Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canımmm iyi akşamlar.. herşey Allahtan, ben inanıyorum ,gönlümüze göre bebişler uzak değil, çok dua ettik,kalbimiz iyilikten yana,o yuzden verecek rabbim,son bekleyişler bunlar... o haberler gelincede önce bi şükür namazı kılcam,sonra masa üstüne cıkıp göbek atıcam:KK1::KK1:
Göbek atmak yok o bebişlere zor kavuşuyoruz zaten riske atmak yokkkkk:KK20::KK9:

ben bi de böyle insanlarla karşılaşınca, içimde diorumki "rabbim bu sözlerin canımı acıttıgı miktarda yaklaştır beni bebeğime", sonra rahatlıorum..:KK56::KK56:
boşu boşuna bizi sinir edip strese sokmaktan başka işe yaradıkları yok zaten canımmmmm dönüyorum arkamı anlatın sizi dinliyor diyorum içimden:KK9::KK9::KK9:

duygusal vapirler...valla cnm gülmekten kırıldım Allah çifter çifter verir sana bebişleri emi valla keyfim yerine geldi...:KK16: :KK16: :KK16:

tabiki cnm dediklerin doğru..insanlar konuşur tutamazsn...bebk yapınca zaman geçer ikinciyi düşünmüyor musunz bu sefer böle başlarlar..vampirler işte..

tabi cnm öperim annem olmazsa napardm valla her şeyim...yok cnm ya böle mikrop davranışlara insanlık adına üzülüyrm sallla gitsin herkesi..

rimel ya sen yazmıyn buralara hiç.. sana ihtiyacımız var kız...benim neşe mi yerime getirdin saolasın...

kocişe yemek yapaym gelir çıkar birazdn.

absolve cnm ya sen hamiş kal halay çekecm patlasın seni çekemeyenler...
Canım benimmmmmmmm hadi inşallahhhhh hepimiz için tek tek çekeriz halaylarımızı

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr köpeğime 2 ay önce dişi köpek getirmiştik hamileydi, galiba bu gece babanne oluyorum çok heyecanlıyım:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Canımmmm yaşasın ne güzel haber buuuuu:KK76::KK76::KK76::KK52::KK52::KK52::KK52:

canım benim saolasın bu aralar ikiz isteğim war ,yinede hayırlısını versin Allahım,ister peşpeşe ister ikiz.. işten akşam kocişten fırsat buldukçaelimden geldiğince topiğe girmeye çalışıorum,çünkü sizleri çok seviyorum,çünkü her hamile haberinde mutluluk duyorum,her reglde yeni umuutlaR beslıorum.. albelove hamile kalsın bende halay çekicem,bana da çekin ama olur mu olurr muuu:26:
Hepimize canım benim hepimizi çekeceğiz sırayla inşallahhhh

Geçmiş olsun kızlar..asbelove o derece nasıl carptin burnunu.artık gözlerin ıyice açılmadan yataktan kalkmazsin herhalde :)

Valla uyku sersemi nasıl yaptım o işi bilmiyorum canım yaa:KK9::KK9::KK9: çatlak olduğu için tampon falanda yapamadı dr. öyle dolaşıyorum yani:KK34:

kızlar malesef sabah kırmızılarım geldi:KK43: gerçi bu ay taşınma telaşı çalışamamıştık ama bi umut işte. zaten dün gece eşimle baya duygusala bağladık, bari bi evladım olsa dedi eşim gözleri doldu, ben de ağladım öyle görünce onu offff:KK43::KK43:

biliyosunuz 2.dönem çalışmayı düşünmüyodum ama anadolu lisesinden arayıp rica ettiler ben de kabul ettim. çalışacam yine yani. anadolu lisesi olunca reddedemedim:KK52: bu arada evimiz güzel ama üst komşularımız çok cins çekeceğimiz var. :KK50:

asbem geçmiş olsun ne oldu kuzum?

