcı bilgiler verir ama sayı iyiydi sizde bildiğim kadarıyla bence aşılama olabilir canım bi de neymiş o ilaç öyle 200tl yaaa bi de zaten 1ay ancak gidiyor o ilaçlar bi de 1kutuyla çözülmüyor ki bi aşılama parası yani inşallahhh en kısa sürede alırsın bebişini kucağına

Son düzenleme:
canımmmmmm tebrik ediyorum seniiiiiiiiiiii
Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnn

amin inşallahhhhhhhh darısı hepinizin başına olsun uğurlu geldiniz bana

çok teşekkür ederim amin inşallahhh.bence bir doktora daha görünsün inanki benimki bile bir mucizeydi oyuzden hiç moralinizi bozmayın Allah nasip edince oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…