- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
Göbek atmak yok o bebişlere zor kavuşuyoruz zaten riske atmak yokkkkkcanımmm iyi akşamlar.. herşey Allahtan, ben inanıyorum ,gönlümüze göre bebişler uzak değil, çok dua ettik,kalbimiz iyilikten yana,o yuzden verecek rabbim,son bekleyişler bunlar... o haberler gelincede önce bi şükür namazı kılcam,sonra masa üstüne cıkıp göbek atıcam
boşu boşuna bizi sinir edip strese sokmaktan başka işe yaradıkları yok zaten canımmmmm dönüyorum arkamı anlatın sizi dinliyor diyorum içimdenben bi de böyle insanlarla karşılaşınca, içimde diorumki "rabbim bu sözlerin canımı acıttıgı miktarda yaklaştır beni bebeğime", sonra rahatlıorum..
Canım benimmmmmmmm hadi inşallahhhhh hepimiz için tek tek çekeriz halaylarımızıduygusal vapirler...valla cnm gülmekten kırıldım Allah çifter çifter verir sana bebişleri emi valla keyfim yerine geldi...
tabiki cnm dediklerin doğru..insanlar konuşur tutamazsn...bebk yapınca zaman geçer ikinciyi düşünmüyor musunz bu sefer böle başlarlar..vampirler işte..
tabi cnm öperim annem olmazsa napardm valla her şeyim...yok cnm ya böle mikrop davranışlara insanlık adına üzülüyrm sallla gitsin herkesi..
rimel ya sen yazmıyn buralara hiç.. sana ihtiyacımız var kız...benim neşe mi yerime getirdin saolasın...
kocişe yemek yapaym gelir çıkar birazdn.
absolve cnm ya sen hamiş kal halay çekecm patlasın seni çekemeyenler...
Canımmmm yaşasın ne güzel haber buuuuukızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr köpeğime 2 ay önce dişi köpek getirmiştik hamileydi, galiba bu gece babanne oluyorum çok heyecanlıyım
Hepimize canım benim hepimizi çekeceğiz sırayla inşallahhhhcanım benim saolasın bu aralar ikiz isteğim war ,yinede hayırlısını versin Allahım,ister peşpeşe ister ikiz.. işten akşam kocişten fırsat buldukçaelimden geldiğince topiğe girmeye çalışıorum,çünkü sizleri çok seviyorum,çünkü her hamile haberinde mutluluk duyorum,her reglde yeni umuutlaR beslıorum.. albelove hamile kalsın bende halay çekicem,bana da çekin ama olur mu olurr muuu:26:
Geçmiş olsun kızlar..asbelove o derece nasıl carptin burnunu.artık gözlerin ıyice açılmadan yataktan kalkmazsin herhalde :)
Valla uyku sersemi nasıl yaptım o işi bilmiyorum canım yaa çatlak olduğu için tampon falanda yapamadı dr. öyle dolaşıyorum yani
kızlar malesef sabah kırmızılarım geldi gerçi bu ay taşınma telaşı çalışamamıştık ama bi umut işte. zaten dün gece eşimle baya duygusala bağladık, bari bi evladım olsa dedi eşim gözleri doldu, ben de ağladım öyle görünce onu offff
biliyosunuz 2.dönem çalışmayı düşünmüyodum ama anadolu lisesinden arayıp rica ettiler ben de kabul ettim. çalışacam yine yani. anadolu lisesi olunca reddedemedim bu arada evimiz güzel ama üst komşularımız çok cins çekeceğimiz var.
asbem geçmiş olsun ne oldu kuzum?
rochak evde mi doğuruyolar kızzz babaannneeeeeeeeeeeeeeeee
malesef cins komşularımızın kendileri gibi cins köpekleri olduğu için bahçe onlarınmış gibi davranıyolar bizim köpüşü istemediler, eşim de mecburen karakola götürdü ayyyy çok dertliyim bu ara hangi birini yazayım
kuzucum hepsi üst üste gelince ağır olmuş biraz ama bunu da atlatacaksın inşallah köpüşe de bir çare bulursunuz zamanla alışacaklardır zaten köpekler kendi aralarında o yüzden komşularınızda bişey diyemeyecektir bak gör bebişlerimizde gelecek inşallah ama zamanını bekliyorlar işte napacaksın bende olacağım bekliyorum bakalım
Sağol tatlımmmmmmm hadi hayırlısıyla gel de uzun uzun sohbet edelim yafnehar cnm güle güle oturun evinizde ....komuşlarla sorun çıkmaz inşallah.
rochok torunları güle güle büyüt cnm pek sevimli olur köpecikler.geçen yılda bizim anasınıfının parkındaki oyuncak eve kedi yavrulamıştı tam 4 tane onları besleyip büyütmüştük.
asbelove geçmiş olsun cnm ya...
bu ara rainbowu hiç görmüyorum nerdesin cnm....bizimde kaldı 1 günümüz çarşamba akşamı evimdeyim nasipse...
artık 4 torun sahibiyim 3 siyah bir kahverengi
rainbow mesaj kutun dolu canım
amaninnnnnn yerim ben onları 4tane heee maaşallah subhanallahhhhhhh ne tatlılardır onlar şimdi
bu bebişlerle stajını yap seninki gelince sıkıntı çekmezsin tatlımmmm