rochak evde mi doğuruyolar kızzz babaannneeeeeeeeeeeeeeeee:KK52:

malesef cins komşularımızın kendileri gibi cins köpekleri olduğu için bahçe onlarınmış gibi davranıyolar bizim köpüşü istemediler, eşim de mecburen karakola götürdü:KK43::KK43: ayyyy çok dertliyim bu ara hangi birini yazayım:KK43:

kuzucum hepsi üst üste gelince ağır olmuş biraz ama bunu da atlatacaksın inşallah köpüşe de bir çare bulursunuz zamanla alışacaklardır zaten köpekler kendi aralarında o yüzden komşularınızda bişey diyemeyecektir bak gör :KK34: bebişlerimizde gelecek inşallah ama zamanını bekliyorlar işte napacaksın bende olacağım bekliyorum bakalım:KK16:
nehar cnm güle güle oturun evinizde ....komuşlarla sorun çıkmaz inşallah.
rochok torunları güle güle büyüt cnm pek sevimli olur köpecikler.geçen yılda bizim anasınıfının parkındaki oyuncak eve kedi yavrulamıştı tam 4 tane onları besleyip büyütmüştük.
asbelove geçmiş olsun cnm ya...
bu ara rainbowu hiç görmüyorum nerdesin cnm....bizimde kaldı 1 günümüz çarşamba akşamı evimdeyim nasipse...
Sağol tatlımmmmmmm hadi hayırlısıyla gel de uzun uzun sohbet edelim yaf:KK52:

artık 4 torun sahibiyim 3 siyah bir kahverengi
rainbow mesaj kutun dolu canım

amaninnnnnn yerim ben onları 4tane heee maaşallah subhanallahhhhhhh ne tatlılardır onlar şimdi:KK52::KK52::KK52::KK52:
bu bebişlerle stajını yap seninki gelince sıkıntı çekmezsin tatlımmmm:KK9::KK9::KK9:

Göbek atmak yok o bebişlere zor kavuşuyoruz zaten riske atmak yokkkkk:KK20::KK9:

boşu boşuna bizi sinir edip strese sokmaktan başka işe yaradıkları yok zaten canımmmmm dönüyorum arkamı anlatın sizi dinliyor diyorum içimden:KK9::KK9::KK9:

Canım benimmmmmmmm hadi inşallahhhhh hepimiz için tek tek çekeriz halaylarımızı

Canımmmm yaşasın ne güzel haber buuuuu:KK76::KK76::KK76::KK52::KK52::KK52::KK52:

Hepimize canım benim hepimizi çekeceğiz sırayla inşallahhhh

Valla uyku sersemi nasıl yaptım o işi bilmiyorum canım yaa:KK9::KK9::KK9: çatlak olduğu için tampon falanda yapamadı dr. öyle dolaşıyorum yani:KK34:

kuzucum hepsi üst üste gelince ağır olmuş biraz ama bunu da atlatacaksın inşallah köpüşe de bir çare bulursunuz zamanla alışacaklardır zaten köpekler kendi aralarında o yüzden komşularınızda bişey diyemeyecektir bak gör :KK34: bebişlerimizde gelecek inşallah ama zamanını bekliyorlar işte napacaksın bende olacağım bekliyorum bakalım:KK16:

Sağol tatlımmmmmmm hadi hayırlısıyla gel de uzun uzun sohbet edelim yaf:KK52:

amaninnnnnn yerim ben onları 4tane heee maaşallah subhanallahhhhhhh ne tatlılardır onlar şimdi:KK52::KK52::KK52::KK52:
bu bebişlerle stajını yap seninki gelince sıkıntı çekmezsin tatlımmmm:KK9::KK9::KK9:

ayy canım sağol:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

canlar nerdesiniz yaaa bugün moralim sıfırrr regl olmak üzereyim acaip yorgun hissediyorummmm ağlamak istiyorummm:KK14::KK14::KK14:

canım benim saolasın bu aralar ikiz isteğim war ,yinede hayırlısını versin Allahım,ister peşpeşe ister ikiz.. işten akşam kocişten fırsat buldukçaelimden geldiğince topiğe girmeye çalışıorum,çünkü sizleri çok seviyorum,çünkü her hamile haberinde mutluluk duyorum,her reglde yeni umuutlaR beslıorum.. albelove hamile kalsın bende halay çekicem,bana da çekin ama olur mu olurr muuu:26:

cnm inş gönlüne göre verir yüce mevla.benim dayılarım ikiz..annemdn 10 yaş felan küçükler annem diyor çok zorlanmıştı anneannen onları büyütürken..

bende cnm aralarında fark olmadn 2 tane bebiş istiyorm..Allah gönlümüze göre verir inş..

ya cnm bizde seni seviyrz..siz olmasanz napardm kimseyle konuşamıysn anlamıyolar mı anlamak mı istemiyorlar ben anlamıyorum...

