jhmil tenrik ediyorum canim mevlam saglikla kucagina almanida nasip etsin ins.
ay inşallahhhhhhhhhhhh peki benim yumurtam 26 mmden sonra çatlamış sağlıklı bir gebelik olurmu ki korkum yumurtam belki çoktan ölmüştü döllendi ama embriyo oluşamıcak böyle birşey olurmu acaba benmi uyduruyorum :):) okadar erken görünürmü peki kese
canim kese icin alttan muayene edecekse.kan degerinin 1500 civari karindam bakacaksada5 bin civari falan olmasi gereliypr
sanırım alttanı tavsiye etmiyor kimse ben 5000i bekliyim bari ozaman
iyi bir dr.sa siknti olmaz allahin izni ile.cogi dr.alttamn muayene ediyor.ama benim gittigimdr.hamile.kaldogimdan berihic.alttan muayene etmedi
ozaman bir konuşayım ben doktorumla inşallahhhh boş değildir ya inşallahhhhh
degerin cpk iyi masallahaklina.kotu bisey.getirme benim bat 1gun gecince108 vikmisti degerim.hersey guzel olacak allah in izniyle.ayni stresleri bende.yasadim ama hamilelogin tadini cikarmaya bak
çok teşekkür ederim rahatlattın beni zaten öyleysede yapıcak birşey yok mucize olmuştu bu sonuç bana :) rabbim hayırlısını versin hakkımızda sen hamişsin banada dua edermisin :)
etmez olurmuyum canim dualarim butun arkadaalara ve senin icinde.ben keseyi gordugumde 6.haftanin sonlarindaydim.kalp atisinida7.haftanin sonunda duydum.bu durum herkeste degisebiliyor o yuzden kendine gordum goremedim stres yapma.ama ilk uc ay kritik herkes icin sonuxta.dikkat etmen gereken seylere dikkatet.
kızlar idrar testim pozitif ama ben kendimi hiç hamile hissetmiyorum yanlış olabilirmi acaba ya buda fotoğraf Eki Görüntüle 623225
jhilmilcim hayırlı olsuuun, inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
ne güzeel süpriz olmuş sana
ya neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun daha önceden boş gebelik falan mı geçirdin ,belki sağlı sollu yumurtladın biri çatladı diğeri çatlamadı,güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun,hadi canım
hamişimiz vaaaaaaaaaaarrrr bari sandalye tepesinden halay çekeyimmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
aminnnn inşallah :):) sende alırsın inşallah sağlıkla kucağına lütfen tecrübeleri benlede paylaşın şuan hissizleştim resmen :)
kabilarda arkadasım 500adet salat-i tefriciyeni okudum, Allah bizim icin hayirli olan her dualarimizi kabul eder er yada gec, Allah gönlünüzün muradını versin.Her türlü gam kasavet iyiliğe güzelliğe dönsün.Dünyanız güzel ukbanız güzel olsun Rabbım gönlünüzdekinı hayırlı kılsın amin
arkadaşım 50 salatı tefrice okudum.inşallah midemin müsade ettiğince okuyup katılmaya çalışacam...
canım bugün 50 tane daha okudum.toplamda 100 salat-ı tefrice oldu