Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızçeler nerdesiniz yaaaa sıkıldım amaaaaa
ben geldimmm... ama başımm çook ağrıo,bere geçirdim bu sıcakta,ağrıkesicide aldım bana mısın demedi
evet cnm kimsecikler uğramıyo bu ara...arkadaşlarımlaydım bugün nerede bebiş haberi diyolar bana bende bunu kim soruyorsa çok bozuluyrm mutsuz oluyrm
jhilmil hayırlı olsun bebişin cnm ....allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar eşim bugün ürolojiye gidip sonuçları gösterdi.durum biraz karışık.bebiş hiç olmaz diyemem demiş ama ameliyattan sonrada kesin olur diyemem demiş dr.bir ilaç varmış belki biraz düzeltir ama kesindeğil demiş fiyatıda 200 tl.ne yapcaz bilemedim ameliyat olsa bile 4 ay sürermiş.cuma benim dr.da randevumuz var ona da danışacağız acaba aşılama olsa olurmu diye .hakkımızda hayırlısı artık deyip bekliyoruz.
rimel cnm geçmiş olsun..birşeyler mi canını sıktı bir şeylere mi üzüldn..bana genelde böle olur bir şeyler canımı sıktı mı baş ağrısı yapar...
olma canım benim.. sen onlardan geveze çık , yukardakine sorun,benlik bişe deği diorum,hem ben Allahtan hayırlısını ıstıorum dıorum,sonucta ben onun 40 yıl annesı olucam warsın 3-5 ay gec olsun hayırlı sağlıklı ve ailemize yakısır bı ınsan evladı olsun diorum,neler war anasını babasını bıçaklayam tehdit eden saygı duymayan..Ben Allahtan duzgun ıstedıgım ıcın kocamı da bıraz bekleterek verdi cocuumu da oyle vercek ben ona ınanıorum dıorum... gık diemiolar ben peşpeşe sıralayınca.. ee dogru yanı,sonucta biz ugrasıoruz,verecek olan Rabbim,eminim en hayırlısı verecektır,biraz beklemişiz cok mu sen sıkma canını bebişimmm..
iyi demişsin tebrik ediyorumzaten birkaç sefer sert ve baskın cevap verince bir dahaki sefere sormuyorlar
olma canım benim.. sen onlardan geveze çık , yukardakine sorun,benlik bişe deği diorum,hem ben Allahtan hayırlısını ıstıorum dıorum,sonucta ben onun 40 yıl annesı olucam warsın 3-5 ay gec olsun hayırlı sağlıklı ve ailemize yakısır bı ınsan evladı olsun diorum,neler war anasını babasını bıçaklayam tehdit eden saygı duymayan..Ben Allahtan duzgun ıstedıgım ıcın kocamı da bıraz bekleterek verdi cocuumu da oyle vercek ben ona ınanıorum dıorum... gık diemiolar ben peşpeşe sıralayınca.. ee dogru yanı,sonucta biz ugrasıoruz,verecek olan Rabbim,eminim en hayırlısı verecektır,biraz beklemişiz cok mu sen sıkma canını bebişimmm..
ben geldimmm... ama başımm çook ağrıo,bere geçirdim bu sıcakta,ağrıkesicide aldım bana mısın demedi
gez tatlım gez evde otur otur nereye kadarevet cnm kimsecikler uğramıyo bu ara...arkadaşlarımlaydım bugün nerede bebiş haberi diyolar bana bende bunu kim soruyorsa çok bozuluyrm mutsuz oluyrm
ya cnm sıkılım insanlara cevap vermekten 3 yılı aşınca evlilik aaa neden bebek yapmıyolar yoksa olmuyo mu bakışları insanların çok sinir bozucu..
6. denemem bebiş için ben öle kafayı yemiş gibi bebk istemiyrm aynen cnm benim senin dediğin gibi Rabbim ol dedi mi olack ben buna inanmışım..
eltimin ben evlendiğim günden beri dr koşup çocuk yapmasına her gördüğü yerde karnıma acaba bebeişi var mı diye bakmasına bile aldıran biri değilim..
ama bıktm sadece insanlardan..annem diyor ki geç olsun güç olmasın temiz olsun kızım sakın üzülme böle diyenlere..
sadece insanların böle kötü niyetli olmasına üzülüyorum ne kadar kötüler yaa..
ya cnm sıkılım insanlara cevap vermekten 3 yılı aşınca evlilik aaa neden bebek yapmıyolar yoksa olmuyo mu bakışları insanların çok sinir bozucu..
6. denemem bebiş için ben öle kafayı yemiş gibi bebk istemiyrm aynen cnm benim senin dediğin gibi Rabbim ol dedi mi olack ben buna inanmışım..
eltimin ben evlendiğim günden beri dr koşup çocuk yapmasına her gördüğü yerde karnıma acaba bebeişi var mı diye bakmasına bile aldıran biri değilim..
ama bıktm sadece insanlardan..annem diyor ki geç olsun güç olmasın temiz olsun kızım sakın üzülme böle diyenlere..
sadece insanların böle kötü niyetli olmasına üzülüyorum ne kadar kötüler yaa..
kızlar 100.sayfaya ulaşmışız 1haftada tebrik ediyorum biziiiiii
bak daha coook yeni deniosunuz..6.denemeniz,bu bişe deil ki canım,2 yıla kadar normal sayan dr.lar bile war,hani artık geç evlendıgımızden 1 yıl dolunca gelın dıolar.. olur inşaAllah.. ben 17 aydır evlıyım 14 . deneme bu ayve cumle alem bılıo,sadece eşimin tarafında dedıkodu cıkmasın die 9. ayda dr gıttık kurban bayramında da duyurdum herkese ikimizde de bi problem yok die,aman napiim yani ben cok dusunsemde az dusunsemde olacak olan oluo..anneciiini öp yerime benımkı de oyledır,eşlerimizle en güzel günlerimiz bunlar,bebiş denerken başkalarının mutlulugumzla oynamalarına izin vermiyelim.. duygusal wampirler onlar
şekerciklerim evime gitmek için çıkıyorum hiç kafanıza takmayın benim kırmızılar yola çıkmışlar geliyorlarmış yine
öpüyorum sizi akşam görüşmek ümidiyle
ne güzel söylemişsin canım duygusal vampirler
evet bunlar duygularımızı sömürmekten bizi psikolojik olarak yıkmaktan bişey yapmıyorlar ayrıca sorun olsa ne olacak herşey Rabbimden değil mi sanki senin elinde olan bişey bu ben siparişi verdim bekliyorum diyorum artık
bak daha coook yeni deniosunuz..6.denemeniz,bu bişe deil ki canım,2 yıla kadar normal sayan dr.lar bile war,hani artık geç evlendıgımızden 1 yıl dolunca gelın dıolar.. olur inşaAllah.. ben 17 aydır evlıyım 14 . deneme bu ayve cumle alem bılıo,sadece eşimin tarafında dedıkodu cıkmasın die 9. ayda dr gıttık kurban bayramında da duyurdum herkese ikimizde de bi problem yok die,aman napiim yani ben cok dusunsemde az dusunsemde olacak olan oluo..anneciiini öp yerime benımkı de oyledır,eşlerimizle en güzel günlerimiz bunlar,bebiş denerken başkalarının mutlulugumzla oynamalarına izin vermiyelim.. duygusal wampirler onlar