kız halay çekmem mi hele gelsin nazlı bebişin...

canlar nerdesiniz yaaa bugün moralim sıfırrr regl olmak üzereyim acaip yorgun hissediyorummmm ağlamak istiyorummm:KK14::KK14::KK14:

ay cnm kıyamam sana...yok öle düşünme inş olmazsn...gelecek elbet nazlı bebişinnnnnnnnnnnn merak etme...olumlu düşünnnnnn...

bu ay olmazsa bir daha ki ay yeni umutlarla yola devam...benim regl ei bitti bu çarşambadn salıya yumoş günlerim...diyorm yine tutmayack boşa uğraşacm..kafamdn böle umutsuz duygulardn kurtulamıyrm..bu duygulardan kurtulmak için karar verdm her gün yasin-i şerif okumaya..4 gündr her gün okuyorm..bu kötü duygulardn arınmak içn böle yapıyrm...

nazlı bebişin sabırsızzzzzzz annesi asbelove :KK16: :KK16:

ay cnm kıyamam sana...yok öle düşünme inş olmazsn...gelecek elbet nazlı bebişinnnnnnnnnnnn merak etme...olumlu düşünnnnnn...

bu ay olmazsa bir daha ki ay yeni umutlarla yola devam...benim regl ei bitti bu çarşambadn salıya yumoş günlerim...diyorm yine tutmayack boşa uğraşacm..kafamdn böle umutsuz duygulardn kurtulamıyrm..bu duygulardan kurtulmak için karar verdm her gün yasin-i şerif okumaya..4 gündr her gün okuyorm..bu kötü duygulardn arınmak içn böle yapıyrm...

yok canım maalesef regl belirtileri çoktan gösterdi kendini bazen bizi tüp kurtaracak bazen de hiç olmayacakmış gibi geliyor eşime de bişey belli edemiyorum acaip kötüyüm ama napalım bizimde sınavımız buymuş diyorum bazen yasin güzel fikir aslında rahatlatır insanı bende okusam ne güzel olacak bi de bu ara namazlarımı da çok boşladım ondan da zorlanıyor olabilirim:KK14::KK14:

yok canım maalesef regl belirtileri çoktan gösterdi kendini bazen bizi tüp kurtaracak bazen de hiç olmayacakmış gibi geliyor eşime de bişey belli edemiyorum acaip kötüyüm ama napalım bizimde sınavımız buymuş diyorum bazen yasin güzel fikir aslında rahatlatır insanı bende okusam ne güzel olacak bi de bu ara namazlarımı da çok boşladım ondan da zorlanıyor olabilirim:KK14::KK14:

ya cnm bende regl olucm zaman çok fena oluyrm senin gibi..duygusal bir çöküş, umutsuzluk, bunalım her şey bir arada..
eşimde kızıyr bana Allah kullarının üzülmesini istemez sende üzülme diyor...normal olmazsa gider tüp yaparz biz tüp yaptık da demeyz diyr ne üzülüysn boşa diyor...benimde 1 yıla yakın olmazsa bende tüp yapacm..
Allaha sığın her şeyde var bir hikmet...
napayım cnm ya yasin okuyrm rahatlıyrm yoksa patladım patlayacm ne yalan söyleyeym..benimle evlenen benden sonra evlenen bütün arkadaşlarmın bebişi oldu bir tek benim yok..
dün dedim ya bana nerede bebk diyo soruylr bu yüzdn...
neye kızıyrm biliyo musn tatlım benim eltim var bir çocuğu vardı evlenirken ben..evlendm evleneli yüzü asık geziyo karnıma bakıyo felan bir gün gebeyim diye ortalığı ayağa kaldırdı ayyfenaym kusuyrm afedersn kokuyo her yer sanki hiç çocuğu olmamış gibi davranışlr sergiledi..kaynım ondn fena her gün çocuklarını gözümüze gözümüze sokar..
kızdığım bölelerine Allah'ım kötülük düşünenlere veriysn da bize nedn böle yapıysn diyorm..eşim çok kızıyo bana..

ne bileyim tatlım bazıları şanslı doğuyo herhalde....

