Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

oyyy süperrrrr
cnm test yanlış olmaz sen kan testini yaptır bugün özelde..zaten çabuk çıkıyor sonuçç.hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yaptırdım şimdi sonucu bekliyorum öss zamanında böyle olmuştum dkda bir girip bakıyorum sonuçlara eğer gerçekten hamileysem Allah çok şükürler olsun ya

Allah'u Teala duydu seni ne mutlu sana...41 meryem süresi okumak hiç bilmiyodm meryem süresini biliyorm ama 41 cuma günü okunacağını duymadım..bende okuyaym önümüzdeki hafta yumoş günlerim.inş bu ay gelir bebeğim..hamilelerin duası kabul olur derler bana da dua et cnm...

oooooo süperrrrrrrrrrrr değerin çok güzel inş kat kat artar

41 gün okuyorsun canım ben bile bile souncusunu cumaya denk getirdim duamı okuyabileyim diye yoksa istediğin zaman başlayabilirsin ben ona bağlıyorum kesinlikle inanarak okumuştum çünkü hakikaten mucize oldu inşallah değerlerim artar şimdilik tek korkum bu malum ilk hamileliklerde kötü sonuçlar meydana gelebiliyır

inşallah canım inşallah etmezmiyim inşallah yumoşların olur bebişler :) hamileysem gerçekten ilk duam sana oldu canım :):)

inşallah canım inşallah etmezmiyim inşallah yumoşların olur bebişler :) hamileysem gerçekten ilk duam sana oldu canım :):)

Allah razı olsun cnm benim...hamilesin cnm değerin çok güzel..Allah'ın izniyle değerin artacak..pztesi randevu al doktora git bence..dr ek takviyeleri olabilir sana folik asit gibi..kendine dikkat et Allah'ın izniyle hiç bir şeycikler olmaz..

Allah senden razı olsun canım salı zaten randevum vardı folik asitide 2 aydır kullanıyordum bakalım doktorum ne dicek oda şok olur çatlamadı demişti.inşallah en kısa zamanda hepiniz hamiş olursunuz dediğim gibi Allah ol dediği zaman oluyor bu ay hiç beklemezdim hiçç hala değilmişim gibiyim zaten

maşallah tatlımmmmmdeğernde çok güzelllhaydin kızlar halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaaaaaaaaa çok teşekkür ederimmmmm ağlıyamadım bir türlü ağlıcam şimdi hala inanamıyorum annem biliyor bitek bize gelmişti eşimin tepkisini çok merak ediyorum inşallah tez zamanda hepiniz hamiş olun emi :):) değerler iyimi ya ben hiç anlayamıyorum

kaç günün geçmişti

bir gün geçmişse değerin çok iyi bence erken ovulasyon

canım 2 hafta önce doktor yumurtamın çatlamadığını söylemişti yinede değerlendir demişti çünkü yumurtam 26 mm olmuştu ne zaman çatladı hiç bilmiyorum 26 mm den nasıl sağlam yumurta çıktı onuda bilmiyorum salı günü doktora hepsini soracağım inşallah boş yada kimyasal değildir

canım kimyasal olsa değerin böyle çıkmaz.benim yumurtanın çatlamasından sonraki 11.günde 35 12.günde 83 çıktı.değerin normal.böyle olursa perşembe filan kesen görünür...

canım kimyasal olsa değerin böyle çıkmaz.benim yumurtanın çatlamasından sonraki 11.günde 35 12.günde 83 çıktı.değerin normal.böyle olursa perşembe filan kesen görünür...

ay inşallahhhhhhhhhhhh peki benim yumurtam 26 mmden sonra çatlamış sağlıklı bir gebelik olurmu ki korkum yumurtam belki çoktan ölmüştü döllendi ama embriyo oluşamıcak böyle birşey olurmu acaba benmi uyduruyorum :):) okadar erken görünürmü peki kese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…