aminnn inşallahhh valla testi yaptım ama bakmıyodum bile gözüme ilişti direk ikinci çizgi çıkınca hemen kan testine gittim çok şükür oda pozitif bakalım inşallah kesenin içinde olur minişim eşim daha gelicekte müjde vericem
kızlarrrrrrrrrrrrrrr 293 çıktı hamileyim çok şükürrrrrrrrrrr
kızlar adet oldum dün bu ayda bitti :) yeni bat 28 şubatt bu arada ovulasyon tarıhım 14 şubata denk gelıyor..
ayy inşallahhhhh dün battı bugün sabah yaptım testi 1 gün geçmişti yani inşallaahh değerler artar keseyi göresiye kadar emin olamıyacağım herhalde
Dünyanın en güzel anı olsa gerek
Eki Görüntüle 623565
Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.
Eşine unutamayacağı bir doğum günü hediyesi olacak.
canım tebrik ederim seni ve tatlı bebişini maşallah sizeAllahım kucaına sağlıkla almayı da nasip etsin
Canım hayırlı olsun saglıkla kucagına aldırsın Rabbım
Cok mutlu oldum bızlerede dua et
Mrb canım hayırlı olsun topiğin. geç kalmışım biraz kusura bakma:)
uğur getirsin herkese.
gülümsün den slm getirdim sana. 11 yasin daha eklesin dedi. öpüyorum
Dünyanın en güzel anı olsa gerek
Eki Görüntüle 623565
Canım yeni bir umut başlıyor yeni ay yeni umutlar getirecek inşallah bizlerekızlar adet oldum dün bu ayda bitti :) yeni bat 28 şubatt bu arada ovulasyon tarıhım 14 şubata denk gelıyor..
canım benim kızlarında dediği gibi en iyi cevap takmayıp hayata devam etmek o kimki moralini bozmaya yetiyor bir sözükızlarr şuan okadar sınırlıyımkiiii bi akıl verınn..gecmedi öfkeemmmm((
tatil ne bilim yorucuydu.hastaydım ve canım sıkkındı ya sadece ve sadece yorucu geldi.şükür evime geldim.tatilde de olsan insan evini özlüyor ya.........
ohhhh evim gibisi yok..........
Kızçelerim özledim sizi haftasonu giremedim ağrım çoktu dr.a gittik çatlak dedi burnum için
Şimdi böyle salak salak geziyorum bir de işe geldim ölü gibiyimmm
geçmiş olsun canımm yaa,sen uykunu almaya bak nelere sebep oluo... ne tedavi uygulayacak doktor,çatlak nasıl iyileşir bilmiorum da..
jhilmil hayırlı olsun bebişin cnm ....allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar eşim bugün ürolojiye gidip sonuçları gösterdi.durum biraz karışık.bebiş hiç olmaz diyemem demiş ama ameliyattan sonrada kesin olur diyemem demiş dr.bir ilaç varmış belki biraz düzeltir ama kesindeğil demiş fiyatıda 200 tl.ne yapcaz bilemedim ameliyat olsa bile 4 ay sürermiş.cuma benim dr.da randevumuz var ona da danışacağız acaba aşılama olsa olurmu diye .hakkımızda hayırlısı artık deyip bekliyoruz.
canımmmmmm tebrik ediyorum seniiiiiiiiiiii
Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnn
jhilmil hayırlı olsun bebişin cnm ....allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar eşim bugün ürolojiye gidip sonuçları gösterdi.durum biraz karışık.bebiş hiç olmaz diyemem demiş ama ameliyattan sonrada kesin olur diyemem demiş dr.bir ilaç varmış belki biraz düzeltir ama kesindeğil demiş fiyatıda 200 tl.ne yapcaz bilemedim ameliyat olsa bile 4 ay sürermiş.cuma benim dr.da randevumuz var ona da danışacağız acaba aşılama olsa olurmu diye .hakkımızda hayırlısı artık deyip bekliyoruz.