canım yaa şu çörek otu bal tarçın karışımını uygulasana çoğu insan faydasını görmüş.bakarsın vesile olur sanada

canım yaa bozma morelini diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum.ister istemez üzülüyorsun bir ayın daha boşa geçti diye düşünüyorsun ama reglinin 2.günü yepyeni umutlarla başlıyorsun çalışmalara.inş. tüpe gerek kalmaz ama kalırsada mevlam en doğrusunu bilir.olsun yavvrun senin olsun ne ile olursa olsun

dularım hep sizlerler.mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİN

canım yaa şu çörek otu bal tarçın karışımını uygulasana çoğu insan faydasını görmüş.bakarsın vesile olur sanada

ya cnm soğan kürünü yaptm ben 15 gün boyunca sabah akşam...hamile kalamadm ama bana iyi geldi ovulasyon testi kullanıyodm soğan kürü yaptığım zaman kopkoyu çizgiler ozaman gördm ilk..ovulason testi de kullandm anlıycn..napalım cnm ya doğacağı zaman var diyrm her gün yasin okuyrm içim ferahlıyor.

canım yaa bozma morelini diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum.ister istemez üzülüyorsun bir ayın daha boşa geçti diye düşünüyorsun ama reglinin 2.günü yepyeni umutlarla başlıyorsun çalışmalara.inş. tüpe gerek kalmaz ama kalırsada mevlam en doğrusunu bilir.olsun yavvrun senin olsun ne ile olursa olsun

Ben 8. gun basladım cok gec ogrenmıstım o karısıma bugun 14 gun bu aksam bırakacagım o karısımı ınsallah ıse yarar
sen daha once faydasını gorenlere sahıt oldunmu

ya cnm bende regl olucm zaman çok fena oluyrm senin gibi..duygusal bir çöküş, umutsuzluk, bunalım her şey bir arada..
eşimde kızıyr bana Allah kullarının üzülmesini istemez sende üzülme diyor...normal olmazsa gider tüp yaparz biz tüp yaptık da demeyz diyr ne üzülüysn boşa diyor...benimde 1 yıla yakın olmazsa bende tüp yapacm..
Allaha sığın her şeyde var bir hikmet...
napayım cnm ya yasin okuyrm rahatlıyrm yoksa patladım patlayacm ne yalan söyleyeym..benimle evlenen benden sonra evlenen bütün arkadaşlarmın bebişi oldu bir tek benim yok..
dün dedim ya bana nerede bebk diyo soruylr bu yüzdn...
neye kızıyrm biliyo musn tatlım benim eltim var bir çocuğu vardı evlenirken ben..evlendm evleneli yüzü asık geziyo karnıma bakıyo felan bir gün gebeyim diye ortalığı ayağa kaldırdı ayyfenaym kusuyrm afedersn kokuyo her yer sanki hiç çocuğu olmamış gibi davranışlr sergiledi..kaynım ondn fena her gün çocuklarını gözümüze gözümüze sokar..
kızdığım bölelerine Allah'ım kötülük düşünenlere veriysn da bize nedn böle yapıysn diyorm..eşim çok kızıyo bana..

ne bileyim tatlım bazıları şanslı doğuyo herhalde....
bu konuda biraz şansısız galiba tüp yaparız da tutmama riski onda da var garantisi yok ki onunda bende de bir görümce var tatlım o da bebek istiyor şimdi
ben eşimin yanında da duygularımı belli edemiyorum kimse bilmiyor aileden de durumumuzu acaip rahatsız oluyorum bu durumlardan o senin elitiyi gelip dövsem sıkıntı olmaz herhalde canım belki biraz rahatlarım hem:KK9:

canım benim Allah razı olsun iyi ki varsınız Rabbim yardım etsin bize size hepimize:KK16:

Ben 8. gun basladım cok gec ogrenmıstım o karısıma bugun 14 gun bu aksam bırakacagım o karısımı ınsallah ıse yarar

canım inşallah işe yarar 2,5sene çocuğu olmayan bir bayanın bu yolla çocuk sahibi olduğunu biliyorum canım inşallah sende de işe yarar:KK16:

canım diğer topiklerde işe yarayanı duydum.hamile kaldığım ay ilk başalrda bende yaptım.ama sonra ben ameliyat olmaya karar verdim ne var ne yok bıraktım.yani 10 gün değilde 8 gün uyguladım.sonra amaannn dedim nasıl olsa bu ay ameliyat olacam boşa geçti ne var ne yok bıraktım.hastaneye yatıp ameliyat olacağım gün hamile olduğumu öğrenmiştim.

