taşındın mı tamamen tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet bebişim ama tabi eksikler var hala
eksikler bitmez tatlımmmm..bizim bu 3.evimiz..her taşınma bi telaş..ama ev toparlanıyo ya güzel oluyo heeeeeeeeeeeee
kız bilmem mi. 4,5 yıldır evliyim bu 6. evimvatan sağolsun
anacım tabii sizin görev i,cabıııııııııı..inşallah bi gün kendi evinizde yaşarsınızzzzzzzzzzzz
jhil inşAllah canımmmmmmmmm
kız neharrrrgeçtimi yoksa..Ya ev taşırken ya tatilde geliyor bu sıpalar sizindemi öyle oldu yoksaaaaaaaaa
canım sayı totalde mi cc.demi 41 milyon
harekettide kaç acaba yazar testte birde morfolojiye bakılmıştır muhtemelen kruger yazar muhtemelen..hayırlısı cnm.
benimde yok aynı pozisyonda iş arkadaşım
fatmacığım rainbow un da dediği gibi hareketlilik ve morfoloji ne acaba testte muhakkak yazar onlar.ve bize dr.un dediği bu spermlerin bozuk çıkmasının en başlı sebebi varikosel mişinş. her şey yolundadır bozma moralini herşeyin çaresi var canım
cnm bozmuyorum moralimi zaten varikosel tekrar nüksetmişti ama sayı çok olunca dr. hemen ameliyat demedi.bakalım ne olcak dr.a gitsinde
kızlar adet oldum dün bu ayda bitti :) yeni bat 28 şubatt bu arada ovulasyon tarıhım 14 şubata denk gelıyor..
Herkeseeee yeniden merhabaaaaaayat yat geçmio günler şimdi çalışan arkadaslar kızacak bana ama Doğu'da olunca tatilin pek bi ehemmiyeti kalmıyo.. Sürekli hamile haberi var mı die bakıp çıktım ama aybike arkadasımızın olmadıgını görünce heyecan yaptım bence belirtilere hiç takılma çünkü ben ne wc isteği ne de başka birşey yaşadım zaten duygusallık falan filan bizde adet öncesinde de oluo inşAllah hayırlısı ile bebeğin sana gelmiş göbüşüne konmuştur ((
bende bebeğimin cînsiyetini öğrendim gecen hafta.. Doktor amcamız pipisi olduğunu söyledi Babası havaları uçtu o kendı cinsiyetinden ben kendi cinsiyetindem istiyordumama ailem de ilk erkek torun olacağı için herkes havalara uçtu bende o yüzden çoooookkkk mutluyum Rabbim herkese nasip etsin..
Sonra burda Abdurrahman Gazi Hz türbesine gittik ki biz orada adakadamıştık o yüzden oğlumuzun ilk adı Abdurrahman ..orada size tek tek dua ettim baktım herkesın adı gelemio aklıma bende topıkte ki bütün arkadaslarım Allahım dedim.. Orada edilen dualar kabul oluyor biliyorum ben... Öyle işte bnm canım arkadaslarım gercekten bebekler Nazlı biz sabırsız inşAllah bizim bebişlerde anneleri gibi olur da dayanamayıp gelirler..
Yehancım prensesin hayırlı olsun inşAllah ömrünce güzelliğini izle..
sevgilerimle missy (
Selamlar. Uzun zamandır giremedim. Hamilelik depresyonu geçiriyorum sanırım, çok zor dönemler geçirdim. Bu aralar daha iyiyim. 1 hafta annem bende kaldı, cumartesi gününden beri de ben annemdeyim. Biraz böyle idare edeceğiz. Biri bitiyor, biri başlıyor. Midem için son aldığım ilaç iyi geldi, mideyi hallettik başka şeyler çıktı. 2 lokma yiyemiyorum, karnım şişiyor hazımsızlık yaşıyorum. O da mideme baskı yapıyo sanırım ve peşine bi bulantı hissi. Bunlar dışında kötü rüyalar, gece uyumamalar, halüsinasyonlar görmeler falan vardı ama çok şükür onları atlattım gibi. Öncekine nazaran daha iyiyim...
Sizleri çok özledim ama kendi dertlerimden inanın buraya girecek durumum yoktu..
Veeeeeeeeeeee 29 Ocakta tam 15+4 günlükken cinsiyetimizi öğrendik. Sanırım topikte ilk cinsiyet bildiren ben olacağım.
ALLAH'ıma binlerce şükürler olsun herşeyi gönlüme göre verdi, kalbim çok temiz ve kimse için gram kötülük düşünmüyorum, o yüzden de herşey istediğim gibi gelişiyor. Yine ALLAH'ım izin verirse bir kızımız olucak...
Hepinizi çok seviyorum, öpüyorum canlarım...