Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canim kese icin alttan muayene edecekse.kan degerinin 1500 civari karindam bakacaksada5 bin civari falan olmasi gereliypr

ozaman bir konuşayım ben doktorumla inşallahhhh boş değildir ya inşallahhhhh

degerin cpk iyi masallahaklina.kotu bisey.getirme benim bat 1gun gecince108 vikmisti degerim.hersey guzel olacak allah in izniyle.ayni stresleri bende.yasadim ama hamilelogin tadini cikarmaya bak

degerin cpk iyi masallahaklina.kotu bisey.getirme benim bat 1gun gecince108 vikmisti degerim.hersey guzel olacak allah in izniyle.ayni stresleri bende.yasadim ama hamilelogin tadini cikarmaya bak

çok teşekkür ederim rahatlattın beni zaten öyleysede yapıcak birşey yok mucize olmuştu bu sonuç bana :) rabbim hayırlısını versin hakkımızda sen hamişsin banada dua edermisin :)

çok teşekkür ederim rahatlattın beni zaten öyleysede yapıcak birşey yok mucize olmuştu bu sonuç bana :) rabbim hayırlısını versin hakkımızda sen hamişsin banada dua edermisin :)

etmez olurmuyum canim dualarim butun arkadaalara ve senin icinde.ben keseyi gordugumde 6.haftanin sonlarindaydim.kalp atisinida7.haftanin sonunda duydum.bu durum herkeste degisebiliyor o yuzden kendine gordum goremedim stres yapma.ama ilk uc ay kritik herkes icin sonuxta.dikkat etmen gereken seylere dikkatet.

Habibtelerim nasilsinizzzzz herkes iyini iyi haberler var mı bakalim

Allah razı olsun 2 3 hafta geçiversin hemen rabbim banada nasip etsin o duyguları zaten daha bugünden yatar oldum stres yok gelecek o bebiş

jhilmilcim hayırlı olsuuun, inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
ne güzeel süpriz olmuş sana

aminnn inşallahhh valla testi yaptım ama bakmıyodum bile gözüme ilişti direk ikinci çizgi çıkınca hemen kan testine gittim çok şükür oda pozitif bakalım inşallah kesenin içinde olur minişim eşim daha gelicekte müjde vericem

ya neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun daha önceden boş gebelik falan mı geçirdin ,belki sağlı sollu yumurtladın biri çatladı diğeri çatlamadı,güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun,hadi canım

hamişimiz vaaaaaaaaaaarrrr bari sandalye tepesinden halay çekeyimmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

yok canım ya 26 mm çatlayan yumurta sağlıklı olmadığı duydum ondan bu korkum inşalllahhhhhh güzel şeyler olur güzel düşünücem bundan sonra :)

hamişimiz vaaaaaaaaaaarrrr bari sandalye tepesinden halay çekeyimmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

sağol canım haydi hobaaaaaa sizede çekelim biran önce

aminnnn inşallah :):) sende alırsın inşallah sağlıkla kucağına lütfen tecrübeleri benlede paylaşın şuan hissizleştim resmen :)

Amin canım.tabiki paylaşırım.sen merak ettiğin herşeyi sorabilirsin herkes yardımcı olacaktır

Son düzenleme:
Kızlar gece kuşu oldum birkaç gündür.3 gündür kızkardeşimdeydim.Gece yarısına kadar
oturduk,sabah geç kalktık derken düzenim bozuldu iyice.
Eve bugün geldik,çok özlemişim evimi.topikte güzel haberler var.
Bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş.
Yehan senin kızın,Missyaman senin de oğluşun hayırlı uğurlu olsun.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşaallah.
Darısı bizlerin başına.

Vee iskorpitciğim,sakın önemsiz insanlar için üzülme,onları kafana takma.
Hiç muhatap bile olma onlarla.Herkese inat eşinle resimlerini koy,sen
huzurla bebeğini beklerken onlarda kudursun.

Allah razı olsun canım.Güzel duan içinde çok teşekkür ederim.
Hepimizin duasını kabul etsin mevlam.

arkadaşım 50 salatı tefrice okudum.inşallah midemin müsade ettiğince okuyup katılmaya çalışacam...

canım bugün 50 tane daha okudum.toplamda 100 salat-ı tefrice oldu

Ekliyorum canım,Allah razı olsun hepinizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…