normalde adetinin 2.günü başlıyorsun 10 gün sabah akşam yiyorsun

bu konuda biraz şansısız galiba tüp yaparız da tutmama riski onda da var garantisi yok ki onunda bende de bir görümce var tatlım o da bebek istiyor şimdi
ben eşimin yanında da duygularımı belli edemiyorum kimse bilmiyor aileden de durumumuzu acaip rahatsız oluyorum bu durumlardan o senin elitiyi gelip dövsem sıkıntı olmaz herhalde canım belki biraz rahatlarım hem:KK9:

cnm ne iyi olur dövsen valla bende rahatlarım cnm hem nasıl anlatamam..onun yaptıklarını anlatsm dersin bu nasıl insan..daha doğrusu insan mı işte bölelerin oluyo çocuğu millete de havada atıyorlr çocukları da turp gibi hiç bişeycik de olmuyor onun gibilere yaptıkları hep yanına kar yani..neyse Allaha havale ettim onu ve onun gibileri....

cnm namaz kıldım yasin okuyaym..

birde tezim var onu yazmalıym çok zorlanıyrm..

cnm ne iyi olur dövsen valla bende rahatlarım cnm hem nasıl anlatamam..onun yaptıklarını anlatsm dersin bu nasıl insan..daha doğrusu insan mı işte bölelerin oluyo çocuğu millete de havada atıyorlr çocukları da turp gibi hiç bişeycik de olmuyor onun gibilere yaptıkları hep yanına kar yani..neyse Allaha havale ettim onu ve onun gibileri....

cnm namaz kıldım yasin okuyaym..

birde tezim var onu yazmalıym çok zorlanıyrm..

Canımmm zor valla işin Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bu ay hem tezini bitirirsin hem bebişine kavuşursunnnn:KK16:

Canımmm zor valla işin Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bu ay hem tezini bitirirsin hem bebişine kavuşursunnnn:KK16:

ya cnm hem de nasıl zor...bir bebişim olursa valla kimse umrumda olmaz o arkadaşım olur diyorum..
okul bebek eşim yemek içmek derken zaten kimseyi görmez ve duymazsn..birazcık da bundn istiyorm bebşim olmasını..
saol cnm inş hem tez hem bebiş süper olur valla :KK16: :KK16: :KK16:
rimellllllllllllll nerde bu kız akşama gelir inş:KK16::KK16:
tez yazma zamanı görşrz fıstık..

canım diğer topiklerde işe yarayanı duydum.hamile kaldığım ay ilk başalrda bende yaptım.ama sonra ben ameliyat olmaya karar verdim ne var ne yok bıraktım.yani 10 gün değilde 8 gün uyguladım.sonra amaannn dedim nasıl olsa bu ay ameliyat olacam boşa geçti ne var ne yok bıraktım.hastaneye yatıp ameliyat olacağım gün hamile olduğumu öğrenmiştim.

normalde adetinin 2.günü başlıyorsun 10 gün sabah akşam yiyorsun

evet canım oyleymıs 2 gun baslanıormus ama ben regl bıterken ogrendım oyuzden baslayım ne kaybederım kıdedım ama bakalım daha bat a var o yuzden bılemıyorum bat 21 şubat hadı bakalım sonucu acıklarım zaten ısteyen dıger arkadaslarada fayda olur ınsallah

canım inşallah işe yarar 2,5sene çocuğu olmayan bir bayanın bu yolla çocuk sahibi olduğunu biliyorum canım inşallah sende de işe yarar:KK16:

ayy ne guzel ya rabbım derdı verıyor dermanıda verıyor neyın neye cozum oldugunu bılemıyoruz ama yol gosterenımız cok sukur hala var

ya cnm hem de nasıl zor...bir bebişim olursa valla kimse umrumda olmaz o arkadaşım olur diyorum..
okul bebek eşim yemek içmek derken zaten kimseyi görmez ve duymazsn..birazcık da bundn istiyorm bebşim olmasını..
saol cnm inş hem tez hem bebiş süper olur valla :KK16: :KK16: :KK16:
rimellllllllllllll nerde bu kız akşama gelir inş:KK16::KK16:
tez yazma zamanı görşrz fıstık..

inşallah canım mis gibi olur valla onlarla uğraşmaktan kimseyi görmeye vakit bulamayız zaten hem onlarında dilleri içine kaçar
İnşallah bir an önce kavuşuruz meleklerimiz:KK16:
rimell yok ortada dediğin gibi belki akşamüstü gelir
Kolay gelsin sana fıstıkkkkk:KK16:

X